drdedus Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 άλλος τρόπος? κάποιες εφαρμογές που λένε για πολλαπλές esim ακόμα και αν δεν υποστηριζει το κινητο esim αφορά συγκεκριμένους παρόχους κυρίως του εξωτερικού? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 (edited) 35 minutes ago, drdedus said: άλλος τρόπος? κάποιες εφαρμογές που λένε για πολλαπλές esim ακόμα και αν δεν υποστηριζει το κινητο esim αφορά συγκεκριμένους παρόχους κυρίως του εξωτερικού? ταυτοχρονα να εχεις ενεργη μια esim σε περισσοτερες απο μια συσκευες δεν ειναι εφικτο υπαρχουν καρτες οπως η 5ber που δινουν την δυνατοτητα σε ενα τηλεφωνο που δεν εχει esim να χρησιμοποιει esim εχω μια τετοια σε ενα umitigi power 3 και εχει μεσα 9 esim (3 ελληνικες voda και 6 ξενες), επιλεγεις απο το μενου ποια απο ολες θελεις να χρησιμοποιησεις και ειναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ενεργη το τηλεφωνο ει ναι δικαρτο οποτε στην αλλη θεση εχω μια εγγλεζικη φυσικη sim Edited June 18, 2025 by HEO 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 οχι αυτο που λες ρωταγα. μου είπατε σε αλλο θεμα αν κατάλαβα καλά οτι ακομα και αν το τηλέφωνο υποστηρίζει πολλαπλά προφιλ esim δεν μπορείς να επιλέγεις μεταξύ των esim γιατί δεν σε αφήνει ο πάροχος? Πχ η voda οπως μου είπατε υποστηρίζει με το ίδιο qr code πάνω απο μια φορα ενεργοποίηση. (δεν μιλάω για ταυτόχρονη χρήση) απλα δεν κατάλαβα γιατί αν το τηλέφωνο υποστηρίζει πολλές esim (με μια ενεργη την καθε φορά ) να μην μπορώ να επιλεγω μεταξύ των esim? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 οχι μπορεις κανονικα να επιλεγεις ποια esim θα βαλεις δεν σε εμποδιζει η καθε εταιρεια δες την εικονα, στην θεση 2 (πρασινη) εχει δυο esim, επιλεγεις εσυ πια θα ειναι η ενεργη η μπλε ειναι η φυσικη, ετσι ειναι τα συνηθως τα κινητα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 Μετά από αλλαγή σε esim δε λειτουργεί το rcs στα μηνύματα, ειναι μόνιμα στην επαλήθευση. Θέλει το χρόνο του ή είναι κάτι άλλο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 1 hour ago, geofak said: Μετά από αλλαγή σε esim δε λειτουργεί το rcs στα μηνύματα, ειναι μόνιμα στην επαλήθευση. Θέλει το χρόνο του ή είναι κάτι άλλο; Πέρασαν οι 4 ώρες φραγής εισερχόμενων sms? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 7 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Πέρασαν οι 4 ώρες φραγής εισερχόμενων sms? Ναι κανονικά λαμβάνω , έκλεισε πάνω από 24ωρο από την αλλαγή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 2 ώρες πριν, geofak said: Ναι κανονικά λαμβάνω , έκλεισε πάνω από 24ωρο από την αλλαγή Κλείσε το RCS, κανε ενα reboot, άνοιξε το πάλι. Το έχω δει και εγώ να σκαλώνει μερικές φορές. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 4 ώρες πριν, georgemv said: Κλείσε το RCS, κανε ενα reboot, άνοιξε το πάλι. Το έχω δει και εγώ να σκαλώνει μερικές φορές. Το έχω κάνει αυτό , δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που μένει είναι διαγραφή και ξανά ρύθμιση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 Μίλησα μέσω τσατ κι μου είπανε ότι φταίει η google που δεν υποστηρίζει rcs σε esim . Μόνο η Vodafone αυτά!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 14 minutes ago, geofak said: Μίλησα μέσω τσατ κι μου είπανε ότι φταίει η google που δεν υποστηρίζει rcs σε esim . Μόνο η Vodafone αυτά!! Μια χαρά ο Vodafone αριθμός μου εχει RCS με eSIM 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 15 ώρες πριν, geofak said: Μίλησα μέσω τσατ κι μου είπανε ότι φταίει η google που δεν υποστηρίζει rcs σε esim . Μόνο η Vodafone αυτά!! αυτο δεν ισχυει, θυμαμαι πολυ καλα να λειτουργει με esim (εχω 4 esim voda) τωρα δεν μπορω να δοκιμασω διοτι τα νουμερα με esim εχουν ληγμενο υπολοιπο και δεν συνδεονται και το ερωτημα ειναι: υποθετω μπορεις να στειλεις μηνυματα κανονικα στην γραμμη σου 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 7 minutes ago, HEO said: αυτο δεν ισχυει, θυμαμαι πολυ καλα να λειτουργει με esim (εχω 4 esim voda) τωρα δεν μπορω να δοκιμασω διοτι τα νουμερα με esim εχουν ληγμενο υπολοιπο και δεν συνδεονται και το ερωτημα ειναι: υποθετω μπορεις να στειλεις μηνυματα κανονικα στην γραμμη σου Ναι κανονικά όλες οι λειτουργίες. Μόνο στο rcs έχω θέμα. Έκανα και διαγραφή προφιλ, το ξαναπέρασα, σβήσιμο cache και δεδομένων τόσο από τα μηνύματα όσο και από τα carrier services αλλά εκεί επιμένει να είναι κολλημένο στην επαλήθευση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 28 minutes ago, geofak said: Ναι κανονικά όλες οι λειτουργίες. Μόνο στο rcs έχω θέμα. Έκανα και διαγραφή προφιλ, το ξαναπέρασα, σβήσιμο cache και δεδομένων τόσο από τα μηνύματα όσο και από τα carrier services αλλά εκεί επιμένει να είναι κολλημένο στην επαλήθευση. Είχε αναφερθεί ότι και κάποιοι άλλοι είχαν θέμα με το RCS στη vf, ενώ με τις άλλες δύο στην ίδια συσκευή, λειτουργούσε κανονικά. Εδώ είναι τα σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 1 hour ago, geofak said: Ναι κανονικά όλες οι λειτουργίες. Μόνο στο rcs έχω θέμα. Έκανα και διαγραφή προφιλ, το ξαναπέρασα, σβήσιμο cache και δεδομένων τόσο από τα μηνύματα όσο και από τα carrier services αλλά εκεί επιμένει να είναι κολλημένο στην επαλήθευση. Χαζή ερώτηση, αλλά έχεις τα data ανοιχτα; θέλει ανοιχτά data και αν είσαι στο εξωτερικό ανοιχτό roaming για να γίνει η ενεργοποίηση RCS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 5 ώρες πριν, georgemv said: Χαζή ερώτηση, αλλά έχεις τα data ανοιχτα; θέλει ανοιχτά data και αν είσαι στο εξωτερικό ανοιχτό roaming για να γίνει η ενεργοποίηση RCS Ναι μόνιμα ανοιχτά δεδομένα. Έχει φάει κόλλημα , θα δοκιμάσω και σε διαφορετική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 32 minutes ago, geofak said: Ναι μόνιμα ανοιχτά δεδομένα. Έχει φάει κόλλημα , θα δοκιμάσω και σε διαφορετική συσκευή. Επαναφορά δικτυακών ρυθμίσεων δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2025 34 minutes ago, georgemv said: Επαναφορά δικτυακών ρυθμίσεων δοκιμασες; Ναι έγινε κι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 Ήρθε αυτό σήμερα , επιστροφή της μετατροπής , μάλλον δε θέλουν να ασχοληθούν περαιτέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Καλημέρα!!! Σκέφτομαι να αλλάξω iPhone και έχω eSIM της Vodafone. Μπορώ να κάνω μόνος μου την μεταφορά της eSIM από iPhone σε iPhone ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα; 1 Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 24 minutes ago, tommy1984 said: Καλημέρα!!! Σκέφτομαι να αλλάξω iPhone και έχω eSIM της Vodafone. Μπορώ να κάνω μόνος μου την μεταφορά της eSIM από iPhone σε iPhone ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα; Εκτός εάν έχει αλλάξει πρόσφατα, μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 19 minutes ago, minast said: Εκτός εάν έχει αλλάξει πρόσφατα, μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Δεν την έχω ξανακάνει μεταφορά. Πριν 3 χρόνια την έβαλα στο 13 pro max που έχω. Οποτε στην ουσία θα είναι η πρώτη φορά 1 Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 2 ώρες πριν, tommy1984 said: Δεν την έχω ξανακάνει μεταφορά. Πριν 3 χρόνια την έβαλα στο 13 pro max που έχω. Οποτε στην ουσία θα είναι η πρώτη φορά Εννοούσα εάν δεν έχει αλλάξει κάτι από την πλευρά της Vodafone, που γενικά επιτρέπει μεταφορά. Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 23 minutes ago, minast said: Εννοούσα εάν δεν έχει αλλάξει κάτι από την πλευρά της Vodafone, που γενικά επιτρέπει μεταφορά. Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός. Οκ. Οταν το κάνω θα επανέλθω για ενημέρωση 1 Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Αναφέρω και εδώ μιας και το θέμα είναι πιο σχετικό: Έχουμε eSIM σε Apple Watch, από το iOS 26.1. Εδώ γράφουμε παρατηρήσεις, bugs κλπ! 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts