kolkoskylo Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Πολυ σωστα.Σε 2 Galaxy που ειχα,το ενα πτωση απο μηχανακι(!),εφυγε απο τν τσεπη την πλαινη του παντελονιου και δεν επαθε το παραμικρο(ευτυχως δεν το πατησε αυτοκινητο ),την 2η πτωση απο νορμαλ υψος σε πλακακι... Εδώ είναι το κομβικό σημείο.... Υπάρχει θήκη να σε προστατεύει από πάτημα αυτοκινήτου;;; Παθώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 ρε παιδιά σε εσάς με την 11 κάτω δεξιά σας έχει εμφανιστεί το ανθρωπάκι εικονίδιο του accessibility;; πήγα στο μενού του accessibility έβγαλα την επιλογή του να φαίνεται αυτό το εικονίδιο αλλά δεν φεύγει!! Sent from my Mi A3 using Tapatalkπάμε άλλη μια τρίτη φορά. σε κανέναν δεν το έχει βγάλει; bug μου φαίνεται. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Με PFGMIXM, κατέβασα με Downmi PFGEUXM. Περνάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σταμάτησε το roll out της αναβάθμισης προφανώς λόγω του bug με το wifi calling που είναι πολύ σοβαρό. Όταν πήρα χθές την infoquest δεν είχαν καμμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο bug. Το θετικό είναι ότι όπως φαίνεται έδρασαν άμεσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μόνο στο 7 το παρουσίασε το πρόβλημα; ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με PFGMIXM, κατέβασα με Downmi PFGEUXM. Περνάει;Δεν περνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Το "Διπλό άγγιγμα στην οθόνη για ενεργοποίηση" τρώει περισσότερη μπαταρία (αρκετά; ) όταν το ενεργοποιούμε; Μου άρεσε πολύ ως δυνατότητα, δεν ξέρω εάν το είχε και πριν την 11, αλλά το είχα σε ένα παλιότερο NOKIA και με βόλευε πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αυτό το δοκίμασε κάνεις;Έχει ένα αρχείο για το Global όχι το EU. https://www.xda-developers.com/download-miui-11-xiaomi-redmi-note-7-pro-poco-f1/amp/ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 πάμε άλλη μια τρίτη φορά. σε κανέναν δεν το έχει βγάλει; bug μου φαίνεται. Sent from my Mi A3 using TapatalkΝομίζω σου απάντησαν και παραπάνω.. Ούτε εγώ έχω τέτοιο θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Το "Διπλό άγγιγμα στην οθόνη για ενεργοποίηση" τρώει περισσότερη μπαταρία (αρκετά; ) όταν το ενεργοποιούμε; Μου άρεσε πολύ ως δυνατότητα, δεν ξέρω εάν το είχε και πριν την 11, αλλά το είχα σε ένα παλιότερο NOKIA και με βόλευε πολύ! :)Υπήρχε και πριν,από όταν το πήρα την πρώτη μέρα ενεργοποιήθηκε,δεν νομίζω να καταναλώνει πολύ μπαταρία ,ίσως κάποια λίγα mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Υπήρχε και πριν,από όταν το πήρα την πρώτη μέρα ενεργοποιήθηκε,δεν νομίζω να καταναλώνει πολύ μπαταρία ,ίσως κάποια λίγα mah Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Περίεργο, εμένα δεν θυμάμαι να ήταν (αυτόματα) ενεργοποιημένο! Σε κάθε περίπτωση, θα το κρατήσω: το θεωρώ πολύ χρήσιμο. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλημέρα. Μήπως έχει αγοράσει κανείς κάποια βάση αυτοκινήτου για το RN7, που θα μπορούσε να μου προτείνει; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 τελικά με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής accessibility έφυγε επιτέλους το εικονίδιο... Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αυτό το δοκίμασε κάνεις;Έχει ένα αρχείο για το Global όχι το EU. https://www.xda-developers.com/download-miui-11-xiaomi-redmi-note-7-pro-poco-f1/amp/ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαραθέτω και φωτογραφία....μιλάω για το νούμερο 6. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλημέρα μετά την αναβάθμιση 11.0.3 όταν περνώ τηλέφωνο χωρίς ακουστικά δεν μου σβήνει την οθόνη καθόλου. Πρεπει να κανω ρυθμίσεις πουθενά?? Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Σταμάτησε το roll out της αναβάθμισης προφανώς λόγω του bug με το wifi calling που είναι πολύ σοβαρό. Όταν πήρα χθές την infoquest δεν είχαν καμμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο bug. Το θετικό είναι ότι όπως φαίνεται έδρασαν άμεσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολύ ευφάνταστο αυτό που γράφεις:) κατ' αρχήν η 11 dev έχει πάνω από μήνα που βγήκε με αυτό το "bug" έχει πάρει νομίζω 3 αναβαθμίσεις και δεν άλλαξε κάτι. άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι είναι bug. το wifi calling πρέπει να το υποστηρίζει ο πάροχος για τα συγκεκριμένα κινητά. η cosmote υποστηρίζει τα περισσότερα και μέχρι την 10 δούλευε κανονικά. η vodafone απ την άλλη δεν υποστήριζε το RN7 (στο wifi calling πάντα) και χρειάζεσαι την ειδική εφαρμογή που δίνει για τις μη υποστηριζόμενες συσκευές για να δουλέψει(έτσι το έχω εγώ) τώρα με την 11 αλλάζει το modem στο firmware, μήπως απλά δεν υποστηρίζεται από cosmote?(όπως με voda) αποδεδειγμένα αν φλασαριστεί μέσω TWRP το modem μόνο της 10 το wifi calling δουλεύει όπως πριν. βέβαια προϋποθέτει root ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο στο 7 το παρουσίασε το πρόβλημα; όχι, και σε άλλα πολλά με την 11 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα μετά την αναβάθμιση 11.0.3 όταν περνώ τηλέφωνο χωρίς ακουστικά δεν μου σβήνει την οθόνη καθόλου. Πρεπει να κανω ρυθμίσεις πουθενά?? Ευχαριστώ για την απάντηση εννοείς όταν το φέρνεις στο αυτί? είναι τικαρισμένο το "αισθητήρας απόστασης" στο "ρυθίσεις εισερ. κλήσεων"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Από καιρό, και τώρα μετά την αναβάθμιση με την 11, εμφανίζει ένα μήνυμα στην κουρτίνα που λέει "Υπηρεσία Ενεργοίηση Xiaomi SIM- Εύρεση συσκευής "Αδυναμία ενεργοποίησης κάρτας- Αδυναμία αποστολής μηνύματος ενεργοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM σας είναι ενεργοποιημένη". Έχω 2 κάρτες της Wind στο κινητό, η μια μόνο data με το 1 GB/μήνα. Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνουν τα παραπάνω; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μόλις ξεκίνησε το κατέβασμα . Απλά μου κανει εντύπωση ότι σε μένα έχει πιο μικρό μέγεθος Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μόλις ξεκίνησε το κατέβασμα . Απλά μου κανει εντύπωση ότι σε μένα έχει πιο μικρό μέγεθος Μολις τωρα, ακριβως το ιδιο μεγεθος και σε εμενα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εμενα παντως λειτουργει το VoLTE και το VoWiFi. (Cosmote) Αυτο που χαλασε ειναι ο αισθητηρας στις κλησεις με αποτελεσμα να ανοιγει η οθονη ενω μιλαω. (xiaomi.eu miui 11.0.3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εμενα παντως λειτουργει το VoLTE και το VoWiFi. (Cosmote) Αυτο που χαλασε ειναι ο αισθητηρας στις κλησεις με αποτελεσμα να ανοιγει η οθονη ενω μιλαω. (xiaomi.eu miui 11.0.3) το σηματάκι βγαίνει αλλά είσαι σίγουρος ότι δουλεύει το VoWiFi? για τον αισθητήρα, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την αυτόματη φωτεινότητα αν είναι κλειστή και reboot. στους περισσότερους πάντως (και σε μένα) η 11 έφερε μεγάλη βελτίωση στην λειτουργία του proximity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 .................... για τον αισθητήρα, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την αυτόματη φωτεινότητα αν είναι κλειστή και reboot. στους περισσότερους πάντως (και σε μένα) η 11 έφερε μεγάλη βελτίωση στην λειτουργία του proximity Μου παρουσιασε το ιδιο προβλημα τι οποιο λυθηκε με την πατεντα που αναφερεις. Νασε καλα! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Εμενα παντως λειτουργει το VoLTE και το VoWiFi. (Cosmote) Αυτο που χαλασε ειναι ο αισθητηρας στις κλησεις με αποτελεσμα να ανοιγει η οθονη ενω μιλαω. (xiaomi.eu miui 11.0.3)Το τσέκαρες δηλαδή και λειτουργεί ή απλά το βλέπεις στις ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ακομη και σε λειτουργια πτησης δοκιμασα και με VoWiFi πηρα κληση κανονικα και sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Εμενα παντως λειτουργει το VoLTE και το VoWiFi. (Cosmote) Αυτο που χαλασε ειναι ο αισθητηρας στις κλησεις με αποτελεσμα να ανοιγει η οθονη ενω μιλαω. (xiaomi.eu miui 11.0.3) Νομίζω έχει αλλάξει το να σβήνει εντελώς η οθόνη στην κλήση και αντικαταστάθηκε με το να αχνοφαίνεται χωρίς να πατιούνται τα πλήκτρα. Σε γενικές γραμμές όμως η ευαισθησία του αισθητήρα δεν είναι καλή. Άκυρο Λάθος μου ισχύει ότι σβήνει. Edited November 1, 2019 by toni3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Και σ' εμένα ο αισθητήρας δεν δουλεύει συνέχεια. Τον απενεργοποιώ , κάνω επανεκκίνηση και μετά τον ενεργοποιώ και δουλεύει. Μαυρίζει κανονικά η οθόνη. Μετά απο αρκετή όμως χαλάει . Με την προηγούμενη έκδοση δούλευε ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts