kostast1 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Βαλτε τον poco launcher. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση Έχει δίκιο ο φίλος. Στην Ελληνική 11 υπάρχει η ρύθμιση. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Διαπιστώνω ότι στο viber χάθηκε ο ήχος στις εισερχόμενες κλήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Έχει δίκιο ο φίλος. Στην Ελληνική 11 υπάρχει η ρύθμιση. Αυτό που σε κάθε χώρα έχει και διαφορετική λειτουργία με ξεπερνάει στην Xiaomi. Δεν γίνεται να αλλάζεις χώρα, π.χ Ελλάδα, και να μην έχεις την εφαρμογή Θέματα. Να παίρνει άλλη αναβάθμιση για την Κίνα άλλη για την Ευρώπη και άλλη για κάθε χώρα ξεχωριστά. Τι να πω. Ίδωμεν. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Αυτό που σε κάθε χώρα έχει και διαφορετική λειτουργία με ξεπερνάει στην Xiaomi. Δεν γίνεται να αλλάζεις χώρα, π.χ Ελλάδα, και να μην έχεις την εφαρμογή Θέματα. Να παίρνει άλλη αναβάθμιση για την Κίνα άλλη για την Ευρώπη και άλλη για κάθε χώρα ξεχωριστά. Τι να πω. Ίδωμεν. Yπαρχουν καποιοι περιορισμοι και δικαιωματα ανα κρατος φιλε.Π.χ. με την ενταση του ηχου κτλ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Yπαρχουν καποιοι περιορισμοι και δικαιωματα ανα κρατος φιλε.Π.χ. με την ενταση του ηχου κτλ. Εδώ δεν μιλάμε όμως για τον ήχο μόνο ή για ακατάλληλα περιεχόμενα π.χ. Μιλάμε για ένα θέμα όπως το συρτάρι εφαρμογών όπου σε Ελληνική έκδοση υπάρχει και σε άλλη χώρα όχι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Εδώ δεν μιλάμε όμως για τον ήχο μόνο ή για ακατάλληλα περιεχόμενα π.χ. Μιλάμε για ένα θέμα όπως το συρτάρι εφαρμογών όπου σε Ελληνική έκδοση υπάρχει και σε άλλη χώρα όχι. Προφανως μιλανε για Την Ελληνικη rom που φτιαχνουν τα παιδια στο Eλληνικο fora. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrisafism Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Αυτή η 11 θα μας τρελάνει.... Άλλο θέμα πάλι... Έχω συνδεδεμένο το miband2. Βγαίνω για τρέξιμο και ανοίγω το gps. Στο τέλος όταν πάω να το κλείσω η διαδρομή είναι ατελείωτα ζιγκ Ζαγκ . Πριν την ενημέρωση δεν είχα αυτό το προβλημα. Παραθέτω το χάρτη για να δείτε τι εννοώ. Επίσης ένα χάρτη πριν την ενημέρωση στην ίδια ακριβώς διαδρομή. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Gps είναι σε υψηλή ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 (edited) @leftko Σχετικά με τις φωτό που σβηνονται από gcam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7925899#post7925899 Edited November 10, 2019 by citiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλησπέρα. Σήμερα τράβηξα κάτι φωτογραφίες, και μετά από μια ώρα μπαίνω τις βλέπω, αφήνω το κινητό, κ μετά από λίγο οι φωτογραφίες εξαφανίστηκαν. Ήταν αλλού 25 φωτογραφίες από τις 30 που τράβηξα εκείνη τη στιγμή. Πήγα να τις ανεβάσω το Google photos, τις βλέπω, πάω να τις ανεβάσω και όταν ανεβαίνουν βλέπω κ ανέβηκαν μόνο 5. Πάω στη συλλογή και οι φωτογραφίες είχαν εξαφανιστεί. Μπορώ κάπως να τις ανακτήσω? Είχαν όλες τραβηχτεί με Google camera μήπως τις τράβηξες σε portrait mode? αποθηκεύονται αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Εδώ δεν μιλάμε όμως για τον ήχο μόνο ή για ακατάλληλα περιεχόμενα π.χ. Μιλάμε για ένα θέμα όπως το συρτάρι εφαρμογών όπου σε Ελληνική έκδοση υπάρχει και σε άλλη χώρα όχι. συγνώμη αλλά δεν το κατέχεις το θέμα... official* υπάρχουν οι κινέζικες rom και η global(stable) η κινέζικη εκτός από stable έχει και dev(όπως παλιότερα και η global) η "ελληνική" rom βασίζεται στην china dev όπως κι η "ευρωπαική"(.eu) οι dev ενημερώνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα, έχουν περισσότερες και νεώτερες λειτουργίες σε σχέση με την stable (όπως πχ το συρτάρι εφαρμογών) δεν έχει δλδ κάτι διαφορετικό η ελληνική σε σχέση με την επίσημη dev(εκτός κάποιες μικροβελτιώσεις και φυσικά αφαίρεση κάθε κινεζιάς) "θέματα" δεν υπάρχουν στην global λόγω ευρωπαικού GDPR όλες οι εταιρίες έχουν διαφορετικές εκδόσεις ανά αγορά, απλά η xiaomi ποντάρει πολύ στην dev(άρα στην κοινότητα) και καλά κάνει και για όσους κολάνε στις λέξεις, μια χαρά stable είναι και αυτή *official είναι μόνο οι παραπάνω τρεις *"ελληνική","ευρωπαϊκή" κτλ θεωρούνται φυσικά custom κι ας είναι 99% official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλημέρα η τοποθεσία δεν δουλεύει όταν το έχω χώρα Ελλάδα, μόλις το έβαλα Ελβετία δούλεψε κανονικά,θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το αφήσω Ελβετία; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Oti χειροτερο σε λειτουργικο εχω δει. αρκετες φορες χανει την συνδεση με το wifi και ενω δειχνει οτι ειναι ενεργο και με φουλ σημα σε ερχονται ειδοποιησεις....δεν ξερω αυτοι οι κινεζοι δεν τους απασχολει καθολου το redmi note 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλημέρα η τοποθεσία δεν δουλεύει όταν το έχω χώρα Ελλάδα, μόλις το έβαλα Ελβετία δούλεψε κανονικά,θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το αφήσω Ελβετία; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανένα απολύτως, και εγω Ελβετία το έχω για την αυξημένη ενταση στα ακουστικα. Έχει ανέβει κατακόρυφα η μπαταρία μετά το update ή είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Μια απορία...στην GCam είναι καλύτερα οταν τραβάμε φωτογραφία να πατάμε πάνω στην οθόνη για εστίαση ή να το αφήνουμε να κάνει μόνο του με όποιο αποτέλεσμα έχει; το λέω γιατί όταν πατάω εγώ πάνω στην οθόνη να εστιάσει δίνει φωτεινότητα η οποία δεν ξέρω αν είναι θετική για το καλύτερο αποτέλεσμα.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Μια απορία...στην GCam είναι καλύτερα οταν τραβάμε φωτογραφία να πατάμε πάνω στην οθόνη για εστίαση ή να το αφήνουμε να κάνει μόνο του με όποιο αποτέλεσμα έχει; το λέω γιατί όταν πατάω εγώ πάνω στην οθόνη να εστιάσει δίνει φωτεινότητα η οποία δεν ξέρω αν είναι θετική για το καλύτερο αποτέλεσμα.. Καλύτερα χωρίς ταπ. Μόνο αν δεις ότι δεν έχει εστιάσει θα κάνεις ταπ. Αλλά γενικά δουλεύει σωστότερα όταν το αφήνεις ως έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλύτερα χωρίς ταπ. Μόνο αν δεις ότι δεν έχει εστιάσει θα κάνεις ταπ. Αλλά γενικά δουλεύει σωστότερα όταν το αφήνεις ως έχει. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση..μήπως ξέρεις πώς είναι καλό να έχουμε την επιλογή HDR+; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 (edited) Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση..μήπως ξέρεις πώς είναι καλό να έχουμε την επιλογή HDR+; Αναλόγως αν έχεις κίνηση είναι η απάντηση. Τα γράφω αναλυτικά στον οδηγό. Υ.Γ. Στην πρώτη gcam δεν δουλεύει το zsl. Οπότε εκει αστο μόνιμα δεξια Edited November 11, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 συγνώμη αλλά δεν το κατέχεις το θέμα... official* υπάρχουν οι κινέζικες rom και η global(stable) η κινέζικη εκτός από stable έχει και dev(όπως παλιότερα και η global) η "ελληνική" rom βασίζεται στην china dev όπως κι η "ευρωπαική"(.eu) οι dev ενημερώνονται σχεδόν κάθε εβδομάδα, έχουν περισσότερες και νεώτερες λειτουργίες σε σχέση με την stable (όπως πχ το συρτάρι εφαρμογών) δεν έχει δλδ κάτι διαφορετικό η ελληνική σε σχέση με την επίσημη dev(εκτός κάποιες μικροβελτιώσεις και φυσικά αφαίρεση κάθε κινεζιάς) "θέματα" δεν υπάρχουν στην global λόγω ευρωπαικού GDPR όλες οι εταιρίες έχουν διαφορετικές εκδόσεις ανά αγορά, απλά η xiaomi ποντάρει πολύ στην dev(άρα στην κοινότητα) και καλά κάνει και για όσους κολάνε στις λέξεις, μια χαρά stable είναι και αυτή *official είναι μόνο οι παραπάνω τρεις *"ελληνική","ευρωπαϊκή" κτλ θεωρούνται φυσικά custom κι ας είναι 99% official Φίλε μου εγώ δεν αγόρασα ένα κινητό για να ξέρω ποιος και τι κάνει με τις εκδόσεις (Stable ή Κινέζικη). Εγώ πήρα ένα κινητό που μου άρεσε και παρατήρησα ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση και για αυτό το σχολίασα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Φίλε μου εγώ δεν αγόρασα ένα κινητό για να ξέρω ποιος και τι κάνει με τις εκδόσεις (Stable ή Κινέζικη). Εγώ πήρα ένα κινητό που μου άρεσε και παρατήρησα ένα πράγμα που μου έκανε εντύπωση και για αυτό το σχολίασα. Kαι σου εξηγησε το παληκαρι, οπως και οι υπολοιποι, οτι παρανοησες και νομιζες οτι μιλουν για ελληνικη γλωσσα ενώ εγραφαν για ελληνική ρομ. Το οτι αλλαζεις χωρα και ψιλοαλλαζουν πραγματα, δεν ειναι "μονοπωλιο" της xiaomi. ΟΛΕΣ οι εταιριες, αναλογως την χωρα ακολουθουν κ καποιες οδηγιες. Πχ σε ολα τα κινητα αν βαλεις ελβετια δεν εχεις την προειδοποιηση για την μεγιστη ισχυ στον ηχο στα ακουστικα, οταν πας να το μαξαρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Kαι σου εξηγησε το παληκαρι, οπως και οι υπολοιποι, οτι παρανοησες και νομιζες οτι μιλουν για ελληνικη γλωσσα ενώ εγραφαν για ελληνική ρομ. Το οτι αλλαζεις χωρα και ψιλοαλλαζουν πραγματα, δεν ειναι "μονοπωλιο" της xiaomi. ΟΛΕΣ οι εταιριες, αναλογως την χωρα ακολουθουν κ καποιες οδηγιες. Πχ σε ολα τα κινητα αν βαλεις ελβετια δεν εχεις την προειδοποιηση για την μεγιστη ισχυ στον ηχο στα ακουστικα, οταν πας να το μαξαρεις. Εγώ κατάλαβα τι είπε το παλικάρι απλά δεν μου αρέσει όταν σε ένα κινητό που δεν παραβιάζει κάποιον νόμο σε μία χώρα γιατί να έχει διαφορετικές λειτουργίες; Τέλος πάντων ευελπιστούμε σε νεότερες αναβαθμίσεις να πάρουμε όλα τα καλούδια τις MIUI 11. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Εγώ κατάλαβα τι είπε το παλικάρι απλά δεν μου αρέσει όταν σε ένα κινητό που δεν παραβιάζει κάποιον νόμο σε μία χώρα γιατί να έχει διαφορετικές λειτουργίες; Τέλος πάντων ευελπιστούμε σε νεότερες αναβαθμίσεις να πάρουμε όλα τα καλούδια τις MIUI 11. Προφανως εχεις μπερδευτει,θα προτεινα να γκουγκλαρεις ωστε να ενημερωθεις περι της νομοθεσιας κτλ.:) Για περαιτέρω καλουδια απο το 10ρι και μετα θα δεις. Συρτάρι παντως ΔΕΝ θα δεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 @leftko Σχετικά με τις φωτό που σβηνονται από gcam http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7925899#post7925899Ευχαριστώ.. δυστυχώς μάλλον αυτό έγινε.. αλλά μου κάνει εντύπωση που για μια δυο ώρες οι φωτογραφίες υπήρχαν.. Ελπίζω να μην έχω χάσει και άλλες που δεν ξέρω. Αυτές ευτυχώς δεν ήταν πολύ σημαντικές Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Παιδιά τελικά το κινητό της φίλης με το WiFi calling έφτιαξε μια χαρά. Πιάνει παντού σήμα μέσω WiFi. Σώθηκε. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Για περαιτέρω καλουδια απο το 10ρι και μετα θα δεις. Συρτάρι παντως ΔΕΝ θα δεις. Συρτάρι εγώ (με dev) έχω απ την πρώτη 11 και κάπου διάβαζα ότι έρχεται στην επόμενη stable Παιδιά τελικά το κινητό της φίλης με το WiFi calling έφτιαξε μια χαρά. Πιάνει παντού σήμα μέσω WiFi. Σώθηκε. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν αρκεί να μείνει σε miui 10, μέχρι νεωτέρας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts