r31134 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Λιγο μας τα μπουρδουκλωνει για το δικαρτο αν και γραφει ξεκάθαρα για το Η9436 non Branded ότι μπορει να το δεχτει. Τίθεται θεμα εγγυησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Important information This is a beta software for your device, intended for application development and not for daily use. Please be aware that it might be unstable and functionality might be under development. All personal content in the device will be lost and you cannot use Backup or Restore as long as you run the preview software. Not all variants of XZ3 will have the support for the Q Beta software, only versions H8416, H9436 and H9493. Operator customized devices will not be able to download the Android Q Beta software version. To make sure you get a compatible device, the safest way is to buy a device directly from Sony Mobile. The Dual Sim functionality that is present in some versions is not supported in Android Q Beta. Μόνο και μόνο που θα χάσεις προσωπικά περιεχόμενα και χωρίς back up τρώει Χ. Απλά το σίγουρο είναι ότι το μοντέλο μας τον Οκτώβρη θα μπορεί κανονικά να λειτουργεί το Q Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Δεν εχω προβλημα σ αυτο. Θα δουμε ποσο σταθερο θα είναι και αναλογως ίσως το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Δεν εχω προβλημα σ αυτο. Θα δουμε ποσο σταθερο θα είναι και αναλογως ίσως το δοκιμασω. Καλησπερα :) Δημητρη σκεφτεσαι να την περασεις, εμενα αρχισε να με τρωει ηδη :lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ναι,το σκεφτομαι γιατι θα εχω το dark theme και τα gestures χωρις να χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογες. Θα κανω back up με την πρωτη ευκαιρια και θα προχωρήσω στην Beta Q. Ηδη ειδα μερικα βιντεο. Λιγο χρονο θελω να δουμε μην υπαρχει καποιο σοβαρο bug γιατι θα ειμαστε σε πειραματικο σταδιο και δε εχω προς το παρον 2η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ναι,το σκεφτομαι γιατι θα εχω το dark theme και τα gestures χωρις να χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογες. Θα κανω back up με την πρωτη ευκαιρια και θα προχωρήσω στην Beta Q. Ηδη ειδα μερικα βιντεο. Λιγο χρονο θελω να δουμε μην υπαρχει καποιο σοβαρο bug γιατι θα ειμαστε σε πειραματικο σταδιο και δε εχω προς το παρον 2η συσκευή. Πολυ ωραια, σχετικα με προβληματα εχει μια γενικη περιγραφη, οποιος κανει την αρχη ας ενημερωσει :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 (edited) Για αρχη εστειλα ερωτηση αν υποστηριζεται η customization version του Η9436 που εχω. Μη μπαινω αδικα σε κοπο αν δε γινεται. Ειμαι με 1316-3203_R11B Για να δουμε... Καθε συσκευη που θα παρει την Q Beta μετονομαζεται σε Η8416. Αν επανέλθεις στην Ρie επανερχεται και το ονομα. Η καμερα επιρεαζεται οπως και η μη αναγνωση memory card. Edited May 9, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Καλημερες :) πρωινή ενημέρωση στο κινητακι μας. ;) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Εμας λογικα σε δυο τρεις ημερες θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Εμας λογικα σε δυο τρεις ημερες θα έρθει. Ετσι ;) Βλέπω οι ειδοποιήσεις άλλαξαν χρώμα. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Δηλαδη; γιναν μαυρες μηπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Πηρα απαντηση οτι η συσκευη μου μπορει να δεχτει την Q Beta. Θα ασχοληθω εντος ημερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Μπλε χρώμα βλέπω. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Πηρα απαντηση οτι η συσκευη μου μπορει να δεχτει την Q Beta. Θα ασχοληθω εντος ημεραςΕίσαι τολμηρός, όταν το ποσταρα δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα το κάνεις. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Εφόσον εχουμε αυτή τη επισημη δυνατοτητα και είναι συμβατη και η συσκευή μου με την version που εχει, θα κανω ένα πειραμα.Αν μου κανει τη ζωη τοσο δυσκολη στις βασικες εφαρμογες,θα γυρισω αμεσως στην 9. Θα σημειωσω τις υπάρχουσες εφαρμογες μου,θα τις ξανακατεβάσω στην Βeta και θα σημειωνω τι κολληματα θα αντιμετωπισω.Περα από τα οσα εχουν ηδη αναγραψει.Οτι θελετε το συζητάμε,να κανω και παραπανω δοκιμες σε πραγματα που ισως γνωρίζετε καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Sony H8416,Android 10 Beta.Όλα βαινουν αψογα. Οριστε μερικα πρωτα screenshots. Γινεται η επαναφορά των εφαρμογών μου από την Google τωρα. Παραδόξως δεν σκαλωσα σε τιποτα. Το σκουρο θεμα είναι ένα αρκετα ξεκουραστο σκουρο γκρι. Eφαρμοζεται και στις επαφες και στον dialer. Οι χειρονομιες εχουν 3 τροπους λειτουργιας:κλασικα on screen buttons, 2 buttons navigation και fully gestural navigation. Edited May 10, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Ωραίο δείχνει! πως θα κάνεις επαναφορά των εφαρμογών σου? μπορείς να έχεις τις εφαρμογές σου στο beta Q? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 (edited) Ηδη κατεβηκαν με το που συνδεθηκα στον google λογαριασμο μου και δοκιμάζονται σιγα σιγα. Ο σκυλος ο Nova δουλευει και παλι.Με απασχολουσε ότι θα ξαναστηνω μια μια τις εφαρογες αλλα οκ όλα. Το σχετικο forum για εμας είναι εδώ: https://talk.sonymobile.com/t5/Android-Q-beta/bd-p/AndroidQbeta ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ CUSTOMIZATION VERSION για να μην μπαινετε αδικα στον κοπο δοκιμης. Εκανα back up και με το companion. Επισης,θελει και εκεινο αναβαθιση σε εκδοση 2.5 τουλάχιστον. Τυχον προβλήματα θα σας τα γραφω εδω Edited May 10, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Aρχικα δεν μπορουσα να κανω και να δεχτω κλησεις ενώ τα sms ειχαν καθυστερηση. Λυθηκε,πατωντας carrier στην αναζητηση στις ρυθμισεις και απλα εκανα tap στο πρωτο αποτέλεσμα.Απο τοτε εχω κανονικα τηλεφωνο αλλα δεν εχω 3G/4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Απο τους ατυχους που δεν υποστηριζεται η version :mad::mad: εφαγα αδικα τον χρονο μου. Κατι τετοιες στιγμες σκεφτομαι τα μηλαρακια. Δημητρη ευχαριστω για την βοηθεια ;) Ετοιμος να το σουταρω ειμαι με χαλανε αυτες οι βλακειες του ανδροιντ με φουλ σηματα και εκδοσεις..... Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 βρε arxonta γιατι σκεφτεσαι τα μηλαρακια; δεν εχει βγει η εκδοση αυτη,βασικα θα βγει μετα το καλοκαιρι και να εισαι σιγουρος μαζι με τα pixel θα την παρετε,η sony τα παει καλα εδω. ο φιλος εγινε batta tester,ενα πειραματόζωο για καλο δικο σου! εμεις με το xz1 κατσε να δεις που θα πουνε εκλεισε 2ετια γιατι παρουσιαστικε σεπτεμβρη περσι και θα μεινουμε με 1 αναβαθμιση,απο 8 σε 9 δηλαδη και θα ειναι απο τις λιγες ναυαρχιδες που θα εχουν παρει ενα μεγαλο update! και επειδη ψιλοπουλησε λογο οτι του λιωσανε την τιμη θα πεσει τον ΟΥΑΑΑΑΑΑ της αρκουδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 ποιό καλοκαίρι? Κοντά στον Νοέμβρη θα έρθει. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 βρε arxonta γιατι σκεφτεσαι τα μηλαρακια; δεν εχει βγει η εκδοση αυτη,βασικα θα βγει μετα το καλοκαιρι και να εισαι σιγουρος μαζι με τα pixel θα την παρετε,η sony τα παει καλα εδω. ο φιλος εγινε batta tester,ενα πειραματόζωο για καλο δικο σου! εμεις με το xz1 κατσε να δεις που θα πουνε εκλεισε 2ετια γιατι παρουσιαστικε σεπτεμβρη περσι και θα μεινουμε με 1 αναβαθμιση,απο 8 σε 9 δηλαδη και θα ειναι απο τις λιγες ναυαρχιδες που θα εχουν παρει ενα μεγαλο update! και επειδη ψιλοπουλησε λογο οτι του λιωσανε την τιμη θα πεσει τον ΟΥΑΑΑΑΑΑ της αρκουδας. Χαχα σωστος εισαι βρε Γιωργο ;) εγω απλως αναποδιαζω με κατι τετοια, ειχα ολη την διαθεση να την περασω και σκαλωσε στις λεπτομερειες, δε πειραζει παμε παρακατω.:) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 :lol::lol::lol::lol: το ξερω σε νιωθω,εμεινες με την φαγουρα και χωρις ξυσιμο αναγκαστικά θα περιμενεις λιγο να φυγει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 (edited) Το σήμα και το δίκτυο είναι λίγο ασταθές αλλά ευτυχώς έχω 3G με χειροκίνητες ρυθμίσεις δικτυου. Υπάρχουν μερικά σκαλωματα-παγωματα αλλά όλα φεύγουν αμέσως. Η κάρτα μνήμης υπολειτουργεί.την βλέπω αλλά όχι από το άλμπουμ.μονο από διαχείριση αρχείων.η δευτερη sim δεν υποστηρίζεται καθόλου. Viber,Kiwi browser και Kakao talk δουλεύουν καλά. Για κάμερα,έχουμε μια απλή εφαρμογή χωρίς σχεδόν καθόλου ρυθμίσεις. Edit: συνδέθηκε και το 4G και στο σήμα δίπλα αναγράφει LTE αντί 4G που έλεγε πριν Edited May 11, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts