Islas Canarias Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 1q, first quarter! Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrEnDy_KourdoS Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 ελπίζω να μην αργήσει τοσο πολύ και το 6270... Παράθεση http://files.hotlinkhost.net/GcTLd4Hzleg/white_hand.gif http://www.eexi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Υπάρχει κάποια νεότερη πληροφορία για την τιμή του; Έχω αυτή τη ρημάδα την επιδότηση μέχρι 14/11 με 135€. Ελπίζω να το προλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Ηοτ swap δεν θα έχει εεε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrEnDy_KourdoS Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Γιατί να μην έχει???? Παράθεση http://files.hotlinkhost.net/GcTLd4Hzleg/white_hand.gif http://www.eexi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Δε ξέρω δεν το έχει δει πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Αφού η υποδοχή της κάρτας είναι στο πλάι λογικά θα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Αφού η υποδοχή της κάρτας είναι στο πλάι λογικά θα έχει. αλλιως τι νοημα να εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Α είναι στο πλαι;;; Δεν το είχα προσέξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Στο nokia club κηφισιας σημερα μου ειπανε οτι το περιμενουνε προς το τελος του χρονου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Και μένα αυτό μου είχαν πει στο ίδιο μαγαζί για το 6270 , ήταν μάλιστα ένας τύπος ψιλοηλίθιος, μου απάντησε με ύφος περίεργο "αυτό... θα αργήσει". Τι να πω, είναι που δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Αναμονή.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 ετσι λεγανε και για το N-70 οτι θα ερθει προς το τελος του χρονου ελα ομως που η ημερα κυκλοφοριας του στα ελληνικα μαγαζια ειναι πολυ κοντα,δεν ξερω γιατι κρατανε αυτη τη σταση στα nokia shops.πολυ αξια νομιζω τους εχουμε δωσει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Το 6270 εν τω μεταξυ το πλαισιο το εχει μεσα στο εντυπο του χωρις τιμη και λεει για τελος σεπτεμβριου!!! Για το 6280 ουτε φωνη ουτε ακροαση που λενε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrEnDy_KourdoS Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Κανα νέο απο 6270/80?? Ρώτησα σήμερα πλαίσιο πατρας για 6270 κ μ ειπαν :"Ποιό ειναι αυτο???" Του εξηγώ και με μια σιγουριά μου λέει :" Μαλλον θα αργήσει... Για ιανουάριο το κόβω...."(αλλα προφανώς θα ταν πανάσχετος ο πωλητης....:P) Ελεος... Παράθεση http://files.hotlinkhost.net/GcTLd4Hzleg/white_hand.gif http://www.eexi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Ναι η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν έχουν ιδιαίτερο ζήλο και απ΄την άλλη δεν έχουν και σωστή ενημέρωση.... Ευτυχώς όμως κάποιοι ξέρουν και ενημερώνουν σωστά,τέλος Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου λοιπόν δείχνουν όλα για τα 6270/6280.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 λίγη υπομονή ακόμα ...... τι μπορούμε να κάνουμε :confused: Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς αν η κάμερα έχει ζουμ στην μέγιστη ανάλυση? Δεν μπόρεσα να το βρω πουθενα... Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Eννοείς αν κάνοντας ζούμ πέφτει η ανάλυση; Κάτι τέτοιο δεν είναι γνωστό εάν ισχύει. Πάντως στο Ν70, το οποίο έχει 20x zoom, στις 10 πρώτες σκάλες η ανάλυση παραμένει στα 2ΜΡ, στις 10 επόμενες σκάλες πέφτει στα 0,8ΜΡ. Τα τηλέφωνα κυκλοφορούν την ίδια περίπου περίοδο. Οπότε μπορεί να ισχύουν και στο 6280 τα ίδια πράγματα. Για να μιλάμε με σιγουριά όμως, θα πρέπει να περιμένουμε να πιάσουμε στα χέρια μας την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Eννοείς αν κάνοντας ζούμ πέφτει η ανάλυση; Κάτι τέτοιο δεν είναι γνωστό εάν ισχύει. Πάντως στο Ν70, το οποίο έχει 20x zoom, στις 10 πρώτες σκάλες η ανάλυση παραμένει στα 2ΜΡ, στις 10 επόμενες σκάλες πέφτει στα 0,8ΜΡ. Άν ισχύει αυτό τότε είναι πολύ καλό! 10χ zoom στα 2mp! Είχα την εντύπωση ότι στο n70 και στο n90 η ανάλυση πέφτει όταν ζουμάρεις...μπορεί να συμβαίνει μόνο στο n90 αν και είναι περίεργο για "φωτογραφικό" κινητό... thanks! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laoura_thea Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Κι εγώ πήγα χτες στον Γερμανό της Καλλιθέας και ο υπάλληλος δεν είχε ιδέα, όχι μόνο για το πότε θα έρθει, αλλά και για ποιο κινητό του μιλούσα!!! :angry: Και στο site του Γερμανού που έψαξε, για το πότε έρχονται τα νέα μοντέλα, δεν το βρήκε!!!!! Με ρωτούσε πως είναι το κινητό και στο τέλος μου είπε πως είμαι πολύ καλά ενημερωμένη!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! :!: Στη NOKIA δεν μπαίνουν να ενημερωθούν;;;;;;;;; Φοβαμαι πως δεν θα προλάβω την αναβάθμισή μου που είναι το Δεκέμβριο! :cry: Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο άλλο κινητό(nokia), περίπου στα 300-400euro σε περίπτωση που δεν το προλάβω;;;;;; :O Παράθεση Ό,τι δεν πάρεις μοναχός κανείς δεν θα 'ρθει να στο δώσει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 laoura καλοσωρισες στο myphone.κι ομως εγω πιστευω οτι θα προλαβεις την επιδοτηση σου τον δεκεμβρη,δεν νομιζω να μην το εχουν φερει ως τοτε. παδια παψτε να ρωτατε απο τα καταστηματα του γερμανου,αφου τα παιδια εναι ασχετοι τι τους ρωτατε και χανετε και τζαμπα τον χρονο σας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Γενικά πιστεύω πως η καλύτερη ενημέρωση που μπορούμε να έχουμε είναι μέσα από το myphone! :up: Σε όποιο κατάστημα και αν έχω ρωτήσει για πληροφορίες για κινητό που δεν έχει έρθει ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ! Καλά ειδικά στη νοκια οι περισσότεροι δε ξερουν τι παιζει... Anyway η καλύτερη ενημέρωση είναι από το internet. Κι εγώ πιστεύω ότι το τηλέφωνο θα είναι εδώ και μάλιστα σε ποσότητες για να προλάβει η νόκια τη χριστουγεννιάτικη αγορά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Φοβαμαι πως δεν θα προλάβω την αναβάθμισή μου που είναι το Δεκέμβριο! :cry: Τι εννοείς να μην προλάβεις την αναβάθμιση? Απότι ξέρω η αναβάθμιση/επιδότηση δεν χάνετε, απλά πάει προς τα πίσω και πάντα μετράνε οι τελευταίοι 12 μήνες, το πολύ πολύ να αλλάξει λίγο προς τα κάτω ή προς τα πάνω ανάλογα με τους λογαριασμούς δηλαδή. Είναι έτσι ή κάνω κάποιο λάθος? Τουλάχιστον στη vodafone... Και ο Δεκέμβρης μακριά μου φαίνεται πάντως, άντε γιατί θα πάρουν όλοι κ750, κοιμάται η νόκια!! Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laoura_thea Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Τι εννοείς να μην προλάβεις την αναβάθμιση? Απότι ξέρω η αναβάθμιση/επιδότηση δεν χάνετε, απλά πάει προς τα πίσω και πάντα μετράνε οι τελευταίοι 12 μήνες, το πολύ πολύ να αλλάξει λίγο προς τα κάτω ή προς τα πάνω ανάλογα με τους λογαριασμούς δηλαδή. Είναι έτσι ή κάνω κάποιο λάθος? Τουλάχιστον στη vodafone... Και ο Δεκέμβρης μακριά μου φαίνεται πάντως, άντε γιατί θα πάρουν όλοι κ750, κοιμάται η νόκια!! Δεν ξέρω τι παίζει στη vodafone, πάντως στην cosmote σου στέλνουν επιστολή για την επιδότηση και σου λένε και πότε λήγει!!!!! Ισχύει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!!!! Με τίποτα το κ750!!!! :!: Υπομονή......!!! Παράθεση Ό,τι δεν πάρεις μοναχός κανείς δεν θα 'ρθει να στο δώσει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 kapou pire to mati mou oti isos emfanistei metaksi ton evdomadon 43-45 sti germania... afto einai apo 24oktovriou os 13noemvriou... de ksero kata poso isxiei... to efxomai omos... timi kai afto kato apo 500... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts