athanasios1112 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 H global stable είναι ήδη στο official site, άρα θα ανέβει και η eu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Εγκαθιστώντας χειροκίνητα τη νεότερη έκδοση επηρεάζεται η ( επίσημη τουλάχιστον) εγγύηση; Δημιουργείται κάποιο πρόβλημα- ελάττωμα στην συσκευή; Ίσως είναι αστείες οι απορίες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 ενεργοποίησε την αυτόματη φωτεινότητα και rebootΕυχαριστώ πολύ . Έφτιαξε Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Εγκαθιστώντας χειροκίνητα τη νεότερη έκδοση επηρεάζεται η ( επίσημη τουλάχιστον) εγγύηση; Δημιουργείται κάποιο πρόβλημα- ελάττωμα στην συσκευή; Ίσως είναι αστείες οι απορίες μου. Πως σου ήρθε κάτι τέτοιο; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το 4/64 σε μαύρο με miui 11 EU και ψήνομαι για ανταλλαγή με το μπλε. Αν κάποιος φίλος θέλει ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Εγκαθιστώντας χειροκίνητα τη νεότερη έκδοση επηρεάζεται η ( επίσημη τουλάχιστον) εγγύηση; Δημιουργείται κάποιο πρόβλημα- ελάττωμα στην συσκευή; Ίσως είναι αστείες οι απορίες μου. από το official site οι οδηγιες,, προσεξε μην μπερδεψεις global stable,, global eea, δεν θα πετυχει,, η θα κολησει το κινητο. http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τελικά κατέβασα και εγώ από το DownMi την 11.0.4. Μικριναν τα εικονίδια η μου φαίνεται; Πόσων χρονών είσαι; Εμένα άρχισαν να μικραίνουν πριν καμιά οκταετία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Πόσων χρονών είσαι; Εμένα άρχισαν να μικραίνουν πριν καμιά οκταετία... Συγνώμη για το spam αλλά έκλαψα!... :lol: Νά 'σαι καλά! Μαζί είμαστε, στην 7ετία εγώ!... Καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τελικά κατέβασα και εγώ από το DownMi την 11.0.4. Μικριναν τα εικονίδια η μου φαίνεται;Ενεργοποίησε τις επιλογές πρόγραμματιστων και άλλαξε το πλάτος από 390 σε 320. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 περασα την xiaomi.eu , 11.0.4 , το εχω ροοτ, twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τελικός με 11.0.4 θεωρώ ότι πάει πολύ πιο σφαίρα απ' ότι πριν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Πως σου ήρθε κάτι τέτοιο; Για να μάθω ρωτάω. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικός με 11.0.4 θεωρώ ότι πάει πολύ πιο σφαίρα απ' ότι πριν. Συμφωνώ απόλυτα. Τρέχει καλύτερα.( Έχω την εντύπωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Για να μάθω ρωτάω. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ απόλυτα. Τρέχει καλύτερα.( Έχω την εντύπωση) Αν έχεις εγκατεστημένο το MIUI forum μπορείς να κατεβάζεις από εκεί τις αναβαθμίσεις και να τις εγκαθιστάς. Το ίδιο πράγμα είναι. Απλά πρέπει να προσέξεις πια είναι για εσένα μη τυχόν και σου κολλήσει το τηλέφωνο. Όσον αφορά την 11.0.4 είναι άλλο τηλέφωνο. Πάει σφαίρα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Εδω εισαι https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32289-%CE%91%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bloatware-Removal-Tool/Μόνο μέσω υπολογιστή; Δεν υπάρχει κάτι σε εφαρμογή android; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 τράβηξε η γυναίκα μου ένα μικρό βίντεο στο σαλόνι κλειστά φώτα αναμμένη μόνο η τιβι και αναβοσβηνανε τα λαμπάκια Χριστουγέννων πάνω και γύρω από την μπαλκονοπορτα. το βίντεο ήταν χάλια από την πλευρά ότι έκανε συνέχεια zoom in, zoom out! δεν βλεπόταν. γιατί το κάνει αυτό; μπερδευοταν από τα λαμπάκια που αναβοσβηνανε; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Στο official site, ανέβασαν και την 11.0.4 eea, για local update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Ξέρετε πως μπορώ να βάλω όριο 160 χαρακτήρων ανά sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Μόνο μέσω υπολογιστή; Δεν υπάρχει κάτι σε εφαρμογή android; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Μετά πάμε σε root mode.. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Ξέρετε πως μπορώ να βάλω όριο 160 χαρακτήρων ανά sms; Eγω έβαλα εφαρμογή για τον σκοπό αυτό, την chomp sms. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζετε αν υπάρχει θήκη τύπου πουγκί, που να το χωράει αλλά μαζί με θήκη σιλικόνης; (Είμαι λίγο "ψείρας...").(ότι θα υπάρχει, σίγουρα ναι, απλά κάποιο λινκ...) Υγ.με χώρα "Ελβετία", μόλις πριν λίγο κατέβασα κ εγκατέστησα το miui11. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Κάντε καμία αναφορά σε eea σχετικά με το WiFi call... Παίζει σε αυτή που ανέβηκε; Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Βλέπω ότι αρκετοί αλλάζετε τη χώρα στις συσκευές σας και μιας και πήγα για πρώτη φορά σε Xiaomi (δώρο στη γυναίκα μου ) θα ήθελα να ρωτήσω, ο μόνος λόγος που το κάνετε είναι για να λαμβάνετε συντομότερα τα updates ή υπάρχουν κι άλλοι; Λογικά αντικαθιστώντας στην χώρα θα προστίθενται κι άλλες εφαρμογές ( της εκάστοτε χώρας ) στη συσκευή, σωστά; Υπάρχει κάποια δυνατότητα που πιθανότατα θα χάσουμε αν αλλάξουμε την "Ελλάδα" με κάποια άλλη χώρα στη συσκευή; Και τέλος, μάλλον η Ελβετία είναι η επιλογή που κάνουν οι περισσότεροι σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Βλέπω ότι αρκετοί αλλάζετε τη χώρα στις συσκευές σας και μιας και πήγα για πρώτη φορά σε Xiaomi (δώρο στη γυναίκα μου ) θα ήθελα να ρωτήσω, ο μόνος λόγος που το κάνετε είναι για να λαμβάνετε συντομότερα τα updates ή υπάρχουν κι άλλοι; Λογικά αντικαθιστώντας στην χώρα θα προστίθενται κι άλλες εφαρμογές ( της εκάστοτε χώρας ) στη συσκευή, σωστά; Υπάρχει κάποια δυνατότητα που πιθανότατα θα χάσουμε αν αλλάξουμε την "Ελλάδα" με κάποια άλλη χώρα στη συσκευή; Και τέλος, μάλλον η Ελβετία είναι η επιλογή που κάνουν οι περισσότεροι σωστά; Εγώ ο κύριος λόγος που κάνω τον Ελβετό ( ;) ) είναι για την εφαρμογή "θέματα", έχει άπειρα διαθέσιμα, ενώ στην "Ελλάδα" είχε 1-2 διαθέσιμα. Δε νομίζω ότι χάνουμε κάτι αλλάζοντας την χώρα. Επίσης δεν έχω δει κάποια "ελβετική " πρόταση εφαρμογής. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Θήκη σιλικόνης διαφανη, με καλύμματα προστασίας ενσωματωμένα, στις θύρες φόρτισης και ακουστικών, υπάρχει ; Αν έχει κάποιος υπόψιν κ αναφέρει λινκ θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Αν δεν βιάζεται κάποιος να κατεβάσει την 11.0.4 EU, αυτή θα κατέβει όταν έρθει η ώρα της. Σήμερα το πρωί ήρθε η σειρά για το δικό μου κινητό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Ο ήχος στα ακουστικά με Ελβετια είναι πολύ δυνατότερος (λόγω κάποιον περιορισμών στην Ελλάδα Ε.Ε.) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts