Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αυτο τουμπανο ειναι, καλορίζικο .

Δουλεψε το λιγο και πες μας ενα feeling στις διάφορες τους.

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, εντελώς άλλη φιλοσοφία το V40, μεγάλη φαρδιά οθόνη, δεν έχει την σπιρτάδα του ΧΖ3 αν και έχουν ίδιο επεξεργαστή, η κάμερα πρέπει να είναι πολύ δυνατή σαν πρώτη εντύπωση αλλά δεν ασχολούμαι σε βάθος όπως εσείς που σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κομμάτι, το dac του ήχου κλασσικά μνημειώδες και ποιοτικά ακουστικά.

Είναι λεπτή συσκευή και σε αυτό το χρώμα απλά υπέροχο, ξέφυγα από το μαύρο :happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, εντελώς άλλη φιλοσοφία το V40, μεγάλη φαρδιά οθόνη, δεν έχει την σπιρτάδα του ΧΖ3 αν και έχουν ίδιο επεξεργαστή, η κάμερα πρέπει να είναι πολύ δυνατή σαν πρώτη εντύπωση αλλά δεν ασχολούμαι σε βάθος όπως εσείς που σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κομμάτι, το dac του ήχου κλασσικά μνημειώδες και ποιοτικά ακουστικά.

Είναι λεπτή συσκευή και σε αυτό το χρώμα απλά υπέροχο, ξέφυγα από το μαύρο :happy:

Αν έχει ίδιο software σαν του v30 θα το μετανιώσεις γρήγορα που έφυγες από Sony

Αν έχει ίδιο software σαν του v30 θα το μετανιώσεις γρήγορα που έφυγες από Sony

Εχω μια προτίμηση σε sony και lg οπότε και λόγω του γεγονότος που προανέφερα εκ ανάγκης κατέληξα, στις συσκευές κάπου χάνουμε κάπου κερδίζουμε.

hqdefault.jpg

Καλο και απροβληματιστο σου ευχομαι.

Σημερα επαιζε σουπερ προσφορα το mate 20 pro στα 629 ευρω και 20% επιστροφή και αν ειχες καμια συσκευή για trade n save θα επαιρνες μια κινηταρα πολύ πολύ φθηνα.

Στα της Q Beta... δουλεύοντας την κι άλλο,παρα τα μικροσκαλωματα σε μερικες περιπτώσεις και επειδή είναι ένα καθαρο λογισμικο χωρις εφαρμογες της sony κλπ μπορω να καταλαβω αυτό που λεμε ότι γενικα τα sony είναι πολύ κοντα σε στοκ android.

Πολύ βασικο ότι δουλευει σωστα όπως σε παλιοτερα κινητα της sony η εξοικονομηση ενεργειας και τα sot εχουν παρει 1-2 ωρες επανω χαλαρα στην δικη μου χρηση. Το συστημα και η διαχειριση ειδοποιήσεων θα είναι μοναδικη,σας το υπογραφω παρολο που δεν λειτουργει το led και η ambient display υπολειτουργει. και είναι πετσοκομμενη.

Αν βαλουν και άλλες γραμματοσειρες,περισσοτερα χρωματα και σχηματα εικονιδίων και ένα τελειως μαυρο θεμα θα είναι κουκλι.

Φυσικα,τα gestures είναι η ατραξιον για εμενα,οπως εχω πει πολλες φορες.

Στα θεματα ασφαλειας και ιδιωτικοτητας δεν μπορω να καταλαβω πολλα.

Εχει γινει ευθεια ερωτηση για μελλοντικη υποστηριξη raw αρχειων και δεν εχει δωθει απαντηση.

Τα καλούδια της οθονης στην προβολη και ο ηχος είναι σε βασικο επιπεδο εννοείται και εκει η συσκευή χανει πολύ.

Αναμενω να δω ποτε θα δοθει update ή Beta 4 και σε ποσα από οσα γραφουμε θα μας ακούσουνε.

Καποια στιγμη θα επανελθω στην 9αρα για να χαρω κα το κινητο πλήρως λειτουργικο εννοείται.

Οι developers διαφορων εφαρμογών ουτε καν εχουν ασχοληθεί με την Q οποτε οσα και να δοκιμάσουμε,κυριως η sony θα τα αξιοποιησει.

Μια παρακληση: εχει ερθει καποιο update σε ελληνικη συσκευή στην 9αρα?

Edited by r31134

Κορυφαίο Dac πραγματικά.

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ενημέρωση για αυτόν τον μήνα πήρε κανείς?

Κι αναφέρομαι για κάτοχους της Ελλάδας.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ειναι να ερθει η .50 εκδοση αλλα ακομα δεν μου την εβγαλε.

...σαν να άργησε πολύ...σαν το xperia 1

Ο Αρχοντας προλαβε την πηρε αλλα εδωσε τη συσκευη.

ναι αλλά κάτι γινόταν με τον άρχοντα και πάντα του ερχότανε πιο γρήγορα απο εμάς

Oχι παντα. Απο την δεύτερη συσκευη και μετα που ηταν ρωσικη.

Oχι παντα. Απο την δεύτερη συσκευη και μετα που ηταν ρωσικη.

Καλησπερα στην εκλεκτη παρεα :) ετσι ακριβως, ηταν ρωσικο και ερχοταν λιγο πιο νωρις.

Ειχε δωσει και παιδι το λινκ στο νημα https://xpericheck.com/device/H9436

hqdefault.jpg

Γυρισα στην 9 pie πριν μερικες μερες αλλα τελικα μου λειπει περισοτερο η Q Beta και ας μην ειναι ακομη πληρης. Θα ξαναπεραστει σημερα αργουτσικα και λογικα αρχες του μηνα θα ερθει το 1ο update αυτης. Θα την σεταρω με μερικα πραγματα που εχω στο μυαλο μου ως εναλλακτικες βασικων εφαρμογων.

Ευτυχως πηρανε φορα και μπηκανε και αλλοι στον κοπο και καπως αρχισε να κινειται το πραγμα. Εχω γραψει αρκετα πραγματα στο talk.sonymobile.

Λογικό έτσι όπως τα έκανε!

6,5 εκκ συσκευές όταν η samy έχει 291 εκκ και η apple 206 εκκ συσκευές

Και το Xperia 1 ακόμα!!!!

Εγώ θα το έβγαζα τώρα με αυτά που συμβαίνουν και εξ αρχής με τιμή κοντά στα 800.

Η τώρα η ποτέ!

Αυτή την στιγμή που το μέλλον με την Huawei είναι αβέβαιο χιλιάδες υποψήφιοι του p30 pro και mate ψάχνουν την εναλλακτική.

Το 70% θα πάει Sammy αλλά μπες μέσα στο 30% τουλάχιστον !!!

Δε θα κρατήσει για πολύ,μέσα στο 3μηνο θα τα βρουν πιστεύω.

Οπότε βάλε μερικά Xperia σε χέρια ανθρώπων τώρα που είναι ευκαιρία να δουν το φως του ήλιου.

Ημαρτον δηλαδή!

Αυτή η εταιρεία είναι ότι χειρότερο έχω δει στην ζωή μου από πλευράς στρατηγικής.

Η htc η καημένη τα έδινε ΟΛΑ κάμερες ηχεία οθόνη επιδόσεις και πέθανε και η Sony που ξυραφιζει τον εαυτό της ωσάν αυτόχειρας ζεί ακόμα.

Μέσα Ιουνίου διαθέσιμο στην Ευρώπη,Μέσα Ιουλίου στην Αμερική.

Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις.

Εν τω μεταξύ η sony με την samsung συνεργάζονται για οθόνη OLED με οθόνη 21:18 για λογαριασμό μιας συσκευής με κωδική ονομασία xperia F

καταλαβαίνεις τι εννοεί με το F?;)

Fail :p

Kακα τα ψεματα, Sony συντηρειται απο ολες τις αλλες συσκευες μαζι με το playstation και απλα ειχε χασουρα τα τελευταια χρονια.

Το θεμα Huawei ή θα ειναι η αρχη του τελους ολων των κινεζικων brands ή απλα θα γινει ενα σχισμα σε λειτουργικα ή τιποτα απο ολα αυτα.

Πιστευω στο τελευταιο. Μπορει να παρει τεραστιες διαστασεις αν το τραβηξουν.

Στα του ΧΖ3 με Q Beta να πω οτι εχουν εξαλοιφθει πολλα σκαλωματακια που υπηρχαν τωρα με την 2η δοκιμη. Λογικα στο update Ιουνιου θα βελτιωσουν πολλα.

Γλυκοκοιταζω Oneplus 7 pro ή Asus Zenfone 6Z να παρω καποια στιγμη για να τα εχω παραλληλα με το ΧΖ3.

Οσον αφορα τον ταχυφορτιστη της Sony που καποτε ψαχναμε

https://estore.sonymobile.com/gr/sony-quick-charger-uch32c-black-eu-314806/

50 ευρω στο επισημο...

Υπαρχει και αυτος ο υπερτουμπανος https://inspector-gadget.gr/sony-introduces-usb-type-c-ultra-fast-charger-with-39w-usb-pd-output/

Edited by r31134

Στις αρχές ψαχνόμουν για ταχυφορτιστές της sony,αργότερα συνειδητοποίησα οτι φορτίζω πάντα πριν ππαω για ύπνο.

να ρωτήσω κάτι,παίζει να έχω 2 συσκευές και να χρησιμοποιώ τον ίδιο αριθμό?

Δηλαδή να έχω μια sim στην κάθε μια με τον ίδιο αριθμό?

Καποιοι παροχοι δινανε διδυμες sim γι αυτο το σκοπο αλλα μονο σε συμβολαια νομιζω.

Kαι οχι ταυτοχρονη χρηση

Edited by r31134

Καποιοι παροχοι δινανε διδυμες sim γι αυτο το σκοπο αλλα μονο σε συμβολαια νομιζω.

Kαι οχι ταυτοχρονη χρηση

cosmote ειμαι με συμβόλαιο.

Δεν θέλω διπλή χρήση.

Thank's Δημήτρη!