billstamaniac Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Για το Huawei mate 20 lite τι λετε στα 220; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Για το Huawei mate 20 lite τι λετε στα 220;Αν το βρεις τόσο super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 (edited) Υπάρχουν τα Sony X compact / XZ1 compact / XZ2 compact περίπου σε αυτό το μέγεθος. Επίσης με υποδεέστερες επιδόσεις τα nokia 1 / 1 plus. Edited March 17, 2019 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Υπάρχουν τα Sony X compact / XZ1 compact / XZ2 compact περίπου σε αυτό το μέγεθος. Επίσης με υποδεέστερες επιδόσεις τα nokia 1 / 1 plus.Μπα και ομος διαφορά είναι αιθιτη τουλάχιστον με το xz1 c που ειχα εγώ μπροστά στο iPhone 5s (se) ήταν σαν μικρο χοντρό κομμένο τουβλάκι ενώ το 5s ήταν σαν μικρό κοσμιμα, δύστυχος πλέον τέτοια κινιτα τα ξεχνάμε. Από μενα χίλιες φορές να αλλάξει μπαταρία και να το κάνει ενα format να περάσει μόνο επαφές και να το στήσει απο το 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Δεν νομίζω να υπαρχει κάτι άλλο κοντά σε μέγεθος. Βέβαια όλα αυτά τρέχουν Android με ότι σημαίνει αυτό. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2019 Δεν νομίζω να υπαρχει κάτι άλλο κοντά σε μέγεθος. Βέβαια όλα αυτά τρέχουν Android με ότι σημαίνει αυτό. οχοι δεν υπάρχει και πλέον τάση πάει για 6,5 ίντσες και πάνω ολα τα παρακάτω πλέον σαβουρακια αρχίζουν και βγάζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μεταξύ των δύο κινητών που θα αγοραστούν με ελάχιστα χρήματα και επιδότηση. Δεν πρόλαβα δυστυχώς Note 8 που εξαντλήθηκε, οπότε με τα χρήματα που θέλω να δώσω οι επιλογές μου είναι αυτές, ίσως προς μπει και S9 και S9+ αν γίνει κάποια προσφορά όσο πλησιάζουμε στο Πασχα. Τι λέτε? Τείνω προς P20 Pro αλλά με φοβίζει το UI ως προς την ταχύτητα του τώρα και σε κάνα χρόνο... Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Καλησπέρα Θέλω να πάρω το πρώτο μου fitness tracker και έχω παντελή άγνοια. Θέλω να οποιαδήποτε να μετράει κολύμβηση (πισίνα και θάλασσα), να έχει ελληνικά και όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστες μετρήσεις. Χρήματα έως 40€ (πάνω/κάτω) Υ. Γ. Κανένας δεν είπε όχι στη μεγαλύτερη αυτονομία...... :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 (edited) Το honor band 4 θεωρώ είναι ότι πιο αξιόπιστο μπορείς να πάρεις γι αυτά που θες και δουλεύει out of the box. Έχει πολύ καλή εφαρμογή που υποστηρίζει και Ελληνικά. Ειδοποιήσεις, εμφάνιση ονομάτων κλπ εμφανίζονται όλα στα ελληνικά στο band. Απλά όταν δουλεύεις το μενού του band από το band είναι στα Αγγλικά, εκτός και αν έχει αλλάξει αυτό με κάποιο update, αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα. Από Σκρουτζ Ελλάδα θα σου βγει στα 50€, από Κίνα το gearvita το έχει 30$+ τα μεταφορικα αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο κατάστημα είναι. Είχε και κουπόνια GVHH4BBYY και GVHH4BYR που το ρίχνει στα 23$ αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το band ρώτα στο νήμα του https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=473190 Edited March 19, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ψάχνω κινητό για τη γυναίκα νου. 1) 200€ - 300€ 2) Ιδανικά 5" το πολύ. 3) Απο Ελλάδα με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας. 4) Δεν την ενδιαφέρει το 4g. 5) Το χρησιμοποιεί σαν ραδιόφωνο, αλλά δεν απαιτεί φοβερή ποιότητα. Να έχει καλή λήψη και να μην παραμορφώνει αν το βάλει λίγο πιο δυνατά. 6) Αρκεί να έχει αγγλικό menu. 7) Ήχος δυνατός και οθόνη να φαίνεται στον ήλιο. 8) Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, καθόλου βαρύ gaming. 9) Τωρινή συσκευή Xperia X3 compact. Είναι απαραίτητο, σαν τηλέφωνο, στη δουλειά της, γι' αυτό πρέπει να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα σαν τέτοιο. Δηλαδή να έχει καλό σήμα, χωρίς κολλήματα και επανεκινήσεις, καλή συνεργασία με bluetooth ακουστικά κλπ. Όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο και φυσικά δυνατότητα για κάρτα microSD. Από εκεί και πέρα, αυτονομία, ραδιόφωνο και μικρό μέγεθος είναι σημαντικά. Αξιόπιστο με καλό service γιατί δε θέλει να αλλάζει συχνά κινητά. Καλύτερα μοντέλο 1-2 χρόνων ώστε να έχουν λυθεί τα προβλήματα νεότητας. Με το Z3 compact είναι απόλυτα ευχαριστημένη αλλά η οθόνη παρουσιάζει το γνωστό πρόβλημα. Το έκανε και σε εμένα (έχω το ίδιο) πριν 1,5 χρόνο και έσκασα 158€. Τώρα όμως είναι άλλο 1,5 χρόνο παλιότερο και μάλλον δεν αξίζει να επισκευαστεί, γι΄αυτό ψάχνει για καινούργιο. Android πάντα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το honor band 3 εχει μεγάλες διαφορές με το 4? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το honor band 3 εχει μεγάλες διαφορές με το 4?Το honor band 3 το έχω και είναι εξαιρετικό. Χρησιμοποιεί την ίδια εφαρμογή που υποστηρίζει ελληνικά και προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες με το band 4. Βασικά διαφέρουν κυρίως στην οθόνη και υποθέτω λογικά είναι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά το 4. Απλά, αν έχεις γλώσσα κινητού ελληνικά, το μενού του band 3 όταν το δουλεύεις από το band είναι κινέζικα. Αν έχεις γλωσσα στο κινητό αγγλικά, το μενού του band είναι στα αγγλικά. Γι αυτό και δεν στο πρότεινα, γιατί αναφέρεις ότι θες ελληνικά. Εγώ έχω τη γλώσσα κινητού αγγλικά οπότε δεν μου είναι πρόβλημα. Κατά τα άλλα εμφανίζει κανονικά στα ελληνικά ειδοποιήσεις, ονόματα καλούντων κλπ ανεξαρτήτως τη γλώσσα που έχεις στο κινητό. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Το honor band 3 το έχω και είναι εξαιρετικό. Χρησιμοποιεί την ίδια εφαρμογή που υποστηρίζει ελληνικά και προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες με το band 4. Βασικά διαφέρουν κυρίως στην οθόνη και υποθέτω λογικά είναι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά το 4. Απλά, αν έχεις γλώσσα κινητού ελληνικά, το μενού του band 3 όταν το δουλεύεις από το band είναι κινέζικα. Αν έχεις γλωσσα στο κινητό αγγλικά, το μενού του band είναι στα αγγλικά. Γι αυτό και δεν στο πρότεινα, γιατί αναφέρεις ότι θες ελληνικά. Εγώ έχω τη γλώσσα κινητού αγγλικά οπότε δεν μου είναι πρόβλημα. Κατά τα άλλα εμφανίζει κανονικά στα ελληνικά ειδοποιήσεις, ονόματα καλούντων κλπ ανεξαρτήτως τη γλώσσα που έχεις στο κινητό. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΤο 4 είναι αρκετά καλύτερο (και τα δύο πέρασαν από τα χέρια μου) Και για την γλώσσα πλέον δεν παίζει αυτό με το τελευταίο update όταν είσαι στα ελληνικά το 4 το γυρνάει στα αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 (edited) Το 4 είναι αρκετά καλύτερο (και τα δύο πέρασαν από τα χέρια μου) Και για την γλώσσα πλέον δεν παίζει αυτό με το τελευταίο update όταν είσαι στα ελληνικά το 4 το γυρνάει στα αγγλικάΝαι το ξέρω για τη γλώσσα στο 4, το έχω αναφέρει πιο πάνω. Επειδη το 4 το κοιτάω και εγώ, ότι ειναι καλύτερο από το 3 αυτό είναι σίγουρο. Μιας και τα είχες και τα 2, αξίζει η μετάβαση από το 3? Εννοώ, υπάρχει κάποια σημαντική και αισθητή διαφορά εκτός από την οθόνη? Οι μετρήσεις? Γιατί το 3 με καλύπτει πλήρως. Απλά όταν άλλαξα λουράκι έκανα τη βλακεια και δεν έβαλα τις original βίδες και τώρα δεν ξεδιβώδουν για να αλλάξω λουράκι. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited March 19, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Επειδή δεν έτυχε να πιάσω τέτοιο μαραφέτι στα χέρια μου, αν το έχω σκέτο, χωρίς το κινητό, θα δείχνει με ελληνικά? Πχ θέλω να το φορέσω στην μικρή για μετρήσεις στην πισίνα, χωρίς κινητό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 (edited) Επειδή δεν έτυχε να πιάσω τέτοιο μαραφέτι στα χέρια μου, αν το έχω σκέτο, χωρίς το κινητό, θα δείχνει με ελληνικά? Πχ θέλω να το φορέσω στην μικρή για μετρήσεις στην πισίνα, χωρίς κινητό.Το μενού στην οθόνη του band θα είναι στα αγγλικά. Αλλά μην φανταστείς κάτι πολύπλοκο, απλά επιλέγεις αν ξεκινάς κολύμπι, τρέξιμο κλπ. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με κινητό για να καταγράφει, και μπορείς να βλέπεις και στατιστικά της συγκεκριμένης ημέρας ή άσκησης στην οθόνη του. Μπορείς για αρκετές ημέρες να μην το συνδέσεις με κινητό και να κρατάει τα στατιστικά και τις μετρήσεις. Όταν το συνδέσεις με το κινητό μέσω bluetooth, θα συγχρονιστουν τα δεδομένα που κατέγραψε όλη την περίοδο με την εφαρμογή, η οποία είναι στα ελληνικά και έχει πολύ αναλυτικά στατιστικά, διαγράμματα κλπ. Στην εφαρμογή θα βλέπεις αναλυτικά στατιστικά και διαγράμματα όλου του έτους, όπως καρδιακους παλμούς, πόσο κολύμπησε, έτρεξε, περπάτησε, κοιμήθηκε κλπ. Τώρα αν είναι θέμα τα αγγλικά στην οθόνη του band, να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω κάποιο αξιόπιστο σε αυτό το εύρος τιμής που να έχει ελληνικά. Ίσως μπορέσεις στο Mi band 3 αν του περάσεις κάποιο firmware ή να ρωτήσεις σε κάποια μεγάλη αλυσίδα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited March 19, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Ναι το ξέρω για τη γλώσσα στο 4, το έχω αναφέρει πιο πάνω. Επειδη το 4 το κοιτάω και εγώ, ότι ειναι καλύτερο από το 3 αυτό είναι σίγουρο. Μιας και τα είχες και τα 2, αξίζει η μετάβαση από το 3? Εννοώ, υπάρχει κάποια σημαντική και αισθητή διαφορά εκτός από την οθόνη? Οι μετρήσεις? Γιατί το 3 με καλύπτει πλήρως. Απλά όταν άλλαξα λουράκι έκανα τη βλακεια και δεν έβαλα τις original βίδες και τώρα δεν ξεδιβώδουν για να αλλάξω λουράκι. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk οθόνη κυρίως και αυτό με την γλώσσα α ναι και δεν γρατζουνίζεται εύκολα σε σχέση με το 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τον χρόνο σας. Το 3 το έβαλα στην κουβέντα γιατί προέκυψε μια καλή προσφορά ενός μεταχειρισμένου. Μπορεί να κοπεί τιμολόγιο σε αυτά χωρίς ΦΠΑ όπως γίνεται με τα υπόλοιπα είδη τεχνολογίας? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Τόσο μικρό με ράδιο; μόνο nubia z17 mini μου έρχεται Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Γιατί; Τo Xperia Z3 compact με 4.6", αλλά και το παλιότερο Z1 compact με 4.3" έχουν. Δεν είναι κάτι το οποίο απαιτεί χώρο, νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Καλησπερα παιδια,νεο μελος,πρωτο θεμα.. Λοιπον. Ψαχνω για κινητο τηλεφωνο που θελω οποσδηποτε MIL-810 και εναν καλο φακο led και να βαραει δυνατα το μικροφωνο οταν με καλουν και να κραταει η μπαταρια αρκετα. Προτιμω με πληκτρα και οχι smartphone. Σιγουρα προτιμω απο ελλαδα,αλλα κσι απο εξω να παρω,αν δουλευει στα ελληνικα δικτια,δεν με πειραζει. Ταβανι χρηματων 250€ αντε με το ζορι 280€. Μεχρι τωρα χρησημοποιω ενα sonim xp 2.10 spirit. Καμια καλη προταση; Ευχαριστω εκ των προτερων Το LG V30 έχει MIL-STD-810G ενημερωτικά. Aν το πάρεις χωρίς ΦΠΑ βγαίνει 260€... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Έως 350 Ευρώ ή έστω λίγο παραπάνω Οθόνη γύρω στις 6 ίντσες Από Ελλάδα με εγγύηση εδώ Δεν με ενδιαφέρει Ελληνικό μενού Καλός ήχος στα ακουστικά αν γίνεται, όχι συγκεκριμένη απαίτηση στην οθόνη οχι dual, επιθυμητή η sd Καλό video, καλό stabilisation, καλή κύρια κάμερα, σέλφι αδιάφορο, όχι gaming Ψήνομαι για το lg v30 αλλά λέω μήπως αξίζει να δω κάποια πιο νέα συσκευή έστω και χαμηλότερης κατηγορίας. Υπάρχει λόγος να περιμένω να βγει κάτι στο προσεχές διάστημα; Γενικά δεν αλλάζω συχνά συσκευή Αυτά που θες φωνάζουν V30! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Εχω ενα Oneplus 3t 2 χρονια τωρα και ειμαι κατευχαριστημενος απο την ταχυτητα (μου αρεσει και το stock android γενικα, παλια επαιρνα nexus). Δεν θα το αλλαζα ακομα, αλλα υπαρχει πιεση απο συγγενικο προσωπο να του παρω νεο κινητο και δεχεται να του δωσω το δικο μου και να μου δωσει 200ε οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια για να μη ψαχνω αργοτερα να πουλαω σε αγγελιες κλπ. Διαφορετικα θα το κραταγα λογικα μεχρι το καλοκαιρι τουλαχιστον. Οποτε με 200ε στην τσεπη λεω να βαλω αλλα 100-200 και με ταβανι τα 400ε να παρω κατι καινουριο, που ομως οντως να ειναι αναβαθμιση, μη την πατησω. Το μοναδικο σημειο στο οποιο νιωθω σημερα οτι θα ηθελα κατι παραπανω ειναι η καμερα. Και γενικα ειμαι πολυ "περιεργος" με το λειτουργικο, θελω οσο πιο clean και κοντα σε stock γινεται, και snappy. Τι εχετε να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Op6T Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Op6T Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk 1) Απο που? Στο skroutz το βλεπω τρελα εκτος budget 2) Εχει πραγματικα καλη καμερα η απλα καλυτερη του 3? Γιατι γενικα η αισθηση για τα opo μεχρι το 3t που ασχολουμουν ηταν οτι η καμερα ηταν μακραν το πιο αδυνατο σημειο, καμια σχεση με τις ναυαρχιδες αλλων εταιρειων, κατι που το ειδα και στην πραξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts