Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την τελευταία ενημέρωση είδα πως πολλές φορές δεν έρχονται καθόλου ειδοποιήσεις από το fb messenger ή έρχονται καθυστερημένα.. και κυρίως συμβαίνει το πρώτο... Με κάθε ενημέρωση φτιάχνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο... :mad:

Καλημέρα

Για όποιον μπορεί να βοηθήσει.εχει κάποιος την εφαρμογή sofascore να μου πει γιατί δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις;με έχει τρελάνει δεν μπορώ να το φτιάξω με τπτ

security>manage apps>sofascore>>notifications>allow sound...και απο κατω φτιαξε οτι αλλο θελεις...

security>manage apps>sofascore>>notifications>allow sound...και απο κατω φτιαξε οτι αλλο θελεις...

Τα έχω όλα κανονικά αλλά πάλι τπτ.σου δουλεύει κανονικά;

Γιατί κατεβάζει από το Play Store με τόσο αργή ταχύτητα; Δεν είναι θέμα του ρούτερ μου γιατί στο ίδιο ρούτερ άλλα μου κινητά κατεβάζουν σφαίρα. Παντού και σε κάθε wifi που συνδέομαι το ίδιο κάνει καθώς και με τα δεδομένα του κινητού. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Το είχα παρατηρήσει από τότε που το αγόρασα αυτό αλλά μου φαίνεται πως με την τελευταία αναβάθμιση έγινε ακόμη πιο αργό.

Ήρθε σε κάποιον άλλο ξαφνική ειδοποίηση (alert) για το κορονοϊό ; Ήταν ένα κείμενο όπου συνοδευόταν και απο γυναικεία φωνή όπου ενημέρωνε για τον ιό.

Ρωτάω γιατί μου φάνηκε περίεργο- ύποπτο.

*Τελικά ήταν αληθινό. Για του λόγου το αληθές https://www.google.com/amp/s/www.mononews.gr/society/minima-gia-ton-koronoio-meso-tou-112/amp

Edited by lokar

Ήρθε σε κάποιον άλλο ξαφνική ειδοποίηση (alert) για το κορονοϊό ; Ήταν ένα κείμενο όπου συνοδευόταν και απο γυναικεία φωνή όπου ενημέρωνε για τον ιό.

*Τελικά ήταν αληθινό. Για του λόγου το αληθές https://www.google.com/amp/s/www.mononews.gr/society/minima-gia-ton-koronoio-meso-tou-112/amp

Ήρθε και σε εμένα,στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο σπαμ από κανένα σάιτ,μετά είδα ότι ήταν από 112

Ήρθε και σε εμένα,στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο σπαμ από κανένα σάιτ,μετά είδα ότι ήταν από 112

Δηλαδή εγώ που δεν πήρα τι;Να αρχίσω να ανησυχώ.....μήπως σημαίνει κάτι.....ξέρετε κάτι και δεν το λέτε...πείτε ρε παιδιά.Να αρχίσω να πιστεύω αυτά που λέει ο Χίος;!!!!!!!:worry::worry::worry::worry:

It's just me myself and I :lol:

Γιατί κατεβάζει από το Play Store με τόσο αργή ταχύτητα; Δεν είναι θέμα του ρούτερ μου γιατί στο ίδιο ρούτερ άλλα μου κινητά κατεβάζουν σφαίρα. Παντού και σε κάθε wifi που συνδέομαι το ίδιο κάνει καθώς και με τα δεδομένα του κινητού. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Το είχα παρατηρήσει από τότε που το αγόρασα αυτό αλλά μου φαίνεται πως με την τελευταία αναβάθμιση έγινε ακόμη πιο αργό.

Το κανει απο την αρχη που το εχω. Ενα δευτερο που εχω παλι Xiaomi κατεβαζει σφαιρα. Θυμαμαι παλια πριν καμια 5ετια με ενα samsung s3 neo μερικες φορες δε κατεβαζε καθολου, δεν ενημερωνε καν.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Τα ζώα μου αργά είναι στο playstore

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Άμα ήταν έτσι, θα ίσχυε και για άλλα κινητά. Με το παλιό μου Redmi 4a και ένα Alcatel 3x που έχω, κατεβάζουν σφαίρα...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κανει απο την αρχη που το εχω. Ενα δευτερο που εχω παλι Xiaomi κατεβαζει σφαιρα. Θυμαμαι παλια πριν καμια 5ετια με ενα samsung s3 neo μερικες φορες δε κατεβαζε καθολου, δεν ενημερωνε καν.

Ναι ακριβώς έτσι. Το παλιό μου Redmi 4a κατέβαζε πάντα και κατεβάζει ακόμη σφαίρα.

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου ήρθε και μάλιστα 2 φορές με διαφορά μισής ώρας....

Δ ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά κλείσε το bt και δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά απ' το play store.

Επίσης μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής ίσως βοηθήσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όταν πάω στην stock κάμερα του κινητού και πάω να βγάλω φωτογραφία στην επιλογή των 48mp μετά η φωτογραφία στις λεπτομέριες έχει ανάλυση 1920x1080p..ενώ πιο παλιά την εμφάνιζε 5999x7999p..γενικά την καταλαβένεις την κακή ποιότητα ακόμα χειρότερη και απο την απλή επιλογή των 12mp..το έχει πάθει κάποιος άλλος;
Redmi By Xiaomi

Αυτό το μήνυμα από το 112 αποθηκεύεται κάπου στο κινητό;

Μυνήματα, ρυθμίσεις, cell μεταδόσεις.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

απο κατω τα notifications για τα goal τα αλλαξες?

Ναι άπαντα τα έβαλα υψηλή ειδοποίηση.αλλα μόνο αναδυόμενη έρχεται χωρίς ήχο κ δόνηση

Δηλαδή εγώ που δεν πήρα τι;Να αρχίσω να ανησυχώ.....μήπως σημαίνει κάτι.....ξέρετε κάτι και δεν το λέτε...πείτε ρε παιδιά.Να αρχίσω να πιστεύω αυτά που λέει ο Χίος;!!!!!!!:worry::worry::worry::worry:
Ενεργοποίησε το από τις ρυθμίσεις αν θέλεις να σου έρχονται τέτοιου είδους μηνύματα,αν όχι άστο όπως είναι.

Δ ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά κλείσε το bt και δοκίμασε να κατεβάσεις ξανά απ' το play store.

Επίσης μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής ίσως βοηθήσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω ενεργό το bt και έχω κάνει και εκκαθάριση. Τίποτα. Τα ίδια. Σέρνεται...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πιστεύεις άλλη φορά ότι λέει ο Χίος. Γιαυτό δεν σου ήρθαν τα μηνύματα άπιστε Θωμά ως τιμωρία. :lol:

Προφανώς το σύστημα δεν λειτούργησε σωστά σε όλες τις κυψέλες στην επικράτεια γιαυτό δεν σου ήρθε το μήνυμα. Σε πολλούς δεν ήρθε.

Έχω το RN7 με 11.04 EU (την οποία πήρε με χώρα Ελβετία) αλλά η 11.06 δεν λέει να έρθει με τίποτα.

Έχω δοκιμάσει Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία και τίποτα.

Το έχει κι άλλος το πρόβλημα;

Μετά από ενημέρωση κάνετε πάντα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;χρειάζεται;

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ και δεν είχα πρόβλημα.

Redmi By Xiaomi

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω ενεργό το bt και έχω κάνει και εκκαθάριση. Τίποτα. Τα ίδια. Σέρνεται...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πιστεύεις άλλη φορά ότι λέει ο Χίος. Γιαυτό δεν σου ήρθαν τα μηνύματα άπιστε Θωμά ως τιμωρία. :lol:

Προφανώς το σύστημα δεν λειτούργησε σωστά σε όλες τις κυψέλες στην επικράτεια γιαυτό δεν σου ήρθε το μήνυμα. Σε πολλούς δεν ήρθε.

Θα πεθανουμε ολοιιιιιιιιιιιι.....................θα πεθανουμε όλοιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

It's just me myself and I :lol: