koutsis Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 17 minutes ago, mol said: Όσον αφορά τη μπαταρία.... Ισχύει ότι από κάποιο ποσοστό υγείας και κάτω αλλάζουν δωρεάν τη μπαταρία εντός εγγύησης? Αν ναι ποιο είναι το ποσοστό? Κάτω από 80% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 6 ώρες πριν, mol said: Όσον αφορά τη μπαταρία.... Ισχύει ότι από κάποιο ποσοστό υγείας και κάτω αλλάζουν δωρεάν τη μπαταρία εντός εγγύησης? Αν ναι ποιο είναι το ποσοστό? Νομίζω κάτω από 80 Δεν είμαι 100% σίγουρος όμως Καλυτερα κάνε ένα τηλεφώνημα σε κάποιο κατάστημα πχ document πες έχω την τάδε συσκευή εντός εγγύησης και έχω μπαταρία πχ 76% Καλυπτει η εγγύηση; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 (edited) 15 ώρες πριν, Tasos19s said: Ναι πολλές φορές μας κάνουν την ζωή δύσκολη Κι εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο Πχ έκρυψαν την επιλογή για αυτόματη φωτεινότητα μέσα σε ρυθμίσεις των ρυθμίσεων των υπό ρυθμίσεων Αντι να είναι εύκολα μέσα στην φωτεινότητα Εγώ καταλαβαίνω το λόγο και δεν με ενοχλεί καθόλου. Το 95% των χρηστών δεν ασχολείται με αυτή τη ρύθμιση ΠΟΤΕ. Edited November 28, 2023 by motoboots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 14 minutes ago, motoboots said: Εγώ καταλαβαίνω το λόγο και δεν με ενοχλεί καθόλου. Το 95% των χρηστών δεν ασχολείται με αυτή τη ρύθμιση ΠΟΤΕ. Στο android όμως είναι εκεί εύκολα Μπορει να είναι και πιο εύκολα ακόμα επάνω στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων Ενας που έρχεται από αυτό το λογισμικό θα έχει θέμα Κι αλλά τέτοια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Στο android όμως είναι εκεί εύκολα Μπορει να είναι και πιο εύκολα ακόμα επάνω στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων Ενας που έρχεται από αυτό το λογισμικό θα έχει θέμα Κι αλλά τέτοια Δεν είναι σοβαρές τέτοιες συζητήσεις τόσα χρόνια μετά. Ούτε οι πιτσιρικάδες δεν κάνουν έτσι πλέον. Ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει. Ευτυχώς δεν είναι όλα ίδια και όπως αρέσουν σε ένα άτομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 49 minutes ago, motoboots said: Δεν είναι σοβαρές τέτοιες συζητήσεις τόσα χρόνια μετά. Ούτε οι πιτσιρικάδες δεν κάνουν έτσι πλέον. Ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει. Ευτυχώς δεν είναι όλα ίδια και όπως αρέσουν σε ένα άτομο. Κι όμως αν θα δεις εδώ μέσα μόνο αυτά συζητάμε κάθε μέρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 6 ώρες πριν, motoboots said: Δεν είναι σοβαρές τέτοιες συζητήσεις τόσα χρόνια μετά. Ούτε οι πιτσιρικάδες δεν κάνουν έτσι πλέον. Ο καθένας παίρνει ότι του αρέσει. Ευτυχώς δεν είναι όλα ίδια και όπως αρέσουν σε ένα άτομο. Κάποιος που προέρχεται από αντροιντ δεν θα ξέρει ότι υπάρχουν τόσο τραγικές ελλείψεις σε βασικές λειτουργίες, διότι φαίνονται με την καθημερινή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Κάποιος που προέρχεται από αντροιντ δεν θα ξέρει ότι υπάρχουν τόσο τραγικές ελλείψεις σε βασικές λειτουργίες, διότι φαίνονται με την καθημερινή χρήση. Τραγικές ελλείψεις δεν είναι θέματα όπως η θέση του διακόπτη αυτόματης φωτεινότητας στην προσβασιμότητα. Ούτε είναι τρόπος προσέγγισης της αρτιότητας ενός λειτουργικού συστήματος αυτός. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά, υπάρχουν και επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 9 minutes ago, sneakysneaky said: Κάποιος που προέρχεται από αντροιντ δεν θα ξέρει ότι υπάρχουν τόσο τραγικές ελλείψεις σε βασικές λειτουργίες, διότι φαίνονται με την καθημερινή χρήση. Ακόμα κι εμείς δεν τις γνωρίζουμε όλες Αλλαζει το λειτουργικό με τις αναβαθμίσεις και πολλές φορές τα κρύβουν κάποια πράγματα και τα ψάχνουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 4 ώρες πριν, motoboots said: Τραγικές ελλείψεις δεν είναι θέματα όπως η θέση του διακόπτη αυτόματης φωτεινότητας στην προσβασιμότητα. Ούτε είναι τρόπος προσέγγισης της αρτιότητας ενός λειτουργικού συστήματος αυτός. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά, υπάρχουν και επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες. Κι όμως αυτό είναι παράδειγμα ενός χαρακτηριστικού που επηρεάζει καθημερινά κάποιους χρήστες. Όχι όλους , εξ ου κι ο λόγος ύπαρξης quick toggles και η δυνατότητα προσαρμογής στο που θα βρίσκονται στο control center. Οι τραγικές ελλείψεις στις οποίες αναφέρομαι είναι κάθε θέμα που έχει τεθεί από διάφορους χρήστες και αφορά σε μικρά καθημερινά features που κάνουν εύκολη την λειτουργία του κινητού. Η αλήθεια είναι ότι αν βγάλουμε τα features του οικοσυστηματος: τι κάνει το iOS πλέον καλό? Παλιά ήταν η σταθερότητα και fluidity. Πλέον δεν είναι τόσο σταθερό, και η διαφορά στο fluidity δεν είναι δα και χαώδης. Οπότε τι μένει? Προσωπικά αν δεν είχα Μακ (άρα οικοσύστημα )και δεν μπορούσα να έχω μικρό κινητο, θα είχα αλλάξει ήδη πίσω σε αντροιντ . Το iphone ως αυτούσια και μοναδική συσκευή τι προσφέρει σήμερα ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Πολλά, π. χ. την καλύτερη κάμερα, μακράν το καλύτερο βίντεο και φωτογραφίες σε παρόμοιες συσκευές. Υ. Γ. Τραγικός είναι αυτός που αναφέρεται στην τραγωδία, ή είναι οδυνηρός, ή προσφέρει μεγάλη συγκίνηση και πόνο, ή έχει πολύ σοβαρές συνέπειες. Αυτό που γίνεται εδώ είναι κωμικοτραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 7 ώρες πριν, sneakysneaky said: Κι όμως αυτό είναι παράδειγμα ενός χαρακτηριστικού που επηρεάζει καθημερινά κάποιους χρήστες. Όχι όλους , εξ ου κι ο λόγος ύπαρξης quick toggles και η δυνατότητα προσαρμογής στο που θα βρίσκονται στο control center. Οι τραγικές ελλείψεις στις οποίες αναφέρομαι είναι κάθε θέμα που έχει τεθεί από διάφορους χρήστες και αφορά σε μικρά καθημερινά features που κάνουν εύκολη την λειτουργία του κινητού. Η αλήθεια είναι ότι αν βγάλουμε τα features του οικοσυστηματος: τι κάνει το iOS πλέον καλό? Παλιά ήταν η σταθερότητα και fluidity. Πλέον δεν είναι τόσο σταθερό, και η διαφορά στο fluidity δεν είναι δα και χαώδης. Οπότε τι μένει? Προσωπικά αν δεν είχα Μακ (άρα οικοσύστημα )και δεν μπορούσα να έχω μικρό κινητο, θα είχα αλλάξει ήδη πίσω σε αντροιντ . Το iphone ως αυτούσια και μοναδική συσκευή τι προσφέρει σήμερα ? Μάλλον πρέπει να το πάρεις από την αρχή!!! Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 8 ώρες πριν, sneakysneaky said: Κι όμως αυτό είναι παράδειγμα ενός χαρακτηριστικού που επηρεάζει καθημερινά κάποιους χρήστες. Όχι όλους , εξ ου κι ο λόγος ύπαρξης quick toggles και η δυνατότητα προσαρμογής στο που θα βρίσκονται στο control center. Οι τραγικές ελλείψεις στις οποίες αναφέρομαι είναι κάθε θέμα που έχει τεθεί από διάφορους χρήστες και αφορά σε μικρά καθημερινά features που κάνουν εύκολη την λειτουργία του κινητού. Η αλήθεια είναι ότι αν βγάλουμε τα features του οικοσυστηματος: τι κάνει το iOS πλέον καλό? Παλιά ήταν η σταθερότητα και fluidity. Πλέον δεν είναι τόσο σταθερό, και η διαφορά στο fluidity δεν είναι δα και χαώδης. Οπότε τι μένει? Προσωπικά αν δεν είχα Μακ (άρα οικοσύστημα )και δεν μπορούσα να έχω μικρό κινητο, θα είχα αλλάξει ήδη πίσω σε αντροιντ . Το iphone ως αυτούσια και μοναδική συσκευή τι προσφέρει σήμερα ? Ξέρεις τι γίνεται; Εχουν πολλοί απομεινάρια από τα windows και από το android Το 90% των χρηστών κλείνουν τις εφαρμογές από το multitask Άλλοι θέλουν να κλείνουν το Wi-Fi Άλλοι θέλουν να κλείνουν το Bluetooth Άλλοι θέλουν κάτι άλλο τέτοιο πάλι παρόμοιας λογικής Αυτα στην Apple είναι ξεπερασμένα και όταν κάποιοι τα κάνουν, τα θέλουν και τα ψάχνουν εγώ γελάω Apple σημαίνει, δεν πειράζω Wi-Fi, δεν πειράζω Bluetooth Δεν κλείνω εφαρμογές Δεν ασχολούμαι με τις ρυθμίσεις της συσκευής Αυτο είναι Apple Ασχολείται η συσκευή για εσένα Υπάρχει άλλη λογική από πίσω δεν είμαστε android 4 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 5 ώρες πριν, motoboots said: Πολλά, π. χ. την καλύτερη κάμερα, μακράν το καλύτερο βίντεο και φωτογραφίες σε παρόμοιες συσκευές. Υ. Γ. Τραγικός είναι αυτός που αναφέρεται στην τραγωδία, ή είναι οδυνηρός, ή προσφέρει μεγάλη συγκίνηση και πόνο, ή έχει πολύ σοβαρές συνέπειες. Αυτό που γίνεται εδώ είναι κωμικοτραγικό. Η εμπειρία χρήσης είναι οδυνηρή, εξ'ου και η χρήση της λέξεως τραγικό. Απ'ό,τι φαίνεται θίχτηκαν χρήστες φανμποιζ. Παραβλέπετε το γεγονός ότι όσοι κάνουμε παράπονα ΕΙΜΑΣΤΕ χρήστες. Είχα χρόνια iphone 6s , τώρα 13 μινι. Έχω μακμπουκ. ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βελτιωθουν καποια πράγματα. Γι'αυτό και το παράπονο. Τεσπα, δεν είμαι σε φάση στην ζωη μου για flame wars όπως γινόταν στα φορουμ το 2013. Αν δεν θέλετε να καταλάβετε ότι η κριτική βοηθάει στην παραγωγή καλύτερου προϊόντος, πάσο. Απολαύστε την pro motion, τα widgets και την aod ελεύθερα. Πριν κάποια χρόνια όμως κράζατε με τα ίδια επιχειρήματα όσους χρήστες έκαναν παράπονο για αυτές τις ελλείψεις. Σεντ φρομ μαη μακμπουκ αιρ μ2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 1 minute ago, sneakysneaky said: Η εμπειρία χρήσης είναι οδυνηρή, εξ'ου και η χρήση της λέξεως τραγικό. Απ'ό,τι φαίνεται θίχτηκαν χρήστες φανμποιζ. Παραβλέπετε το γεγονός ότι όσοι κάνουμε παράπονα ΕΙΜΑΣΤΕ χρήστες. Είχα χρόνια iphone 6s , τώρα 13 μινι. Έχω μακμπουκ. ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βελτιωθουν καποια πράγματα. Γι'αυτό και το παράπονο. Τεσπα, δεν είμαι σε φάση στην ζωη μου για flame wars όπως γινόταν στα φορουμ το 2013. Αν δεν θέλετε να καταλάβετε ότι η κριτική βοηθάει στην παραγωγή καλύτερου προϊόντος, πάσο. Απολαύστε την pro motion, τα widgets και την aod ελεύθερα. Πριν κάποια χρόνια όμως κράζατε με τα ίδια επιχειρήματα όσους χρήστες έκαναν παράπονο για αυτές τις ελλείψεις. Σεντ φρομ μαη μακμπουκ αιρ μ2. Κάνε όσα παράπονα θες δεν πρόκειται να ακουστούν στο Cupertino Μην φτάνουμε όμως να λέμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια γιατί το Wi-Fi γιατί το Bluetooth Υπάρχουν ελλείψεις, lag, bug, προβλήματα αυτονομίας, προβλήματα στις εγγυήσεις Καθε μέρα για 16 χρόνια μπορούμε να λέμε γιατί η εγγύηση είναι 1 έτος;;; 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 2 minutes ago, Tasos19s said: Κάνε όσα παράπονα θες δεν πρόκειται να ακουστούν στο Cupertino Μην φτάνουμε όμως να λέμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια γιατί το Wi-Fi γιατί το Bluetooth Υπάρχουν ελλείψεις, lag, bug, προβλήματα αυτονομίας, προβλήματα στις εγγυήσεις Καθε μέρα για 16 χρόνια μπορούμε να λέμε γιατί η εγγύηση είναι 1 έτος;;; Είναι αναπόφευκτο κάθε φορά που έχεις καινούριους χρήστες. Προφανώς τα παράπονα σε ελληνικό φορουμ δεν ακουγονται. Αλλά το νήμα είναι συζητήσεις/προβλήματα/απορίες. Τι να συζητηθεί εδώ δηλαδή? Να ποστάρει ο καθένας "να το δικό μου σε κοκκινάκι, lol" όπως κάνουν στο reddit? Αν παρατήρησε κανείς, προσωπικά δεν έχω κάνει κάποιο παράπονο, ξέρω τι πήρα με τα υπερ και κατά. Το airtag πχ έχει αποβεί σωτήριο* για να βρίσκω το κουκλάκι της κόρης μου. Επεσήμανα σε νέους χρήστες/υποψήφιους χρήστες τις ελλείψεις που μπορεί να μην έχουν υπόψιν. *θα επιμείνω στην λέξη σωτήριο, όποιον ορισμό κι αν θελήσει να καταθέσει κάποιος από το λεξικό Μπαμπινιωτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Η εμπειρία χρήσης είναι οδυνηρή, εξ'ου και η χρήση της λέξεως τραγικό. Απ'ό,τι φαίνεται θίχτηκαν χρήστες φανμποιζ. Παραβλέπετε το γεγονός ότι όσοι κάνουμε παράπονα ΕΙΜΑΣΤΕ χρήστες. Είχα χρόνια iphone 6s , τώρα 13 μινι. Έχω μακμπουκ. ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βελτιωθουν καποια πράγματα. Γι'αυτό και το παράπονο. Τεσπα, δεν είμαι σε φάση στην ζωη μου για flame wars όπως γινόταν στα φορουμ το 2013. Αν δεν θέλετε να καταλάβετε ότι η κριτική βοηθάει στην παραγωγή καλύτερου προϊόντος, πάσο. Απολαύστε την pro motion, τα widgets και την aod ελεύθερα. Πριν κάποια χρόνια όμως κράζατε με τα ίδια επιχειρήματα όσους χρήστες έκαναν παράπονο για αυτές τις ελλείψεις. Σεντ φρομ μαη μακμπουκ αιρ μ2.Αν έχεις εσύ MacBook Air M2, εγώ είμαι Αρειανός. ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Ρε σεις, φτάνει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 1 minute ago, motoboots said: Αν έχεις εσύ MacBook Air M2, εγώ είμαι Αρειανός. 😉 Χαιρετίσματα στον ματ ντεημον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Είμαι Αρειανός! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Εγώ είμαι της άποψης ότι αν κάτι δεν μας βολευει/ταλαιπωρεί /είναι λειψο με την πρώτη ευκαιρία το δίνουμε και περνουμε κάτι άλλο. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιομαστε. Το να γράφουμε σε ένα φόρουμ είναι καλό και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Για να συνεισφέρω και εγώ στη γκρινια να κάνω μια ερώτηση. Όταν μπαίνω στο ιστορικό κλήσεων και πατάω επανω σε μια κλήση παίρνει αμέσως τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να αλλάξει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 20 minutes ago, kostassoula1 said: Για να συνεισφέρω και εγώ στη γκρινια να κάνω μια ερώτηση. Όταν μπαίνω στο ιστορικό κλήσεων και πατάω επανω σε μια κλήση παίρνει αμέσως τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να αλλάξει αυτό? Τι θέλεις να κάνει δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) Τι θέλω να κανει. Να μην κάνει κλήση αμέσως. Να υπάρχει μια ερώτηση προτού κάνει την κλήση. Edited November 29, 2023 by kostassoula1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, kostassoula1 said: Τι θέλω να κανει. Να μην κάνει κλήση αμέσως. Να υπάρχει μια ερώτηση προτού κάνει την κλήση. Δοκίμασε να πατάς στο (ι) στα δεξιά του τηλεφωνικού αριθμού ή του ονόματος. Edited November 29, 2023 by panoszavra 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts