Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστούμε πολύ! Παρατηρώ ότι με την hypercam τραβάει καλύτερα στο σκοτάδι απ ότι η gcam η bulk που έχω περασμένη. Όμως, αργεί λίγο να τραβήξει την φώτο και πρέπει να έχεις σταθερό χέρι.

αυτο που παρατηρησα στα γρηγορα ειναι οτι δεν εχει καλη αναλυση αν κανω ζουμ τη φωτογραφια που μολις τραβηξα. ειναι καποια ρυθμιση ή τοσο ειναι? ειναι αρκετη διαφορα με την gcam που ειχα την προηγουμενη (εκδοση 7.0.009_HDR_Version_V13).

Δοκιμάστε indoor σε πρόσωπα εκεί τα σπάει για φυσικό αποτέλεσμα για ημέρα είναι φοβερή έτσι και αλλιώς, νύχτα θέλει σταθερό χέρι η συσκευή μας για να πάρεις σωστό αποτέλεσμα μιας και δεν έχει ois αλλά και πάλι με έχει εντυπωσιάσει

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ που δοκίμασα πάντως μέσα σε δωμάτιο με εστίαση σε μπουκάλι με γράμματα η στοκ κάμερα έχει καλύτερη λεπτομέρεια στα γράμματα ,δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

καλησπερα , σε μενα παντως δεν υπηρχε φακελος config οποτε τον δημιουργησα εγω και μετα εβαλα το xml χειροκινητα ...

δες και στην πρωτη σελιδα του θεματος τον οδηγο για καμερες φωτο και gcam .....;)

vag74 ευχαριστω παντως ...:clap::clap::clap:

Kαι εγω δεν μπορω να βρω φακελο confings. πως μπορω να τον δημιουργησω γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο καποιο ποστ φιλου που βρηκα . τον φακελο τον δημιουργω στο pc και τα μεταφερω η στην συσκευη αμεσως κανω τις ενεργειες.Στο google drive εχω το αρχειο με τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω φακελο για να τα ριξω εκει. αν μπορεις και εχεις διαθεση βοηθα. ευχαριστω.

Εγώ που δοκίμασα πάντως μέσα σε δωμάτιο με εστίαση σε μπουκάλι με γράμματα η στοκ κάμερα έχει καλύτερη λεπτομέρεια στα γράμματα ,δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
Είχες άλλη εφαρμογή GCam πριν; κάνε ένα clear data από τις ρυθμίσεις στην hypercam και ξανά φόρτωσε το xml, η διαφορά ειδικά με την στοκ είναι μεγάλη

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kαι εγω δεν μπορω να βρω φακελο confings. πως μπορω να τον δημιουργησω γιατι δεν μπορω να καταλαβω απο καποιο ποστ φιλου που βρηκα . τον φακελο τον δημιουργω στο pc και τα μεταφερω η στην συσκευη αμεσως κανω τις ενεργειες.Στο google drive εχω το αρχειο με τις ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω φακελο για να τα ριξω εκει. αν μπορεις και εχεις διαθεση βοηθα. ευχαριστω.
Από το τηλέφωνο τα κάνεις όλα δεν χρειάζεται pc, αν δεν έχεις φάκελο GCam δημιούργησε εκεί μέσα δημιούργησε ξανά φάκελο Configs και εκεί βάλε το xml

στο κινητο σου

πας διαχειριση αρχειων την ανοιγεις στην επανω σειρα αριστερα απο την αναζητηση εχει ενα φακελο (σχημα) το πατας και σου εμφανιζει τον εσωτ.κοινοχρ.αποθ.χωρος και τους φακελους που περιεχει,ενας απο αυτους ειναι και gcam .τον ανοιγεις και λογικα θα δεις εναν αλλο φακελο lib . ετσι οπως εισαι δεξια κατω απο την αναζητηση (φακος) εχει τρεις τελιτσες ,τις επιλεγεις(ταπ) καισου εμφανιζει εναν υποφακελο που γραφει ταξινομηση κατα, δημιουργια νεου φακελου και εμφανιση κρυφων αρχειων .επιεγεις το δευτερο δημιουργια νεου φακελου .σου ανοιγει νεα καρτελιτσα και στο φακελος διχως ονομα(το σβηνεις αυτο) γραφεις Configs και μετα οκ. πας μετα στις ληψεις σου και επιλεγεις το xml αρχειο και το μετακινεις σ αυτο το φακελο .

ελπιζω να βοηθησα

στο κινητο σου

πας διαχειριση αρχειων την ανοιγεις στην επανω σειρα αριστερα απο την αναζητηση εχει ενα φακελο (σχημα) το πατας και σου εμφανιζει τον εσωτ.κοινοχρ.αποθ.χωρος και τους φακελους που περιεχει,ενας απο αυτους ειναι και gcam .τον ανοιγεις και λογικα θα δεις εναν αλλο φακελο lib . ετσι οπως εισαι δεξια κατω απο την αναζητηση (φακος) εχει τρεις τελιτσες ,τις επιλεγεις(ταπ) καισου εμφανιζει εναν υποφακελο που γραφει ταξινομηση κατα, δημιουργια νεου φακελου και εμφανιση κρυφων αρχειων .επιεγεις το δευτερο δημιουργια νεου φακελου .σου ανοιγει νεα καρτελιτσα και στο φακελος διχως ονομα(το σβηνεις αυτο) γραφεις Configs και μετα οκ. πας μετα στις ληψεις σου και επιλεγεις το xml αρχειο και το μετακινεις σ αυτο το φακελο .

ελπιζω να βοηθησα

Εγώ μέσα στην gcam βλέπω υπάρχει ο φάκελος configs πρέπει να τον μετακινήσω στον νέο φάκελο που δημιούργησα η όχι;

Ξαναδοκιμασα και μπόρεσα έκανα restore ,λογικά το πήρε το αρχείο .

Edited by highland1

Εγώ μέσα στην gcam βλέπω υπάρχει ο φάκελος configs πρέπει να τον μετακινήσω στον νέο φάκελο που δημιούργησα η όχι;

Έγραψε παραπάνω ότι βάζεις το xml στο φάκελο Configs, μετά εγκαθιστάς το apk και με double klik στο μαύρο γύρω από το κουμπί για φωτο, ανοίγει παράθυρο και επιλέγεις restore.

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ.

Έγραψε παραπάνω ότι βάζεις το xml στο φάκελο Configs, μετά εγκαθιστάς το apk και με double klik στο μαύρο γύρω από το κουμπί για φωτο, ανοίγει παράθυρο και επιλέγεις restore.

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ.

Αν προσεξες τι έγραψε, είπε ότι δημιουργείς τον φάκελο μέσα στα libs ,σε εμένα ο φάκελος corfings ήταν έξω από τα libs,.Τελικα βλέπω δουλεύει κάνει και επεξεργασία με το hdr.

στο κινητο σου

ελπιζω να βοηθησα

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ. Βοηθησες παρα πολυ, δεν νομιζω να εφτιαχνα φακελο χωρις την βοηθεια σου.Ολα οκ τωρα. εκανα restore Απλα οταν ανοιγω την καμερα μου εμφανιζει πλεγμα το οποιο μαλλον θα αφαιρεσω απο τις ρυθμισεις. Ευχομαι υγιεια δυναμη και χρονια πολλα σε ολους στο forum.

Δεν μπορώ να καταλάβω αν μπήκαν οι ρυθμίσεις από το xml ,πως φαίνεται ;

Άκυρο,τελικά δεν το πήρε με την πρώτη χρειάστηκε διαγραφή, επαναφορά και ξανακατεβασμα του xml ,τώρα δουλεύει ,θα επανέλθω μετα απο δοκιμές.

Edited by highland1

είχα καιρό την 6.2 του Bulkin και τώρα τελευταία την 6.3

η αλήθεια είναι ότι η HyperCam υπερτερεί σαφώς σε χαμηλό φωτισμό, από κάθε άποψη.

Παιδιά sos. Ότι βίντεο και να τραβήξω με την κάμερα βγαίνει έτσι όπως στο screen shot. Τα έπαιξε η κάμερα ή είναι κάποια ρύθμιση; Έκανα και επαναφορά εργοστασιακών και τίποτα, οι φωτογραφίες βγαίνουν σούπερ

Update τελικά το πρόβλημα λύθηκε με επανεκκίνηση κινητού. Πολλά μου έχουν τύχει αν έχω καιρό να το κλείσω αλλά αυτό με ξεπερνάει,άσε που κλαίω βίντεο που τράβηξα τη μικρή...596b3dfc5f895cbd4310eb1f9daad8b1.jpg

Edited by sgatzo

Αν προσεξες τι έγραψε, είπε ότι δημιουργείς τον φάκελο μέσα στα libs ,σε εμένα ο φάκελος corfings ήταν έξω από τα libs,.Τελικα βλέπω δουλεύει κάνει και επεξεργασία με το hdr.

Αναφέρομαι στις οδηγίες του vag74.

Πουθενά δεν γράφει για φάκελο Libs αλλά για φάκελο Configs, που τον έχουμε όσοι είχαμε εγκαταστήσει μια τουλάχιστον από τις GCam του Αντρέα.

Και σ΄εμένα ο Libs είναι διαφορετικός από τον Configs και σ' αυτόν είχαμε βάλει τις ρυθμίσεις για μια από τις προτάσεις του Αντρέα.

Εάν σου δουλεύει και σ' αυτόν τον φάκελο, τότε, μάλλον είχες εγκαταστήσει μια μόνο από τις προτάσεις του Αντρέα, και η Hyper παίρνει το xml και από εκεί.

Αλλά διαβάζοντας το επόμενο post σου καταλαβαίνω ότι δεν είχε πάρει το xml.

Edited by makap

Αναφέρομαι στις οδηγίες του vag74.

Πουθενά δεν γράφει για φάκελο Libs αλλά για φάκελο Configs, που τον έχουμε όσοι είχαμε εγκαταστήσει μια τουλάχιστον από τις GCam του Αντρέα.

Και σ΄εμένα ο Libs είναι διαφορετικός από τον Configs και σ' αυτόν είχαμε βάλει τις ρυθμίσεις για μια από τις προτάσεις του Αντρέα.

Εάν σου δουλεύει και σ' αυτόν τον φάκελο, τότε, μάλλον είχες εγκαταστήσει μια μόνο από τις προτάσεις του Αντρέα, και η Hyper παίρνει το xml και από εκεί.

Αλλά διαβάζοντας το επόμενο post σου καταλαβαίνω ότι δεν είχε πάρει το xml.

Καλημέρα έχεις δοκιμάσει και τις δύο εκδόσεις της hypercam;E2 και E3

Hypercam.

Υπαρχουν καποιες δοκιμασμενες ρυθμισεις?

Επισης το πλεγμα πως φευγει?

Edited by Evaggelos1
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Ξαφνικά όταν πάω να τραβήξω φωτό με night sight μόλις τελειώσει η λήψη με πετάει έξω από το πρόγραμμα.... Έκανα και καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτα... τα ίδια. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν τραβώ φωτό με night sight Για την Hypercam μιλάω. Υπάρχει καμιά λύση;

Καλημέρα έχεις δοκιμάσει και τις δύο εκδόσεις της hypercam;E2 και E3

Σ

Όχι, μόνο την Ε2.

Σκέφτομαι ότι αν εγκαταστήσω και την Ε3, θα μπει στη θέση της άλλης GCam που έχω, αφού η μια ήδη εξαφανίστηκε.

στο κινητο σου

ελπιζω να βοηθησα

πληροφοριακα ....οχι τον φακελο Configs δεν τον εβαλα μεσα στον φακελο lib .μεσα στον φακελο gcam υπαρχουν δυο φακελοι ο lib και ο configs.φανταζομαι πως ο lib ειχε δημιουργηθει απο δυο αλλες gcam που εχω εγκαταστησει (του ανδρεα)

χρονια πολλα καλες γιορτες

Hypercam.

Υπαρχουν καποιες δοκιμασμενες ρυθμισεις?

Επισης το πλεγμα πως φευγει?

Ανοιγεις την καμερα. Πηγαινεις περισσοτερα- ρυθμισεις-τυπος πλεγματος (σχεδον στο τελος) και απενεργοποιεις.

Δοκίμασα την hypercam σε σκοτάδια,τοπία και σελφι.Σε όλα υπερέχει από την στοκ.Μεγαλες διάφορες είδα και στο βίντεο.Νομιζω ότι μέχρι στιγμής παίζει να είναι και η καλύτερη gcam που έχουμε δοκιμάσει.Πολυ καλη η λεπτομέρια σε σκοτεινες φωτό.Δεν δοκίμασα κάποιες άλλες δυνατότητες αλλά νομίζω και εκεί θα τα πάει εξίσου καλά.