janpap08 Δημοσιεύτηκε January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2019 Καλησπέρα σε όλους, εδώ και λίγο καιρό έχω το συγκεκριμένο δίλημμα με βασική προϋπόθεση το ότι δεν είμαι απαιτητικός χρήσης Και για να εξηγήσω, όπως και να γλιτώσω κάποιους από το να μου εξηγήσουν πράγματα που κατανοώ, φυσικά και αντιλαμβάνομαι τις διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών και ότι το Poco είναι μια κατηγορία επάνω. Εγώ λοιπόν δεν παίζω καθόλου παιχνίδια,δεν με πολυαπασχολουν τα benchmarks,δεν νομίζω να φτάσω έναν επεξεργαστή στα όρια του και αυτή τη στιγμή γράφω από ένα Nexus 6 που μέχρι και τώρα κουτσα στραβά με καλύπτε. Τα χαρακτηριστικά που βάζω στην ζυγαριά είναι η οθόνη,η κάμερα,η μπαταρία και η υποστήριξη.Βλεποντας λοιπόν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά νομίζω ότι το μόνο που θα μου λείψει από το Poco είναι η γρήγορη φόρτιση. Η ερώτηση μου λοιπόν για να κλείσω είναι το εάν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τα παραπάνω που έχω παραλείψει και αν κατά τη γνώμη σας αξίζει να δώσει ένας χρήστης σαν και εμένα +100€ για να πάει σε μια ανώτερη συσκευή όπως το Poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 To Poco υποθέτω με βάση ότι έχω διαβάσει έχει καλύτερη κάμερα και επίσης σε θέμα future proof υπερτέρει με την 6άρα RAM και τον 845 που θα σε βγάλει άνετα για πολύ καιρό... Από εκεί και πέρα, σε καθημερινή χρήση πιστεύω θα σε καλύψει το Note 6, αλλά ναι το Poco αξίζει τα 100 παραπάνω σα συσκευή συνολικά και γενικά είναι πολύ VFM στην τιμή του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε όχι, δεν αξίζει. Διαφορετικά, του Poco είναι λίγο καλύτερη. Αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις 2-3 μήνες στην θέση σου θα κοιτούσα και το Redmi Note 7. Επίσης θα πρότεινα και το Mi Note 3, το οποίο και έχω. Έχει μάλλον καλύτερη κάμερα από Poco και RN6 Pro, γρήγορη φόρτιση και τσιπάκι NFC. Το μόνα μείον είναι πως δεν έχει μπάντα Β20 (όχι ιδιαίτερο θέμα αν έχεις Cosmote και είσαι στην Αθήνα, διαφορετικά είναι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Για μένα παρε το poco αν μπορείς. Ειδικά αν δεν αλλάζεις συχνά συσκευές. Μπορεί ας πούμε τώρα να μη καταλάβεις διαφορά μεταξύ αυτού και του redmi note 6 Pro αλλά μελλοντικά θα την καταλάβεις Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Οχι δεν αξιζει.........θα επερνες gsxr1000 για να πηγαινεις με 90? Αν ομως σκοπευεις να το κρατησεις για πολυ,παρτο το poco. Εχει κανει μεγαλο σουξε που σημαινει οτι μελλοντικα θα παρει και μεγαλη ανεπισημη υποστηριξη. Κατι σαν το le max 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. January 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Η αλήθεια είναι ότι τις συσκευές μου τις κρατάω 2+ χρόνια οπότε με αυτή τη λογική ίσως αξίζουν τα λίγο παραπάνω χρήματα για το Poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Είμαι κ εγώ σε αντίστοιχο δίλημμα. Και σκέφτομαι να περιμένω το redmi note 7 pro. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ ακόμα το rn3pro, και από θέμα απόδοσης δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο μόνος κύριως λόγος αλλαγής είναι οι κάμερες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Κρίνοντας από το κινητό που ήδη έχεις αλλά και από τα λεγόμενά σου, συμπεραίνω ότι κρατάς τα κινητά μια 2ετια τουλάχιστον. Με βάση αυτό λοιπόν, θα σου πρότεινα να πας στο poco. Είναι ένα κινητό που θα σε βγάλει παλικάρι για πολλά χρόνια ακόμα. Αν πάλι δες θες να δώσεις πολλά λεφτά, θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω και θα σου πρότεινα το mi note 3. Κινητό από τα λίγα και σε τιμή χώμα στις διάφορες αγγελίες. Με 170€ πωλούνται πολλά σε κατάσταση βιτρίνας. Κατ' εμέ το καλύτερο premium midrange κινητό ακόμα και χωρίς τη Β20. Με cosmote πολύ δύσκολα θα συναντήσεις πρόβλημα. Θα αργήσει πολύ να ξαναβγεί κινητό σαν το συγκεκριμένο. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Παιδιά το pocophone με 6/64 έχει 269€ και με 6/128 μνήμη έχει 289€ στο skyfon.gr τι συζητάτε πλέον είναι τζάμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Παιδιά το pocophone με 6/64 έχει 269€ και με 6/128 μνήμη έχει 289€ στο skyfon.gr τι συζητάτε πλέον είναι τζάμπα! Ούτε μετοχές να είχες :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470304&page=242 ποστ#3627 Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. January 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Βασικά βρήκα το Mi Mix 2 6/64 μεταχειρισμένο 5 μηνών στα 210€ . Νομίζω ότι θα είμαι οκ δλδ και στα χρήματα που θέλω και σίγουρο ανώτερο από το Note,ποια είναι η γνώμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Βασικά βρήκα το Mi Mix 2 6/64 μεταχειρισμένο 5 μηνών στα 210€ . Νομίζω ότι θα είμαι οκ δλδ και στα χρήματα που θέλω και σίγουρο ανώτερο από το Note,ποια είναι η γνώμη σας?Θα έδινα τα 50Ευρώ παραπάνω που ζητά το Pocophone. Είναι πιο όμορφο το MiMix2 αλλά τιποτα παραπάνω, το Poco έχει πολυ καλύτερη αυτονομία και την καλύτερη και πιο πλήρη υποστήριξη και από την Xiaomi και από τους devs μέχρι στιγμής. Πολύ πιο future-proof. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Βασικά βρήκα το Mi Mix 2 6/64 μεταχειρισμένο 5 μηνών στα 210€ . Νομίζω ότι θα είμαι οκ δλδ και στα χρήματα που θέλω και σίγουρο ανώτερο από το Note,ποια είναι η γνώμη σας? Σαφώς ανώτερο από το Note 6 Pro αλλά σαφώς κατώτερο από το Poco στα χαρακτηριστικά. Το Mi mix 2 είναι πολύ πιο όμορφο και πιο premium συσκευή. Το Poco δεν είναι όμορφο, το έχουμε πει αυτό, αλλά κερδίζει σε άλλους πιο ουσιαστικούς τομείς. (μπαταρία, επεξεργαστή, κάμερα) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. January 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ομορφιά όσο η μπαταρία,η ποιότητα στις κλήσεις η οθόνη η κάμερα και η υποστήριξη. Αλλά πάντα σε αναλογία με την τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ομορφιά όσο η μπαταρία,η ποιότητα στις κλήσεις η οθόνη η κάμερα και η υποστήριξη. Τότε πας για POCO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Τότε πας για POCO.Ε ναι, επίσης το mix2 δεν ξέρουμε ακόμα αν πάρει Android 9.0 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. February 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Και για να το κλείσω το θέμα, τελικά πήρα το Poco .Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Και για να το κλείσω το θέμα, τελικά πήρα το Poco .Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Έκανες την καλύτερη επιλογή. Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Και πολύ καλά έκανες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2019 Μεγια φίλε,εξαιρετική επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts