georgerapp Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=458087&page=137 Εδω στο σχόλιο 2044 που εχω κάνει γράφω ότι κλείνω τα lte με το κουμπί τους οταν δε τα χρησιμοποιώ και δεν εχω ξαναχασει ποτέ κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 άντε αν ταιριάξει θα σας κάνω παρέα.... σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 @Γεωργιε τα ΧΖ3 απο κοσμοτε εχουν το προνομιο του φουλ σηματος, απωλεια σηματος ειχα στο σπιτι με συνδεση στο οικιακο δικτυο. @Κωστη με το καλο, θα το χαρεις το θηριο :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 @Κωστη με το καλο, θα το χαρεις το θηριο :happy: παίζει ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Και επειδή κάποιοι αναφέρονται σε μπαταρίες Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 https://piunikaweb.com/2019/09/25/sony-open-devices-android-10/ Sony publishes Android 10 building guide via Open Devices, Xperia XZ3 gets September security update Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Το Xz3 στα 240€ στον Κωτσόβολο, σε συγκεκριμένα καταστήματα βέβαια. Όποιος προλάβει. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Τρομερή προσφορά!!!! Θα αποκτήσει φιλαράκια εδώ να τα λένε και ο Νίκος. Άντε για να δούμε. Θα στείλω έναν δικό μου (γονιός) μπας και το πάρει για τον αδελφό μου . Αλλά φοβάμαι μην είναι εκθεσιακό και φοβάμαι και τον γέρο (με την καλή έννοια) που θα στείλω. Το σκέφτομαι. Εγώ να πάω δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Εγώ το πρότεινα στη σύζυγο αλλά δεν της άρεσε εμφανισιακά.. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Είναι σημαντικό να σου αρέσει κιολας. Ολη την ώρα στο χερι σου ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Σε ποια καταστηματα ειναι παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/191458-sony-xperia-xz3-black-dual-sim βαλε τον τ.κ και δες πιο καταστημα ειναι κοντα σου.εχει σε αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/191458-sony-xperia-xz3-black-dual-sim βαλε τον τ.κ και δες πιο καταστημα ειναι κοντα σου.εχει σε αρκετα. Δεν μου ανοιγει τα μαγαζια οταν βαζω το τ.κ Δειχνει να κολαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Εγω το παρήγγειλα για αποστολή σε σπιτι :) . Αντε να δουμε τι λεει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Από που; Κωτσόβολο; Καλορίζικο! Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Δεν μου ανοιγει τα μαγαζια οταν βαζω το τ.κ Δειχνει να κολαει Από πού είσαι; Αθήνα;εμένα βγάζει. Εγώ είμαι Πειραιά. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω το παρήγγειλα για αποστολή σε σπιτι :) . Αντε να δουμε τι λεει! Πώς το έκανες παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Από πού είσαι; Αθήνα;εμένα βγάζει. Εγώ είμαι Πειραιά. βορεια προαστεια νεα ιωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Ευχαριστώ πολυ παιδες! Ναι κοτσωβολο στα 239. Πατησα το λινκ και ελεγε παραλαβη ή αποστολή. Διαλεξα το δευτερο, πληρωσα και περιμενω. Τωρα λεει επεξεργασία. Ελπίζω να το στείλουν οντως. Edited November 24, 2019 by morfeas-dsl- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Αυτά βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Αυτά βγάζει οκ Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου. Κατι αλλο μηπως ξερουμε αν τα εν λογω κινητα ειναι βιτρινας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 αυτο κανεις δεν το ξερει, αυριο θα το μαθουμε. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 αυτο κανεις δεν το ξερει, αυριο θα το μαθουμε. οκ Περιμενουμε αυριο Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια. Καλη βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Δε το ξέρουμε αυτό . Αν δε μπορείς να πας εσύ στείλε κάποιον που είναι κοντά σε κάποια από τα μαγαζιά. Να μην όπως λες εκθεσιακά . Μακριά από εκθεσιακά όπως ο διάβολος το λιβάνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Προφανως και αν στειλουν εκθεσιακο, δηλαδη μεταχειρισμενο, ενω εχω πληρωσει καινουριο, θα προβω σε καταγγελια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 μαλλον ο φιλος αναφερετε σε αυτα που ειναι διαθεσιμα απο καταστηματα και οχι αυτα που θα σταλουν απο το eshop Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts