minast Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 2 ώρες πριν, adok13 said: θελω να παρω το xiaomi 14t pro , αλλα οσο και αν ψαχνω δεν ειμαι σιγουρος αν θα λειτουργει το wif calling. μπορεις καποιος που το εχει να μου πει? Δεδομένου ότι λειτουργεί στα προηγούμενα, υποθέτω ότι θα δουλεύει και στο 14T Pro. Τα T είναι και λίγο σπανιότερα και δεν βλέπω να έχουμε ακόμα χωριστό θέμα για το 14T Pro στην κατηγορία των Xiaomi... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. October 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2024 15 ώρες πριν, adok13 said: θελω να παρω το xiaomi 14t pro , αλλα οσο και αν ψαχνω δεν ειμαι σιγουρος αν θα λειτουργει το wif calling. μπορεις καποιος που το εχει να μου πει? Όταν είχα το 9Τ Pro, δούλευε κανονικά. Οπότε, θεωρητικά θα δουλεύει και στο 14... Υπόθεση βάση λογικής κάνω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου Αν σε χώρα εκτός ΕΕ βάλω ένα κινητό cosmote σε λειτουργία πτήσης και συνδεθώ σε hotspot vodafone σε περιαγωγή, θα παίξει το wifi calling με εθνικές χρεώσεις; Αν συνδεθεί το κινητό κάποια στιγμή σε ξένο δίκτυο θα υπάρξει πρόβλημα; 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Κυριακή στις 05:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:24 μμ On 6/3/2025 at 4:12 ΜΜ, dasnowy said: Αν σε χώρα εκτός ΕΕ βάλω ένα κινητό cosmote σε λειτουργία πτήσης και συνδεθώ σε hotspot vodafone σε περιαγωγή, θα παίξει το wifi calling με εθνικές χρεώσεις; Αν συνδεθεί το κινητό κάποια στιγμή σε ξένο δίκτυο θα υπάρξει πρόβλημα; Όπως τα λες θα γίνει. Βεβαιώσου ότι λέει Cosmote WiFi calling στο όνομα δικτύου και είσαι έτοιμος. Δεν θα υπάρχουν άλλα προβλήματα αν συνδεθεί μετά στο δίκτυο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) On 30/3/2025 at 8:24 ΜΜ, georgemv said: Όπως τα λες θα γίνει. Βεβαιώσου ότι λέει Cosmote WiFi calling στο όνομα δικτύου και είσαι έτοιμος. Δεν θα υπάρχουν άλλα προβλήματα αν συνδεθεί μετά στο δίκτυο. Γύρισα από Ελβετία αλλά τελικά δεν το δοκίμασα γιατί δεν αγόρασα το vodafone πας παντού. Για κλήσεις και sms είχα χρεώσεις περιαγωγής που είναι φτηνές στην Ελβετία αν έχεις συμβόλαιο vodafone και για δεδομένα όταν δεν ήμουν σε wifi είχα βάλει το firsty που είναι δωρεάν με ταχύτητα 200kbps. Η ταχύτητα ήταν μια χαρά για χάρτες, browsing, email, μηνύματα και κλήσεις φωνής. Έκανε και βιντεοκλήσεις αλλά με κακή ποιότητα εικόνας. Δεν χρειάστηκα κάτι άλλο οπότε δεν αγόρασα δεδομένα. Edited 8 ώρες πριν by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts