Nikos_96 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Μπά όχι φίλε Βασίλη..συνήθως έτσι γίνεται..όποιος έχει αναβαθμίσει σε επόμενη γενιά android η έκδοση MIUI πήγε πίσω..δές και στις άλλες συσκευές που το πήραν Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Μπά όχι φίλε Βασίλη..συνήθως έτσι γίνεται..όποιος έχει αναβαθμίσει σε επόμενη γενιά android η έκδοση MIUI πήγε πίσω..δές και στις άλλες συσκευές που το πήραν Ολόσωστα, μου διέφυγε η πληροφορία. Ευχαριστώ! Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ishmael Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Το Redmi Note 7 (μαζί με το Pro) έσπασε ρεκόρ πωλήσεων το 2019, ίσως η πιο πετυχημένη συσκευή της Xiaomi μέχρι στιγμής. 1 Βασικοί ανταγωνιστές του το Samsung Galaxy A50, το Realme 3 Pro και το Realme X. Το πρώτο έλαβε την ενημέρωση Android 10 Απρίλιο, το δεύτερο Ιανουάριο και το τρίτο Μάρτιο. Το RN7 τελευταίο και καταϊδρωμένο Ιούλιο. Αν έτσι διαχειρίζεται η Xiaomi το πιο πετυχημένο κινητό της, τότε είναι ο ορισμός της απογοήτευσης. AOSMark scores Android phone manufacturers on how many OS updates they pushed to their phones on an average in the past: https://www.aosmark.com/ Δυστυχώς πέρσι δεν ήταν διαθέσιμο στη χώρα μας το Realme X και επέλεξα RN7. Με εντυπωσίασε η ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή και η κάμερα και η υποστήριξη Quick Charge 4 (επιπλέον €20 μιας και δεν συμβεριλαμβάνεται ο φορτιστής). Όμως η μπαταρία (είχα συνηθίσει σε Redmi 3s, στα χαρτιά/GSMArena υποτίθεται πολύ κοντά) και η καθυστερημένη ενημέρωση με απογοήτευσαν. Φέτος το Realme 6 δεν θα ήθελε και σκέψη σαν επιλογή, ελπίζω και του χρόνου να έχουμε ανάλογο ευκολάκι από Realme ή Samsung για αντικατάσταση του RN7. Η Xiaomi χτες άρχισε να λανσάρει το MIUI 12 σε Note 7 στην Ινδία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Το Redmi Note 7 (μαζί με το Pro) έσπασε ρεκόρ πωλήσεων το 2019, ίσως η πιο πετυχημένη συσκευή της Xiaomi μέχρι στιγμής. 1 Βασικοί ανταγωνιστές του το Samsung Galaxy A50, το Realme 3 Pro και το Realme X. Το πρώτο έλαβε την ενημέρωση Android 10 Απρίλιο, το δεύτερο Ιανουάριο και το τρίτο Μάρτιο. Το RN7 τελευταίο και καταϊδρωμένο Ιούλιο. Αν έτσι διαχειρίζεται η Xiaomi το πιο πετυχημένο κινητό της, τότε είναι ο ορισμός της απογοήτευσης. AOSMark scores Android phone manufacturers on how many OS updates they pushed to their phones on an average in the past: https://www.aosmark.com/ Δυστυχώς πέρσι δεν ήταν διαθέσιμο στη χώρα μας το Realme X και επέλεξα RN7. Με εντυπωσίασε η ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή και η κάμερα και η υποστήριξη Quick Charge 4 (επιπλέον €20 μιας και δεν συμβεριλαμβάνεται ο φορτιστής). Όμως η μπαταρία (είχα συνηθίσει σε Redmi 3s, στα χαρτιά/GSMArena υποτίθεται πολύ κοντά) και η καθυστερημένη ενημέρωση με απογοήτευσαν. Φέτος το Realme 6 δεν θα ήθελε και σκέψη σαν επιλογή, ελπίζω και του χρόνου να έχουμε ανάλογο ευκολάκι από Realme ή Samsung για αντικατάσταση του RN7. Η Xiaomi χτες άρχισε να λανσάρει το MIUI 12 σε Note 7 στην Ινδία. 2 Το θέμα είναι οτι εμείς με EU ούτε καταιδρωμένοι είμαστε γιατί δεν την έχουμε πάρει ακόμα...:worry: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Το θέμα είναι οτι εμείς με EU ούτε καταιδρωμένοι είμαστε γιατί δεν την έχουμε πάρει ακόμα...:worry: Κατεβασε την. Πανευκολο ειναι. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Κατεβασε την. Πανευκολο ειναι. Επειδή φεύγω αύριο για διακοπές και θα με τρώει το μαράζι :p , πες αν είναι εύκολο ποιά ακριβώς έκδοση ψάχνω στο Telegram. Είμαι με 11.0.8.0 PFGEUXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Επειδή φεύγω αύριο για διακοπές και θα με τρώει το μαράζι :p , πες αν είναι εύκολο ποιά ακριβώς έκδοση ψάχνω στο Telegram. Είμαι με 11.0.8.0 PFGEUXM Εάν θα ήθελες την ταπεινή μου άποψη, θα σου πρότεινα να περάσεις την έκδοση με το Android 10, που απο ότι βλέπω δεν την έχεις πάρει. Βγήκε πρόσφατα, και όσο αφορά τη MiUi 12, σου προτείνω να περιμένεις, καθότι δεν έχει ανέβει ούτε στο mi.com. Το να την κατεβάσεις απο xda είναι το μόνο εύκολο, αλλά για να μην την έχει διαθέσει επίσημα η Xiaomi, προφανώς είναι στη φάση της διόρθωσης η rom, των tests πριν την τελική κυκλοφορία. Και επειδή στο κινητό αυτό θα έχει σίγουρα περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας απο ότι έχεις συνηθίσει με την 12, μη τη βιάζεσαι. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Καλημέρα.το κινητακι είναι Άψογο σε όλους τους τομείς.Μην πολυτρωγομαστε περί Αναβάθμισης μην Βρεθούμε προ Εκπλήξεως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Εάν θα ήθελες την ταπεινή μου άποψη, θα σου πρότεινα να περάσεις την έκδοση με το Android 10, που απο ότι βλέπω δεν την έχεις πάρει. Βγήκε πρόσφατα, και όσο αφορά τη MiUi 12, σου προτείνω να περιμένεις, καθότι δεν έχει ανέβει ούτε στο mi.com. Το να την κατεβάσεις απο xda είναι το μόνο εύκολο, αλλά για να μην την έχει διαθέσει επίσημα η Xiaomi, προφανώς είναι στη φάση της διόρθωσης η rom, των tests πριν την τελική κυκλοφορία. Και επειδή στο κινητό αυτό θα έχει σίγουρα περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας απο ότι έχεις συνηθίσει με την 12, μη τη βιάζεσαι. Ακόμα καλύτερα! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Εδώ είναι. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Και αν την κάνεις αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Προφανώς πίσω εννοείς 12.0.1.0. Γιατί να σου ήρθε 11.0.1.0, και να είσαι με EU στην 11.0.8.0, μάλλον κάτι μπερδεύεις φίλε μου. Εννοείται ότι σε πάει πίσω φίλε μου. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Εάν θα ήθελες την ταπεινή μου άποψη, θα σου πρότεινα να περάσεις την έκδοση με το Android 10, που απο ότι βλέπω δεν την έχεις πάρει. Βγήκε πρόσφατα, και όσο αφορά τη MiUi 12, σου προτείνω να περιμένεις, καθότι δεν έχει ανέβει ούτε στο mi.com. Το να την κατεβάσεις απο xda είναι το μόνο εύκολο, αλλά για να μην την έχει διαθέσει επίσημα η Xiaomi, προφανώς είναι στη φάση της διόρθωσης η rom, των tests πριν την τελική κυκλοφορία. Και επειδή στο κινητό αυτό θα έχει σίγουρα περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας απο ότι έχεις συνηθίσει με την 12, μη τη βιάζεσαι. Δηλαδή κατεβάζουμε απο τον σύνδεσμο που μας δίνεις την έκδοση και μετά πάμε στην ενημέρωση συστήματος, επιλογή πακέτου ενημέρωσης,πάμε το βρίσκουμε και γίνεται η δουλειά ή χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Δηλαδή κατεβάζουμε απο τον σύνδεσμο που μας δίνεις την έκδοση και μετά πάμε στην ενημέρωση συστήματος, επιλογή πακέτου ενημέρωσης,πάμε το βρίσκουμε και γίνεται η δουλειά ή χρειάζεται να κάνουμε κάτι παραπάνω; Ακριβώς! Δεν απαιτείται κάτι παραπάνω. :) Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Κάτι ήρθε και εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Την έκανα κι εγώ, και όλα δείχνουν ομαλά. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 αυτή ποια είναι; Android 10 με MIUI 12; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 αυτή ποια είναι; Android 10 με MIUI 12; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Android 10 με MiUi 11. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Την εγκατέστησα κι εγώ, όλα δείχνουν οκ. Thanx Βασίλειε. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Την εγκατέστησα κι εγώ, όλα δείχνουν οκ. Thanx Βασίλειε. Εμείς ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Να πώ την γνώμη μου σχετικά με το πέρασμα του android 10 δέν είδα καμία διαφορά..ούτε και εμφανισιακή διαφορά..το μόνο που πρόσεξα στα γρήγορα μόνο το εικονιδιάκι του wificall άλλαξε πάνω στην γραμμή.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ερώτηση... H αναβάθμιση σε Android 10 φέρει ταυτόχρονα και MIUI 12 ? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ερώτηση... H αναβάθμιση σε Android 10 φέρει ταυτόχρονα και MIUI 12 ? Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Εν προκειμένω, στο κινητό του παρόντος νήματος, ήρθε η αναβάθμιση σε Android 10 με MiUi 11. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Με την αναβάθμιση σε android 10 όσοι έχετε την EU παρέμεινε η εγγραφή κλήσης; Για την global διαβασα πως παρέμεινε αλλά με ενδιαφέρει η EU. Μη χάσω την εγγραφή κλήσης τη χρειάζομαι απαραίτητα στη δουλειά μου γιατί είμαι στο δρόμο και δεν χρειάζεται να κρατώ σημειώσεις. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 (edited) Με την αναβάθμιση σε android 10 όσοι έχετε την EU παρέμεινε η εγγραφή κλήσης; Για την global διαβασα πως παρέμεινε αλλά με ενδιαφέρει η EU. Μη χάσω την εγγραφή κλήσης τη χρειάζομαι απαραίτητα στη δουλειά μου γιατί είμαι στο δρόμο και δεν χρειάζεται να κρατώ σημειώσεις. Ευχαριστώ πολύ. Παραμένει ναι. Τα κινητά που έρχονται με προεγκατεστημένο τον Google dialer δεν την έχουν. Edited August 3, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts