ninjamoz Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου στη μπαταρία αυτό και ομως εχω μεγαλη διαφορα . ειμαι πλεον δευτερη μερα με 68% και 3 ωρες οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου στη μπαταρία αυτό βοηθάει σε περίπτωση που δεν είναι συμβατό με το δίκτυο κινητής και δεν δουλεύει σωστά (στην περίπτωση μας το rn7 δεν υποστηρίζεται απο cote κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Μην το παρακάνετε με μετρήσεις και στατιστικά, χαρείτε αυτήν την τόσο όμορφη συσκευή! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Παιδια ακομα μια απορια. Σβηνω τη συσκευη οταν το φορτιζω και μετα απο λιγο ανοιγει και μου ζηταει pin. Εχει καποιο προβλημα? Σκεφτομαι μηπως εχει σχεση με το ξυπνητηρι που θα χτυπουσε μερικα λεπτα αργοτερα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Παιδια ακομα μια απορια. Σβηνω τη συσκευη οταν το φορτιζω και μετα απο λιγο ανοιγει και μου ζηταει pin. Εχει καποιο προβλημα? Σκεφτομαι μηπως εχει σχεση με το ξυπνητηρι που θα χτυπουσε μερικα λεπτα αργοτερα...:worry: πολλά κινητά έχουν wake to alarm ουσιαστικά όταν είναι να χτυπήσει το ξυπνητήρι ξεκινάει η συσκευή και μετά απο μερικά λεπτα βαράει το ξυπνητήρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 πολλά κινητά έχουν wake to alarm ουσιαστικά όταν είναι να χτυπήσει το ξυπνητήρι ξεκινάει η συσκευή και μετά απο μερικά λεπτα βαράει το ξυπνητήρι Σ' ευχαριστω για την απαντηση, ανησύχησα μηπως εχει καποιο προβλημα. Μου κανει εντυπωση ομως οτι δεν χτυπαει μετα το ξυπνητήρι, απλα μενει στην οθονη που βαζω το pin.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σ' ευχαριστω για την απαντηση, ανησύχησα μηπως εχει καποιο προβλημα. Μου κανει εντυπωση ομως οτι δεν χτυπαει μετα το ξυπνητήρι, απλα μενει στην οθονη που βαζω το pin.... Κανονικα θα πρεπε να βαραει το ξυπνητηρι και απλα αν πηγαινες να ανοιξεις οθόνη να ζητάει Pin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Οχι αυτο δεν το κανει....:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σ' ευχαριστω για την απαντηση, ανησύχησα μηπως εχει καποιο προβλημα. Μου κανει εντυπωση ομως οτι δεν χτυπαει μετα το ξυπνητήρι, απλα μενει στην οθονη που βαζω το pin.... αυτό είναι ένα bug της xiaomi (miui γενικά) το εχω συναντήσει και εγώ στο mi9 (ότι αφορά το ξυπνητήρι που δεν βαράει ) ξεκιναει η συσκευή στην ώρα που πρέπει (λίγο πριν βαρέσει το ξυπνητήρι) αλλά ξυπνητήρι δεν βαράει ποτέ, λύνεται με κάποια κόλπα αλλά δεν το συνιστώ καθώς δεν είναι σταθερό (δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Ενταξει, απλα δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα.... Τουλαχιστον γλιτωσα την ταλαιπωρια να το παω πισω, πιστεύοντας οτι εχει προβλημα η συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σας κάνει το viber τώρα τελευταία τίποτα νερά; Δηλαδή να κολλάει το touch στην αρχή και να μην ανοίγει καμιά συζήτηση για 3-4 δεύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σας κάνει το viber τώρα τελευταία τίποτα νερά; Δηλαδή να κολλάει το touch στην αρχή και να μην ανοίγει καμιά συζήτηση για 3-4 δεύτερα Νομίζω έχει τύχει να δω κάτι τέτοιο. Με την ευρωπαϊκή είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Ναι Ευρώπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 βοηθάει σε περίπτωση που δεν είναι συμβατό με το δίκτυο κινητής και δεν δουλεύει σωστά (στην περίπτωση μας το rn7 δεν υποστηρίζεται απο cote κλπ) Μια χαρά δουλεύει το VoLTE με Cosmote. Έτσι το έχω εγώ, και γράφει και ποιές κλήσεις γίνονται με VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Ναι Ευρώπη Γενικα νομιζω καλυτερη ηταν η global. Δεν ξερω αν ετυχαν οι εκδοσεις/updates βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σας κάνει το viber τώρα τελευταία τίποτα νερά; Δηλαδή να κολλάει το touch στην αρχή και να μην ανοίγει καμιά συζήτηση για 3-4 δεύτεραΜια από τα ίδια. (PFGMIXM) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Μια χαρά δουλεύει το VoLTE με Cosmote. Έτσι το έχω εγώ, και γράφει και ποιές κλήσεις γίνονται με VoLTE.Έχει κάποιες υπολειτουργιες + ότι καταναλώνει παραπάνω ρεύμα ενώ δεν πρέπει + αν δεις το sys log από adb έχει αρκετά errors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σας κάνει το viber τώρα τελευταία τίποτα νερά; Δηλαδή να κολλάει το touch στην αρχή και να μην ανοίγει καμιά συζήτηση για 3-4 δεύτεραΣε Mi 8 το εχω καθε φορα που ανοιγω το viber !!! Με εκνευρίζει Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σε Mi 8 το εχω καθε φορα που ανοιγω το viber !!! Με εκνευρίζει Sent from my MI 8 using Tapatalk Άρα είναι γενικότερα θέμα miui μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Και σε εμένα δεν ανοίγει καμία φορά συνομιλία στο viber (redmi note 6 pro) Μάλλον είναι θέμα viber αφού πριν δεν το έκανε Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Eχει θεματακια η τελευταια εκδοση του viber,το εξεταζουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Αν με το που μπείτε στο βάιμπερ δεν αποκρίνεται, απλά κάντε ένα άγγιγμα στην οθόνη και μετά σκρολάρετε και κάντε ό,τι θέλετε. Θέμα εφαρμογής είναι μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Παίδες καλησπέρα, πώς ενεργοποιήσατε το VoLTE? έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά....δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Παίδες καλησπέρα, πώς ενεργοποιήσατε το VoLTE? έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά....δεν. Είσαι με cosmote?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. September 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2019 Σωστά με 2 sim Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts