skydiver Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εγώ την κατέβασα απὸ ένα link που είχε δώσει κάποιος φίλος σε παλιότερο post. 2 GB είναι , την εγκατέστησα. Μου φαίνεται πιο smooth το τηλέφωνο.. όλα καλά! Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Από ποια σελίδα βρήκες τα λινκ; Δώσε αρχική αν θέλεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα λινκ είναι από telegram τα ανέβασε κάποιος φίλος και όπως βλέπεις είναι από τους επίσημους σέρβερ της xiaomi. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εδώ λέει https://fossbytes.com/miui-12-global-stable-update-arrives-for-redmi-note-7/ πως πρόκειται για stable beta update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Είναι μια συνηθισμένη τακτική της xiaomi, στέλνει τι update σε μερικούς χρήστες και αν όλα πάνε καλά το δίνει σε όλους, γι'αυτό και κάποιοι δεν το έχουν πάρει ακόμα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Έχει κατεβάσει κάνεις την 11.0.6 που δίνει το downmi για global stable; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Έχει κατεβάσει κάνεις την 11.0.6 που δίνει το downmi για global stable; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή η ενημέρωση είναι με android 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 ok Ευχαριστώ Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Καλημέρα, όσοι είμαστε με την τελευταία ενημέρωση 11.0.1.0 qfgeuxm ποιό αρχείο πρέπει να κατεβάσουμε απο τα δύο; Είναι καλύτερα να περιμένουμε να μας έρθει ή δεν παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Καλημέρα, όσοι είμαστε με την τελευταία ενημέρωση 11.0.1.0 qfgeuxm ποιό αρχείο πρέπει να κατεβάσουμε απο τα δύο; Είναι καλύτερα να περιμένουμε να μας έρθει ή δεν παίζει ρόλο; Το δεύτερο που είναι 2Gb θα κατεβάσεις. θα πάς να το βρείς όπως είναι σε zip και δεν θα κάνεις τίποτα. απλά θα το επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις της ενημέρωσης. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Το δεύτερο που είναι 2Gb θα κατεβάσεις. θα πάς να το βρείς όπως είναι σε zip και δεν θα κάνεις τίποτα. απλά θα το επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις της ενημέρωσης. Παίζει κάποιο ρόλο που λέει beta; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Και το πρώτο αρχείο να βάλεις το ίδιο είναι , δεν παίζει ρόλο που είναι beta . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Στο δικό μου δεν έχει την επιλογή πακέτου που είχε παλαιότερα. Πώς εμφανίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Στο δικό μου δεν έχει την επιλογή πακέτου που είχε παλαιότερα. Πώς εμφανίζεται; Νομίζω πατάς μερικές φορές το 11 που έχει στην οθόνη, κ μετά δεξιά πάνω στις 3 τελίτσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Στο δικό μου δεν έχει την επιλογή πακέτου που είχε παλαιότερα. Πώς εμφανίζεται; Στην ενημέρωση συστήματος πατάς πάνω στο 11 πέντε-έξι φορές και σου εμφανίζει περισσότερες επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Στην ενημέρωση συστήματος πατάς πάνω στο 11 πέντε-έξι φορές και σου εμφανίζει περισσότερες επιλογές Ευχαριστώ πολύ. Την έκανα. Βέβαια μετά την επανεκκίνηση σταμάτησε η καρδιά μου μιας και πάγωσε στο logo MIUI αρκετή ώρα (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ευχαριστώ πολύ. Την έκανα. Βέβαια μετά την επανεκκίνηση σταμάτησε η καρδιά μου μιας και πάγωσε στο logo MIUI αρκετή ώρα (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε). Για πες εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Για πες εντυπώσεις Τώρα το επεξεργάζομαι σιγά σιγά και αναρωτιέμαι... Σίγουρα το αισθητικό κομμάτι στις ρυθμίσεις όπως επίσης και της μπάρας ειδοποιήσεων είναι εμφανέστατο. Της μπάρας βέβαια προτιμώ το προηγούμενο. Έπισης σε κάποιες επιλογές π.χ. μνήμης, μπαταρίας έχουν βάλει εφέ. Γενικά δεν μου φαίνεται να κολλάει, όχι ότι πριν κολλούσε. Τώρα κάτι άλλο δεν παρατηρώ. Δεν είμαι και ειδικός βέβαια. Όποιος γνώστης αντιληφθεί κάτι άλλο αξιόλογο ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Μόλις την έκανα κ γω.πολυ ωραία αλλαγή οπτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Κάτι άλλο που εντόπισα είναι οτι μίκρυνε αισθητά η γραμματοσειρά. Τώρα το αμέσως επόμενο μέγεθος είναι τεράστιο. Και πειράζοντας το μενού προσβασιμότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Μπορεί να αλλάξει στο πλήκτρο αυξομείωσης έντασης να εμφανίζεται πρώτα ο ήχος κλήσης κ όχι πολυμέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Και το πρώτο αρχείο να βάλεις το ίδιο είναι , δεν παίζει ρόλο που είναι beta . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι σημαίνει το ότι δεν παίζει ρόλο πως είναι Beta; Δεν είναι η τελική. Beta είναι με ότι συνεπάγεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Μόλις μου ήρθε OTA η 12... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 κ μένα! 818M είναι.. eu σε χώρα Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Είναι καλό να κάνουμε επαναφορά και στήσιμο απο την αρχή ή δεν παίζει ρόλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Είναι καλό να κάνουμε επαναφορά και στήσιμο απο την αρχή ή δεν παίζει ρόλο; Εγώ ποτέ δεν κάνω τέτοια και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ζήτημα. Και μένα μου ήρθε μέσω ΟΤΑ σήμερα. Την κατεβάζω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts