vag74 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Δοκίμασα την hypercam σε σκοτάδια,τοπία και σελφι.Σε όλα υπερέχει από την στοκ.Μεγαλες διάφορες είδα και στο βίντεο.Νομιζω ότι μέχρι στιγμής παίζει να είναι και η καλύτερη gcam που έχουμε δοκιμάσει.Πολυ καλη η λεπτομέρια σε σκοτεινες φωτό.Δεν δοκίμασα κάποιες άλλες δυνατότητες αλλά νομίζω και εκεί θα τα πάει εξίσου καλά.Και στις ημερήσιες είναι μεγάλη η διαφορά Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Δοκίμασα την hypercam σε σκοτάδια,τοπία και σελφι.Σε όλα υπερέχει από την στοκ.Μεγαλες διάφορες είδα και στο βίντεο.Νομιζω ότι μέχρι στιγμής παίζει να είναι και η καλύτερη gcam που έχουμε δοκιμάσει.Πολυ καλη η λεπτομέρια σε σκοτεινες φωτό.Δεν δοκίμασα κάποιες άλλες δυνατότητες αλλά νομίζω και εκεί θα τα πάει εξίσου καλά. Ειναι συμβατη μονο με την MiUi 11 ή δουλευει εξισου καλα και με την 10.6.3? ΥΓ.Βαλτε ενα λινκ για απλο download ρε παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Φοβερό κινητό το έχω κάνει δώρο αλλα δεν περίμενα να μην έχει Fast Charge φορτιστή βρε παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Φοβερό κινητό το έχω κάνει δώρο αλλα δεν περίμενα να μην έχει Fast Charge φορτιστή βρε παιδιά... Fast charge εχει. Quick charge 3 δεν εχει. Αλλα μπορείς να αγοράσεις. Αν δεν απατώμαι υποστηρίζει μέχρι QC4. Βεβαια δεν αξιοποιεί και τοσο καλά την ταχύτητα του. Δεν φορτίζει οσο γρηγορα φορτίζουν άλλες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 (edited) Ειναι συμβατη μονο με την MiUi 11 ή δουλευει εξισου καλα και με την 10.6.3? ΥΓ.Βαλτε ενα λινκ για απλο download ρε παιδια!Εγώ έχω την 11 ,λογικά όμως θα δουλεύει και εξισου καλά στην 10 ,δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στις ημερήσιες είναι μεγάλη η διαφορά Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπιβεβαιώνω και για τις ημερήσιες.Το μόνο ψιλοθεματακι είναι ότι υπερεκθετει λίγο και αυτό μόνο σε ορισμένες συνθήκες αλλά οκ όλα καλά,απόλυτα ευχαριστημένος από την gcam. Edited December 25, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Διάβασα σε προηγούμενο post, ότι ένας δεν μπορούσε να κατεβάσει το config xml. Για άλλη συσκευή, και εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω, δείχνει ένα σωρό κωδικούς. Υπάρχει κάποιο κόλπο, ; , που κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Διάβασα σε προηγούμενο post, ότι ένας δεν μπορούσε να κατεβάσει το config xml. Για άλλη συσκευή, και εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω, δείχνει ένα σωρό κωδικούς. Υπάρχει κάποιο κόλπο, ; , που κάνω λάθος;Αν κατάλαβα τι βλέπεις. Πάτα τελείες πάνω δεξιά και λήψη. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Διάβασα σε προηγούμενο post, ότι ένας δεν μπορούσε να κατεβάσει το config xml. Για άλλη συσκευή, και εγώ δεν μπορώ να το κατεβάσω, δείχνει ένα σωρό κωδικούς. Υπάρχει κάποιο κόλπο, ; , που κάνω λάθος; Κάνεις save το link. Λογικά όταν πάτησες το άνοιξε ως txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Το εν λόγω κινητό στο πληκτρολόγιο του έχει ηχογράφηση συνομιλίας ή την αφαίρεσαν και από αυτό; Από ότι βλέπω όσο πιο καινούργια είναι τα μοντέλα δεν υπάρχει ηχογράφηση συνομιλίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Χρόνια πολλά! Από Android 9 και πάνω, δεν υπάρχει πλέον ηχογράφηση κλήσεων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Ποια έκδοση δουλεύεις και πιο xml; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και την Ε2 και την Ε3 δοκίμασα και κάνει το ίδιο. xml δεν έχω περάσει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Το εν λόγω κινητό στο πληκτρολόγιο του έχει ηχογράφηση συνομιλίας ή την αφαίρεσαν και από αυτό; Από ότι βλέπω όσο πιο καινούργια είναι τα μοντέλα δεν υπάρχει ηχογράφηση συνομιλίας... Ναι έχει ηχογράφηση συνομιλίας. Με το android 10 δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε κανένα κινητό ούτε καν με εφαρμογές τρίτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Πολύ κακό αυτό,για εμένα είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη λειτουργία και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να κρατήσω σημειώσεις για οτιδήποτε ενώ δεν μπορούσα με κάποιον άλλο τρόπο.Με βλέπω να μενω στο 9 για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Πολύ κακό αυτό,για εμένα είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη λειτουργία και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να κρατήσω σημειώσεις για οτιδήποτε ενώ δεν μπορούσα με κάποιον άλλο τρόπο.Με βλέπω να μενω στο 9 για πάντα. Συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ δεν θα πάω στο 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Κάνεις save το link. Λογικά όταν πάτησες το άνοιξε ως txt Το κατέβασα, ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!¡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Και την Ε2 και την Ε3 δοκίμασα και κάνει το ίδιο. xml δεν έχω περάσει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι έχει ηχογράφηση συνομιλίας. Με το android 10 δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε κανένα κινητό ούτε καν με εφαρμογές τρίτων.Πρέπει να βάλεις xml Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Γράφουν στο forum ότι δουλεύει, εγώ την κατέβασα, αλλά την έχω κλειστή,, ΔΕΝ ΗΧΟΓΡΑΦΩ, είναι παράνομο, κακουργήμα, αχρειαστη να είναι,!!!!!!!!!!!!!!! , όταν πας κάποιον στα δικαστήρια,, ΚΑΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ, Παίξτε με τις ρυθμίσεις αν δεν δουλεύει.., δεν τις ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 (edited) Κατέβασα κι εγώ την hupercam, χωρίς ωστόσο να προλάβω να κάνω δοκιμες. Από τις δύο gcam που είχα, κράτησε μόνο αυτή με το xml του Ανδρέα. Την άλλη, μάλλον του bullkin, την εξαφάνισε. Σωστός δεν είναι ο τύπος του xml που μου εμφανίζει ως επιλογή; Ευχαριστώ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Edited December 25, 2019 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Κατέβασα κι εγώ την hupercam, χωρίς ωστόσο να προλάβω να κάνω δοκιμες. Από τις δύο gcam που είχα, κράτησε μόνο αυτή με το xml του Ανδρέα. Την άλλη, μάλλον του bullkin, την εξαφάνισε. Σωστός δεν είναι ο τύπος του xml που μου εμφανίζει ως επιλογή; Ευχαριστώ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Στάλθηκε από το Redmi Note 7Καλά Χριστούγεννα ναι αυτός είναι για την έκδοση Ε3 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Να είσαι καλά φίλε. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Καλή θα ήταν μια σύγκριση με την gcam που είχε στήσει ο Ανδρέας Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Κατέβασα κι εγώ την hupercam, χωρίς ωστόσο να προλάβω να κάνω δοκιμες. Από τις δύο gcam που είχα, κράτησε μόνο αυτή με το xml του Ανδρέα. Την άλλη, μάλλον του bullkin, την εξαφάνισε. Σωστός δεν είναι ο τύπος του xml που μου εμφανίζει ως επιλογή; Ευχαριστώ. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Το ίδιο συνέβη και σ' εμένα, εξαφανίζοντας η μια από τις 2 που είχα και δεν προχώρησα στην Ε3 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Εγώ κατέβασα απευθείας την Ε3. Αυτό το λινκ βρήκα εύκαιρο κι αυτό χρησιμοποίησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Πρέπει να βάλεις xml Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εβαλα και το xml απεγκατέστησα και την gcam που την είχα παράλληλα, έκανα και καθαρισμό δεδομένων, τίποτα... Όταν τραβώ φωτό με night sight μόλις τελειώσει η επεξεργασία της φωτό με πετάει έξω... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Με όλες τις εκδόσεις Hypercam που δοκίμασα τα ίδια... Πέρασα την PMGC_7.0.009_Astrophotography_Version_V7.apk και λειτουργεί αυτή μια χαρά αλλά η Hypercam ήταν καλύτερη νομίζω. Και με πετάει έξω μόνο στο Night Sight... ****το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Εγώ κατέβασα απευθείας την Ε3. Αυτό το λινκ βρήκα εύκαιρο κι αυτό χρησιμοποίησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Καλησπερα και χρονια καλα σε ολους. Εχει διαφορα η Ε3 απο την Ε2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Ποια rom έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα και το xml απεγκατέστησα και την gcam που την είχα παράλληλα, έκανα και καθαρισμό δεδομένων, τίποτα... Όταν τραβώ φωτό με night sight μόλις τελειώσει η επεξεργασία της φωτό με πετάει έξω... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Με όλες τις εκδόσεις Hypercam που δοκίμασα τα ίδια... Πέρασα την PMGC_7.0.009_Astrophotography_Version_V7.apk και λειτουργεί αυτή μια χαρά αλλά η Hypercam ήταν καλύτερη νομίζω. Και με πετάει έξω μόνο στο Night Sight... ****το...Καλησπερα και χρονια καλα σε ολους. Εχει διαφορα η Ε3 απο την Ε2?Είναι καλύτερη η Ε3 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι είστε σε miui για να δουλέψει η hypercam 3 θέλει να κατεβάσουμε το αρχεία που είναι για pie Android 9 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts