zerokill Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Εγώ που έχω μια aldi talk αν την αφήσω εκτός δικτύου 2 εβδομάδες ξανά στέλνει μήνυμα καλωσορισματος στην Ελλάδα οπότε οι 4 μήνες ξεκινάνε να μετρούν από την αρχή Μάλιστα αυτό μπορεί να συμβαίνει πιθανότατα με όλους αλλα οκ το οτι πρέπει να μείνει το κινητό κλειστό είναι ένα θέμα.Η λύση του βαιμπερ είναι μια εναλλακτική όμως το VOIP στη Κρήτη προυποθέτει και αψογη καλυψη δικτύου πράγμα που δέν υπάρχει. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 22, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Σχετικό είναι αυτό που λες. Υπάρχουν εταιρίες voip που παίζουν και με όχι τόσο καλό ιντερνετ και επιπλέον υπάρχει η επιλογή για callback με μια έξτρα χρέωση οπότε και καλό ιντερνετ να μην έχεις, βγάζεις κανονική τηλεφωνική κλήση χωρίς να χαλάς data. Ειδικά αν δεν μιλάς πολύ κάθε μήνα συμφέρει και αυτή η λύση ομως. Ειδικά όταν πληρώνεις 8.5€ για 100 "3λεπτες" κλήσεις στους παρόχους.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Το μόνο που χρειάζομαι ειναι απλά ενα γερμανικό νούμερο κινητο για κλήσεις απο Γερμανία η και πρός Γερμανία απλά μου τα χαλάει το οτι το πακέτο που θα εχω ακυρώνεται εφοσον η δωρεάν χρηση του πακέτου εντος ΕΕ λήγει στο 4μηνο.Πρακτικα ισως αν μείνει απενεργοποιημένο μερικές μέρες να ανανεώνεται η περιαγωγη! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Το μόνο που χρειάζομαι ειναι απλά ενα γερμανικό νούμερο κινητο για κλήσεις απο Γερμανία η και πρός Γερμανία απλά μου τα χαλάει το οτι το πακέτο που θα εχω ακυρώνεται εφοσον η δωρεάν χρηση του πακέτου εντος ΕΕ λήγει στο 4μηνο.Πρακτικα ισως αν μείνει απενεργοποιημένο μερικές μέρες να ανανεώνεται η περιαγωγη! Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro μόνο αν το στείλεις με κουριερ ανοίξει μερικά 24ωρα στην χώρα προέλευσης του και μετα στο στείλουν πίσω :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Όχι απαραίτητα... Εξαρτάται το δίκτυο. Αλλά γενικά ναι έχει μία ταλαιπωρία όλο αυτό Στάλθηκε από το Le X526 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Δεν ακυρώνεται. Απλά χρεώνεται λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Δεν ακυρώνεται. Απλά χρεώνεται λίγο παραπάνω. Αρκετα παραπάνω! Καταρχήν δεν ισχυουν τα πακέτα με ομιλία και ιντερνετ οποτε μετά πάς στην χρέωση με το λεπτό και ίντερνετ όμως πανακριβο.Γενικά αν δέχεσαι κυρίως κλήσεις δεν πειράζει αν ομως πρέπει κάνεις κλήσεις τότε είναι θέμα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioss Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 διάβασα όλα τα σχόλια.. τελικά από εσάς που δοκιμάσατε αξίζει ? κόβατε το roaming ? ποια εταιρία αξίζει περισσότερο ? three U.K. ? απο ebay θα πρέπει να αγοράσω για να είναι ενεργοποιημένη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 διάβασα όλα τα σχόλια.. τελικά από εσάς που δοκιμάσατε αξίζει ? κόβατε το roaming ? ποια εταιρία αξίζει περισσότερο ? three U.K. ? απο ebay θα πρέπει να αγοράσω για να είναι ενεργοποιημένη ? Για εμένα περισσότερο αξίζει η VF UK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioss Δημ. September 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2019 Για εμένα περισσότερο αξίζει η VF UK αν γίνετε μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο ? κατά την άποψη σου τι καλύτερο έχει δεν βρήκα κάτι στο ste για 3 μήνες. βρήκα 12 μηνες ή 1 μηνα. ευχαριστώ. πχ αυτη την στιγμή βλέπω την three uk 90 days 3gb. 10 λίρες απο ebay και από το site τις 16 λίρες. θεωρητικά για 3 μήνες θα μπορώ να την δουλεύω στην χώρα μου. 3gb δεν είναι πολλά.. αλλά οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Καμιά ιδέα να βάλουμε στην THREE χρήματα, αφού δέχεται μόνο κάρτες με διεύθυνση εξωτερικού και δυστυχώς δεν υποστηρίζει PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 REVOLUT δουλευει Επίσης http://www.ding.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Σ ευχαριστώ. Έχει κρυφές χρεώσεις; Έχω την Curve αλλά δεν την παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ο DING πέρνει προμήθεια 1 ή 2 λίρες δεν ξέρω ακριβώς αλλά είναι μία λύση . Η Revolut είναι Αγγλική κάρτα και την δέχεται η Vodafone U.K. και η three κανονικά χωρίς επιπλέον χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ο DING πέρνει προμήθεια 1 ή 2 λίρες δεν ξέρω ακριβώς αλλά είναι μία λύση . Η Revolut είναι Αγγλική κάρτα και την δέχεται η Vodafone U.K. και η three κανονικά χωρίς επιπλέον χρέωση. Και η Curve αγγλική κάρτα είναι αλλά δεν την περνάει γιατί θέλει αγγλική διεύθυνση. Ούτε η Revolut περνάει με ελληνική διέυθυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Βάλε μια οποιαδήποε διέυθηνση στο Liverpool που θα βρεις στο internet π.χ της hsbc 525 Prescot Rd, Old Swan, Liverpool L13 5UU, Ηνωμένο Βασίλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Υπαρχει γνωστος στη Γαλλια και την Αυστρια υπαρχει τροπος να φερω σπο κει νουμερο(καρτα) για να χρησιμοποιω εδω Ελλαδα data? Αρκετα data ομως Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Γιατί δεν ρωτάς τους γνωστούς σου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Δεν γνωριζουν πολλα,και θυμαμαι καπου εδω μεσα ειχα διαβασει κατι Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Αυτήν την εποχή το vodafone Giga WIFI on the go δίνει 40GB με 9,99 ευρώ. Δεν υπάρχει λόγος να φέρει κανείς κάρτα εξωτερικου για να έχει πολλά ΜΒ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8037631#post8037631 https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Για να παρεις τη μειωση 50% θελει σταθερο vodafone?? Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Αυτό είναι απαραίρητο για το 50% στην τιμή της συσκευής. Αλλά δεν χρειάζεται να αγορασεις συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Υπαρχει γνωστος στη Γαλλια και την Αυστρια υπαρχει τροπος να φερω σπο κει νουμερο(καρτα) για να χρησιμοποιω εδω Ελλαδα data? Αρκετα data ομως Opto Κοίτα πρώτα πόσο όριο δίνει για τα δεδομένα σε roaming.Μπορεί να είναι απεριόριστα στην χωρα της αλλά σε roaming να είναι 20GB τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Ναι αρχιζω και καταλαβαινω τι γινεται Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 26, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Aυτό που αξίζει με τις κάρτες εξωτερικού είναι ότι κάποιες απο αυτές μπορούν να συνδέονται και στα 3 ελληνικά δίκτυα οπότε με μια σιμ έχεις την μέγιστη πανελλαδική κάλυψη. Απο εκει και πέρα το όριο με το roaming είναι αρνητικό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts