zerokill Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Κανονικά υπάρχει, ακόμα έχεις πρόβλημα; Ναι αμέ ουδέποτε δεν βλέπω κάπου για esim στην εφαρμογή μου.Δέν ξέρω αν φταίει το κινητό η κάτι άλλο.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 15 minutes ago, zerokill said: Ναι αμέ ουδέποτε δεν βλέπω κάπου για esim στην εφαρμογή μου.Δέν ξέρω αν φταίει το κινητό η κάτι άλλο. Sent from my iPhone using Tapatalk Αν μπορείς κατέβασε το app και κάνε την πρώτη έναρξη με τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Την διέγραψα τωρα με δεδομένα δεν προχωράει περα απο αυτο.Δεν πατιέται το συνέχεια και μενει εκει. Δεν μπορώ πια μα χρησιμοποιήσω το appSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Μόνο με wifi με αφηνει να προχωρήσω και ξανα τα ίδια βαζω τα στοιχεια με wifi μπαινω κλεινω wifi αλλα παλι δεν βλεπω τιποτα Κάτι πάει στραβά παιδιά δεν μπορεί μονο σε εμένα αυτο.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Σου βγάζει την επιλογή της γρήγορης εισόδου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Ναι στην αρχη.Αλλα διαλέγω με το ακαουντ οχι γρηγορη επιλογη να δοκιμάσω αλλιώς;Sent from my iPhone using TapatalkΑπλά οκ βλέπω μόνο την σύνδεση αυτή στο τηλέφωνο και όχι τις υπόλοιπές.Αν θέλω δηλαδη esim μπαίνεις μία φορά φτιάχνεις την esim και μετα αν θες να βλέπεις τα πάντα μπαίνεις με το my account ! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 15 minutes ago, zerokill said: Ναι στην αρχη.Αλλα διαλέγω με το ακαουντ οχι γρηγορη επιλογη να δοκιμάσω αλλιώς; Sent from my iPhone using Tapatalk Απλά οκ βλέπω μόνο την σύνδεση αυτή στο τηλέφωνο και όχι τις υπόλοιπές.Αν θέλω δηλαδη esim μπαίνεις μία φορά φτιάχνεις την esim και μετα αν θες να βλέπεις τα πάντα μπαίνεις με το my account ! Sent from my iPhone using Tapatalk Τώρα το δοκίμασα και 'γώ από την αρχή το app και παρατήρησα ότι έχουν βγάλει να μπαίνει κατευθείαν στο account σου οταν μπαινεις με το 4G, η μόνη λύση ειναι με την γρηγορη εισοδο. Αν θελεις να δεις αν βγάζει επιλογη για e-sim για αλλο νουμερο εκτος της sim σου κανε μια γρηγορη εισοδο για αλλον αριθμο και βαλε το πιν που θα ερθει, λογικα θα μπορεις να κανεις την δουλεια σου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Τώρα το δοκίμασα και 'γώ από την αρχή το app και παρατήρησα ότι έχουν βγάλει να μπαίνει κατευθείαν στο account σου οταν μπαινεις με το 4G, η μόνη λύση ειναι με την γρηγορη εισοδο. Αν θελεις να δεις αν βγάζει επιλογη για e-sim για αλλο νουμερο εκτος της sim σου κανε μια γρηγορη εισοδο για αλλον αριθμο και βαλε το πιν που θα ερθει, λογικα θα μπορεις να κανεις την δουλεια σου.Εντάξει όλα οκ τώρα κατάλαβα τι γίνεται.Με έσωσες ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. June 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2022 Υπάρχει άραγε κάποιος περιορισμός στις πόσες φορές μπορείς να αφαιρέσεις μια vodafone esim από ένα κινητό και να την βάλεις σε ένα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 Ξέρει κανείς αν γίνει αλλαγή sim σε esim μέσω app πόσες ώρες ολοκληρώνεται η διαδικασία αν μένεις ώρες χωρίς κινητό δηλαδή… Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. July 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2022 4 ώρες πριν, zerokill said: Ξέρει κανείς αν γίνει αλλαγή sim σε esim μέσω app πόσες ώρες ολοκληρώνεται η διαδικασία αν μένεις ώρες χωρίς κινητό δηλαδή… Sent from my iPhone using Tapatalk Σ' εμένα ενεργοποιήθηκε σε 12 ώρες ακριβώς email Αγοράς eSIM... Wed, Mar 16, 6:06 PM email Ενεργοποίησης... Thu, Mar 17, 6:09 AM Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Σ' εμένα ενεργοποιήθηκε σε 12 ώρες ακριβώς email Αγοράς eSIM... Wed, Mar 16, 6:06 PM email Ενεργοποίησης... Thu, Mar 17, 6:09 AM12 ώρες ομως η παλιά η κάρτα λειτουργεί κανονικά δεν μένεις χωρις τηλέφωνο ετσι;Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 10 ώρες πριν, zerokill said: 12 ώρες ομως η παλιά η κάρτα λειτουργεί κανονικά δεν μένεις χωρις τηλέφωνο ετσι; Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι... Απενεργοποιείται! Δεν έχεις για 12 ώρες τηλέφωνο! 2 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Όχι... Απενεργοποιείται! Δεν έχεις για 12 ώρες τηλέφωνο!Ευχαριστώ.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 2 minutes ago, spookype20 said: Όχι... Απενεργοποιείται! Δεν έχεις για 12 ώρες τηλέφωνο! Το έκανα τις προάλλες, ανά 4 ώρες έρχεται sms και email που σε προειδοποιεί ότι σε τόσες ώρες θα ενεργοποιηθεί η esim, ούτε στιγμή δεν μένεις χωρίς σήμα στις 12 ώρες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Just now, CaptainNickGR said: Το έκανα τις προάλλες, ανά 4 ώρες έρχεται sms και email που σε προειδοποιεί ότι σε τόσες ώρες θα ενεργοποιηθεί η esim, ούτε στιγμή δεν μένεις χωρίς σήμα στις 12 ώρες. Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η eSIM μπαίνει φραγή εισερχόμενων SMS για κάποιες ώρες ώστε να πιάσουν το sim swapping με τις τράπεζες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 11 minutes ago, CaptainNickGR said: Το έκανα τις προάλλες, ανά 4 ώρες έρχεται sms και email που σε προειδοποιεί ότι σε τόσες ώρες θα ενεργοποιηθεί η esim, ούτε στιγμή δεν μένεις χωρίς σήμα στις 12 ώρες. Άρα έχει αλλάξει από τον Μάρτιο που έκανα αλλαγή... Σ' εμένα σε Vodafone CU είχε κοπεί η σύνδεση. 2 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 23 minutes ago, georgemv said: Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η eSIM μπαίνει φραγή εισερχόμενων SMS για κάποιες ώρες ώστε να πιάσουν το sim swapping με τις τράπεζες Νομίζω πως πλέον το πήγαν στις 4 ώρες την φραγή; Ούτε που θυμάμαι, αλλά το λέει κι όλας σε κάποια από τα μηνύματα που έρχονται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Το έκανα τις προάλλες, ανά 4 ώρες έρχεται sms και email που σε προειδοποιεί ότι σε τόσες ώρες θα ενεργοποιηθεί η esim, ούτε στιγμή δεν μένεις χωρίς σήμα στις 12 ώρες. Οκ είπα και γω γιατί δεν παίζει να έμενα χωρίς κινητό τόσες ώρες.Να μπει φραγή σε μηνύματα για κάποιες ώρες αφου ενεργοποιηθεί η esim μικρό το κακό.Το οτι δεν μένεις χωρίς τηλέφωνο είναι σημαντικό Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 Υπάρχει η δυνατότητα να έχω την esim σε μια συσκευή και την φυσική κάρτα σε άλλη συσκευη και να δουλεύουν και τα 2;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2022 4 ώρες πριν, tsagod123 said: Υπάρχει η δυνατότητα να έχω την esim σε μια συσκευή και την φυσική κάρτα σε άλλη συσκευη και να δουλεύουν και τα 2; Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτό που αναφέρεις είναι twin sim υπηρεσία και καμια εταιρία δεν την προσφέρει συνδυαστικά sim και esim . Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Παιδιά υπάρχει καμία πληροφορία μήπως επιτρέψει η Vodafone (CU) κατοχή φυσικής SIM παράλληλα με eSIM; Τι κακό είναι αυτό εν έτη 2022 να μη μπορείς να περάσεις σε LTE smartwatch τη βασική σου SIM... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 On 1/8/2022 at 8:08 ΜΜ, philos said: Παιδιά υπάρχει καμία πληροφορία μήπως επιτρέψει η Vodafone (CU) κατοχή φυσικής SIM παράλληλα με eSIM; Τι κακό είναι αυτό εν έτη 2022 να μη μπορείς να περάσεις σε LTE smartwatch τη βασική σου SIM... Το χειρότερο δίκτυο σε αξιοπιστία - κάλυψη, περιμένεις να δώσει σοβαρή υπηρεσία (βλέπε multisim?) On 31/7/2022 at 4:24 ΜΜ, filippos said: Αυτό που αναφέρεις είναι twin sim υπηρεσία και καμια εταιρία δεν την προσφέρει συνδυαστικά sim και esim . Ας δώσουν multi SIM κι ας είναι όλες ψηφιακές. Αλλά που... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Αυτό που αναφέρεις είναι twin sim υπηρεσία και καμια εταιρία δεν την προσφέρει συνδυαστικά sim και esim .Καλημέρα..Η cosmote το κάνει..Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 (edited) Καλησπέρα, νέος χρήστης watch 5 pro LTE. Είμαι συνδρομητής στο Vodafone Unlimited Ultra. Υπάρχει τρόπος να μπορώ να λαμβάνω κλήσεις/SMS/ειδοποιήσεις στο ρολόι όταν δεν έχω το κινητό μου μαζί; Edited August 26, 2022 by Cris4524 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts