Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου στη μπαταρία αυτό

και ομως εχω μεγαλη διαφορα . ειμαι πλεον δευτερη μερα με 68% και 3 ωρες οθονη

Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου στη μπαταρία αυτό

βοηθάει σε περίπτωση που δεν είναι συμβατό με το δίκτυο κινητής και δεν δουλεύει σωστά (στην περίπτωση μας το rn7 δεν υποστηρίζεται απο cote κλπ)

Μην το παρακάνετε με μετρήσεις και στατιστικά, χαρείτε αυτήν την τόσο όμορφη συσκευή!

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Παιδια ακομα μια απορια. Σβηνω τη συσκευη οταν το φορτιζω και μετα απο λιγο ανοιγει και μου ζηταει pin. Εχει καποιο προβλημα? Σκεφτομαι μηπως εχει σχεση με το ξυπνητηρι που θα χτυπουσε μερικα λεπτα αργοτερα...:worry:

Παιδια ακομα μια απορια. Σβηνω τη συσκευη οταν το φορτιζω και μετα απο λιγο ανοιγει και μου ζηταει pin. Εχει καποιο προβλημα? Σκεφτομαι μηπως εχει σχεση με το ξυπνητηρι που θα χτυπουσε μερικα λεπτα αργοτερα...:worry:

πολλά κινητά έχουν wake to alarm ουσιαστικά όταν είναι να χτυπήσει το ξυπνητήρι ξεκινάει η συσκευή και μετά απο μερικά λεπτα βαράει το ξυπνητήρι

πολλά κινητά έχουν wake to alarm ουσιαστικά όταν είναι να χτυπήσει το ξυπνητήρι ξεκινάει η συσκευή και μετά απο μερικά λεπτα βαράει το ξυπνητήρι

Σ' ευχαριστω για την απαντηση, ανησύχησα μηπως εχει καποιο προβλημα. Μου κανει εντυπωση ομως οτι δεν χτυπαει μετα το ξυπνητήρι, απλα μενει στην οθονη που βαζω το pin....

Σ' ευχαριστω για την απαντηση, ανησύχησα μηπως εχει καποιο προβλημα. Μου κανει εντυπωση ομως οτι δεν χτυπαει μετα το ξυπνητήρι, απλα μενει στην οθονη που βαζω το pin....

Κανονικα θα πρεπε να βαραει το ξυπνητηρι και απλα αν πηγαινες να ανοιξεις οθόνη να ζητάει Pin.

αυτό είναι ένα bug της xiaomi (miui γενικά) το εχω συναντήσει και εγώ στο mi9 (ότι αφορά το ξυπνητήρι που δεν βαράει ) ξεκιναει η συσκευή στην ώρα που πρέπει (λίγο πριν βαρέσει το ξυπνητήρι) αλλά ξυπνητήρι δεν βαράει ποτέ, λύνεται με κάποια κόλπα αλλά δεν το συνιστώ καθώς δεν είναι σταθερό (δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτό)

Ενταξει, απλα δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα.... Τουλαχιστον γλιτωσα την ταλαιπωρια να το παω πισω, πιστεύοντας οτι εχει προβλημα η συσκευη!

Σας κάνει το viber τώρα τελευταία τίποτα νερά; Δηλαδή να κολλάει το touch στην αρχή και να μην ανοίγει καμιά συζήτηση για 3-4 δεύτερα

Σας κάνει το viber τώρα τελευταία τίποτα νερά; Δηλαδή να κολλάει το touch στην αρχή και να μην ανοίγει καμιά συζήτηση για 3-4 δεύτερα

Νομίζω έχει τύχει να δω κάτι τέτοιο. Με την ευρωπαϊκή είσαι;

βοηθάει σε περίπτωση που δεν είναι συμβατό με το δίκτυο κινητής και δεν δουλεύει σωστά (στην περίπτωση μας το rn7 δεν υποστηρίζεται απο cote κλπ)

Μια χαρά δουλεύει το VoLTE με Cosmote. Έτσι το έχω εγώ, και γράφει και ποιές κλήσεις γίνονται με VoLTE.

Ναι Ευρώπη

Γενικα νομιζω καλυτερη ηταν η global. Δεν ξερω αν ετυχαν οι εκδοσεις/updates βεβαια.

Μια από τα ίδια. (PFGMIXM)

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μια χαρά δουλεύει το VoLTE με Cosmote. Έτσι το έχω εγώ, και γράφει και ποιές κλήσεις γίνονται με VoLTE.
Έχει κάποιες υπολειτουργιες + ότι καταναλώνει παραπάνω ρεύμα ενώ δεν πρέπει + αν δεις το sys log από adb έχει αρκετά errors

Σε Mi 8 το εχω καθε φορα που ανοιγω το viber !!! Με εκνευρίζει

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Σε Mi 8 το εχω καθε φορα που ανοιγω το viber !!! Με εκνευρίζει

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Άρα είναι γενικότερα θέμα miui μάλλον.

Και σε εμένα δεν ανοίγει καμία φορά συνομιλία στο viber (redmi note 6 pro)

Μάλλον είναι θέμα viber αφού πριν δεν το έκανε

No root->No problem

Eχει θεματακια η τελευταια εκδοση του viber,το εξεταζουν.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αν με το που μπείτε στο βάιμπερ δεν αποκρίνεται, απλά κάντε ένα άγγιγμα στην οθόνη και μετά σκρολάρετε και κάντε ό,τι θέλετε. Θέμα εφαρμογής είναι μάλλον.

Παίδες καλησπέρα, πώς ενεργοποιήσατε το VoLTE? έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά....δεν.

Είσαι με cosmote??