bathan Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Πρακτικά είναι ισοδύναμα και τα 2, όποιο και να πάρεις θα είναι μια χαρά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benzina Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Αυτο που με προβληματιζει στα xiaomi, ειναι οτι εχω ακουσει και διαβασει διαφορα σχολια για την ποιοτητα κατασκευης, που ισως να ηταν στα παλιοτερα μοντελα και τωρα να εχει διορθωθει,αλλα δεν θελω να δωσω τα λεφτα και μετα να τα κλαιω. Με τα samsung π.χ ή παλιοτερα τα sony & τα nokia, δεν ειχα τετοιες ανησυχιες. Δηλαδη ελπιζω να ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις και τα xiaomi στο vfm ειναι απο τα κορυφαια πιστευω. Βεβαια ενα αλλο που εχει σχεση με το παραπανω ειναι και απο που που το αγοραζεις:απο Κινα ή απο Ευρωπη,γιατι αμα μπλεξεις με εγγυησεις κλπ, ειναι μανικι. Παντως εγω απο Ελλαδα ψαχνω, αντε ki αν βρεθει κατι καλο στο amazon. Παντως επειδη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο Α5,δισταζω να το αφησω, για αυτο και δεν το εχω αλλαξει. Αλλα δεν τραβαει πια, ζοριζεται. Το Α71 που εχω δει,δεν θεωρω οτι με τις επιλογες που υπαρχουν σε αυτα τα χρηματα θα ειναι καλυτερο απο αυτα που κοιταω. Και δεν ειμαι και βαμμενος φαν της samsung,για να μην κοιταω αλλου! Ειδα και το p30 dual, φοβερο κινητο, μαζεμενο,εστω και με το notch του. Να κανα τετοιο αλλα στα 300€ αν υπηρχε.. Τα p40 δεν τα αγγιζω προς το παρον,λογω google. Τελος, ασχοληθηκα και με το mi9T, που μου προταθηκε πιο πριν. Στο ψυχολογικο οριο των 300€ ακριβως. Μαλλον για το nova 5t,με βλεπω, αν δεν γινει κατι εξαιρετικο τις επομενες μερες,π.χ. μια πολυ καλη προσφορα σε καποιο απο τα πιο ακριβα. https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=23272541%2C21528538%2C23153688%2C19023344 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Πάντως το a71 νομίζω πως είναι αρκετά ανώτερο από το A5 που έχεις. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το τρομερό Redmi Note 4X. Το budget από 250 έως 300€ και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 επιλογές. Τα κύρια κριτήρια είναι η φωτεινότητα σε εξωτερικές συνθήκες (οδηγηση και χρήση GPS) Το ηχείο κατά την ανοιχτή ακρόαση Η διαρκεια της μπαταρίας. Ο αποθηκευτικός χώρος δεν με απασχολεί, θα γίνει μετάβαση στα 128GB και στα δυο. Κάμερες δεν πολύ καίγομαι, gaming ούτε για αστείο. Αυτά μόνο στο PC. :lol: Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη γιατί έχω μπερδευτεί πολύ Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Από rn4x πήγα στο 9 προ 6/64! Μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα! Φωτεινότητα μη τη φοβάσαι, είναι αρκετά καλή σε εξωτερικές συνθήκες. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Την έχω στο αυτόματο. Επίσης η μπαταρία βραχος. Με μέτρια χρήση έχεις άνετα 2 ημέρες (10-12 ώρες οθόνης) Με λίγη παραπάνω χρήση είναι στις 8-10 ώρες οθόνης, δηλαδή μία ημέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Αυτο που με προβληματιζει στα xiaomi, ειναι οτι εχω ακουσει και διαβασει διαφορα σχολια για την ποιοτητα κατασκευης, που ισως να ηταν στα παλιοτερα μοντελα και τωρα να εχει διορθωθει,αλλα δεν θελω να δωσω τα λεφτα και μετα να τα κλαιω. Με τα samsung π.χ ή παλιοτερα τα sony & τα nokia, δεν ειχα τετοιες ανησυχιες. Δηλαδη ελπιζω να ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις και τα xiaomi στο vfm ειναι απο τα κορυφαια πιστευω. Βεβαια ενα αλλο που εχει σχεση με το παραπανω ειναι και απο που που το αγοραζεις:απο Κινα ή απο Ευρωπη,γιατι αμα μπλεξεις με εγγυησεις κλπ, ειναι μανικι. Παντως εγω απο Ελλαδα ψαχνω, αντε ki αν βρεθει κατι καλο στο amazon. Παντως επειδη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο Α5,δισταζω να το αφησω, για αυτο και δεν το εχω αλλαξει. Αλλα δεν τραβαει πια, ζοριζεται. Το Α71 που εχω δει,δεν θεωρω οτι με τις επιλογες που υπαρχουν σε αυτα τα χρηματα θα ειναι καλυτερο απο αυτα που κοιταω. Και δεν ειμαι και βαμμενος φαν της samsung,για να μην κοιταω αλλου! Ειδα και το p30 dual, φοβερο κινητο, μαζεμενο,εστω και με το notch του. Να κανα τετοιο αλλα στα 300€ αν υπηρχε.. Τα p40 δεν τα αγγιζω προς το παρον,λογω google. Τελος, ασχοληθηκα και με το mi9T, που μου προταθηκε πιο πριν. Στο ψυχολογικο οριο των 300€ ακριβως. Μαλλον για το nova 5t,με βλεπω, αν δεν γινει κατι εξαιρετικο τις επομενες μερες,π.χ. μια πολυ καλη προσφορα σε καποιο απο τα πιο ακριβα. https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=23272541%2C21528538%2C23153688%2C19023344 Στην κατηγορία αυτή όλα είναι τα ίδια. Στα τελευταία 4 χρόνια πέρασαν από τα χέρια μου 3 διαφορετικά xiaomi κινητά και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα Εσύ αποφασίζεις Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε διαδικασία αντικατάστασης του Huawei Mate 20 Pro, ύστερα από ένα χρόνο στην κατοχή μου. Πολύ καλή συσκευή για τα δικά μου δεδομένα, με καλή μπαταρία και καλη φωτογραφική. Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση συσκευής, είτε καινούριας είτε ελαφρώς μεταχειρισμενης αλλά σε άριστη κατάσταση. Τα κριτήρια μου είναι με σειρά προτεραιότητας κάμερα (φώτο κ βίντεο), ποιότητα οθόνης, μπαταρία, λογικό μέγεθος. Για οθόνη,, ιδανικά θα προτιμούσα Flat, αλλά και curved δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά. Αδιαβροχοποίηση επιθυμητή. Το budget για καινούργιο είναι αυστηρά μέχρι 650 από Ελλάδα ή Amazon, τώρα για κινεζομαγαζα δεν θα ήθελα να δώσω πάνω από 450-500€. Ομοίως και για ελαφρώς μτχ. από Ελλάδα στα 500-550€. Επίσης θα ήθελα να μην μπλέξω με τα νέα Huawei και πέρασμα gms. Προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Realme 6 pro. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 S20 plus θα έλεγα η one plus 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 s20Plus είναι μια πιθανή επιλογή μου. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα και iphone 11(ή 11pro σε μτχ),αλλά έχω αρκετές εφαρμογές αγορασμένες και φοβάμαι μήπως το μετανιώσω. (έχω να αγγίξω iphone από εποχή 3G). Xiaomi mi 10 αξίζει; Δεν έχουν και μεταπώληση τα xiaomi και σκέφτομαι αν θελήσω του χρόνου να το αλλάξω,μήπως φάω φόλα.Δεν είμαι φαν του miui κιόλας,βλέποντας το τουλάχιστον σε mid range συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 s20Plus είναι μια πιθανή επιλογή μου. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα και iphone 11(ή 11pro σε μτχ),αλλά έχω αρκετές εφαρμογές αγορασμένες και φοβάμαι μήπως το μετανιώσω. (έχω να αγγίξω iphone από εποχή 3G). Xiaomi mi 10 αξίζει; Δεν έχουν και μεταπώληση τα xiaomi και σκέφτομαι αν θελήσω του χρόνου να το αλλάξω,μήπως φάω φόλα.Δεν είμαι φαν του miui κιόλας,βλέποντας το τουλάχιστον σε mid range συσκευές.11 όχι (σου λει ένα άτομο που έχει πολύ στενή επαφή με iPhone... Πολύ στενή θα έλεγα) 11 Pro ναι με μικρό υποχωρήσεις πχ μπαταρία και λίγο night photo Xiaomi όχι για έναν και μόνο λόγο, πολλές φορές τα updates τους αποτελούν μια κόλαση θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις από μένα όχι εκτός και αν είσαι μερακλής και έχεις όρεξη να ασχοληθείς με αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/215861-oneplus-nord-8gb-128gb-blue-marble-dual-sim προσφορά για λίγες μέρες €393 στον Κοτσοβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Την είδα την προσφορά, αλλά τα θεωρώ πολλά για κινητό με πλαστικό frame, αν είναι να πάω εκεί, κοιτάζω και 7t απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Καλησπέρα, έχω ένα lg g6 και ήρθε η ώρα του να το αντικαταστήσω.Θελω πολύ καλή κάμερα, δυνατή μπαταρία και μετά έρχεται η οθόνη,ip 68 κτλ. Είμαι ανάμεσα στις δύο παραπάνω συσκευές; Ποια να προτιμήσω; Έχουνε αισθητες διάφορες στην κάμερα, υπέρ του p30 pro ή είναι ψιλοαμελητεες; Το βράδυ πως τα πάει το μήλο; Επισης έχω σκοπό να κρατήσω τη συσκευή 3 χρονια στα σίγουρα. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Αποφάσισα τελικά για Samsung s20, αλλά το μικρό, το plus μου φαίνεται υπερβολικό σε μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Αν έλεγες 11 Pro ναι υπάρχει σύγκριση και θα έλεγα εκεί να πας με το απλό 11 πάς στο p30 pro New edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Αν έλεγες 11 Pro ναι υπάρχει σύγκριση και θα έλεγα εκεί να πας με το απλό 11 πάς στο p30 pro New editionΔεν ειναι ίδιες οι κάμερες στα δύο iPhone; Εχει τόσο καλύτερη κάμερα το p30 pro, από το 11αρη;Διαφορές Pro 30 Pro, με το new edition ποιες ειναι; Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 iPhone 11, σαν point and shoot στο auto είναι καλύτερο. Και φυσικά με όλα τα υπόλοιπα «συν» ενός iPhone. Απλώς πάρε το 128αρι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 iPhone 11, σαν point and shoot στο auto είναι καλύτερο. Και φυσικά με όλα τα υπόλοιπα «συν» ενός iPhone. Απλώς πάρε το 128αρι Sent from my iPhone using TapatalkΜπαταρία εξίσου καλή με το P30 pro;Επίσης έχει τόσο μεγάλες διαφορές το απλό 11αρι με το 11αρι Pro;Λίγα λες τα 64gb ε;Πάντως το g6 που το έχω 2μιση χρόνια την 32αρα μνήμη τώρα την εξαντλω... Αλλά το καινούργιο τηλέφωνο, ειδικά αν είναι το iPhone θα το κρατήσω 4ετια, οπότε έχεις δίκιο θα πρέπει να πάω στο 128. Η μετάβαση από Android σε iOS θα με δυσκολέψει; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δεν θα έχεις κανένα θέμα με τη μπαταρία. Έχοντας 11 Pro και XR στο σπίτι, σου προτείνω ειλικρινά το 11 ως πιο vfm Η μετάβαση δεν είναι δύσκολη Σχεδόν όλοι από Android ήλθαμε ή έχουμε Android σαν δεύτερη συσκευή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δεν θα έχεις κανένα θέμα με τη μπαταρία. Έχοντας 11 Pro και XR στο σπίτι, σου προτείνω ειλικρινά το 11 ως πιο vfm Η μετάβαση δεν είναι δύσκολη Σχεδόν όλοι από Android ήλθαμε ή έχουμε Android σαν δεύτερη συσκευή. Sent from my iPhone using Tapatalk Πάω για 11αρι λες,όχι για p 30 pro;Αξιζει τα 200 και ευρώ παραπάνω; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Πάω για 11αρι λες,όχι για p 30 pro;Αξιζει τα 200 και ευρώ παραπάνω; Sent from my iPad using Tapatalk Αφού έχεις ήδη iPad ξέρεις την απάντηση. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Αφού έχεις ήδη iPad ξέρεις την απάντηση. Sent from my iPhone using TapatalkΧάχαχα έχω ipad... Που το ξέρεις; Αλλά το έχω μόνο για σερφαρισμα, δεν έχω δουλέψει σχεδόν καμία καμία εφαρμογή από iOS. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Αφού έχεις ήδη iPad ξέρεις την απάντηση. Sent from my iPhone using TapatalkΤώρα θυμήθηκα ότι φαίνεται από που γράφω! Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Αυτο που λεει ο τιτλος. Το τηλεφωνο προοριζεται για ηλικιωμενη χωρις τρελες απαιτησεις. Εχω καταληξει σε αυτα τα δυο. Ποιο λετε καλυτερα; xiaomi δεν ειχα ποτε και απο οσα εχω διαβασει μαλλον πασχει το λειτουργικο. Το miui της Huawei το γνωριζω σε περιπτωση που εχει δυσκολια. Εσεις ποιο λετε; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts