Jump to content

Vodafone eSIM

kostakis13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άλλος τρόπος? κάποιες εφαρμογές που λένε για πολλαπλές esim ακόμα και αν δεν υποστηριζει το κινητο esim αφορά συγκεκριμένους παρόχους κυρίως του εξωτερικού?

35 minutes ago, drdedus said:

άλλος τρόπος? κάποιες εφαρμογές που λένε για πολλαπλές esim ακόμα και αν δεν υποστηριζει το κινητο esim αφορά συγκεκριμένους παρόχους κυρίως του εξωτερικού?

ταυτοχρονα να εχεις ενεργη μια esim σε περισσοτερες απο μια συσκευες δεν ειναι εφικτο

υπαρχουν καρτες οπως η 5ber που δινουν την δυνατοτητα σε ενα τηλεφωνο που δεν εχει esim να χρησιμοποιει esim

εχω μια τετοια σε ενα umitigi power 3 και εχει μεσα 9 esim (3 ελληνικες voda και 6 ξενες), επιλεγεις απο το μενου ποια απο ολες θελεις να χρησιμοποιησεις και ειναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ενεργη

το τηλεφωνο ει ναι δικαρτο οποτε στην αλλη θεση εχω μια εγγλεζικη φυσικη sim

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

οχι αυτο που λες ρωταγα.

μου είπατε σε αλλο θεμα αν κατάλαβα καλά οτι ακομα και αν το τηλέφωνο υποστηρίζει πολλαπλά προφιλ esim δεν μπορείς να επιλέγεις μεταξύ των esim γιατί δεν σε αφήνει ο πάροχος?

Πχ η voda οπως μου είπατε υποστηρίζει με το ίδιο qr code πάνω απο μια φορα ενεργοποίηση. (δεν μιλάω για ταυτόχρονη χρήση)

απλα δεν κατάλαβα γιατί αν το τηλέφωνο υποστηρίζει πολλές esim (με μια ενεργη την καθε φορά ) να μην μπορώ να επιλεγω μεταξύ των esim? 

οχι μπορεις κανονικα να επιλεγεις ποια esim θα βαλεις

δεν σε εμποδιζει η καθε εταιρεια

δες την εικονα, στην θεση 2 (πρασινη) εχει δυο esim, επιλεγεις εσυ πια θα ειναι η ενεργη

η μπλε ειναι η φυσικη,

ετσι ειναι τα συνηθως τα κινητα

uksofj4i84241.jpg

• 2 weeks later...
1 hour ago, geofak said:

Μετά από αλλαγή σε esim δε λειτουργεί το rcs στα μηνύματα, ειναι μόνιμα στην επαλήθευση. Θέλει το χρόνο του ή είναι κάτι άλλο;

Πέρασαν οι 4 ώρες φραγής εισερχόμενων sms? 

7 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Πέρασαν οι 4 ώρες φραγής εισερχόμενων sms? 

Ναι κανονικά λαμβάνω , έκλεισε πάνω από 24ωρο από την αλλαγή 

2 ώρες πριν, geofak said:

Ναι κανονικά λαμβάνω , έκλεισε πάνω από 24ωρο από την αλλαγή 

Κλείσε το RCS, κανε ενα reboot, άνοιξε το πάλι. Το έχω δει και εγώ να σκαλώνει μερικές φορές.

4 ώρες πριν, georgemv said:

Κλείσε το RCS, κανε ενα reboot, άνοιξε το πάλι. Το έχω δει και εγώ να σκαλώνει μερικές φορές.

Το έχω κάνει αυτό , δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που μένει είναι διαγραφή και ξανά ρύθμιση 

14 minutes ago, geofak said:

Μίλησα μέσω τσατ κι μου είπανε ότι φταίει η google που δεν υποστηρίζει rcs σε esim . Μόνο η Vodafone αυτά!!

Μια χαρά ο Vodafone αριθμός μου εχει RCS με eSIM

15 ώρες πριν, geofak said:

Μίλησα μέσω τσατ κι μου είπανε ότι φταίει η google που δεν υποστηρίζει rcs σε esim . Μόνο η Vodafone αυτά!!

αυτο δεν ισχυει, θυμαμαι πολυ καλα να λειτουργει με esim (εχω 4 esim voda)

τωρα δεν μπορω να δοκιμασω διοτι τα νουμερα με esim εχουν ληγμενο υπολοιπο και δεν συνδεονται

και το ερωτημα ειναι: υποθετω μπορεις να στειλεις μηνυματα κανονικα στην γραμμη σου 

7 minutes ago, HEO said:

αυτο δεν ισχυει, θυμαμαι πολυ καλα να λειτουργει με esim (εχω 4 esim voda)

τωρα δεν μπορω να δοκιμασω διοτι τα νουμερα με esim εχουν ληγμενο υπολοιπο και δεν συνδεονται

και το ερωτημα ειναι: υποθετω μπορεις να στειλεις μηνυματα κανονικα στην γραμμη σου 

Ναι κανονικά όλες οι λειτουργίες. Μόνο στο rcs έχω θέμα. Έκανα και διαγραφή προφιλ, το ξαναπέρασα, σβήσιμο cache και δεδομένων τόσο από τα μηνύματα όσο και από τα carrier services αλλά εκεί επιμένει να είναι κολλημένο στην επαλήθευση.

28 minutes ago, geofak said:

Ναι κανονικά όλες οι λειτουργίες. Μόνο στο rcs έχω θέμα. Έκανα και διαγραφή προφιλ, το ξαναπέρασα, σβήσιμο cache και δεδομένων τόσο από τα μηνύματα όσο και από τα carrier services αλλά εκεί επιμένει να είναι κολλημένο στην επαλήθευση.

Είχε αναφερθεί ότι και κάποιοι άλλοι είχαν θέμα με το RCS στη vf, ενώ με τις άλλες δύο στην ίδια συσκευή, λειτουργούσε κανονικά. Εδώ είναι τα σχόλια

1 hour ago, geofak said:

Χαζή ερώτηση, αλλά έχεις τα data ανοιχτα; θέλει ανοιχτά data και αν είσαι στο εξωτερικό ανοιχτό roaming για να γίνει η ενεργοποίηση RCS

5 ώρες πριν, georgemv said:

Χαζή ερώτηση, αλλά έχεις τα data ανοιχτα; θέλει ανοιχτά data και αν είσαι στο εξωτερικό ανοιχτό roaming για να γίνει η ενεργοποίηση RCS

Ναι μόνιμα ανοιχτά δεδομένα. Έχει φάει κόλλημα , θα δοκιμάσω και σε διαφορετική συσκευή.

32 minutes ago, geofak said:

Ναι μόνιμα ανοιχτά δεδομένα. Έχει φάει κόλλημα , θα δοκιμάσω και σε διαφορετική συσκευή.

Επαναφορά δικτυακών ρυθμίσεων δοκιμασες;

• 1 month later...

Καλημέρα!!! Σκέφτομαι να αλλάξω iPhone και έχω eSIM της Vodafone. Μπορώ να κάνω μόνος μου την μεταφορά της eSIM από iPhone σε iPhone ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα;

Mi 9 128gb :shoot:

24 minutes ago, tommy1984 said:

Καλημέρα!!! Σκέφτομαι να αλλάξω iPhone και έχω eSIM της Vodafone. Μπορώ να κάνω μόνος μου την μεταφορά της eSIM από iPhone σε iPhone ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα;

Εκτός εάν έχει αλλάξει πρόσφατα, μπορείς να το κάνεις μόνος σου.

19 minutes ago, minast said:

Εκτός εάν έχει αλλάξει πρόσφατα, μπορείς να το κάνεις μόνος σου.

Δεν την έχω ξανακάνει μεταφορά. Πριν 3 χρόνια την έβαλα στο 13 pro max που έχω. Οποτε στην ουσία θα είναι η πρώτη φορά 

2 ώρες πριν, tommy1984 said:

Δεν την έχω ξανακάνει μεταφορά. Πριν 3 χρόνια την έβαλα στο 13 pro max που έχω. Οποτε στην ουσία θα είναι η πρώτη φορά 

Εννοούσα εάν δεν έχει αλλάξει κάτι από την πλευρά της Vodafone, που γενικά επιτρέπει μεταφορά.
Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός.

23 minutes ago, minast said:

Εννοούσα εάν δεν έχει αλλάξει κάτι από την πλευρά της Vodafone, που γενικά επιτρέπει μεταφορά.
Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός.

Οκ. Οταν το κάνω θα επανέλθω για ενημέρωση 

• 2 months later...

Αναφέρω και εδώ μιας και το θέμα είναι πιο σχετικό: Έχουμε eSIM σε Apple Watch, από το iOS 26.1. Εδώ γράφουμε παρατηρήσεις, bugs κλπ! 🙂