ThunderFox Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 http://www.zoo.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Παλαιοτερα εμπαινα στο yahoo(Europe) μεχρι που τα "εριξαν"!! Τωρα πια msn... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Πριν από χρόνια στο irc. Πλέον δεν κάνω καθόλου chat, προτιμώ να βρεθώ με φίλους από κοντά ή αν είναι σε άλλη πόλη, να πάρω ένα τηλέφωνο και να τα πούμε :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Παλιότερα κι εγώ ασχολιόμουν (όπως οι περισσότεροι από ό,τι φαίνεται) με το irc και συγκεκριμένα με το #hellas. Γνώρισα αρκετά άτομα με κανένα εκ των οποίων δεν διατήρησα φιλία γιατί ως επί το πλείστον ψάχνονταν για φλερτ κλπ. Αλλά μετά από καιρό ξενέρωσα τελείως, δεν είχε κάτι άλλο να μου δώσει πλέον. Αλήθεια τώρα πως είναι τα πράγματα στο #hellas? Πάντως τώρα ασχολούμαι με το msn μόνο για λίγους και καλούς φίλους! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Αλήθεια τώρα πως είναι τα πράγματα στο #hellas? Πάντως τώρα ασχολούμαι με το msn μόνο για λίγους και καλούς φίλους! ;) Το αδερφάτο των ιπποτών.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Το αδερφάτο των ιπποτών.:lol: Πολύ Youtube-Γεωργίου βλέπεις! :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 msn for ever :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blondie_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Πριν από χρόνια στο irc. Πλέον δεν κάνω καθόλου chat, προτιμώ να βρεθώ με φίλους από κοντά ή αν είναι σε άλλη πόλη, να πάρω ένα τηλέφωνο και να τα πούμε :) θα συμφωνήσω μαζί σου .Κι εγώ το προτιμώ. 'Μάτια που δε βλέπονται....' Παράθεση Δε μετανιωνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 επειδή έχω χρόνια να κάνω chat μου λύνετε μια απορία? είπα σήμερα για πλάκα να ξανακατεβάσω το mirc αλλά εκτός απο τον server GreekIRC για έλληνες δεν βρίσκω κάποιον άλλον..και όταν πάω να μπώ μου λέει User has been banned from GreekIRC (Spamming is not allowed) :blink: απο πού το συμπέραναν αυτό? ούτε μια λέξη δεν πρόλαβα να αρθρώσω!!:( :mad: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Έχουν black lists, με IP blocks που στο παρελθόν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα. Οπότε ή στέλνεις κάποιο email να ρωτήσεις περισσότερα ή μπαίνεις σε άλλο ελληνικό δίκτυο, πχ το gr.irc.gr (GRnet). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Παλαιοτερα εμπαινα στο yahoo(Europe) μεχρι που τα "εριξαν"!! Τωρα πια msn... Στο Europe; Μόνος σου μιλούσες; Όλοι οι Έλληνες ήμαστε μαζεμένοι σε user rooms στο Cultures and Community μέχρι φυσικά που τα έκλεισαν και έφυγαν πάρα πολλοί χρήστες. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Στο Europe; Μόνος σου μιλούσες; Όλοι οι Έλληνες ήμαστε μαζεμένοι σε user rooms στο Cultures and Community μέχρι φυσικά που τα έκλεισαν και έφυγαν πάρα πολλοί χρήστες. Οχι ρε συ τι λες.. Χαμος γινοταν!!;) Μιλαμε για 2-3 χρονια πριν.. Η φαση ειναι οτι με μερικα ατομα ακομα μιλαμε!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 εγω το χω παρατησει εδω και 2χρονια το mirc,μπαινω μοναχα στο nrg-radio αλλα πολυ σπανια πλεον! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts