highland1 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Για να καταλάβω... Αν μου πάθει κάτι (όχι να μου πέσει και να σπάσει που θα φταίω εγώ αλλά κάποιο πρόβλημα που θα έχει το τηλέφωνο) θα το πάω στο κατάστημα που το πήρα (άσε που είναι διαδικτυακό μόνο);Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος(που βγηκαμε) ,αν το στείλεις στο κατάστημα που το πήρες αν έχει σέρβις και αποφανθεί ότι δεν φταις εσύ αλλά η συσκευή , θα στο φτιάξει ,τώρα τι ανταλλακτικό θα σου βάλουν δεν ξέρω ,μπορεί να σου βάλουν και γνήσιο (λίγο δυσκολο),αν δεν έχει σέρβις θα το στείλει στην Κίνα που θα έχει και αυτός εγγύηση από το κατάστημα που το πήρε ,αυτά πάνω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Ευχαριστώ για τις (off topic) info. Ας ελπίσω να είναι αχρείαστο να το πάω στο κατάστημα ή με πληρωμή στην infoquest λόγο βλάβης (ελαττωματικό) εντός εγγύησης. Και εκτός φυσικά... Υ.Γ.: Συνεπώς, από όπου αγοράζουμε ζητάμε εγγύηση αντιπροσωπείας και αν δε μας παρέχεται αγοράζουμε από αλλού έστω και με λίγο μεγαλύτερο κόστος αν δε θέλουμε να το ρισκάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 παιδια μολις εσπασε το προσθετο τζαμακι που εβαλα με 8 ευρω και παρειγγειλα μια θηκη της ΟΕΜ mirror για το κινητο μου. Ποια γνωμη εχετε για επιπροσθετη ασφαλεια σε μορφη θηκης case μπροστα και πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Vfm επιλογή --> https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-Note-7-Note-7-Pro-Note-7S-PU-Leather-Flip-Wallet-Case-Cover/362767148841?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=631921938384&_trksid=p2060353.m2749.l2649. Ούτε μήνα δεν έκανε να μου έρθει. Edited October 29, 2019 by Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Ευχαριστώ για τις (off topic) info. Ας ελπίσω να είναι αχρείαστο να το πάω στο κατάστημα ή με πληρωμή στην infoquest λόγο βλάβης (ελαττωματικό) εντός εγγύησης. Και εκτός φυσικά... Υ.Γ.: Συνεπώς, από όπου αγοράζουμε ζητάμε εγγύηση αντιπροσωπείας και αν δε μας παρέχεται αγοράζουμε από αλλού έστω και με λίγο μεγαλύτερο κόστος αν δε θέλουμε να το ρισκάρουμε.Η infoquest αναλαμβάνει το σέρβις από κινητά που έχει εισάγει μόνο η ίδια.Το σέρβις από κινητά xiaomi που έχουν εισαχθεί από τρίτους δεν το αναλαμβανει.Αυτοι είναι οι επίσημοι μεταπωλητές xiaomi https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Μόνο αυτοί σου δίνουν εγγύηση infoquest ,όλοι οι άλλοι κάνουν αυτά που σου είπα παραπάνω.Αυτο βέβαια(το να αγοράσεις από αλλου) δεν σημαίνει ότι είναι και κακό.Ολα μου σχεδόν τα xiaomi έχουν αγοραστεί από μαγαζιά τρίτων και ποτέ δεν είχα θέμα. Edited October 29, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Παιδιά ένα μόνο θα σας πω απο θήκη που υο είδα με τα μάτια μου σε RN7 κιόλας.Γνωστός μου καμάρωνε για τη θήκη που πήρε 20€ είναι αυτή η διαφανής η τέρμα σκληρή διαφανής που μπαίνει μπρος-πίσω και κολλάει κάπως σα μαγνήτης.Η πιο σκληροπυρηνική ας πούμε..Του έπεσε του παιδιού απλά από το χέρι και το κινητό έσπασε στη γωνία,χωρίς η θήκη να πάθει ούτε γρατζουνιά!Αυτό λογικά έγινε απο το τράνταγμα (δεν είχε σωστή απόσβεση) σε συνδυασμό που είναι 100% εφαρμοστη..Κάθετη γνωμη μου πιο χοντρή soft tpu case με καλό γυαλί μπροστά..Κάτι σαν και αυτή..Πολύ ποιοτική και με σωστό ύψος χειλους στην κάμερα,fingerprit,γωνίες κινητού για extra προστασία,με 2,5€ από bangood.. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε ξέρω κατά πόσο φαίνεται σωστά, αλλά δείτε το χείλος σε όλα τα σημεία..Και με τη μούρη να πέσει κάτω, ούτε καν το tempered glass θα ακουμπήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Παιδιά ένα μόνο θα σας πω απο θήκη που υο είδα με τα μάτια μου σε RN7 κιόλας.Γνωστός μου καμάρωνε για τη θήκη που πήρε 20€ είναι αυτή η διαφανής η τέρμα σκληρή διαφανής που μπαίνει μπρος-πίσω και κολλάει κάπως σα μαγνήτης.Η πιο σκληροπυρηνική ας πούμε..Του έπεσε του παιδιού απλά από το χέρι και το κινητό έσπασε στη γωνία,χωρίς η θήκη να πάθει ούτε γρατζουνιά!Αυτό λογικά έγινε απο το τράνταγμα (δεν είχε σωστή απόσβεση) σε συνδυασμό που είναι 100% εφαρμοστη..Κάθετη γνωμη μου πιο χοντρή soft tpu case με καλό γυαλί μπροστά..Κάτι σαν και αυτή..Πολύ ποιοτική και με σωστό ύψος χειλους στην κάμερα,fingerprit,γωνίες κινητού για extra προστασία,με 2,5€ από bangood.. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε ξέρω κατά πόσο φαίνεται σωστά, αλλά δείτε το χείλος σε όλα τα σημεία..Και με τη μούρη να πέσει κάτω, ούτε καν το tempered glass θα ακουμπήσει.. γι αυτο παιρνεις μια τετοια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο,,αμα βρεις ακριβως την ιδια δηλαδη να εχει και το αυτακι στη μεση που ειναι μανητικο και σιλικονη περιμετρικα για φουλ προστασια γυρω γυρω και στις γωνιες,,,,,γιατι υπαρχουν και αλλες που δεν το εχουν το αυτακι και απλα εχουν περιμετρικα μαγνητη με αποτελεσμα αμα σου πεσει κατω ανοιγει στην μεση η θηκη ,,ενω με το αυτακι εχει πιο ισχυρο μαγνητη και δεν ανοιγει,, και ας λενε μερικοι οτι χοντραινει το τηλ... και δεν χρειαζεται και πισω εξτρα τζαμακι καμερας γιατι ειναι παχια,,,και εχεις το κεφαλι σου ησυχο https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_009940313936.html?wid=1433363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μόνο spigen θήκη αν θες προστασία. Και να σου πέσει από νορμάλ ύψος δεν παθαίνει τίποτα. https://www.skroutz.gr/s/18241650/Spigen-Rugged-Armor-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html Η καλύτερη από όλες σε προστασία με διαφορα. Και με την οθόνη προς τα κάτω να σου πέσει δεν σπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μόνο spigen θήκη αν θες προστασία. Και να σου πέσει από νορμάλ ύψος δεν παθαίνει τίποτα. https://www.skroutz.gr/s/18241650/Spigen-Rugged-Armor-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-7-7-Pro.html Η καλύτερη από όλες σε προστασία με διαφορα. Και με την οθόνη προς τα κάτω να σου πέσει δεν σπάει. Πολυ σωστα.Σε 2 Galaxy που ειχα,το ενα πτωση απο μηχανακι(!),εφυγε απο τν τσεπη την πλαινη του παντελονιου και δεν επαθε το παραμικρο(ευτυχως δεν το πατησε αυτοκινητο ),την 2η πτωση απο νορμαλ υψος σε πλακακι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Τελικά έχει φανεί το MIUI11 σε κανέναν; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εφτασε τελικα το Miui 11 σε EU και οχι Global !!! Γραψτε λαθος :p Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όσες φορές έχω πατήσει το "έλεγχος για ενημερώσεις" την τελευταία εβδομάδα δεν έχω πατήσει συνολικά όλη την 8ετία που είμαι χρήστης smartphone. Απορώ με τον εαυτό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω αυτή την πρεμούρα με το 11. Κάποια μέρα, κάποια ώρα θα μάς έρθει. Ασχοληθείτε με κάτι πιο παραγωγικό αντί να χάνετε την ώρα σας και να φορτώνεστε με άγχος συνεχώς. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όσες φορές έχω πατήσει το "έλεγχος για ενημερώσεις" την τελευταία εβδομάδα δεν έχω πατήσει συνολικά όλη την 8ετία που είμαι χρήστης smartphone. Απορώ με τον εαυτό μου! :lol::lol:Ακριβώς το ίδιο..μου έγινε εμμονή κ εμένα!:lol: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Υπάρχει σε spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) http://drive.google.com/file/d/1ZaZGoOazV9ZPORADeR0WMQaLTBX1-yIE/view?usp=drivesdkΠάντως εμένα σημερα το πρωι ήρθε miui 11 φοραω τη Ευρωπαϊκή global 11.0.3.0 είναι PFGEUXM Edited October 29, 2019 by ffox4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Καλημέρα από εχθές με miui 11.0.3, ήδη βλέπω μια βελτίωση στη μπαταρία χωρίς να μετράω sot, έχω την αίσθηση ότι θα βελτιωθεί πολύ η συσκευή με την 11 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Global EU, Ελβετία δεν έχω λάβει ακόμα την 11, κάνατε κάνα τρικ εσείς που την πήρατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Καλημέρα από εχθές με miui 11.0.3, ήδη βλέπω μια βελτίωση στη μπαταρία χωρίς να μετράω sot, έχω την αίσθηση ότι θα βελτιωθεί πολύ η συσκευή με την 11 Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Έλαβες την αναβάθμιση κανονικά μέσω OTA? Άλλαξες κάποιο region? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Καλημέρα. Έλαβες την αναβάθμιση κανονικά μέσω OTA? Άλλαξες κάποιο region?Global eu Ελλάδα μου ήρθε κανονικά ΟΤΑ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Global eu Ελλάδα μου ήρθε κανονικά ΟΤΑ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Stable ή κάποια beta; Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο στέλνουν τις αναβαθμίσεις.. Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Global stable πάντως δεν βλέπω στην εφαρμογή να έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Stable ή κάποια beta; Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο στέλνουν τις αναβαθμίσεις..Μην μπερδευεστε το παλικάρι εχει EU version. Οι περισσότεροι εδώ έχουμε την Global. Και εγώ το τσεκαρω 20 φορές τη μέρα. Θα έρθει και για μας μια Κυριακή....που λέει και το τραγούδι!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Μην μπερδευεστε το παλικάρι εχει EU version. Οι περισσότεροι εδώ έχουμε την Global. Και εγώ το τσεκαρω 20 φορές τη μέρα. Θα έρθει και για μας μια Κυριακή....που λέει και το τραγούδι!! Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έγραψα ότι είμαι με Ευρωπαϊκή stable, μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο κατά την γνώμη μου το ποσοστό της μπαταρίας που βγήκε έξω και έγινε πιο ευδιάκριτο όπως επίσης και οι ειδοποιήσεις που πλέον μένουν τα εικονίδια στη status bar Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Το έγραψα ότι είμαι με Ευρωπαϊκή stable, μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο κατά την γνώμη μου το ποσοστό της μπαταρίας που βγήκε έξω και έγινε πιο ευδιάκριτο όπως επίσης και οι ειδοποιήσεις που πλέον μένουν τα εικονίδια στη status bar Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚι εγώ με ευρωπαϊκή είμαι αλλά δεν έχει έρθει ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts