Antretng Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 (edited) Ηθελα να το σβησω απο τη συσκευη αλλα μαλλον δεν ειχα επιλεξει μονο συσκευη και σβηστηκε και απο cloud. Λογικα τωρα πρεπει να σας δουλευει. Θυμηθειτε να μπειτε saturation και να βαλετε τις πισω καμερα 1.3 highlight και 1.8 shadow. Αν κάποιος προτιμαει "ποιοτητα" (λογος λεπτομερια/θορυβου) στις νυχτερινες με κόστος κατώτερο dynamic range, ας γυρισει τα Libs σε default. Παραμενει βεβαια καλυτερη η πρώτη εναλλακτικη αλλα αυτη του bulkin ειναι η πιο ολοκληρωμενη... και νομιζω οτι δεν εχει θεματα με exposure που ειχε αναφερει ο @jimteo στην πρωτη. Edited August 4, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Καλησπέρα.Θα μ'άρεζε μία αλλαγή από το επίσης τρομερό Redmi Note 5.Μπορεί κάποιος να μου πει μία μέση τιμή SOT με 50% φωτεινότητα μεικτή χρήση χωρίς παιχνίδια;Επίσης αν η οθόνη είναι κομπλέ και όχι washed out colours όπως το RN5.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Εμένα είναι το πρώτο Xiaomi, κλείνω 3 μήνες πλέον και είμαι ευχαριστημένος, ίσως θα ήθελα στη μπαταρία κάτι παραπάνω. 4g+ έχει, αλλά δεν έχει ένδειξη. Στο 5 plus πώς βλέπεις μπάντες κλπ εσύ; Sent from my RN7 using Tapatalk NetMonitor+NetMonster για CA. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosexc Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Άσχετη ερώτηση. Το region αν δεν το έχεις Ελλάδα ενοχλεί κάπου?και font από πού αλλάζει να βάλω άλλη γραμματοσειρά? Κάποιος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 (edited) Κάποιος???? Δεν πειράζει να το έχεις σε οποιοδήποτε region. Εγώ το έχω σε ΗΠΑ για να έχω πρόσβαση στα themes. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα.Θα μ'άρεζε μία αλλαγή από το επίσης τρομερό Redmi Note 5.Μπορεί κάποιος να μου πει μία μέση τιμή SOT με 50% φωτεινότητα μεικτή χρήση χωρίς παιχνίδια;Επίσης αν η οθόνη είναι κομπλέ και όχι washed out colours όπως το RN5.Ευχαριστώ! H οθόνη του είναι washed out colours.... Δεν με ξετρέλανε... Έχω γράψει και παραπάνω πως το παλιό μου redmi 4a είχε πιο ζωντανά και φωτεινά χρώματα και με καλύτερο μαύρο ασχέτως εάν η ανάλυση της οθόνης τους δεν συγκρίνεται. Αλλά εντάξει, τρώγεται... Αυτό που για μένα αποτελεί πρόβλημα είναι οι κάμερες που προεξέχουν τραγικά και για να βρεις θήκη να τις προστατεύει, το κινητό γίνεται γκουμούτσα... Edited August 4, 2019 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δεν πειράζει να το έχεις σε οποιοδήποτε region. Εγώ το έχω σε ΗΠΑ για να έχω πρόσβαση στα themes. Ξέρει κανείς αν η αλλαγή region αυξάνει την ένταση του ήχου στα ακουστικά όπως σε παλιότερα μοντέλα; Από θήκη πιστεύω η Nillkin Super Frosted είναι μια χαρά, προστατεύει τις κάμερες, δε δίνει όγκο και και έχει καλό κράτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ναι την αυξάνει πχ Ελβετία Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Παραμενει βεβαια καλυτερη η πρώτη εναλλακτικη αλλα αυτη του bulkin ειναι η πιο ολοκληρωμενη... και νομιζω οτι δεν εχει θεματα με exposure που ειχε αναφερει ο @jimteo στην πρωτη. Πολύ καλή η φωτό Αντρέα. Κι εγώ θεωρώ καλύτερη την πρώτη gcam με τα configs που είχες ανεβάσει αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το θέμα με το exposure που ανέφερες, καθώς και το γεγονός ότι καμιά φορά γυρίζει συνέχεια χωρίς τελικά να τραβάει φωτό. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Πολύ καλή η φωτό Αντρέα. Κι εγώ θεωρώ καλύτερη την πρώτη gcam με τα configs που είχες ανεβάσει αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το θέμα με το exposure που ανέφερες, καθώς και το γεγονός ότι καμιά φορά γυρίζει συνέχεια χωρίς τελικά να τραβάει φωτό. Στην bulkin όμως νομίζω δεν το κάνει το πρόβλημα με το exposure. Το χεις τεσταρει καθόλου; Γιατί εγώ σιγά σιγά με βλέπω να καταλήγω σε bulkin για τις ημερήσιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δεν το κάνει. Γι αυτό την προτιμώ, ειδικά στις περιπτώσεις που δεν έχω ευκαιρία για δεύτερη φωτό. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 (edited) Δεν το κάνει. Γι αυτό την προτιμώ, ειδικά στις περιπτώσεις που δεν έχω ευκαιρία για δεύτερη φωτό. Οποτε αν δεν εχεις δυνατοτητα για δευτερο κλικ, σε ημερησια πας bulkin αφου οπό οτι ειδα και γω δεν εχει random exposure. Ενω νυχτα ή indoor που δεν υπαρχουν θεματα exposure μπορεις χωρις φοβο την fu24... και αν μαλιστα εχεις την πολυτελεια δευτερου κλικ την χρησιμοποιεις τελικα και τη μερα. Αυτα για τους μερακληδες βεβαια... οποιος βαριεται παιζει μονο με bulkin και τελος... απλα αποφασιζει αν θελει καλυτερη ποιοτητα (default libs) ή καλυτερο dynamic range (τα Libs που χω screenshot) Edited August 5, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Είναι εύκολο να έχουμε τις προτεινόμενες gcam με τις ρυθμίσεις τους κάπου συγκεντρωμένες;Για να πειραματιστούμε κ εμείς οι λιγότερο γνώστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει διαφορά στην έκδοση των 64gb με την 128gb εκτός από την τιμή φυσικά και την χωρητικότητα; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει διαφορά στην έκδοση των 64gb με την 128gb εκτός από την τιμή φυσικά και την χωρητικότητα; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι φίλε δεν αλλάζει κάτι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Η έκδοση με 6gb ram υπάρχει κάπου Ελλάδα; Δεν βλέπω κάτι στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ξέρει κανείς αν η αλλαγή region αυξάνει την ένταση του ήχου στα ακουστικά όπως σε παλιότερα μοντέλα; Από θήκη πιστεύω η Nillkin Super Frosted είναι μια χαρά, προστατεύει τις κάμερες, δε δίνει όγκο και και έχει καλό κράτημα. Ωραία θήκη αλλά από τις φωτό που είδα καθώς και ένα βίντεο νομίζω πως δεν προστατεύει τις κάμερες. Στην ίδια ευθεία σχεδόν είναι θήκη και τζαμάκι κάμερας... Μπορεί να μας πει κάποιος φίλος που έχει τη συγκεκριμένη θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Ωραία θήκη αλλά από τις φωτό που είδα καθώς και ένα βίντεο νομίζω πως δεν προστατεύει τις κάμερες. Στην ίδια ευθεία σχεδόν είναι θήκη και τζαμάκι κάμερας... Μπορεί να μας πει κάποιος φίλος που έχει τη συγκεκριμένη θήκη;Προστατεύει πολύ καλά, απλά να ξέρεις ότι είναι σκληρή θήκη Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δεν πειράζει να το έχεις σε οποιοδήποτε region. Εγώ το έχω σε ΗΠΑ για να έχω πρόσβαση στα themes. H οθόνη του είναι washed out colours.... Δεν με ξετρέλανε... Έχω γράψει και παραπάνω πως το παλιό μου redmi 4a είχε πιο ζωντανά και φωτεινά χρώματα και με καλύτερο μαύρο ασχέτως εάν η ανάλυση της οθόνης τους δεν συγκρίνεται. Αλλά εντάξει, τρώγεται... Αυτό που για μένα αποτελεί πρόβλημα είναι οι κάμερες που προεξέχουν τραγικά και για να βρεις θήκη να τις προστατεύει, το κινητό γίνεται γκουμούτσα... Με το sa2ration δε σώζεται;Εμένα στο 5ρι την ανέβασε πολλααα επίπεδα πάνω!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Η έκδοση με 6gb ram υπάρχει κάπου Ελλάδα; Δεν βλέπω κάτι στο skroutz. https://www.bestprice.gr/item/2155495447/xiaomi-redmi-note-7-6gb-64gb.html Αλλά δε νομίζω ότι αξίζει στα 300€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 (edited) Αντρέα ξαναεβαλα του fu με το xml σου, μου φαίνεται ο κορεσμός είναι λίγο στο θεό, πώς το ρυθμίζω; εσύ 1,3 και 1,8 το έχεις; Sent from my RN7 using Tapatalk Edited August 5, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Αντρέα ξαναεβαλα του fu με το xml σου, μου φαίνεται ο κορεσμός είναι λίγο στο θεό, πώς το ρυθμίζω; εσύ 1,3 και 1,8 το έχεις; Sent from my RN7 using Tapatalk Όχι. 1.0 και 1.6 το έχω στην fu. Στου bulkin είναι που το ανέβασα λίγο αφού στις ημερήσιες ήταν λίγο άτονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Base το έχεις auto; Τώρα στο σούρουπο ειλικρινά 1/3 φωτό βγαίνουν overexposed, την έβαλα όμως για την απαιχτη selfie. Οι υπόλοιπες βγάζουν θολό το πρόσωπο μπροστά σε αυτή Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 (edited) Base το έχεις auto; Τώρα στο σούρουπο ειλικρινά 1/3 φωτό βγαίνουν overexposed, την έβαλα όμως για την απαιχτη selfie. Οι υπόλοιπες βγάζουν θολό το πρόσωπο μπροστά σε αυτή Sent from my RN7 using Tapatalk Ναι auto το έχω και model pixel 3xl (βασικά δες και το xml). Όταν είναι κοντά base iso, όπως είχε διαπιστώσει και ο jimteo παλαιότερα, μπορεί να τύχει να κάνει overexpose. Αν δεν έχεις πολυτέλεια δεύτερης φωτογραφίας την ημέρα, τράβα με bulkin Πάντως εμένα δεν το κάνε τόσο συχνά. Μία στις 7 φορές ίσως; Και πολύ λέω. Βέβαια παίζει ρόλο και το κάδρο που τραβάς. Ενδεχομένως εδώ να ήταν τέτοια περίπτωση. Και μιλάμε πάντα για φωτό με χαμηλό iso. Νύχτα ή indoor δεν έχει θέμα. Θολά πρόσωπα; Ο κυρίως λόγος που έχω κολλήσει σε αυτήν είναι τα πορτρέτα. Μήπως έπαιξε θέμα με εστίαση; Edited August 5, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Καλημέρα, επειδή εδώ και πέντε χρόνια σε κάθε κινητό βάζω την spigen rugged armor την έχω βαρεθεί λίγο. Έχει κανείς την ringke fusion x να μου πει αν είναι καλή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Το εικονίδιο του vowifi πάνω στην οθόνη υπαρχει;Αν όχι κάτι δεν έχεις κάνει καλά ,διάβασε τι γράφω στο προηγούμενο ποστ και κάνε ακριβώς ότι γράφω,πάνε δες και το ims αν είναι ενεργοποιημένο.*#*#4636#*#* κατάσταση imsΤελικά η λύση βρέθηκε.Αλλαγη τις sim κάρτας με 7.90 η οποία λόγο παλαιότητας δεν συμβαδίζει και λειτουργίας όλα κανονικά!! Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts