punisher24 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Ναι τέτοια ψάχνω.θα το τσεκαρω.ευχαριστω spigen και απο μενα ή ringke fusion x εναλλακτικά.. κορυφή σε προστασία Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 spigen και απο μενα ή ringke fusion x εναλλακτικά.. κορυφή σε προστασία Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 spigen και απο μενα ή ringke fusion x εναλλακτικά.. κορυφή σε προστασία Motomo θήκη 6 ευρώ από πανεπιστημίου,και η κάμερα καλύπτεται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Η Ε3 αντικαθιστά του BSG ή αυτήν με τις ρυθμίσεις του Αντρέα;Την bsg την άλλη δεν την πέρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Οποιος θελει ας δοκιμασει και την Gcam 7.2.014 απο τον Bulkin https://drive.google.com/file/d/178uo6jSt76TBwsjPs9trOkcR40KtPyA6Τραγική κάμερα ίσως είναι λίγο χειρότερη και από την στοκ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την bsg την άλλη δεν την πέρασα.Δοκίμασε λίγο φίλε αυτό το xml νομίζω ότι βελτιώνει και άλλο την hyper E3 https://drive.google.com/file/d/1013Y0ITxZAYXlkIL7_cZUmUrdRYFk8ge/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) Τραγική κάμερα ίσως είναι λίγο χειρότερη και από την στοκ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε λίγο φίλε αυτό το xml νομίζω ότι βελτιώνει και άλλο την hyper E3 https://drive.google.com/file/d/1013Y0ITxZAYXlkIL7_cZUmUrdRYFk8ge/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαγγελη κανε ενα συγκρτικό πρώτης προτεινόμενης (fu24+ρυθμισεις) και της hyper με xml που χρησιμοποιεις σε νυχτερινο τοπίο (πχ τις μπαλκονάτες σου) να την δω λιγο :) Edited December 29, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Βαγγελη κανε ενα συγκρτικό πρώτης προτεινόμενης (fu24+ρυθμισεις) και της hyper με xml που χρησιμοποιεις σε νυχτερινο τοπίο (πχ τις μπαλκονάτες σου) να την δω λιγο :)Δεν δουλεύουν ταυτόχρονα Ανδρέα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Μήπως έχουμε κανένα νέο σχετικά με το wificall στην 11.Υπάρχει κανένας που να το έχει κάνει να δουλεύει; Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Εξαιρετική η HyperCamera E3 με το αντίστοιχο XML. Οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με αντιθέσεις φωτισμού κλπ είναι φοβερές! Οι νυχτερινές επίσης! Ευχαριστούμε Βαγγέλη! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) Δεν δουλεύουν ταυτόχρονα Ανδρέα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε κλώνο ή δουλεψε τες εναλλαξ. :lol: Anyway. Οποιος έχει όρεξη το κάνει. Γιατι βλέπω οτι όλοι σχολιάζεται μόνο για indoor ή vs bsg/bulkin Edited December 29, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Δύσκολα Ανδρέα είμαι σε aosp 10 και έχει πολλά θέματα selfie και εστίασης,δεν είναι για καθημερινή χρήση Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) Δεν δουλεύουν ταυτόχρονα Ανδρέα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την bsg την άλλη δεν την πέρασα. Αμα αντικαταστει την bsg τότε πως αντικαταστεί και την fu24? Θυμάμαι όταν το είχα οτι bsg με fu24 παιζαν ταυτόχρονα. Δηλαδή είχαν διαφορετικό package name. Αν λοιπόν η hyper αντικαταστει την bsg (όπως λεει @highland1), τότε έχει ιδιο package name με αυτό της bsg και οχι της fu24. Οπότε fu24 και hyper θα πρέπει να παίζουν ταυτόχρονα. Edited December 29, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Βάλε κλώνο ή δουλεψε τες εναλλαξ. :lol: Anyway. Οποιος έχει όρεξη το κάνει. Γιατι βλέπω οτι όλοι σχολιάζεται μόνο για indoor ή vs bsg/bulkinεγώ σίγουρα δεν φωτογραφίζω τοπία,με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα και από εκεί κρίνω τις κάμερες,η δική σου έκδοση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο απλά έχει πολλά bug η εφαρμογή υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χάσεις selfie και να μην εστιάσει στην πίσω κάμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαιρετική η HyperCamera E3 με το αντίστοιχο XML. Οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με αντιθέσεις φωτισμού κλπ είναι φοβερές! Οι νυχτερινές επίσης! Ευχαριστούμε Βαγγέλη! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑνέβασε φίλε σe κανένα Flickr για να δούμε full ανάλυση και αν είσαι σε miui βάλε αν θέλεις την πρώτη κάμερα του Ανδρέα για ένα συγκριτικό Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Αμα αντικαταστει την bsg τότε πως αντικαταστεί και την fu24? Θυμάμαι όταν το είχα οτι bsg με fu24 παιζαν ταυτόχρονα. Δηλαδή είχαν διαφορετικό package name. Αν λοιπόν η hyper αντικαταστει την bsg (όπως λεει @highland1), τότε έχει ιδιο package name με αυτό της bsg και οχι της fu24. Οπότε fu24 και hyper θα πρέπει να παίζουν ταυτόχρονα.Μπορεί να κάνω και λάθος, θα δοκιμάσω να περάσω ταυτόχρονα της fu24 να δω αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 εγώ σίγουρα δεν φωτογραφίζω τοπία,με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα και από εκεί κρίνω τις κάμερες,η δική σου έκδοση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο απλά έχει πολλά bug η εφαρμογή υπάρχει μεγάλη περίπτωση να χάσεις selfie και να μην εστιάσει στην πίσω κάμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλο τα bugs και αλλο η ποιότητα. Έτσι οπως τα γράφατε παραλιγο να με κανετε να ξαναγοράσω το rn7. :lol::lol::lol: Αρα δεν βελτιωθηκε σε ποιότητα τελικά. Απλά βρήκατε μια πιο stable gcam με παρόμοιο αποτέλεσμα με fu24. Τυχον καλυτερη λεπτομερια indoor οφείλεται μαλλον σε χαμηλότερο nr σε σχέση με fu οπότε και περισσοτερο θόρυβο στα νυχτερινά τοπια. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ανεβαζετε ενα συγκριτικό... τσάμπα είναι :lol::lol::lol: . Άλλωστε, τόσα και τοσα σας εχω ανεβασει εγώ και τοσες ώρες πειραματισμού έχω φάει βγάζοντας διαφορετικές εκδόσεις αναλόγως τα γούστα. Δεν νομίζω οτι ζήτησα κάτι παράλογο. Anyway. Νομίζω πήρα την απάντηση μου. Καλα κλικς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Τραγική κάμερα ίσως είναι λίγο χειρότερη και από την στοκ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε λίγο φίλε αυτό το xml νομίζω ότι βελτιώνει και άλλο την hyper E3 https://drive.google.com/file/d/1013Y0ITxZAYXlkIL7_cZUmUrdRYFk8ge/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έχεις δοκιμάσει ,γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος με το υπάρχον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Το έχεις δοκιμάσει ,γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος με το υπάρχον.Ναι είναι καλύτερο ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλο τα bugs και αλλο η ποιότητα. Έτσι οπως τα γράφατε παραλιγο να με κανετε να ξαναγοράσω το rn7. :lol::lol::lol: Αρα δεν βελτιωθηκε σε ποιότητα τελικά. Απλά βρήκατε μια πιο stable gcam με παρόμοιο αποτέλεσμα με fu24. Τυχον καλυτερη λεπτομερια indoor οφείλεται μαλλον σε χαμηλότερο nr σε σχέση με fu οπότε και περισσοτερο θόρυβο στα νυχτερινά τοπια. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ανεβαζετε ενα συγκριτικό... τσάμπα είναι :lol::lol::lol: . Άλλωστε, τόσα και τοσα σας εχω ανεβασει εγώ και τοσες ώρες πειραματισμού έχω φάει βγάζοντας διαφορετικές εκδόσεις αναλόγως τα γούστα. Δεν νομίζω οτι ζήτησα κάτι παράλογο. Anyway. Νομίζω πήρα την απάντηση μου. Καλα κλικς :)Πλέον είσαι σε άλλο επίπεδο με το OP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxalo Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) https://www.flickr.com/gp/186228266@N03/m1f3MZ 2 ιδιες φωτο απο 2 διαφορετικα προγραμματα. Ποια απο τις 2 σας φαινεται καλυτερη? Θα ηθελα αποψη και απο τον Ανδρεα και απο τον Βαγγελη που "κοβει" το ματι τους καλυτερα και ειναι πιο ψαγμενοι.. Edited December 29, 2019 by baxalo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Σήμερα παρατήρησα ότι δεν δουλεύουν τα widgets δλδ όταν πατάς επάνω τους δε σε μεταφέρουν στην εκάστοτε εφαρμογή. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Πως μπορώ να το επαναφέρω; Έχω κάνει επανεκκίνηση τηλ αλλά.... Τπτ. Για την περίπτωση που δε βρήκες ακόμα λύση / που έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα: Το πατατήρησα εδώ και 2 περίπου μέρες και στο δικό μου Mi 9T και σήμερα και στο Note 7 φίλου. Πρέπει να οφείλεται σε κάποιο μικρο-update του Miui (κάτι μου είπε ο φίλος ότι είδε να κατεβαίνει προ διημέρου - εγώ δεν το πήρα χαμπάρι), γιατί οι ίδιοι δεν είχαμε πειράξει τίποτα... Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις των εφαρμογών που έχουν τα widgets, πάτε στα "Other permissions" και κάνετε (ξανα)enable το "Display pop-up windows while running in the background". Κάτι φαίνεται να πήγε και να το αφαίρεσε από όλες τις εφαρμογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 https://www.flickr.com/gp/186228266@N03/m1f3MZ 2 ιδιες φωτο απο 2 διαφορετικα προγραμματα. Ποια απο τις 2 σας φαινεται καλυτερη? Θα ηθελα αποψη και απο τον Ανδρεα και απο τον Βαγγελη που "κοβει" το ματι τους καλυτερα και ειναι πιο ψαγμενοι..Τις είδα στο laptop οι διαφορές είναι μικρές και κυρίως στα χρώματα, είναι αρκετά καλές και οι δύο, από το laptop προτιμώ την πρώτη ενώ από το κινητό μου αρέσει πιο πολύ η δεύτερη, πρώτη εννοώ αυτή με το 170 iso Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλο τα bugs και αλλο η ποιότητα. Έτσι οπως τα γράφατε παραλιγο να με κανετε να ξαναγοράσω το rn7. :lol::lol::lol: Αρα δεν βελτιωθηκε σε ποιότητα τελικά. Απλά βρήκατε μια πιο stable gcam με παρόμοιο αποτέλεσμα με fu24. Τυχον καλυτερη λεπτομερια indoor οφείλεται μαλλον σε χαμηλότερο nr σε σχέση με fu οπότε και περισσοτερο θόρυβο στα νυχτερινά τοπια. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ανεβαζετε ενα συγκριτικό... τσάμπα είναι :lol::lol::lol: . Άλλωστε, τόσα και τοσα σας εχω ανεβασει εγώ και τοσες ώρες πειραματισμού έχω φάει βγάζοντας διαφορετικές εκδόσεις αναλόγως τα γούστα. Δεν νομίζω οτι ζήτησα κάτι παράλογο. Anyway. Νομίζω πήρα την απάντηση μου. Καλα κλικς :)Πάντως άμα βρεις κανένα εύκαιρο rn7 βάλε επάνω την xypercam και μετά μπορεί να πετάξεις το OP στον κάλαθο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Πάντως άμα βρεις κανένα εύκαιρο rn7 βάλε επάνω την xypercam και μετά μπορεί να πετάξεις το OP στον κάλαθο Βλέπω απο τρολάρισμα καλά τα πας... Για αυτό δεν μπορούσαν να παίξουν ταυτόχρονα οι 2 gcams? :shifty: (ενώ βάσει του highland πρέπει να παίζουν) Τέσπα. Έχετε τη καλύτερη συσκευή του κόσμου. Μην σας το χαλάσω... Κρίμα γιατι έχω φάει ώρες ατελείωτες να βοηθάω κόσμο και εσεις με δουλεύετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Βλέπω απο τρολάρισμα καλά τα πας... Για αυτό δεν μπορούσαν να παίξουν ταυτόχρονα οι 2 gcams? :shifty: (ενώ βάσει του highland πρέπει να παίζουν) Τέσπα. Έχετε τη καλύτερη συσκευή του κόσμου. Μην σας το χαλάσω... Κρίμα γιατι έχω φάει ώρες ατελείωτες να βοηθάω κόσμο και εσεις με δουλεύετε.Ρε συ πας καλά τι είναι αυτά που γράφεις Γιατί πρέπει να είσαι πάντα στην κόντρα Εγώ χιούμορ έκανα Σταματάω πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα με το σχόλιο σου Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxalo Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 https://www.flickr.com/gp/186228266@N03/H892Y8 προσθεσα και 2 σε λιγο πιο σκοτεινο, οτι βρηκα τετοια ωρα. κι εδω μια γνωμη σας παρακαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. το δοκίμασα και αυτό πολλές φορές αλλά το ίδιο συμβαίνει πάντοτε κάποιο κώλυμα πρέπει να έχει φάει η εφαρμογή γιατί gcam και open camera λειτουργούν κανονικά στο flash. Έτσι λειτουργεί και σε μένα τελικά με την στοκ κάμερα. Δεν το είχα προσέξει γιατί είχα πάντα απενεργοποιημένο το φλας. Όταν τα βάζω στο αυτόματο ανάβει συνεχώς μέχρι να βγάλεις φωτό... Και το κάνει αυτό προφανώς για να εστιάσει πιο εύκολα. Δεν είναι κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Ρε συ πας καλά τι είναι αυτά που γράφεις Γιατί πρέπει να είσαι πάντα στην κόντρα Εγώ χιούμορ έκανα Σταματάω πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα με το σχόλιο σου Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως γινεται να ειμαι στη κοντρα ενώ δεν ανεφερα τιποτα για αλλη συσκευη; Επισης πως γινεται να ζηταω κατι τοσες μερες και να με χετε γραμμενο μη πω που... ενω εγω έχω σκιστεί για όλους σας. Μετα μου λες οτι δεν παιζουν ταυτοχρονα ενω βασει highland πρεπει να παιζουν. Και μετα μου πετας ενα ακυρο με 1+ που δεν το ανεφερα ποτε. Σορρυ αλλα πως θες να τα πάρω ολα τα παραπανω; Και ο λογος που το ζητάω δεν ειναι για να δειξω αν ειναι καλυτερη μια gcam που έστησα ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ με τις τότε gcam αλλα για INFO. Εννοειται πως με το καιρο θα βγαίνουν καλυτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts