Antretng Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Redmi Note 7. Φόρτιση μέχρι 95% περίπου. Όχι και άσχημα για μετά από 48 ώρες από τη μπριζα και 27% υπολειπόμενη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas96 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Σήμερα παρέλαβα και το RN7 του αδερφού. Τα σκρουτζομάγαζα πρέπει να τα φέρνουν από όπου βρούν. Ένας μήνας διαφορά οι παραγγελίες, ίδιο μαγαζί, ίδιο χρώμα και του ήρθε με global ενώ εμένα με eu. Κρίμα γιατί είχα έτοιμη και την 10.3.3 για φλασάρισμα. Τον προειδοποίησα και για πιθανό πρόβλημα με τον proximity sensor. Για να δούμε και το δικό του feedback... Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini ❌ Nokia Lumia 520 ❌ Xiaomi Redmi 2 TD ❌ Xiaomi Redmi Note 7 ✔️ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Καλησπέρα σας και εγώ από σήμερα κάτοχος.Εβαλα και την Google camera που βρήκα μερικές σελίδες πριν.MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk. Δεν μπορώ όμως να βρω ρυθμίσεις για να αφήνω ανοιχτό το κλείστρο για μερικά δευτερόλεπτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα και εγω από σκρουτζομαγαζο με global ROM. Κανένα πρόβλημα με proximity sensor φυσικά ή κάτι άλλο. Φοβερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Σήμερα παρέλαβα και το RN7 του αδερφού. Τα σκρουτζομάγαζα πρέπει να τα φέρνουν από όπου βρούν. Ένας μήνας διαφορά οι παραγγελίες, ίδιο μαγαζί, ίδιο χρώμα και του ήρθε με global ενώ εμένα με eu. Κρίμα γιατί είχα έτοιμη και την 10.3.3 για φλασάρισμα. Τον προειδοποίησα και για πιθανό πρόβλημα με τον proximity sensor. Για να δούμε και το δικό του feedback... δεν ειναι σίγουρο οτι θα του κανει ειναι λαχειο καθαρα οπως και με το mi a2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Μερικές φορές μου κάνεις το εξής η gcam. Όταν πατάω για να βγάλω φωτό, γυρίζει σαν τρελό το κυκλάκι του enchanced hdr+ και στο τέλος δε βγάζει τίποτα. Στην αμέσως επόμενη λήψη, όλα καλά. Το παρουσιάζει δηλαδή μόνο στην πρώτη φωτό. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Σε αυτή που έδωσε ο Αντρέας μου το κάνει και εμένα στη selfie Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Ναι κ σε μένα το κάνει. Μετά η δεύτερη παίζει μπάλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 (edited) Ειναι αληθεια οτι εχει καποιες αδυναμιες αυτή. Αυτό με τη σέλφι πάντως δεν το κάνει πάντα και για αυτό δεν το ανέφερα. Υπάρχει πάντα και του bsg για θεματα συμβατότητας/αποδοτικότητας. Αλλα δυστυχώς δεν εχει τίποτα από ρυθμισεις (libs, frames, denoise) ενώ τραβάει και σε λιγο πιο γρήγορη ταχύτητα (αν βάλεις +1 παραγίνεται αργό). Συνέπεια αυτών ειναι να χάνει σε λεπτομέρια, θόρυβο και φυσικότητα.. ειδικά η σέλφι έχει χαοτικές διαφορές. Ο καθένας διαλέγει ότι τον βολεύει. Προσωπικά έχω και τις 2. Edited June 12, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas96 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 δεν ειναι σίγουρο οτι θα του κανει ειναι λαχειο καθαρα οπως και με το mi a2 Ναι, για αυτό και είπα πιθανό πρόβλημα. Πάντως όλα καλά μέχρι στιγμής και με του αδερφού μου και με το δικό μου. Γνωρίζει κανείς αν με ξεκλείδωμα bootloader μπορώ να περάσω EU rom σε rn7 με εργοστασιακή global (ή και το αντίθετο) Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini ❌ Nokia Lumia 520 ❌ Xiaomi Redmi 2 TD ❌ Xiaomi Redmi Note 7 ✔️ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Αντρέα με το RN7 παίζεις κανονικά Asphalt 8??? Σκέφτομαι να το πάρω για δεύτερη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Το RN7 όπως και το mi a2 που έχω έχουν τον SD660, φυσικά και παίζουν τα πάντα. Έχω παιξει πολλά βαριά παιχνίδια όπως το asphalt 9 και NFS No Limits και δε μασάει ο 660. Edited June 12, 2019 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Το RN7 όπως και το mi a2 που έχω έχουν τον SD660, φυσικά και παίζουν τα πάντα. Έχω παιξει πολλά βαριά παιχνίδια όπως το asphalt 9 και NFS No Limits και δε μασάει ο 660. Ναι οντως δεν εχει θεμα,τρενο παει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Καλησπέρα σε όλους, αναζητώ θήκη ζώνης για Redmi Note 7,υπάρχει κάποιος φίλος που να γνωρίζει κάποιο ηλεκτρονικό μαγαζί σε Ελλάδα ή/και εξωτερικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Καλημέρα,έρχομαι από το rn5 ,μετά από περίπου ένα χρόνο άψογης συμβίωσης,εδώ και δύο ημέρες έχω το 7 ,αυτό που με χαλάει πολύ είναι το ηχείο του,σε εισερχόμενες κλήσεις δεν έχει καμία σχεση με την δύναμη του rn5 και έτσι χάνω κλήσεις σε περιβάλλον με λίγο θόρυβο γιατί δεν το ακούω,υπάρχει κάτι που μου διαφευγει η όντως είναι πιο αδύναμο από του 5 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Καλημέρα,έρχομαι από το rn5 ,μετά από περίπου ένα χρόνο άψογης συμβίωσης,εδώ και δύο ημέρες έχω το 7 ,αυτό που με χαλάει πολύ είναι το ηχείο του,σε εισερχόμενες κλήσεις δεν έχει καμία σχεση με την δύναμη του rn5 και έτσι χάνω κλήσεις σε περιβάλλον με λίγο θόρυβο γιατί δεν το ακούω,υπάρχει κάτι που μου διαφευγει η όντως είναι πιο αδύναμο από του 5 ; Επειδή έχω κοντά μου και το rn5 την ίδια ένταση έχουν περίπου. Έχεις τον ίδιο ήχο κλήσης και στην ίδια ένταση? (Δοκίμασε Ελβετία αντί για Ελλάδα ίσως να δυναμώσει και άλλο όπως και στα ακουστικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Άκυρο τελικά ,ήταν ο ήχος κλήσης ,τώρα που δοκίμασα τον παλιό είναι το ίδιο με.του 5 και προς στιγμή τρόμαξα και λέω τι πατάτα έκανα που το έδωσα για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Αντρέα με το RN7 παίζεις κανονικά Asphalt 8??? Σκέφτομαι να το πάρω για δεύτερη συσκευή... Εξαρταται τι εννοεις "κανονικά". Αν και δεν εχω πολλές ώρες gaming σε αυτό το κινητό, το συμπέρασμά μου είναι οτι μπορεις να παίξεις ακόμα και με όλα στο max αν δεν σε πειράζουν κάποια frame drops (ειδικά όταν έχει εφέ όπως βροχή). Οταν λεω frame drops εννοώ σε playable επίπεδο. Νομίζω σε redmi δεν έχω δεί καλύτερη απόδοση (αναμενόμενο βέβαια λογω soc). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Εξαρταται τι εννοεις "κανονικά". Αν και δεν εχω πολλές ώρες gaming σε αυτό το κινητό, το συμπέρασμά μου είναι οτι μπορεις να παίξεις ακόμα και με όλα στο max αν δεν σε πειράζουν κάποια frame drops (ειδικά όταν έχει εφέ όπως βροχή). Οταν λεω frame drops εννοώ σε playable επίπεδο. Νομίζω σε redmi δεν έχω δεί καλύτερη απόδοση (αναμενόμενο βέβαια λογω soc). Απλα να μπορώ να το παίξω με ενδιαφέρει...Να μην το παίζω στο N8 γιατί χαλάω την μπαταρία του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Απλα να μπορώ να το παίξω με ενδιαφέρει...Να μην το παίζω στο N8 γιατί χαλάω την μπαταρία του... Άμα στο max είναι playable τότε με ένα κλικ κατω τις ρυθμίσεις θα είσαι super smooth. Οπότε οκ θα είσαι. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Καλημέρα,έρχομαι από το rn5 ,μετά από περίπου ένα χρόνο άψογης συμβίωσης,εδώ και δύο ημέρες έχω το 7 ,αυτό που με χαλάει πολύ είναι το ηχείο του,σε εισερχόμενες κλήσεις δεν έχει καμία σχεση με την δύναμη του rn5 και έτσι χάνω κλήσεις σε περιβάλλον με λίγο θόρυβο γιατί δεν το ακούω,υπάρχει κάτι που μου διαφευγει η όντως είναι πιο αδύναμο από του 5 ; Φίλε θά έλεγα ότι είναι αρκουντος δυνατό.Σε σημείο να το χαμηλώνω σε κλειστούς χώρους. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Φίλε θά έλεγα ότι είναι αρκουντος δυνατό.Σε σημείο να το χαμηλώνω σε κλειστούς χώρους.Ναι είναι οκ ,έφταιγε ο ήχος κλήσης τελικά ,ίσως το ακουστικό να είναι πιο αδύναμο από το 5 και αυτό με επιφύλαξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Προσωπικά ξαναγύρισα σε mi 8 και λέω να αράξω εκεί για κάμποσο καιρό, γιατί πολλά λεφτά φύγανε με τις απανωτές αλλαγές.:) Φτάνει τώρα. Εκμεταλλεύομαι λοιπόν το νήμα και την καλοσύνη σας, απλά αναφέρω ότι πουλάω το δικό μου redmi note 7 4/128 στα 170,00€. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Προσωπικά ξαναγύρισα σε mi 8 και λέω να αράξω εκεί για κάμποσο καιρό, γιατί πολλά λεφτά φύγανε με τις απανωτές αλλαγές.:) Φτάνει τώρα. Εκμεταλλεύομαι λοιπόν το νήμα και την καλοσύνη σας, απλά αναφέρω ότι πουλάω το δικό μου redmi note 7 4/128 στα 170,00€. Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια.Θα πήγαινα σε mi 9 στη θέση σου, έτσι για να σε βάλω στη πρίζα :) Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Θα πήγαινα σε mi 9 στη θέση σου, έτσι για να σε βάλω στη πρίζα :) Sent from my RN7 using Tapatalk Αυτό παίζει να είναι το δικό μου επόμενο κινητό :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts