Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Συμπλήρωσε αν θες αυτή τη φόρμα να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις με βάση τα θέλω σου :)

Καλημέρα..Μπορει να συγκριθεί το Α8 με το Α6 plus ή καμια σχέση?

Αδερφέ δεν το παρακολουθώ το άθλημα, αλλά θυμήθηκα ότι πριν δύο χρόνια κάποιος ήταν στην ίδια φάση με σένα και την είχε βρει με Αλκατέλ.

Τσέκαρε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6785920

Ίσως και σήμερα να μπορείς να βρεις κάτι από την ίδια εταιρεία που θα σε βολέψει.

Xiaomi Mi Max 3

ή

Huawei Honor 8X Max

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ θα προτιμούσα το Honor note 10 σε σχέση με αυτά τα 2!

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Nokia 216 ή 222

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Φιλοι χρειαζομαι τη βοηθεια σας.

Θα ηθελα ενα κινητο για τον πατερα μου (να εχει σχετικα δλδ μεγαλη οθονη αλλα οχι και τεραστιο) ικανοποιητικη camera και να εχει ελληνικη φωνητικη λειτουργια στο gps (πραγμα που πιστευω οτι ολα εχουν και ειδικα τα MLS αλλα στο public του πεταξαν τη βλακεια πως δε γινεται να εχει ελληνικη φωνητικη λειτουργια).

Καλο θα ηταν να μην ξεπερναει τα 200 ευρω.

Εχετε να μ προτεινετε κατι;

Είμαι μεταξύ των δύο συσκευών.

Αυτό που μ ενδιαφέρει κυρίως είναι η οθόνη κ η κάμερα κ μετά η μπαταρία κ η ταχύτητα.

Ποιο μου προτείνετε κ γιατί;

ποιο απο τα δυο κινητα τα προτιμουσατε ?βλεπω εχουν παρομοια χαρακτηριστικα. ας με πει καποιος αν γνωριζει εγκυρα το htc η καμερα του ειναι της σονυ η απλη καμερα? ενδιαφερομαι για καλη καμερα κ γρηγορα ιντερνετ, με 5,5 ιντσες φυσικα. κ εως 180 ευρω .

Είναι πολύ μικρές οι διαφορές και δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη ποιο είναι καλύτερο γιατί υπάρχει και το υποκειμενικό.

Η οθόνη θεωρητικά είναι καλύτερη του s8 αλλά πολλοί προτιμούν το πιο φυσικό mate. Εγώ βέβαια έχω mate αλλά θα προτιμούσα του s8.

Κάμερα προτιμώ του mate αλλά πάλι διχάζονται οι απόψεις. Σε hardware σίγουρα καλύτερη του mate στο τελικό αποτέλεσμα όμως;;;

Μπαταρία είναι το μόνο που έχουμε ξεκάθαρο νικητή και αυτό είναι το mate με μεγάλη διαφορά.

Συμπερασματικά, πήγαινε σε ένα μαγαζί Πιάσε τα στα χέρια σου και δες ποιο σου αρέσει πιο πολύ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρόμοιες συσκευές κάπου το ενα λίγο χάνει κάπου το άλλο μεγαλύτερη αξιοπιστία mate γενικός

Ότι και να πάρεις παράπονο δεν θα έχεις

Αν έλεγες ότι σε ενδιαφέρει πρώτα η μπαταρία έχει διαφορά υπέρ του Mate 10 pro αλλά με βάση αυτά που ζητάς προσωπικά θα πήγαινα στο S8 Plus.Ισαξιες συσκευές αλλά η οθόνη της Samsung είναι ένα κλικ (μη σου πω και 2) ανώτερη.Για κάμερα δεν έχω γνώμη από το Huawei αλλά ξέρω ότι του S8 Plus είναι εξαιρετική.

ποιο απο τα δυο κινητα τα προτιμουσατε ?βλεπω εχουν παρομοια χαρακτηριστικα. ας με πει καποιος αν γνωριζει εγκυρα το htc η καμερα του ειναι της σονυ η απλη καμερα? ενδιαφερομαι για καλη καμερα κ γρηγορα ιντερνετ, με 5,5 ιντσες φυσικα. κ εως 180 ευρω .

Ανάμεσα σ αυτα τα 2 ξεκάθαρα HTC για μένα.

Έχω το honor 6 και είμαι σε σκέψη να το αλλάξω και έχω κολλήσει σε αυτά τα 2

mi 8

honor 10

Τώρα τι ψάχνω

1) γρήγορο και με τουλάχιστον 6 gb ram 64 gb rom

2) 2 κάρτες να παίρνει

3) να έχει όλα τα προσόντα για να μου κρατήσει στο μέλλον σαν το honor 6 που έχω

4) μέχρι 400 με τα μεταφορικά και εννοείται απ’ έξω

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Μπαταρία και φωτογραφίες : mate

Λειτουργικό και εφαρμογές : s8

Οθόνη πιο χορταστική στο Mate, sensors και λήψη καλύτερες στο Mate.

Και τα δύο όμως είναι κορυφαίες επιλογές αμετανόητες

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

ναι φιλε εχω ακουσει βγαζει προβληματα ομως. το πηραν καποιοι και καηκε αμεσως οθονη ετσι διαβασα. κ μαλιστα δυο ατομα το εγραψαν. και το φοβαμαι λιγο.αντιθετα για το asus ξερω βγαζουν τις καλυτερες μητρικες καρτες !

Καταρχάς να διευκρινήσουμε κάτι. Όταν λες GPS υποθέτω πως εννοείς εφαρμογή για πλοήγηση/οδήγηση. Η φωνητική λειτουργία δεν είναι θέμα κινητού αλλά εφαρμογής. Το Google Maps πχ έχει ελληνικά αλλά δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να λειτουργήσει η φωνητική περιγραφή όταν το κινητό είναι εκτός σύνδεσης. Το Waze, που είναι επίσης μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή ειδικά για οδήγηση και έχει ελληνικά, και πάλι όμως δεν είμαι σίγουρος πως «μιλάει ελληνικά» αν δεν είσαι συνδεδεμένος. Μπορεί να ξέρει κάποιος άλλος.

Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται κάποιο φοβερό κινητό για τις ανάγκες που περιγράφεις. Ένα απλό κινητό σαν το Xiaomi Redmi 5 που το βρίσκεις στα 120 περίπου ή το Redmi 5 Plus αν θέλεις καλύτερη μπαταρία, θα τον καλύψει.

Όταν λες καλό gps από θέμα εφαρμογής? Η σαν δέκτη?

Αν λες για κινιτο ένα xiaomi mi a2 ένα huawei p smart πχ5θα σε καλύψουν πλήρος

Edited by egodemis

θα ηθελα την γνωμη σας .5.5 ιντσες κινητο ειτε κινεζικο ειτε οχι .με πολυ καλη καμερα και στη τιμη των 180 ευρω . ποιο θα μου προτεινατε? α κ κατι ακομα να ειναι μεταλλικο. κ δεν το θελω για παιχνιδια .θελω να εχει 3 ραμ και 32 gb μνημη.

Γεια χαρά παιδιά θέλω να τα πάρω από γνώση αλυσίδα για να κάνω κ καμία επιδότηση που έχω ,πιο θα μου προτείνετε για

Browsing

Social

Κάπως συμπαθητική κάμερα

Μπαταρία

Και να είναι κάπως γερό σε κατασκευή

Θέλω να μου βγάλει 2χρονια σίγουρα

Αν μπορείς να πάρεις το Xiaomi Redmi note 5. Το 5plus υπερτερεί σε μπαταρία έναντι των άλλων δύο. mate 10 lite και mi a1 καλύτερη κάμερα. Το mi a1 έχει stok Android που σημαίνει 2 χρόνια υποστήριξη από την Google.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned