trod Δημοσιεύτηκε July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2003 Ενα πλεον αναποσπαστο κομματι του κινητου μας που ολοι μας εχουμε ασχοληθει.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2003 Ξέρει κανείς που θα βρω μια full έκδοση του 3d motoracer?το franchesca έκλεισε και δεν πρόλαβα να το κατεβάσω.Αν μπορεί κάποιος ας μου το στείλει με e-mail στο bbbb@softhome.net ή να δώσει ένα link.Ευχαριστώ :) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Ξέρει κανείς που θα βρω μια full έκδοση του 3d motoracer?το franchesca έκλεισε και δεν πρόλαβα να το κατεβάσω.Αν μπορεί κάποιος ας μου το στείλει με e-mail στο bbbb@softhome.net ή να δώσει ένα link.Ευχαριστώ :) Θα το βρείς εδώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killerlook Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Exo dei se merika paixnidia kati arxeia pou exoun kataliksi .class Ti einai auta?Pos ta pernao sto kinito??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον killerlook Exo dei se merika paixnidia kati arxeia pou exoun kataliksi .class Ti einai auta?Pos ta pernao sto kinito??? Είναι τα .jar αρχεία! Τα στέλνεις όπως είναι στο κινητό σου και ερχονται σαν μήνυμα! Μέτα κάνεις εγκατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Είναι τα .jar αρχεία! Τα στέλνεις όπως είναι στο κινητό σου και ερχονται σαν μήνυμα! Μέτα κάνεις εγκατάσταση! Παιδιά ξανακάνω πάλι την ερώτηση για τα πολλά αρχεία που είναι μέσα στο zip. Έστειλα στο κινητό κάτι αρχεία που έχουν κατάληξη class και μου έγραψε μηνύματα άγνωστης μορφής αρχείου… Αλλάζω όνομα στο zip και το κάνω .jar και το στέλνω σαν μήνυμα PuzzleBobblev2.jar.zip και μου βγάζει η εγκατάσταση είναι αδύνατη! Μήπως κάνω καμιά βλακεία :( :( Ευχαριστώ προκαταβολικά... ;) Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Στείλε το zip όπως είναι και αν δεν γίνεται τίποτα εγκατέστησε στο κινητό σου το zipman! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. July 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Κανενα καινουργιο καλο παιχνιδακι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 οχι PuzzleBobblev2.jar.zip, αλλα PuzzleBobblev2.jar τοτε θα το αναγνωρισει Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Gia paixnidia koitakste sto http://www.aivadream.com kai to http://www.my-symbian.com. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. July 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον giannis42 οχι PuzzleBobblev2.jar.zip, αλλα PuzzleBobblev2.jar τοτε θα το αναγνωρισει kala to les alla re jon bgeni apo mono toy re gamoto to kano .jar alla meta sto thl. moy bgeni etsi opos soy eipa PuzzleBobblev2.jar.zip ............ :( Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με τα αρχεια class και τελικα δεν εβαλα κανενα παιχνιδι, μαλλον θελει μετονομασια ολος ο φακελος δεν εξηγειται αλλιως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Fidel kala to les alla re jon bgeni apo mono toy re gamoto to kano .jar alla meta sto thl. moy bgeni etsi opos soy eipa PuzzleBobblev2.jar.zip ............ :( Πρέπει να πας στις επιλογές αρχείων των windows και από την προβολή αρχείων ξετσεκάρεις την επιλογή απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων.Βρίσκεις το αρχείο και κάνοντας μετονομασία σβήνεις το zip και γράφεις jar και όλα οk. ;) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skonsta Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Opoios endiaferetai gia free games na ta steilei sto mobile tou apo to PC me uperi8res h kalodio tote: http://www.freefonefun.f9.co.uk/mobileplayground/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Πέρασα δύο παιχνίδια στο 3650 ενός φίλου μου και προσπαθεί να τα σβήσει και του λέει αδύνατη η διαγραφή. Έφαγα το βρισίδι της ζωής μου και παμε και για ξύλο τώρα :p Άν μπορείτε να βοηθήσετε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον emufear Πέρασα δύο παιχνίδια στο 3650 ενός φίλου μου και προσπαθεί να τα σβήσει και του λέει αδύνατη η διαγραφή. Έφαγα το βρισίδι της ζωής μου και παμε και για ξύλο τώρα :p Άν μπορείτε να βοηθήσετε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κλείσε το κινητό και όταν το ξανανοίξεις πήγαινε στο παιχνίδι και διέγραψε το.Λογικά θα διαγραφεί. :) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Προσεξτε παντα τα επιπεδα μνημης και καμμια φορα καθαριστε το Μητρωο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Red&Blue oloklhro to exoume pou8ena?? Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Κατέβασα κάποια παιχνίδια και μέσα στο zip είχαν διάφορα αρχεία τύπου .class .png .mf Πως τα κάνω εγκατάσταση στο 7650? Sorry αν είναι γελοία η ερώτηση αλλά ακόμη είμαι πρωτάρης :o Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον amorealex Κατέβασα κάποια παιχνίδια και μέσα στο zip είχαν διάφορα αρχεία τύπου .class .png .mf Πως τα κάνω εγκατάσταση στο 7650? Sorry αν είναι γελοία η ερώτηση αλλά ακόμη είμαι πρωτάρης :o Κλασική ερώτηση... Δεν είναι zip αρχείο αυτό, είναι .jar και το στέλνεις όπως είναι στο κινητό χωρίς να το ανοίξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. July 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2003 Παιδιά το ανοιγοκλείσαμε το κινητό πολλές φορές και καθαρίσαμε και το μητρώο αλλά δε σβήνονται με τίποτα :( Καμιά πρόταση? :wacko: Ευχαριστώ... Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Άκυρο παιδιά τελικά τα καταφέραμε... Απλά ο φίλος μου ήταν άσχετος και εγώ sericssonakias και καταλαβαίνετε ;) Το έψαξα τελικά ο ίδιος και τα σβήσαμε οπότε όλα OK. Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. August 1, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον emufear Παιδιά το ανοιγοκλείσαμε το κινητό πολλές φορές και καθαρίσαμε και το μητρώο αλλά δε σβήνονται με τίποτα :( Καμιά πρόταση? :wacko: Ευχαριστώ... Ποια δεν σβηνονται με τιποτα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE Κλασική ερώτηση... Δεν είναι zip αρχείο αυτό, είναι .jar και το στέλνεις όπως είναι στο κινητό χωρίς να το ανοίξεις. Το αρχείο ήταν .zip (caveman.zip). Το κάνω rename σε caveman.jar, το περνάω στη συσκευή και έτοιμος! Σ' ευχαριστώ Elektrik eye. Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 To MGS karting to exei peksei kaneis? edika mesw bluetooth einai OLA ta lefta :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts