nik16v Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Γεια σας. Όταν μου ήρθε ο λογαριασμός του κινητού είδα ότι τα μηνύματα μου χρεώνονταν εις διπλούν. Έκανα αναβάθμιση λογισμικού και τίποτα πάλι. Το 6270 είναι S40. Υπάρχει κάποιο αντιβιωτικό; Κολάει ιό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Γεια σας. Όταν μου ήρθε ο λογαριασμός του κινητού είδα ότι τα μηνύματα μου χρεώνονταν εις διπλούν. Έκανα αναβάθμιση λογισμικού και τίποτα πάλι. Το 6270 είναι S40. Υπάρχει κάποιο αντιβιωτικό; Κολάει ιό; Οχι δεν κολλαει ιο .Απλως πρεπει να αλλαξεις τις ρυθμισεις των μηνυματων το υποστηριξη χαρακτηρων σε περιορισμενη υποστηριξη ετσι ωστε να μην σπαει το μηνυμα ,σε 2. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik16v Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω ένα bluetooth handsfree για το 6270. Ξέρει κανείς αν παίζουν τα στέρεο handsfree για ακρόαση mp3 από το κινητό; είναι δηλαδή συμβατό με A2DP; έχω ψάξει και άλλοι λένε ότι υποστηρίζονται και άλλοι όχι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 den eimai sigouros alla mono afta ta bluetooth pou einai san ekeina ta terastia koustika me to afrodes iliko giro apo to akoustiko prepei na paizoun kala mp3... gia koita ta motorola kai nomizo kai i jabra exei vgalei Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi73 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 den eimai sigouros alla mono afta ta bluetooth pou einai san ekeina ta terastia koustika me to afrodes iliko giro apo to akoustiko prepei na paizoun kala mp3... gia koita ta motorola kai nomizo kai i jabra exei vgalei Thanks.. θα το ψάξω και άλλο, έχω βρει και κάποια της Itech, έχει και το Πλαίσιο κάποιο δικά του. Κανένας άλλος με εμπειρία από στέρεο bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john144 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Μακάρι να μπορούμε να ακούσουμε μουσική Stereo απο Bluetooth, γιατί τα ακουστικά μου δεν δίνουν επαφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 ta akoustika tis nokia opos kai oi kainourigioi fortistes einai a8lia ... osous ksero pou piran kinito prin kana xrono molis eixe cgei o kainourgios fortistis oloi doulevoun me antaptores....kai ta akoustika doulevoun oute stous misous :( Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasb2k Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Προσφατα αναβαθμισα το 6270 σε 3.81 και η ενταση στο mp3 player επαισε αισθητα... Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και πως μπορω να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Προσφατα αναβαθμισα το 6270 σε 3.81 και η ενταση στο mp3 player επαισε αισθητα... Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει και πως μπορω να το φτιαξω?Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα...έτσι είναι η 3.81 :( . Ελπίζουμε σε μια νεότερη αναβάθμιση για να γίνει η ένταση όπως ήταν πρίν... :worry: Η κατάσταση θα βελτιωθεί λίγο αν ανεβάσεις στο τέρμα όλα τα πεδία του ισοσταθμιστή... Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasb2k Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ξερεις αν μπορουν στη nokia να κανουν τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 ξερεις αν μπορουν στη nokia να κανουν τιποτα;Οχι, μετάβαση σε προηγούμενη έκδοση του firmware δε γίνεται... :( Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Οχι, μετάβαση σε προηγούμενη έκδοση του firmware δε γίνεται... :( Όντως, τουλάχιστον με κάποιο εύκολο τρόπο. Μέχω phoenix που δουλεύουμε στο 6280 δεν μπορείς να υποβαθμίσεις, γενικά κανένα bb5 τηλέφωνο δεν μπορεί να το κάνει αυτό, μπορείς ωστόσο να το επανφέρεις αν στη ήδη υπάρχουσα, αν γίνει λάθος από update. Αν θέλεις όμως τόσο πολύ να το κάνεις θα χρειαστείς κουτάκι για φλασάρισμα (ufs, jaf)που κάνει dowgrade σίγουρα. Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giovanni Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Εχω το 6270 περιπου 10 μηνες κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος,πριν 10 μερες εσβησε η οθονη στα καλα του καθουμενου.Το κινητο λειτουργουσε κανονικα αλλα η οθονη τιποτα. Αφου λοιπον ειχα ακομα την εγγυηση το πηγα σε ενα καταστημα ΤΙΜ,οπου με ενημερωσαν οτι η εγγυηση μου ακομα δεν εχει ληξει κ σε 10 εργασημες θα με περνανε τηλ να μου πουνε τι εγινε.... Σημερα με πηραν τηλ κ μου ειπαν οτι το κινητο για να φτιαχτει θελει 290 euro κ οτι ειναι κακομεταχειρησμενο κ οτι ειχε μαζεψει υγρασια κ χαλασε. Οποτε να τρελαθω τωρα η να τους τα σπασω πρωτα κ μετα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 @giovanni :Δοκιμασε και σε κανενα Νοκια shop ή στα κεντρικα αν θες ,να παρεις και απο εκει αποψη επι του θεματος Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 ne giovanni...kai emena eixe xalasei i kairea apo mia touba kai telika se nokia sho to dikaiologisane meso tis eggisis!! kai den paizei na 8elei 290 euro kainourio to kinito kai kanei 250 Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 ne giovanni...kai emena eixe xalasei i kairea apo mia touba kai telika se nokia sho to dikaiologisane meso tis eggisis!! kai den paizei na 8elei 290 euro kainourio to kinito kai kanei 250 Κι όμως είναι πολύ πιθανό γιατί το κίνητό μπορεί να κοστίζει 250 ευρώ αλλά αν το πάρεις εξάρτημα - εξάρτημα θα κοστίσει πολύ παραπάνω! Με όλα τα πράγματα έτσι δε συμβαίνει; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 παιδια ηθελα αν ρωτησω κατι .. εχω εδω και περιπου ενα χρονο το 6270 αλλα σκευτομαι απο καιρο να το αλλαξω με ενα 6288... θελω να ρωτησω τις διαφορες οποιος τις ξερει οχι απο τα χαρτια αλλα και απο τη ψρηση που εχετε κανει... ακομα επειδη δεν τρελενομαι για 3g δεν διαλεγω το 6280 --εχει το 6280 τα ιδια χαρακτηριστικα με το 6288?? ευχαριστω προκαταβοληκα!!!! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 παιδια ηθελα αν ρωτησω κατι .. εχω εδω και περιπου ενα χρονο το 6270 αλλα σκευτομαι απο καιρο να το αλλαξω με ενα 6288... θελω να ρωτησω τις διαφορες οποιος τις ξερει οχι απο τα χαρτια αλλα και απο τη ψρηση που εχετε κανει... ακομα επειδη δεν τρελενομαι για 3g δεν διαλεγω το 6280 --εχει το 6280 τα ιδια χαρακτηριστικα με το 6288?? ευχαριστω προκαταβοληκα!!!! Απο τη στιγμή που έχουν το ίδιο firmware (ρίξε μια ματιά στο τόπικ του 6280) μάλλον θα έχουν και τα ίδια χαρακτηριστικά. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 kalimera. mia erotisi thelo na sas kano. exo to 6270 kai einai sindedemeno me to pc kanonika kai to pc suite. otan trexo to soft update den vriski sindedemeno kinito ti mporei na ftaiei? plz help:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Το έχεις στο προφίλ "general" και ξεκλείδωτο στο standby όπως λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Το έχεις στο προφίλ "general" και ξεκλείδωτο στο standby όπως λέει? nai. to dokimasa kai tora ksana alla tipota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Τι να σου πω φίλε μου, θυμάμαι και μένα την πρώτη φορά δεν το βρήκε αλλά μετά όλα ok. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη usb (σε κανονική, στο πίσω του κουτιού...) μπας και φανείς τυχερός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Τι να σου πω φίλε μου, θυμάμαι και μένα την πρώτη φορά δεν το βρήκε αλλά μετά όλα ok. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλη usb (σε κανονική, στο πίσω του κουτιού...) μπας και φανείς τυχερός... ξερεις αν πρεπει να κανω off το pc suite kai μετα να τρεξω το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ναι, καλύτερα κλείστο (όχι uninstall!)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts