kostast1 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Τι τον θέλετε τον proximity βρε παιδιά, άχρηστος είναι και καταναλώνει και πόρους. Εγώ τον έχω απενεργοποιηση εντελώς εδώ και χρόνια. Μόλις κάνω κλήση πατάω το πλήκτρο κλειδώματος και τέλος. Όταν θέλω να ενεργοποιησω την οθόνη κατά την κλήση πάταω ένα πλαϊνό πλήκτρο ή διπλό ταπ και ανοίγει. Εάν δεν χρειάζονταν δεν θα τον έβαζαν από το εργοστάσιο,το ότι στην συσκευή είναι πιο ευαίσθητος δεν πάει να πει ότι το κλείνουμε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Εάν δεν χρειάζονταν δεν θα τον έβαζαν από το εργοστάσιο,το ότι στην συσκευή είναι πιο ευαίσθητος δεν πάει να πει ότι το κλείνουμε.Δε σημαίνει ότι όλα τα features ενός τηλεφώνου είναι απαραίτητα για όλους. Απλώς αν κάνεις τη δουλειά σου και χωρίς αυτό τότε όλα καλά. Ανάλογα τι βολεύει τον καθένα αλλά όχι ότι δε θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά και ανενεργός να είναι Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Τι τον θέλετε τον proximity βρε παιδιά, άχρηστος είναι και καταναλώνει και πόρους. Εγώ τον έχω απενεργοποιηση εντελώς εδώ και χρόνια. Μόλις κάνω κλήση πατάω το πλήκτρο κλειδώματος και τέλος. Όταν θέλω να ενεργοποιησω την οθόνη κατά την κλήση πάταω ένα πλαϊνό πλήκτρο ή διπλό ταπ και ανοίγει.Nai βρε παιδί μου αχάριστος είναι, xiomi δείχνει τον δρομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Nai βρε παιδί μου αχάριστος είναι, xiomi δείχνει τον δρομοΧα χα! Ευκαιρία έψαχνες πάλι ε? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Νέος κάτοχος και εγώ του 7. Όλα καλά με το τηλ απλά ρε παιδιά led ειδοποιήσεων που πήγαν και τα έβαλαν; Χάθηκε ο κόσμος να το βάλουν πάνω και λίγο πιο μεγάλο και όχι κάτω και μια κουκκίδα; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (με καμία εφαρμογή ίσως) να κάνουμε κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Δε σημαίνει ότι όλα τα features ενός τηλεφώνου είναι απαραίτητα για όλους. Απλώς αν κάνεις τη δουλειά σου και χωρίς αυτό τότε όλα καλά. Ανάλογα τι βολεύει τον καθένα αλλά όχι ότι δε θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά και ανενεργός να είναι Προφανώς και υπάρχουν και εξαιρέσεις.Εισαι από τους ελάχιστους ανθρώπους που το κάνουν αυτό, βέβαια εάν σε βολεύει πάσο εγώ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Χα χα! Ευκαιρία έψαχνες πάλι ε? οχι οχι σε καμια περίπτωση απλά μπαίνω στο πνεύμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 οχι οχι σε καμια περίπτωση απλά μπαίνω στο πνεύμαΜια ερώτηση μόνο είσαι ευχαριστημένος από τις φοβερές ζωγραφιές των ναυαρχιδων της Huawei, ζητάω συγνώμη για το off topic Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 οχι οχι σε καμια περίπτωση απλά μπαίνω στο πνεύμαΝαι βρε εντάξει, θα σε φιλοξενησουμε έτσι κι αλλιώς. Εξάλλου εδώ δεν απαγορεύεται το "μπανηστηρι" Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Τι τον θέλετε τον proximity βρε παιδιά, άχρηστος είναι και καταναλώνει και πόρους. Εγώ τον έχω απενεργοποιηση εντελώς εδώ και χρόνια. Μόλις κάνω κλήση πατάω το πλήκτρο κλειδώματος και τέλος. Όταν θέλω να ενεργοποιησω την οθόνη κατά την κλήση πάταω ένα πλαϊνό πλήκτρο ή διπλό ταπ και ανοίγει. Μία τέλεια συσκευή σου δίνει όλες τις επιλογές. Οι αισθητήρες εγγύτητας θεωρούνται εδώ και χρόνια δεδομένοι από όλους, και χρήσιμοι από αρκετούς. Κακά τα ψέματα, είναι ένα από τα αδύναμα σημεία του RN7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Μια ερώτηση μόνο είσαι ευχαριστημένος από τις φοβερές ζωγραφιές των ναυαρχιδων της Huawei, ζητάω συγνώμη για το off topic Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι να σου πω εγώ μόνο σε manual και raw τραβάω(απο της 500 490 raw είναι και όλα είναι τοπία κλπ τα οποία μετά στο photoshop τα στρώνω καθώς πρέπει όπως πρέπει καθώς ειναι raw και δεν μπλέκονται φίλτρα της huawei μέσα) την μέρα κυρίως me xs max βγάζω και γενικός καθημερινές οπου πιστεύω δεν εχει αντίπαλο με οσες συσκευές δοκίμασα το βράδυ χανει λόγο ελλείψεις manual και ελληψεις δυνατότητας bracketing κλπ Ναι βρε εντάξει, θα σε φιλοξενησουμε έτσι κι αλλιώς. Εξάλλου εδώ δεν απαγορεύεται το "μπανηστηρι" :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλησπέρα.Κανένα οδηγό για το πώς το ρουτάρουμε έχουμε; Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Παρατηρώ ότι ο ήχος από τα ακουστικά είναι χαμηλός. Ειδικά στο Netflix είναι πιο έντονο! Το έχετε και εσείς; Υπάρχει κάποια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλησπέρα.Κανένα οδηγό για το πώς το ρουτάρουμε έχουμε; https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/how-to/one-redmi-note-7-unlock-bootloader-t3890751 ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρατηρώ ότι ο ήχος από τα ακουστικά είναι χαμηλός. Ειδικά στο Netflix είναι πιο έντονο! Το έχετε και εσείς; Υπάρχει κάποια λύση; Αν αλλαξεις περιοχη σε Ελβετια εχει πιο δυνατο ηχο. Αν κανεις root εχει ακομα πιο δυνατο. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 τι να σου πω εγώ μόνο σε manual και raw τραβάω(απο της 500 490 raw είναι και όλα είναι τοπία κλπ τα οποία μετά στο photoshop τα στρώνω καθώς πρέπει όπως πρέπει καθώς ειναι raw και δεν μπλέκονται φίλτρα της huawei μέσα) την μέρα κυρίως me xs max βγάζω και γενικός καθημερινές οπου πιστεύω δεν εχει αντίπαλο με οσες συσκευές δοκίμασα το βράδυ χανει λόγο ελλείψεις manual και ελληψεις δυνατότητας bracketing κλπ :love:Ευχαριστώ για την πληροφορία, θεωρώ ότι δεν φωτογραφίζεις καθόλου πορτραίτα μιας και χρησιμοποιείς μόνο manyal, οπότε γλιτώνεις και από την κωμωδία, γιατί μιλάμε για κωμικές καταστάσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Ευχαριστώ για την πληροφορία, θεωρώ ότι δεν φωτογραφίζεις καθόλου πορτραίτα μιας και χρησιμοποιείς μόνο manyal, οπότε γλιτώνεις και από την κωμωδία, γιατί μιλάμε για κωμικές καταστάσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όντος από 4,000 φώτο που εχω στο σύνολο και στα δυο κινητά εχω δεν εχω 10 πορτραίτα και αυτά είναι απο max και κάποια παλιά απο το ip7 γενικός cameres της εχω σε manual πάντα στο android γιατί σε auto καμία μα καμία συσκευή δεν προσφέρει αξιόλογα αποτελέσματα κόβει εδώ παρακάνει εκεί κλπ κλπ εκει το Iphoni ειναι βασιλιάς... απο την άλλη σαν το manual ακριβών android απλά δεν υπάρχει συσκευή που να έχει και τα δυο δεν εχω βρει (και δεν εχω θέμα να δώσω και 2κ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 ... Αν αλλαξεις περιοχη σε Ελβετια εχει πιο δυνατο ηχο. Αν κανεις root εχει ακομα πιο δυνατο. :P Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :) Θα προσπαθήσω να το ανεχτώ σε πρώτη φάση και βλέποντας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Βάλε Ελβετία να έχεις και τα θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Βάλε Ελβετία να έχεις και τα θέματα Θέματα; Όταν λέμε Ελβετία, είναι μια απλή ρύθμιση που μπαινοβγαίνει εύκολα ή μιλάμε για επαναφορά/σετάρισμα της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Θέματα; Όταν λέμε Ελβετία, είναι μια απλή ρύθμιση που μπαινοβγαίνει εύκολα ή μιλάμε για επαναφορά/σετάρισμα της συσκευής; ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/περιοχή-->Ελβετία/reboot so easy Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Αν το γυρίσεις σε Ελβετία, μήπως γεμίζει με εφαρμογές για τη χώρα αυτή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Όχι Εάν βγάλει καμία την βγάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλησπέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω την δεύτερη και τρίτη επιλογή απο τις κάμερες αλλά δεν μπορούν να συνυπάρχουν μαζί. Η μια κάνει ενημέρωση στην άλλη. Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν και οι δύο ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλησπέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω την δεύτερη και τρίτη επιλογή απο τις κάμερες αλλά δεν μπορούν να συνυπάρχουν μαζί. Η μια κάνει ενημέρωση στην άλλη. Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν και οι δύο ταυτόχρονα;Μπορείς να έχεις την πρώτη με τη δεύτερη ή την πρώτη με την τρίτη. Τις 2-3 όχι λόγω ονόματος νομίζω.... Αν κανω λάθος θα σε διαφωτίσει ο Ανδρέας που εχει και τα πνευματικά δικαιώματα Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Καλησπέρα, προσπαθώ να εγκαταστήσω την δεύτερη και τρίτη επιλογή απο τις κάμερες αλλά δεν μπορούν να συνυπάρχουν μαζί. Η μια κάνει ενημέρωση στην άλλη. Υπάρχει τρόπος να εγκατασταθούν και οι δύο ταυτόχρονα; Καλησπέρα. Στο ίδιο μήνυμα έχω link οδηγίες για το πώς μπορείς να έχεις και τις 2 ταυτόχρονα. Με το app cloner κάνεις κλώνο όπου η μία έχει διαφορετικό package name οπότε και μπορείς να τις έχεις και τις 2 ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts