tziminhio Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Παιδιά κτοχος κ εγώ του κινητού αλλά ξενέρωσα αρκετά με το.led ειδοποίησης. Εκτός του ότι είναι στο κάτω τμήμα είναι κ μικροσκοπικό. Κανείς καμιά ιδέα αν τουλάχιστον αλλάζει χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Καλησπέρα εσείς που έχετε προϋπηρεσία στη συσκευή υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν τα γράμματα, οι αριθμοί και τα σύμβολα στην μπάρα ειδοποιήσεων; Δεν αλλαζει. @sgatzo Μαλλον θα δεις διαφορα. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά κτοχος κ εγώ του κινητού αλλά ξενέρωσα αρκετά με το.led ειδοποίησης. Εκτός του ότι είναι στο κάτω τμήμα είναι κ μικροσκοπικό. Κανείς καμιά ιδέα αν τουλάχιστον αλλάζει χρώμα; Δεν αλλαζει... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Παιδιά κτοχος κ εγώ του κινητού αλλά ξενέρωσα αρκετά με το.led ειδοποίησης. Εκτός του ότι είναι στο κάτω τμήμα είναι κ μικροσκοπικό. Κανείς καμιά ιδέα αν τουλάχιστον αλλάζει χρώμα;Εδώ δεν φαίνεται που είναι λευκό αν άλλαζε και χρώμα θα ήταν σαν να μην υπήρχε όχι ότι τώρα που υπάρχει έγινε και κάτι δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Θέλω να περάσω μερικές εφαρμογές από το Note 8 στο κινητό...Δεν θέλω να τις.ματεβσω από το Play... Υπάρχει τρόπος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Παιδιά κτοχος κ εγώ του κινητού αλλά ξενέρωσα αρκετά με το.led ειδοποίησης. Εκτός του ότι είναι στο κάτω τμήμα είναι κ μικροσκοπικό. Κανείς καμιά ιδέα αν τουλάχιστον αλλάζει χρώμα; Όντως το led είναι ανύπαρκτο. Λίγο υπό γωνία να είσαι, σε συνδιασμό με τη θήκη δεν βλέπεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Παιδιά έχω θήκη σιλικόνης για πίσω αλλά πάλι το φοβάμαι... Καμία πρόταση; Να βάλω τζάμι; κάτι άλλο; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Παιδιά έχω θήκη σιλικόνης για πίσω αλλά πάλι το φοβάμαι... Καμία πρόταση; Να βάλω τζάμι; κάτι άλλο;Αν καλύπτει την κάμερα που προεξέχει η θήκη σου είσαι μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Έχοντας συνηθίσει από το προηγούμενο κινητό (Jiayu S3+) στο να ανοίγω την καταγραφή αυτού που μου τηλεφώνησε για να δω από ποιο τηλέφωνο με πήρε, δηλαδή υπήρχε η επιλογή Call και Details. Στο RN7 διαπιστώνω ότι αυτό δεν γίνεται, αφού όποιο σημείο και να πατήσω στην καταγραφή του καλούντος, αμέσως τον καλεί. Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Λοιπον καποιοι εδω μεσα ειναι για τον....... Εχω βαλει αγγελια σφραγιστο απο παμπλικ χθεσινο με αποδειξη κτλ στα 200 ευρο. Και μου στελνουν μνμ για να το χαρίσω.....:lol: Ρε πατε καλα.......:mad: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Χαρισε το σε μένα που δεν έστειλα πμ :lol: Λίγο η ζέστη, λίγο οι εκλογές δε θέλει και πολύ...... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Αν καλύπτει την κάμερα που προεξέχει η θήκη σου είσαι μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν την καλύπτει. Καμία πρόταση; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Λοιπον καποιοι εδω μεσα ειναι για τον....... Εχω βαλει αγγελια σφραγιστο απο παμπλικ χθεσινο με αποδειξη κτλ στα 200 ευρο. Και μου στελνουν μνμ για να το χαρίσω.....:lol: Ρε πατε καλα.......:mad: Τώρα το έχεις πάρει χαμπάρι?? Έχω έναν φίλο που ψάχνει συσκευή...Σε καμιά ώρα θα σου πω... Και εγώ όποτε βάζω αγγελία,και πάντα ζητάω τουλάχιστον 10€ φτηνότερα από το πιο φτηνό στις άλλες αγγελίες,το σύνολο των μηνυμάτων είναι να κόψω και άλλο.... Μην πω τι γίνεται σε αγγελίες ζήτησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 IMG_20190517_010851 by Andreas L., on Flickr IMG_20190625_014151 by Andreas L., on Flickr Έναν άνθρωπο είχαμε να ασχολείται με τις δυνατότητες του RN 7 (gcam & stock) κι έτσι όπως πάτε, θα τον προγκίξετε.:lol: Επειδή από τις παραπάνω φωτό ξεκίνησε η όλη αντιπαράθεση, να πω κι εγώ την άποψή μου ως απλός χρήστης που είμαι και σε καμία περίπτωση γνώστης ή επαγγελματίας. Σε ένα τυφλό τεστ, πιθανότατα λοιπόν να επέλεγα κι εγώ το P20 pro, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σαφώς και δε θέλω την ασπρίλα που βγάζει το RN 7, αλλά κι αυτή η κιτρινίλα του Ρ20 μου πέφτει βαριά. Είπαμε, είναι κίτρινα τα φώτα αλλά όχι κι έτσι. Θα προτιμούσα κάτι ενδιάμεσο. Όλα τα παραπάνω υπό την προϋπόθεση ότι θα μιλούσαμε για κινητά ίσης αξίας. Αν όμως στην πορεία μάθαινα (είπαμε τυφλό τεστ) ότι η φωτό που επέλεξα ανήκει σε κινητό που ξεκίνησε να πωλείται στα 700€, σαφώς και θα απογοητευόμουν. Μιλάω αποκλειστικά για τις δυο παραπάνω φωτό γιατί πιστεύω ότι στο προηγούμενο συγκριτικό με τα 6 κινητά, ήταν ασυζητητί το καλύτερο. Κατά τ' άλλα, ας χαρούμε το κινητό μας όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, τόσο από θέμα κάμερας, όσο και από θέμα σχεδιασμού. Προσωπικά μετά από κάμποσα poco, mi 8 και mix 2s, έχω αράξει σε αυτό και δε νιώθω την ανάγκη να ψαχτώ για κάτι άλλο. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Καλή ψήφο και καλά μπάνια......:p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Τώρα είδα την αγγελία,εγώ δυστυχώς είμαι επαρχία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Δεν την καλύπτει. Καμία πρόταση; Δεν το έχω το κινητό, αλλά έχω καταλήξει σε θήκες τέτοιου τύπου https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-Note-7-6-Pro-Redmi-4X-5-Plus-Brushed-Slim-Soft-TPU-Cover-Case/183832245234?hash=item2acd4173f2:m:mt9w_OMOJXS6zyqY7D1pmxg που δυστυχώς δεν καλύπτουν αρκετά παλιά τηλέφωνα.. Τελευταία την έβαλα στο Mi Note 3. Δεν υπάρχει πιστεύω τίποτα καλύτερο σ' αυτά τα λεφτά. Mην αγοράζεται σκληρές θήκες σαν αυτές της Nillkin γιατί σπάζουν πολύ ευκολα, οι απλές της σιλικόνης δεν αξίζουν (γι΄αυτό τις κάνουν δώρο ) Ψάξτε με κριτήριο την φράση HEAVY DUTY SOFT CASE !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Mην αγοράζεται σκληρές θήκες σαν αυτές της Nillkin γιατί σπάζουν πολύ ευκολα! Έχει ξεκινήσει και βγάζει θήκες σιλικόνης. Nillkin rubberized πιο συγκεκριμένα. Την περιμένω από το ebay και θα γράψω εντυπώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 (edited) Τώρα είδα την αγγελία,εγώ δυστυχώς είμαι επαρχία... Το εκλεισα φιλε σε αλλο γνωστο φορα,θα το παραδωσω αυριο. Μου εφεραν προχθες το παρακατω για δοκιμη,νεο μοντελακι,το θεωρω ανωτερο απο το 7 σχεδον παντου,μονο στην καμερα θελει ακομα δουλεια...... https://consumer.huawei.com/gr/phones/p-smart-z-2019/ Τεσπα παμε παρακατω. Θηκη σαν την παρακατω εχω και ειναι μια χαρα για την καμερα. https://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-Note-6-7-K20-Pro-4X-Mi-8-Lite-9-Slim-Clear-TPU-Soft-Case-Cover/123145526128?hash=item1cac0b9b70:m:mh0E4Z36xLeccKH29GJtYAw Edited July 7, 2019 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 (edited) Έναν άνθρωπο είχαμε να ασχολείται με τις δυνατότητες του RN 7 (gcam & stock) κι έτσι όπως πάτε, θα τον προγκίξετε.:lol: Επειδή από τις παραπάνω φωτό ξεκίνησε η όλη αντιπαράθεση, να πω κι εγώ την άποψή μου ως απλός χρήστης που είμαι και σε καμία περίπτωση γνώστης ή επαγγελματίας. Σε ένα τυφλό τεστ, πιθανότατα λοιπόν να επέλεγα κι εγώ το P20 pro, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σαφώς και δε θέλω την ασπρίλα που βγάζει το RN 7, αλλά κι αυτή η κιτρινίλα του Ρ20 μου πέφτει βαριά. Είπαμε, είναι κίτρινα τα φώτα αλλά όχι κι έτσι. Θα προτιμούσα κάτι ενδιάμεσο. Όλα τα παραπάνω υπό την προϋπόθεση ότι θα μιλούσαμε για κινητά ίσης αξίας. Αν όμως στην πορεία μάθαινα (είπαμε τυφλό τεστ) ότι η φωτό που επέλεξα ανήκει σε κινητό που ξεκίνησε να πωλείται στα 700€, σαφώς και θα απογοητευόμουν. Μιλάω αποκλειστικά για τις δυο παραπάνω φωτό γιατί πιστεύω ότι στο προηγούμενο συγκριτικό με τα 6 κινητά, ήταν ασυζητητί το καλύτερο. Κατά τ' άλλα, ας χαρούμε το κινητό μας όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, τόσο από θέμα κάμερας, όσο και από θέμα σχεδιασμού. Προσωπικά μετά από κάμποσα poco, mi 8 και mix 2s, έχω αράξει σε αυτό και δε νιώθω την ανάγκη να ψαχτώ για κάτι άλλο. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Καλή ψήφο και καλά μπάνια......:p Βασικά επιμένω οτι αν κοιτάξεις πιο προσεχτικά θα δεις οτι το rn7 έχει περισσότερη λεπτομέρια. Δες για παράδειγμα το σημείο που κρόπαρα. Απλά η αυξημένη οξύτητα για πολλούς κάνει πιο eye candy την φωτογραφία p20 pro κατι που αν θες το κανεις με επεξεργασία και στο rn7 (πχ με snapseed, photoshop κλπ). Αυτό ισχύει και στα δυο κάδρα σύγκρισης. Όποιος θελει τις κατεβαζει και συγκρινει σε 100%. Κατά τα άλλα, ακόμα και λάθος να κάνω (να με παρασύρουν οι φωτογραφικές μου προτιμησεις) και να είναι καλύτερη του p20 pro, τι σημαίνει αυτό για το RN7 ; Με κάνει αναξιόπιστο που έλεγα οτι παιζει επίπεδο ναυαρχίδας; Τόσες συσκευές έβαλα στο συγκριτικό... δεν παίζει άνετα αναμεσά τους; Μικρές τέτοιες διαφορες (wb, οξύτητα, χρώματα κλπ) έχουν και μεταξύ τους και οι υπόλοιπες ναυαρχίδες. Οπότε το να απορρίψεις απο ναυαρχίδα μια συσκευή επειδή έχει διαφορετική προσέγγιση από αυτό που προτιμάς είναι λάθος. Δηλαδή τι να πω για το g7 ή ακόμα και το mi9 (το δουλεψα 2 βδομαδες) που έχει χειρότερο αποτέλεσμα απο RN7; Προσωπικά ακόμα και λάθος να έκανα, με προσβάλλει το να με λένε αναξιόπιστο γιατί ουδέποτε εκθείασα την τωρινή μου συσκευή. Πάντα τη πραγματική μου γνώμη έλεγα. Ίσα ισα που έχω γινει αντιπαθής σε αρκετά threads επείδη έβρισκα ψεγάδια στη τρέχουσα συσκευή μου. Και αν μη τι άλλο, όλα αυτά τα χρόνια πάντα τεκμηριώνω φωτογραφικά γιατί προτιμώ το ένα έναντι του άλλου. Το να βγαίνει κάποιος και να με προσβάλλει από το πουθενά (προφανώς δεν λέω εσένα Δημήτρη) δεν το δέχομαι! Edited July 7, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Βασικά επιμένω οτι αν κοιτάξεις πιο προσεχτικά θα δεις οτι το rn7 έχει περισσότερη λεπτομέρια. Δες για παράδειγμα το σημείο που κρόπαρα. Απλά η αυξημένη οξύτητα για πολλούς κάνει πιο eye candy την φωτογραφία p20 pro κατι που αν θες το κανεις με επεξεργασία και στο rn7 (πχ με snapseed, photoshop κλπ). Αυτό ισχύει και στα δυο κάδρα σύγκρισης. Όποιος θελει τις κατεβαζει και συγκρινει σε 100%. Κατά τα άλλα, ακόμα και λάθος να κάνω (να με παρασύρουν οι φωτογραφικές μου προτιμησεις) και να είναι καλύτερη του p20 pro, τι σημαίνει αυτό για το RN7 ; Με κάνει αναξιόπιστο που έλεγα οτι παιζει επίπεδο ναυαρχίδας; Τόσες συσκευές έβαλα στο συγκριτικό... δεν παίζει άνετα αναμεσά τους; Μικρές τέτοιες διαφορες (wb, οξύτητα, χρώματα κλπ) έχουν και μεταξύ τους και οι υπόλοιπες ναυαρχίδες. Οπότε το να απορρίψεις απο ναυαρχίδα μια συσκευή επειδή έχει διαφορετική προσέγγιση από αυτό που προτιμάς είναι λάθος. Δηλαδή τι να πω για το g7 ή ακόμα και το mi9 (το δουλεψα 2 βδομαδες) που έχει χειρότερο αποτέλεσμα απο RN7; Προσωπικά ακόμα και λάθος να έκανα, με προσβάλλει το να με λένε αναξιόπιστο γιατί ουδέποτε εκθείασα την τωρινή μου συσκευή. Πάντα τη πραγματική μου γνώμη έλεγα. Ίσα ισα που έχω γινει αντιπαθής σε αρκετά threads επείδη έβρισκα ψεγάδια στη τρέχουσα συσκευή μου. Και αν μη τι άλλο, όλα αυτά τα χρόνια πάντα τεκμηριώνω φωτογραφικά γιατί προτιμώ το ένα έναντι του άλλου. Το να βγαίνει κάποιος και να με προσβάλλει από το πουθενά (προφανώς δεν λέω εσένα Δημήτρη) δεν το δέχομαι! Αγαπητε φιλε,γραψαμε-εγραψα παραπανω οτπικα τι μου-μας αρεσε σαν τελικο αποτελεσμα. Τουλαχιστον απο την μερια μου τις βλεπω σε οθονη pc,εξαιρετικη πιστότητας. Καλα κανεις και αναφερεις αυτα που αναφερεις να μαθαινουμε και εμεις. Για εμας τους μη γνωστες-ειδικους το αποτελεσμα απο το 20 ειναι πιο εύπεπτο οπτικα. Ολα τα δσχτυλα δεν ειναι τα ιδια.:) Συνεχισε αυτο που κανεις,εννοειται μονο προς καλο βγαινουν οι οποιες αντιπαραθεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Εγώ από θήκη πήρα την Spigen Rough Armour και ησύχασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Πήρα μια θήκη σιλικόνης μαύρη σκληρή με ενίσχυση στις γωνιές που καλύπτει κάμερα ,από κινεζομαγαζο στην Ελλάδα στα 5€ και ειμαι καλυμμένος ,παρήγγειλα και από ebay μια σιλικονατη clear να φαίνεται και το χρώμα που μου αρέσει πολύ ,πάλι με ενίσχυση στις γωνιές στα 2,5-3€ την περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 (edited) Αγαπητε φιλε,γραψαμε-εγραψα παραπανω οτπικα τι μου-μας αρεσε σαν τελικο αποτελεσμα. Τουλαχιστον απο την μερια μου τις βλεπω σε οθονη pc,εξαιρετικη πιστότητας. Καλα κανεις και αναφερεις αυτα που αναφερεις να μαθαινουμε και εμεις. Για εμας τους μη γνωστες-ειδικους το αποτελεσμα απο το 20 ειναι πιο εύπεπτο οπτικα. Ολα τα δσχτυλα δεν ειναι τα ιδια.:) Συνεχισε αυτο που κανεις,εννοειται μονο προς καλο βγαινουν οι οποιες αντιπαραθεσεις. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για σένα. (γράψε λάθος σε μπέρδεψα με τον άλλο συνομιλητή... δεν πάνε σε σένα τα παρακάτω) Με βγαλες αναξιόπιστο που έλεγα ότι παίζει σε επίπεδο ναυαρχίδας μόνο και μόνο γιατί κατά τα δικά σου κριτήρια είναι καλύτερο το p20 pro ενώ έχω βάλει και άλλες 4 ναυαρχίδες στο συγκριτικο. Εκτός αν θεωρείς τις υπόλοιπες συσκευές mid range και μονο το p20 είναι άξιο σύγκρισης. ;) Στη τελική έχω γνώμη για συσκευες που έχω δουλέψει. Και πάντα τεκμηριωνω φωτογραφικά το λόγο που προτιμώ την μια έναντι της άλλης. Από εκεί και πέρα ο άλλος κρίνει αν αυτό που αναφέρω είναι σημαντικό για εκείνον ή όχι. Οπότε δεν δέχομαι τη προσωπική επίθεση που μου έκανες. Υ.Γ. Γράψε λάθος σε μπέρδεψα με το άλλο μέλος. Σορρυ :) Edited July 7, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Μπορεί και να έχεις δίκιο Αντρέα. Εγώ απλά έγραψα αυτό που μου έκατσε καλύτερα στο μάτι. Του RN 7 η φωτό δε με χάλασε καθόλου σε ότι αφορά την ανάλυση. Αν είχε λίγο πιο ζεστά χρώματα, ενδεχομένως να επέλεγα αυτήν. Από την άλλη, ξέρεις τι παρατήρησα; Ένα μικρό μπαλκονακι που είναι στο πολύ βάθος της φωτό ανάμεσα σε κάτι δέντρα, η κάμερα του p20 το έχει πιάσει πολύ καλά παρά την όποια απόσταση. Αντίθετα του RN 7 το έχει κάνει να φαίνεται σαν μουτζούρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 (edited) Μπορεί και να έχεις δίκιο Αντρέα. Εγώ απλά έγραψα αυτό που μου έκατσε καλύτερα στο μάτι. Του RN 7 η φωτό δε με χάλασε καθόλου σε ότι αφορά την ανάλυση. Αν είχε λίγο πιο ζεστά χρώματα, ενδεχομένως να επέλεγα αυτήν. Από την άλλη, ξέρεις τι παρατήρησα; Ένα μικρό μπαλκονακι που είναι στο πολύ βάθος της φωτό ανάμεσα σε κάτι δέντρα, η κάμερα του p20 το έχει πιάσει πολύ καλά παρά την όποια απόσταση. Αντίθετα του RN 7 το έχει κάνει να φαίνεται σαν μουτζούρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Σε ποια φωτογραφία λες; Αυτη με το αμάξι ή τη μπαλκονάτη; Και προς τα που να κοιτάξω; Μηπως η διαφορά ειναι στο sharpening? Αν θες σου στελνω πριβε επεξεργασμένη του RN7 με αυξημένη οξύτητα και μου λες αν οφειλόταν εκεί. Αλλά οκ, πες οτι σε άλλα σημεία έχει περισσοτερη λεπτομέρια το ένα και σε άλλα το άλλο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ειναι οτι υστερεί σε λεπτομέρια το RN7. Απλά ήθελα να τονίσω να προσεξετε μην σας εξαπατα το sharpening ως λεπτομέρια Εγω το μονο που κρατάω Δημητρη από το συγκριτικό με τις άλλες 5 συσκευές-ναυαρχίδες (δεν εβαλα περισσοτερες για να μην σας κουράσω) είναι ότι ξεκάθαρα παίζει σε επίπεδο ναυαρχίδας. Αλλού κερδίζει το ένα αλλού κερδίζει το άλλο. Έτσι ειναι όλες οι ναυαρχίδες. Ειδικα αν είχα και άλλες σκηνές (πχ indoor πρόσωπα, ημερήσιες κλπ) εκεί και αν γινόταν το χαος για το που κερδίζει το ένα και που το άλλο (πχ στις ημερήσιες σε dr το s9+ είναι βασιλιάς ενω στις νυχτερινες στις σκιές έχει λιγότερη λεπτομέρια απο v30). Ειδικά το wb είναι καθαρά θέμα προτίμησης, κάθε συσκευή είχε διαφορετικη θερμότητα ενω η πραγματική θερμότητα που εβλεπαν τα μάτια μου ήταν κάπου στη μέση (που σε ενα βαθμό την αλλάζεις αν θες με επεξεργασία) Οπότε για τέτοιες διαφορές θεωρώ πως άνετα παίζει σε επίπεδο ναυαρχίδας ενω το έχω και αδικήσει στο συγκριτικό αφού δεν έχω βάλει το δυνατότερο του σημείο (δηλαδή πρόσωπα). :) Edited July 7, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Πήρα μια θήκη σιλικόνης μαύρη σκληρή με ενίσχυση στις γωνιές που καλύπτει κάμερα ,από κινεζομαγαζο στην Ελλάδα στα 5€ και ειμαι καλυμμένος ,παρήγγειλα και από ebay μια σιλικονατη clear να φαίνεται και το χρώμα που μου αρέσει πολύ ,πάλι με ενίσχυση στις γωνιές στα 2,5-3€ την περιμένω. Εχεις την καλωσυνη να μου δωσεις το συνδεσμο για την θηκη τη μαυρη με την ενισχυση,γιατι εχω ξοδεψει του κοσμου τα λεφτα για να βρω 1 της προκοπης και καμμια δεν καλυπτει επαρκως το καρουμπαλο της καμερας....:worry: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts