minast Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 2 ώρες πριν, adok13 said: θελω να παρω το xiaomi 14t pro , αλλα οσο και αν ψαχνω δεν ειμαι σιγουρος αν θα λειτουργει το wif calling. μπορεις καποιος που το εχει να μου πει? Δεδομένου ότι λειτουργεί στα προηγούμενα, υποθέτω ότι θα δουλεύει και στο 14T Pro. Τα T είναι και λίγο σπανιότερα και δεν βλέπω να έχουμε ακόμα χωριστό θέμα για το 14T Pro στην κατηγορία των Xiaomi... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 15 ώρες πριν, adok13 said: θελω να παρω το xiaomi 14t pro , αλλα οσο και αν ψαχνω δεν ειμαι σιγουρος αν θα λειτουργει το wif calling. μπορεις καποιος που το εχει να μου πει? Όταν είχα το 9Τ Pro, δούλευε κανονικά. Οπότε, θεωρητικά θα δουλεύει και στο 14... Υπόθεση βάση λογικής κάνω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts