Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσα στην εβδομάδα είχα λίγο περισσότερα κρούσματα ενεργοποίησης της οθόνης όσο ήμουν σε κλήση.

Με λίγο ψάξιμο παρατήρησα ότι:

1. Στο service menu ο αισθητήρας συμπεριφέρεται φυσιολογικά

2. Δεν βρίσκεται κεντραρισμένος, αλλά αμέσως δεξιά από το ακουστικό, όπως κοιτάμε την οθόνη

Πριν λίγο έκανα μερικές δοκιμές στο σημείο που ακουμπάω το τηλέφωνο στο αυτί, και παρατήρησα ότι με μεγάλη επαναληψιμότητα η οθόνη σβήνει κανονικά όταν ο αισθητήρας ακουμπάει εντελώς, και πάει να ανάψει όταν αλλάζει ελαφρώς η τοποθέτηση του τηλεφώνου.

Θα κάνω και άλλες δοκιμές, αλλά κοιτάξτε το όσοι τυχόν είχατε ίδια συμπτώματα.

δες ρε αδερφε μπας και βρεθει καμια λυση γιατι παρηγγειλα σουβλακια νωριτερα και μετα απο λιγο ηρθαν και τρεις πιτσες απο on line παραγγελια....Ασε που πηρα και ενα διακοποδανειο και φευγω μεθαυριο για Ταυλανδη....

Με τη πρώτη GCam , τραβάω φωτό με νυχτερινή όραση. Κατά την επεξεργασία της κλείνει η εφαρμογή και η φωτό δεν υπάρχει σα να μη τραβήχτηκε. Δηλαδή δε τραβάει καθόλου φωτό σε νυχτερινή όραση GCam, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα στις Selfie.

Ξέρει κάποιος τι φταίει;

Με τη πρώτη GCam , τραβάω φωτό με νυχτερινή όραση. Κατά την επεξεργασία της κλείνει η εφαρμογή και η φωτό δεν υπάρχει σα να μη τραβήχτηκε. Δηλαδή δε τραβάει καθόλου φωτό σε νυχτερινή όραση GCam, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα στις Selfie.

Ξέρει κάποιος τι φταίει;

Δε λειτουργεί, εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες gcam

Sent from my RN7 using Tapatalk

Ξέρει κάποιος τι φταίει;

Αφού το γράφω ότι δεν δουλεύει. Ειναι όλα αναλυτικά στο post ;)

Edited by Antretng

δες ρε αδερφε μπας και βρεθει καμια λυση γιατι παρηγγειλα σουβλακια νωριτερα και μετα απο λιγο ηρθαν και τρεις πιτσες απο on line παραγγελια....Ασε που πηρα και ενα διακοποδανειο και φευγω μεθαυριο για Ταυλανδη....

Υποψιάζομαι ότι είναι από τις περιπτώσεις που το χιούμορ δεν μεταφέρεται επαρκώς από το γραπτό κείμενο...

Αν θεωρείς ότι το σύμπτωμα είναι αμελητέο, προφανώς είναι δικαίωμά σου, αλλά για πολύ κόσμο επηρεάζει σημαντικά την εμπειρία χρήσης.

Για όσους ενδιαφέρει το θέμα πάντως, οι μέχρι τώρα δοκιμές μου παραμένουν 100% επαναλήψιμες. Όταν σιγουρέψω ότι το σημείο αμέσως δεξιά από το ακουστικό κρύβεται, τότε η οθόνη δεν κάνει να ανάψει ποτέ. Επίσης, συνηγορώ με την παρατήρηση που έγινε νωρίτερα ότι παίζει ρόλο και ο φωτισμός του χώρου, αλλά μόνο όταν το σημείο του αισθητήρα δεν είναι καλά κρυμμένο.

Πιθανολογώ ότι περισσότερο έχουν(-με) συναντήσει το πρόβλημα όσοι έχουν συνηθίσει να κρατούν το κινητό ελαφρώς διαφορετικά. Όπως έλεγε και η Apple, we're holding it wrong :lol: . Με μικρή αλλαγή στο κράτημα, εγώ δεν είχα άλλο κρούσμα.

Όσοι αντιμετωπίζετε το εν λόγω πρόβλημα, το έχετε καιρό το κινητό;

Έχω την εντύπωση ότι στα πιο φρέσκα κινητά, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.

Με κάθε επιφύλαξη αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Με κάθε επιφύλαξη αυτό.

παιδια στη λειτουργια pro της καμερας το βραδυ αφου κανω ρυθiμισεις κλειστρου και iso μου τις βγαζει μαυρες σκοταδι τι γινεται να το επιστεψω ειναι 2 ημερων το τηλεφωνο υπαρχει προβλημα μονο σε αυτη τη λειτουργια παρακαλω απαντηστε μου?

παιδια στη λειτουργια pro της καμερας το βραδυ αφου κανω ρυθiμισεις κλειστρου και iso μου τις βγαζει μαυρες σκοταδι τι γινεται να το επιστεψω ειναι 2 ημερων το τηλεφωνο υπαρχει προβλημα μονο σε αυτη τη λειτουργια παρακαλω απαντηστε μου?

Βγαλε μια φωτογραφία αυτόματο και μια με το pro με τις ρυθμίσεις που λες και ανεβασε καπου να τις δουμε. Εννοω σαν αρχεία για να έχουμε και τα exif.

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με κάθε επιφύλαξη αυτό.

Ειναι κάτι που δεν το παρατηρείς αμέσως. Οι περισσοτεροι το πήραν χαμπάρι μετα από 1-2 μήνες. Οπότε ισως για αυτό να το βλεπουμε σε πιο παλιές συσκευές.

κατέβασα την απλή εκδοση της gcam....(αυτή που δεν χρειάζεται ρυθμίσεις κλπ κλπη έκδοση του bsg δηλ ). Μια ερώτηση: στις ρυθμίσεις εκεί που γράφει enable google photo (reboot required), το οποίο και είανι απενεργοποιημένο, τί είναι; πρέπει να το ενεργοποιήσω; αλλάζει κάτι;

για το θεμα με τον sensor...είχα και γώ κάποιες φορές προβλήματα. απο τότε που ακολούθησα συμβουλή συμφορουμίτη (δεν θυμάμαι ποιός), εδώ και κανά 10μερο, δεν πρόσεξα κάτι. Πάω ρυθμίσεις (απο την εφαρμογή των κλήσεων), απενεργοποίησα τον αισθητήρα, μετά απενεργοποίησα το κινητό. και μετά την επαναφορά, ενεργοποίησα πάλι τον αισθητήρα. δεν ξέρω αν δουλέψει και σε σας.....(και δεν ξέρω αν μου το ξανακάνει μετά, καθώς όπως προανέφερα, έχει καμιά 10αριά μέρες που το έκανα και δεν ξέρω αν στο μέλλον ξανασυναντήσω το ίδιο πρόβλημα)

Edited by arissalonika

Τοσο καιρο καλα δουλευε ο proximity sensor εμενα. Με το που διαβασα στο φορουμ οτι δεν σας λειτουργει "χαλασε" και ο δικος μου και παταω το κουμπι για να κλεινει η οθονη οταν μιλαω. Θεμα software θα ειναι λογικα γιατι λειτουργουσε παλιοτερα.

Μου το ματιάξατε...

Τοσο καιρο καλα δουλευε ο proximity sensor εμενα. Με το που διαβασα στο φορουμ οτι δεν σας λειτουργει "χαλασε" και ο δικος μου και παταω το κουμπι για να κλεινει η οθονη οταν μιλαω. Θεμα software θα ειναι λογικα γιατι λειτουργουσε παλιοτερα.

Μου το ματιάξατε...

μονο στην λειτουργια pro υπαρχει το ποβλημα το βραδι με το φλας δεν γινεται καλος συνχρονισμος με το κλειστρο

Υποψιάζομαι ότι είναι από τις περιπτώσεις που το χιούμορ δεν μεταφέρεται επαρκώς από το γραπτό κείμενο...

Αν θεωρείς ότι το σύμπτωμα είναι αμελητέο, προφανώς είναι δικαίωμά σου, αλλά για πολύ κόσμο επηρεάζει σημαντικά την εμπειρία χρήσης.

Αντιθετως ειναι μεγαλο προβλημα και στα δυο RN7 που εχω και θα ηθελα να βρεθει μια λυση γιατι την εχω πατησει με ανεπιθυμητες κλησεις δυο φορες....ισως το χιουμορ ηταν κακο ισως οπως λες διαφερει ο γραπτος απο τον προφορικο λογο....

Αντιθετως ειναι μεγαλο προβλημα και στα δυο RN7 που εχω και θα ηθελα να βρεθει μια λυση γιατι την εχω πατησει με ανεπιθυμητες κλησεις δυο φορες....ισως το χιουμορ ηταν κακο ισως οπως λες διαφερει ο γραπτος απο τον προφορικο λογο....

Προφανώς το δικό μου δείγμα της μίας συσκευής δεν αρκεί για να βγει συμπέρασμα, αλλά εγώ έλυσα εντελώς το πρόβλημα, απλά σιγουρεύοντας ότι καλύπτω το σημείο ακριβώς δεξιά από το ακουστικό.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι: Δοκιμάστε το όσοι έχετε πρόβλημα με proximity sensor.

Καλησπέρα έχει κανείς την σκληρή θήκη της msvii να γράψει εντυπώσεις;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εγώ έχω το κινητό εδώ και καμιά 5 μήνες και τώρα θέλει να το πάρει και ο αδερφός μου

είδε κάπου σε άσπρο

αυτό μόνο μάύρο κόκκινο και μπλε δεν βγαίνει?

τι παίζει?

Kαλησπερα σε ολους.Παρολο που εχω στο on το notification led δεν βλεπω να αναβοσβηνει το λαμπακι σε μηνυμα πχ απο το messenger.Eχει καποιος παρομοιο προβλημα?
Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

εγώ έχω το κινητό εδώ και καμιά 5 μήνες και τώρα θέλει να το πάρει και ο αδερφός μου

είδε κάπου σε άσπρο

αυτό μόνο μάύρο κόκκινο και μπλε δεν βγαίνει?

τι παίζει?

Ασπρο?Που το ειδε?Μηπως ειδε καποιο με περασμενο skin στην πλατη?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

μολις πηρα ενα λευκο. μαλιστα το ειχε κατοπιν παραγγελιας ενα viv.... και μου ηρθε σε δυο μερες. και αλλοι τα πουλανε μεταχειρισμενα πιο ακριβα :lol::lol::lol:

θελετε να το ανοιξω να δω τι παιζει?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://ibb.co/YXg7yyY

https://ibb.co/N6N69yX

μολις πηρα ενα λευκο. μαλιστα το ειχε κατοπιν παραγγελιας ενα viv.... και μου ηρθε σε δυο μερες. και αλλοι τα πουλανε μεταχειρισμενα πιο ακριβα :lol::lol::lol:

θελετε να το ανοιξω να δω τι παιζει?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://ibb.co/YXg7yyY

https://ibb.co/N6N69yX

Ωραίο δείχνει.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Όμορφο δείχνει.

Δεν έχω ξαναδεί λευκό πάντως.

Βασικά αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη του.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όμορφο δείχνει.

Δεν έχω ξαναδεί λευκό πάντως.

Βασικά αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη του.

νομιζω ειναι περιορισμενη εκδοση τουλαχιστον προς το παρων και η infoquest δεν το εχει.

ισως ετοιμαζουν το 8 σε λευκο και σου λεει να τους γλυκανουμε τωρα σε περιπτωση που περιμενουν το 9 τα χριστουγεννα :lol::lol:

επειδή την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να διαλέξουμε κινητό για το γιο αυτό παίζει fortnite όπως είδα στο YouTube η όχι; και από που κατεβάζουμε το apk;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίζει Fortnite, το APK μπορείς να το βρεις στο

https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/mobile/android/get-started

Μετα από χρόνια, σκεφτομαι να παιξω με καμια rom που δεν ειναι stock based.

Lineage VS Havoc OS vs Pixel experience.

Ποια η γνώμη σας; Δεν μιλαω για bugs που μπορει να εχει αναλογως και το dev. Απλα εχω καιρο να ασχοληθω και δεν ξερω τα θετικα και αρνητικα της κάθε rom.

Edited by Antretng