pantela1980 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Το έδωσα το κινητό στα 150 ευρό.Όχι δεν είχε θέμα η συσκευή,εγώ είχα. Καλή συνεχεία σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Καλά μη λέμε ότι θέλουμε, αυτό το έκανε ο franchisee του καταστήματος και όχι ο Γερμανός. Αν τον έπιανε η εταιρεία να το κάνει αυτό, θα του έπαιρνε τα κλειδιά του μαγαζιού Sent from my RN7 using Tapatalk πρωην ιδιοκτήτης καταστήματος Γερμανός έγραψα αρα μην διαβάζεις ότι θέλεις. εννοείται φρανσαιζ και εννοείται στα κρυφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 πρωην ιδιοκτήτης καταστήματος Γερμανός έγραψα αρα μην διαβάζεις ότι θέλεις. εννοείται φρανσαιζ και εννοείται στα κρυφαΕγώ το έπιασα, αλλά κάποιος που δε ξέρει πώς λειτουργεί η εκάστοτε αλυσίδα, θα κατάλαβε από το μήνυμα σου ότι ήταν πρακτική του Γερμανού και των καταστημάτων Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Ρε παιδιά δεν μπορεί να γίνει καταγγελία και επιστροφή χρημάτων λόγω της εξαπάτησης? Η εταιρεία (δλδ ο τύπος) και η Info τι λένε για την όλη κατάσταση? Είναι ξεκάθαρη εξαπάτηση και εις βάρος της ινφο αφού χρησιμοποιεί το όνομά της. στον συνηγορο του καταναλωτη θα λυθει το θεμα,αργει λιγο αλλα λυνεται,εχω επιστρεψει λαπτοπ στην Dell που ελεγε οτι δεν το παιρνει πισω,μετα ξαναπηρα Dell ελλατωματικο παλι και το ξαναπηραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Εγώ πάντως έστειλα ένα μήνυμα στην ινφο για να τους κράξω, σε συνέχεια του προηγούμενου βέβαια ώστε να μην μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ξέραμε ή ότι δεν μου το είχαν πει κλπ κλπ. Νομίζω πρέπει να του τον κόψουν κανονικά, γιατί παραείναι εξυπνάκιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει δόλος... Η περιγραφή σε Σκρουτζ/Best Price είναι ξεκάθαρη,αναφέρει για συσκευη από την επίσημη αντιπροσωπεία,σε ανταγωνιστική τιμή,και δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα...για το σύνολο των συσκευών... Μπορούσανε να είχανε δύο περιγραφές,για συσκευές της infoquest,κ;ι για συσκευέςEU...Αλλά εκεί θα είχανε και χαμηλότερες πωλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslat Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Παρακολούθησα σε προηγούμενα post το πρόβλημα με το sensor, όταν πλησιάζει το ακουστικό στο αυτί. Μήπως υπάρχει κάποια λύση; Γιατί είναι πολύ ενοχλητικό να αναβοσβήνει η οθόνη όταν μιλάς και ταυτόχρονα να πατάς κατά λάθος και κάποια επιλογή :mad::(!!!! (το έχω 20 ημέρες το τηλέφωνο) Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παρακολούθησα σε προηγούμενα post το πρόβλημα με το sensor, όταν πλησιάζει το ακουστικό στο αυτί. Μήπως υπάρχει κάποια λύση; Γιατί είναι πολύ ενοχλητικό να αναβοσβήνει η οθόνη όταν μιλάς και ταυτόχρονα να πατάς κατά λάθος και κάποια επιλογή :mad::(!!!! (το έχω 20 ημέρες το τηλέφωνο) ΒασίληςΡυθμίσεις κλήσεων >απενεργοποιη proximity sensor Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Παρακολούθησα σε προηγούμενα post το πρόβλημα με το sensor, όταν πλησιάζει το ακουστικό στο αυτί. Μήπως υπάρχει κάποια λύση; Γιατί είναι πολύ ενοχλητικό να αναβοσβήνει η οθόνη όταν μιλάς και ταυτόχρονα να πατάς κατά λάθος και κάποια επιλογή :mad::(!!!! (το έχω 20 ημέρες το τηλέφωνο) ΒασίληςΥπάρχει και sensor calibration. (Google it). Δοκίμασε το. Ίσως στρώσει. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ρυθμίσεις κλήσεων >απενεργοποιη proximity sensor Οι ρυθμίσεις κλήσεων που βρίσκονται; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Οι ρυθμίσεις κλήσεων που βρίσκονται; Μπαινεις στις κλησεις και αριστερα κατω εχει 3 παυλες..Μπαινεις εκει αλλα δεν ξερω αν κανει δουλεια.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια αντιμετωπιζει κανεις θεμα συνδεσης του κινητου με το bluetooth του αυτοκινητου? Δεν μου το βρισκει με τπτ ακι απ οτι ειδα και σε ξενα forums αρκετοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Στο Xiaomi Redmi Note7 δουλευουν χωρίς πρόβλημα και το VoLTE και το VoWiFi σε cosmote συμβόλαιο/καρτοσυμβόλαιο/κάρτα. Μάλιστα με μήνυμα "WIFICALL" στο 1333 ενεργοποιείται η υπηρεσία κανονικά από το ίδιο το τηλέφωνο. «Ενεργοποιείται η υπηρεσία»: Αν ο χρήστης στείλει από το Xiaomi Redmi Note7 ένα sms στο 1333 με κείμενο WIFICALL, η Cosmote θα του διαθέσει την υπηρεσία VoLTE/WiFiCalling για τον αριθμό του. Οι ρυθμίσεις εμφανίζονται και οι δύο ή μόνο η μία, πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο κλήσεων τους παρακάτω κωδικούς. VoLTE: *#*#86583#*#* Θα πρέπει να εμφανιστει το μύνημα "Carrier check disabled" VoWiFi: *#*#869434#*#* Θα πρέπει να εμφανιστει το μύνημα "Carrier check disabled" Information: *#*#4636#*#* για να δείτε τις πληροφορίες σχετικά με IMS κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Μπαινεις στις κλησεις και αριστερα κατω εχει 3 παυλες..Μπαινεις εκει αλλα δεν ξερω αν κανει δουλεια.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια αντιμετωπιζει κανεις θεμα συνδεσης του κινητου με το bluetooth του αυτοκινητου? Δεν μου το βρισκει με τπτ ακι απ οτι ειδα και σε ξενα forums αρκετοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.. Ευχαριστώ για τη βοήθεια στις κλήσεις. Όπως έχω γράψει, εγώ δεν είχα πρόβλημα στη σύνδεση με το bluetooth του αυτ/του. Άνοιξα το bluetooth του κινητού, στο καντράν του ραδιοφώνου εμφανίστηκε ο 4ψήφιος κωδικός της σύνδεσης, τον έγραψα στο κινητό και συνδέθηκε. Από τότε, κάθε φορά που μπαίνω στο αυτ/το, συνδέεται αυτόματα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Βλέπω και τσακώνεστε με τους απατεώνες που υπάρχουν στο σκρουτζ. Γενικά το σκρουτζ είναι μέσον για καταστήματα φαντάσματα που κάνουν αρπαχτές και τέλος. Το σκρουτζ για όλα αυτά δεν κάνει τίποτα φυσικά γιατί έχει το δικό του κέρδος από εκεί. Αν και έχει μικρή διαφορά στην τιμή παράγγειλα και μου ήρθε ένα note 7 από banggood και είναι αψογο. Ήρθε σε 7 μέρες Global Version ευρωπαϊκός φορτιστής ρομ κτλ. Πριν 5-6 χρόνια αυτό δεν συνέβαινε με αγορές από Κίνα... Οπότε ποιος ο λόγος να δίνεται τα λεφτά σας σε απατεώνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Βλέπω και τσακώνεστε με τους απατεώνες που υπάρχουν στο σκρουτζ. Γενικά το σκρουτζ είναι μέσον για καταστήματα φαντάσματα που κάνουν αρπαχτές και τέλος. Το σκρουτζ για όλα αυτά δεν κάνει τίποτα φυσικά γιατί έχει το δικό του κέρδος από εκεί. Αν και έχει μικρή διαφορά στην τιμή παράγγειλα και μου ήρθε ένα note 7 από banggood και είναι αψογο. Ήρθε σε 7 μέρες Global Version ευρωπαϊκός φορτιστής ρομ κτλ. Πριν 5-6 χρόνια αυτό δεν συνέβαινε με αγορές από Κίνα... Οπότε ποιος ο λόγος να δίνεται τα λεφτά σας σε απατεώνες? Διαβασε σε αλλο νημα σχετικα με το banggood......μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 (edited) Βλέπω και τσακώνεστε με τους απατεώνες που υπάρχουν στο σκρουτζ. Γενικά το σκρουτζ είναι μέσον για καταστήματα φαντάσματα που κάνουν αρπαχτές και τέλος. Το σκρουτζ για όλα αυτά δεν κάνει τίποτα φυσικά γιατί έχει το δικό του κέρδος από εκεί. Αν και έχει μικρή διαφορά στην τιμή παράγγειλα και μου ήρθε ένα note 7 από banggood και είναι αψογο. Ήρθε σε 7 μέρες Global Version ευρωπαϊκός φορτιστής ρομ κτλ. Πριν 5-6 χρόνια αυτό δεν συνέβαινε με αγορές από Κίνα... Οπότε ποιος ο λόγος να δίνεται τα λεφτά σας σε απατεώνες? τώρα ποιος μιλάει ?συγκρίνει ένα "κορυφαίο" κινεζικό μαγαζί με μια τρύπα του Σκρουτζ,λες και Κινέζους αρχιαπατεωνες δεν έχει η στο Σκρουτζ κορυφαία μαγαζιά να διαλέξεις μη τα ισοπεδώνουμε όλα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited July 11, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Εγώ τα τελευταία 15 χρόνια κατεβαίνω όταν είναι να πάρω κινητό στα μαγαζάκια τις πανεπιστημίου,αποφεύγω τις παραγγελίες μέσω τηλεφώνου,με τιμολόγιο και ΠΟΤΕ δεν είχα κανένα θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Και εγώ όταν έμενα Αθήνα πήγαινα σε μαγαζί και έκανα τις αγορές μου,τώρα που είμαι σε νησί είναι διαφορετικά...Παντος σήμερα θα παραλάβει φίλος από το εν λόγο μαγαζί ένα Redmi Note 7,και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Καλησπέρα στο forum Ξέρουμε αν η εγγύηση δυο χρόνια που δίνει η cosmodata για το κινητό είναι επίσημης αντιπροσωπειας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Μόλις παρέλαβε ο φίλος μου από το συγκεκριμένο μαγαζί το RN7,πήρα τηλ στην infoquest έδωσα IMEI και η απάντηση ήταν ότι είναι δικιά τους συσκευή και κανονικά την καλύπτει σε θέμα εγγύησης... Εγώ μέσα σε μια βδομάδα πήρα δύο συσκευές,και στις δύο έχω κανονικά εγγυηση από infoquest... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Μόλις παρέλαβε ο φίλος μου από το συγκεκριμένο μαγαζί το RN7,πήρα τηλ στην infoquest έδωσα IMEI και η απάντηση ήταν ότι είναι δικιά τους συσκευή και κανονικά την καλύπτει σε θέμα εγγύησης... Καλομιλητο λοιπον στον φιλο σου..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Καλησπέρα στο forum Ξέρουμε αν η εγγύηση δυο χρόνια που δίνει η cosmodata για το κινητό είναι επίσημης αντιπροσωπειας ? άντε παλι,αν δεν δώσεις IMEI στην info δουλειά δεν γίνεται Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Κράτα μας ενήμερους με το πως κινήθηκες για να ξέρουμε, επίσης τι χρώμα το πήρες όχι ότι παίζει κάποιο ρολό από περίεργα;;; Ειχα σημερα απαντηση με e-mail απο το καταστημα, (τους ειχα στειλει φωτο με το προβλημα και αριθμο εκδοσης που ζητησαν) και με ρωτησαν εαν θελω να φτιαξω εγω τη βλαβη. Τους απαντησα ΟΚ αλλα θα περιμενω για τη συμφωνια του ποσου που θα προτεινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ειχα σημερα απαντηση με e-mail απο το καταστημα, (τους ειχα στειλει φωτο με το προβλημα και αριθμο εκδοσης που ζητησαν) και με ρωτησαν εαν θελω να φτιαξω εγω τη βλαβη. Τους απαντησα ΟΚ αλλα θα περιμενω για τη συμφωνια του ποσου που θα προτεινουν. Κλασικοί Κινεζοι.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Κλασικοί Κινεζοι.:) Προσωπικά το θεωρώ καλύτερο να σου πληρώσουν την επισκευή από το να το στέλνεις πίσω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts