johnakis25 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 @johnakis25 Η 10.2.26.0 388MB μέγεθος, έρχεται με καλύτερη επίδοση της συσκευής ως προ το software και ασφάλειας και σταθερότητας. Προτείνετε η αναβάθμιση.Ναι, αλλά δεν μου βγάζει την αναβάθμιση. Τώρα διαβάζοντας είδα ότι μάλλον εγώ έχω global stable και όχι την EEA (έτσι νομίζω την γράφει στο σαιτ της xiaomi) εξ ου και η διαφορετική έκδοση. Ξέρει κάποιος τις διαφορές των δύο και αν χρειάζεται να αλλάξω; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Λοιπόν... έκανα πατάτα και την πάτησα... διαπίστωσα ότι το κινητό που πήρα εχθές απο σκρουτζομαγαζο, είναι international version...με περασμένη την global rom... τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? το κρατάω? το επιστρέφω και επιστροφή χρημάτων?? ή να το κρατήσω με μερική επιστροφή χρημάτων, αν το δεχτεί...?? Τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο να κάνω? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο που το αγορασες το κινητο,για γινε πιο συγκεκριμενος? Να το κρατησεις με μερικη επιστροφη χρηματων δεν υφισταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Λοιπόν... έκανα πατάτα και την πάτησα... διαπίστωσα ότι το κινητό που πήρα εχθές απο σκρουτζομαγαζο, είναι international version...με περασμένη την global rom... τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? το κρατάω? το επιστρέφω και επιστροφή χρημάτων?? ή να το κρατήσω με μερική επιστροφή χρημάτων, αν το δεχτεί...?? Τι νομίζετε ότι είναι καλύτερο να κάνω? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν δε το πήρες ακόμα, αρνήσε τη παραλαβή της αντικαταβολής και έρχεσαι σε επικοινωνία με το κατάστημα. Εάν το πήρες, μην το ανοίγεις. Πίσω απευθείας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 καλημέρα θέλω να αγοράσω το mi9 αν το αγορασω απο κινα bangood global υπαρχουν διαφορες στον τροπο λειτουργιας λογω (καλούδια) rom σε σχεση με την αγορα απο το amazon ή από τα σκρουτζομαγαζα ή από τα μαγαζια επισημης αντιπροσωπειας γιατί διαβάζω rom EEA και global, μπερδευτηκα λιγο. Η εγγυηση δεν ειναι κατι που θα με σταματησει για να μην το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techfreak Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Εάν δε το πήρες ακόμα, αρνήσε τη παραλαβή της αντικαταβολής και έρχεσαι σε επικοινωνία με το κατάστημα. Εάν το πήρες, μην το ανοίγεις. Πίσω απευθείας. Επίσης όταν το αγόρασες, το κουτί του κινητου, είχε σήμανση εξωτερικά GLOBAL VERSION?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Ενημέρωση για τον Launcher... Επιτέλους 5x6... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Απο που το αγορασες το κινητο,για γινε πιο συγκεκριμενος? Να το κρατησεις με μερικη επιστροφη χρηματων δεν υφισταται.Τελικά όλα καλά πήγα από εκεί και έγινε επιστροφή χρημάτων... Δεν ξερω αν πρέπει να αναφέρω το όνομα του μαγαζιού Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν δε το πήρες ακόμα, αρνήσε τη παραλαβή της αντικαταβολής και έρχεσαι σε επικοινωνία με το κατάστημα. Εάν το πήρες, μην το ανοίγεις. Πίσω απευθείας.Τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης όταν το αγόρασες, το κουτί του κινητου, είχε σήμανση εξωτερικά GLOBAL VERSION??Όχι δεν είχε και δυστυχώς το πηρα χαμπάρι αργά... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrikos84 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Καλημερα!επειδη απο τριτη κεφτομαι να παρω το mi9 se τι πρεπει να προσεχω?για να εχω ελληνικη εκδοση?να το γραφει εξω το κουτι...και τι αλλο?και τι πρεπει να πω στο skroutzaδικο πριν το παρω?ακομα δεν ξερω απο ποιο μαγαζι..ευχαριστω...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Καλημερα!επειδη απο τριτη κεφτομαι να παρω το mi9 se τι πρεπει να προσεχω?για να εχω ελληνικη εκδοση?να το γραφει εξω το κουτι...και τι αλλο?και τι πρεπει να πω στο skroutzaδικο πριν το παρω?ακομα δεν ξερω απο ποιο μαγαζι..ευχαριστω...!!!Αν θέλεις εγγηησης και τοπική υποστιριξη παίρνεις από infoquest (you κοτσοβολος κλπ) αν δεν σε νοιαζουν αυτά παίρνεις το φτινοτερο απο το skrutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrikos84 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Ναι...αλλα σ'αυτα τα μαγαζια δεν υπαρχει το mi9 se που θελω...δηλαδη απο skroutz δεν υπαρχει ελληνικο...δεν θα εχω ενημερωσεις?δεν γνωριζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Έχει έρθει επίσημα το SE ; Σε τι τιμή; Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Στα 325€ από banggood πλέον. Δεν το λες και άσχημη επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το mi9 SE. Ας μην τα μπερδεύουμε. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=476517 Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Ναι...αλλα σ'αυτα τα μαγαζια δεν υπαρχει το mi9 se που θελω...δηλαδη απο skroutz δεν υπαρχει ελληνικο...δεν θα εχω ενημερωσεις?δεν γνωριζω.... οχι με ενημερώσεις δεν θα εχεις θεμα απλα αν χαλασει....... ε το πετας παιρνεις αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Το γερμανικό Amazon, από το οποίο έχω πάρει όλα τα τελευταία κινητά μου, δίνει το 64άρι στα 395 ευρώ. 100 λιγότερα από Κωτσόβολο. Global έκδοση. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα καλύπτομαι με εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία; Να πω ακόμα πως Honor και Samsung αγορασμένα από το γερμανικό Amazon έγιναν αμέσως δεκτά στη Μιχαλακοπούλου στο service της Huawei και στο Χαϊδάρι σε αυτό της Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Η xiaomi δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, η info μεταπωλητής είναι, δεν θα σε καλύψει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 (edited) Παιδιά καλημέρα... λοιπόν έχω το κινητό 2 μέρες και έχω το εξής θέμα... φοβερό battery drain από την πρώτη στιγμή... και κατα τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και βράδυ με ανοιχτό το wifi έχει γύρω στα 30% κάτω η μπαταρία... βέβαια έχω μαι το speedport plus της Cosmote για όσους γνωρίζουν... Έκανα επαναφορά εργοστασιακων να δω αλλά δεν νόμιζω ότι άλλαξε κάτι.... λέτε να έχει θέμα η μπαταρία? η έχει τόσο χάλια μπαταρία το mi 9...καμία ιδέα κανείς? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 16, 2019 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Παιδιά καλημέρα... λοιπόν έχω το κινητό 2 μέρες και έχω το εξής θέμα... φοβερό battery drain από την πρώτη στιγμή... και κατα τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και βράδυ με ανοιχτό το wifi έχει γύρω στα 30% κάτω η μπαταρία... βέβαια έχω μαι το speedport plus της Cosmote για όσους γνωρίζουν... Έκανα επαναφορά εργοστασιακων να δω αλλά δεν νόμιζω ότι άλλαξε κάτι.... λέτε να έχει θέμα η μπαταρία? η έχει τόσο χάλια μπαταρία το mi 9...καμία ιδέα κανείς? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς print screen να πει κάποιος; Έχεις πχ κλειστά nfc, gps kok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Το γερμανικό Amazon, από το οποίο έχω πάρει όλα τα τελευταία κινητά μου, δίνει το 64άρι στα 395 ευρώ. 100 λιγότερα από Κωτσόβολο. Global έκδοση. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα καλύπτομαι με εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία; Να πω ακόμα πως Honor και Samsung αγορασμένα από το γερμανικό Amazon έγιναν αμέσως δεκτά στη Μιχαλακοπούλου στο service της Huawei και στο Χαϊδάρι σε αυτό της Samsung. Έχεις την εγγύηση της Amazon, μη σε νοιάζει για τα ελληνικά service. Παιδιά καλημέρα... λοιπόν έχω το κινητό 2 μέρες και έχω το εξής θέμα... φοβερό battery drain από την πρώτη στιγμή... και κατα τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και βράδυ με ανοιχτό το wifi έχει γύρω στα 30% κάτω η μπαταρία... βέβαια έχω μαι το speedport plus της Cosmote για όσους γνωρίζουν... Έκανα επαναφορά εργοστασιακων να δω αλλά δεν νόμιζω ότι άλλαξε κάτι.... λέτε να έχει θέμα η μπαταρία? η έχει τόσο χάλια μπαταρία το mi 9...καμία ιδέα κανείς? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παραπάνω έχω επισυνάψει ένα screenshot. Έχω το κινητό δύο μήνες. Κανένα παράπονο από τη μπαταρία του. Δεν έχω την εφαρμογή που αναφέρεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Παιδιά καλημέρα... λοιπόν έχω το κινητό 2 μέρες και έχω το εξής θέμα... φοβερό battery drain από την πρώτη στιγμή... και κατα τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και βράδυ με ανοιχτό το wifi έχει γύρω στα 30% κάτω η μπαταρία... βέβαια έχω μαι το speedport plus της Cosmote για όσους γνωρίζουν... Έκανα επαναφορά εργοστασιακων να δω αλλά δεν νόμιζω ότι άλλαξε κάτι.... λέτε να έχει θέμα η μπαταρία? η έχει τόσο χάλια μπαταρία το mi 9...καμία ιδέα κανείς? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το speedport plus είναι το πρόβλημα. Βάλε το σε low transmission power του ασυρμάτου, κλείσε τα 5Ghz. Δεν θα αλλάξει και τίποτα ιδιαίτερο αλλά κάτι μπορεί να πετύχεις. Εναλλακτικά, αγόρασε αυτό εδώ για access point. Είναι μπόμπα. Εγώ (το ανέφερα και δίπλα), έβαλα το tecnicolor td5336, ένα παλαιότερο της forthnet για WiFi μόνο. Είναι απίστευτο πόση διαφορά είδα με το mi max 2 που έχει μπαταρία θεριό! Από αύριο, hopefully, θα σας κάνω παρέα με τη συσκευή, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα ( :p ) και θα δοκιμάσω και με το plus να δω τις διαφορές Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Παιδιά καλημέρα... λοιπόν έχω το κινητό 2 μέρες και έχω το εξής θέμα... φοβερό battery drain από την πρώτη στιγμή... και κατα τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και βράδυ με ανοιχτό το wifi έχει γύρω στα 30% κάτω η μπαταρία... βέβαια έχω μαι το speedport plus της Cosmote για όσους γνωρίζουν... Έκανα επαναφορά εργοστασιακων να δω αλλά δεν νόμιζω ότι άλλαξε κάτι.... λέτε να έχει θέμα η μπαταρία? η έχει τόσο χάλια μπαταρία το mi 9...καμία ιδέα κανείς? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπαταρία δεν κάνει μόνη της drain κάνε το έξεις φόρτισε το και βάλε aeroplane mode και κλείσε τοποθεσία και άστο όλη την νύχτα δες πρωί τι θα κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Μια ενδιαφέρουσα δοκιμή αυτονομίας μεταξύ των OnePlus 7 / OnePlus 7 Pro / Asus Zenfone 6 / Pixel 3a / Xiaomi Mi9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 @eldir Αγόρασε access point, και κλείσε το wifi του speedport plus. Είναι γνωστό θέμα.. ρίξε μια ματιά στο adsl.gr, γράφουν εδώ και 8 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, μάλλον είναι θέμα του Speedport plus, γιατί σήμερα το βράδυ με κλειστό Wi-Fi έχασε 3%... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Μια ενδιαφέρουσα δοκιμή αυτονομίας μεταξύ των OnePlus 7 / OnePlus 7 Pro / Asus Zenfone 6 / Pixel 3a / Xiaomi Mi9 Εντάξει το pixel έχει μικρότερη οθόνη και άλλον επεξεργαστή, το Asus τα πατάει όλα λογικό και με βελτίωση στο software μπορεί να δώσει και άλλο. Το mi9 από την άλλη πάλι καλά με τέτοια μπαταρία που του έβαλαν. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts