Alexpag Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 On 13/9/2022 at 4:04 ΜΜ, Alexpag said: Καλησπέρα μετά από αναβάθμιση σε iOS 16 σε iPhone XR όταν στέλνω μήνυμα σε κάποια επαφή στο viber δεν φαίνεται η ώρα που μπήκε μέσα στην συνομιλία η επαφή, ούτε μπορώ να δω το προφίλ της επαφής. Δίπλα από το όνομα της επαφής στην συνομιλία υπάρχει ένα βελάκι που δεν μπορείς να το επιλέξεις γιατί είναι πολύ μικρό. Είναι bug της αναβάθμισης και θα διορθωθεί στο μέλλον; Τελικά μέσα στην συνομιλία με την επαφή αν κάνεις swipe αριστερά δουλεύει κανονικά χωρίς να έχει έρθει ακόμα κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Τελικά μέσα στην συνομιλία με την επαφή αν κάνεις swipe αριστερά δουλεύει κανονικά χωρίς να έχει έρθει ακόμα κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής viber.Βγήκε σήμερα αναβάθμιση του Viber και όλα λειτουργούν όπως και πριν. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassoula1 Δημ. September 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2022 Καλησπερα. Μηπως καποιος γνωριζει πως μπορω να κανω αναζητηση μεσα σε μια συνομιλια viber; Δηλαδη να μπω στη συνομιλια και να ψαξω μια συγκεκριμενη λέξη. Αυτο μπορουσα να το κανω στο android αλλα δε μπορω να το κανω στο iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apalapo Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω από Amazon Ισπανικό i Phone XR ή 11 διαφορά 90€ αξίζει η διαφορά; Συνήθως πόσες μέρες κάνει να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 (edited) @apalapo Τα έχω δουλέψει και τα δύο. Τώρα έχω το XR (γιατί προσωπικά με καλύπτει 100%) και περιμένω ένα 11άρι για άλλο μέλλος της οικογένειας. Είναι Copy-Paste κατάσταση με το 11άρι να υπερέχει σε κάποια πράγματα.. Το 11αρι έχει: - 1GB παραπάνω RAM (4 έναντι 3 του XR). - ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερη κύρια κάμερα από το XR. Ειδικά στις χαμηλού φωτισμού η διαφορά είναι χαόδης. Γενικά η σειρά 11 ήταν "σταθμός" για τις κάμερες των iPhone. Το XR έχει μια κάμερα σαν iPhone 6-7-8 (που λέει ο λόγος). Το 11άρι είναι Α-Λ-Λ-Ο επίπεδο. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. - Έχει και UltraWide φακό εκτός του κυρίου. - Έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία. - Διαθέτει Ultra Wideband - Υποστηρίζει Wi-Fi 6 - Θα πάρει και iOS 18, άρα πάς για υποστήριξη τουλάχιστον μέχρι Σεπτέμβριο 2025 (το XR είναι ένα χρόνο πίσω). - Έχει καλύτερο επεξεργαστή (στα ίδια nm με το XR όμως) Το εάν τα παραπάνω αξίζουν διαφορά 90 ευρώ, αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις. Edited September 25, 2022 by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 1 hour ago, pavlidisc said: @apalapo Τα έχω δουλέψει και τα δύο. Τώρα έχω το XR (γιατί προσωπικά με καλύπτει 100%) και περιμένω ένα 11άρι για άλλο μέλλος της οικογένειας. Είναι Copy-Paste κατάσταση με το 11άρι να υπερέχει σε κάποια πράγματα.. Το 11αρι έχει: - 1GB παραπάνω RAM (4 έναντι 3 του XR). - ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερη κύρια κάμερα από το XR. Ειδικά στις χαμηλού φωτισμού η διαφορά είναι χαόδης. Γενικά η σειρά 11 ήταν "σταθμός" για τις κάμερες των iPhone. Το XR έχει μια κάμερα σαν iPhone 6-7-8 (που λέει ο λόγος). Το 11άρι είναι Α-Λ-Λ-Ο επίπεδο. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. - Έχει και UltraWide φακό εκτός του κυρίου. - Έχει αρκετά καλύτερη μπαταρία. - Διαθέτει Ultra Wideband - Υποστηρίζει Wi-Fi 6 - Θα πάρει και iOS 18, άρα πάς για υποστήριξη τουλάχιστον μέχρι Σεπτέμβριο 2025 (το XR είναι ένα χρόνο πίσω). - Έχει καλύτερο επεξεργαστή (στα ίδια nm με το XR όμως) Το εάν τα παραπάνω αξίζουν διαφορά 90 ευρώ, αυτό μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις. Ότι και να είναι αξίζει να πάρεις το 11 Μπορεί αρχικά να μην δεις διαφορά αλλά υπάρχουν διάφορες και ειδικά με τον καιρό θα φαίνονται παραπάνω Γενικα στα iPhone είναι δεδομένο από χρόνια ότι πρέπει να πάρεις το πιο καινούργιο που αντέχει η τσέπη σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apalapo Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω από Amazon Ισπανικό i Phone XR ή 11 διαφορά 90€ αξίζει η διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω από Amazon Ισπανικό i Phone XR ή 11 διαφορά 90€ αξίζει η διαφορά; Εε ναι!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 25, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 3 ώρες πριν, apalapo said: Καλησπέρα θέλω να αγοράσω από Amazon Ισπανικό i Phone XR ή 11 διαφορά 90€ αξίζει η διαφορά; Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας, ποσό μάλλον την ίδια απορία περισσότερες από μια φορές. Φαντάζεσαι πως θα ήταν το φόρουμ αν κάναμε όλοι το ίδιο; Η απορία σου μεταφέρθηκε στο σωστό μέρος, εδώ, όπου έχεις ήδη πάρει τις απαντήσεις που ζητάς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apalapo Δημ. September 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 On 25/9/2022 at 3:52 ΜΜ, athanaso77 said: On 25/9/2022 at 9:46 ΠΜ, apalapo said: Καλησπέρα θέλω να αγοράσω από Amazon Ισπανικό i Phone XR ή 11 διαφορά 90€ αξίζει η διαφορά; Συνήθως πόσες μέρες κάνει να έρθει; Ψάχνω αξιόπιστο κατάστημα για αγορά iphone xr ή 11σε καλή τιμή Επισήμανση ως λύση On 25/9/2022 at 9:46 ΠΜ, apalapo said: Καλησπέρα θέλω να αγοράσω από Amazon Ισπανικό i Phone XR ή 11 διαφορά 90€ αξίζει η διαφορά; Συνήθως πόσες μέρες κάνει να έρθει; Ψάχνω αξιόπιστο κατάστημα για αγορά iphone xr ή 11σε καλή τιμή Επισήμανση ως λύση Ψάχνω αξιόπιστο κατάστημα για αγορά iphone xr ή 11σε καλή τιμή Επισήμανση ως λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2022 2 ώρες πριν, apalapo said: Ψάχνω αξιόπιστο κατάστημα για αγορά iphone xr ή 11σε καλή τιμή Δες skroutz, bestprice, Amazon και αγόρασε από όπου σε βολεύει περισσότερο. Στα δυο πρώτα, υπάρχουν αξιολογήσεις για κάθε κατάστημα και από εκεί θα κρίνεις όσον αφορά την αξιοπιστία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Καλησπέρα μετα την αναβάθμιση σε 16.02 μαζι με galaxy s3 frontier οταν απαντάω σε κλήση μπορουν να με ακούσουν Αλλα δεν μπορω να ακούσω εγω , εχετε παρατηρησει κάτι σε galaxy watches ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apalapo Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 την γνώμη σας γι' αυτό https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fvendora.gr%2Fitems%2Fg1n74n%2Fapple-iphone-11-ekthesiaka-95-100-battery.html%3Ffbclid%3DIwAR3OG_J0D6QAYh4P0O3_MoUVmjNvFh9FF3Jdblh5Dzt1Y-hsxvam1CwY5fM&h=AT0kYPGow_DY_AuTzFIhKbt4afIqaPi41OxcHFh5T17Xv4lYC_M5vQpmLZ4VQSVg4QKzjC__zkfjIQyzujXEwyuPCSo9dzgdD1ypYwoPKAswGDOSKeHumKxvmX-5OxiBmr_JpUm3p6S1YgSLaIvf&__tn__=R]-R&c[0]=AT3aTZF20V9MQbg3zkENmSrF6PrJg6tSWxYFeau2JQGBtKAi8rDY9P5Pfcug06oCPxlqMB-4bpijL7XMIyBX8AmtlZ_0e3bpkl0nsXz57xYNnSyea0lqJTPFgxTNtEE3lAl8jY9rHI99i0sPsh-j22nYsRmcKarEjjTqqOO1huV_2A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 (edited) Τα φώτα σας Σε 13 pro max ξαφνικά φλασαρι το πληκτρολόγιο (swiftkey) Καμία ιδέα πως φτιαχνει? Edited September 28, 2022 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 7 ώρες πριν, Kyriakox said: Τα φώτα σας Σε 13 pro max ξαφνικά φλασαρι το πληκτρολόγιο (swiftkey) Καμία ιδέα πως φτιαχνει? Τι εννοείς φλασαρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 28, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 9 minutes ago, koutsis said: Τι εννοείς φλασαρει; Πιθανότατα αυτό. Γίνεται λόγος για αυτό σε διαφορά site / φόρουμ του εξωτερικού. Κάποιο conflict είναι με κάποια εφαρμογή ή setting που δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Με μια αναζήτηση στο Internet τύπου «iOS keyboard flickering flashing» θα βγουν κάποιες πιθανές προτάσεις για αντιμετώπιση του προβλήματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 Το έχω ψάξει και έχω κάνει διάφορες από αυτές αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 3 ώρες πριν, Kyriakox said: Το έχω ψάξει και έχω κάνει διάφορες από αυτές αλλά τίποτα Και εγώ swiftkey έχω, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 (edited) Το απεγκατεστησα και το ξανα έβαλα και όλα μια χαρά Edited September 29, 2022 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2022 7 minutes ago, Kyriakox said: Το απεγκατεστησα και το ξαναέβαλα και όλα μια χαρά Ε καλά αυτό έπρεπε να το είχες κάνει από την αρχή 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Και μια επίσημη απάντηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 2 ώρες πριν, Kyriakox said: Και μια επίσημη απάντηση Για ποιο λόγο το κάνουν αυτό οι Μ@l@κες??😡 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Φαινόταν ότι πηγαίνει προς τα εκεί η κατάσταση. Έχουν ένα χρόνο να αναβαθμίσουν την εφαρμογή. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν αποκλειστικό πληκτρολόγιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αν και τον τελευταίο χρόνο μου έκανε "νερά". 1 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 12 minutes ago, djuan1988 said: Φαινόταν ότι πηγαίνει προς τα εκεί η κατάσταση. Έχουν ένα χρόνο να αναβαθμίσουν την εφαρμογή. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν αποκλειστικό πληκτρολόγιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αν και τον τελευταίο χρόνο μου έκανε "νερά". Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ γαι αυτο το λεω. Δοκίμασα και το gboard και δεν μου αρεσε καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Σαν το μαμά πληκτρολόγιο δεν έχει Εγω γράφω με κλειστά μάτια και οι γύρω νομίζουν ότι είναι ψέματα 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts