Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γελασαμε και σημερα... Περασα απο καταστημα Γερμανος και ρωτησα αν φλασαρουν το λογισμικο της Cosmote στο ΧΖ3 για να εχουμε wifi calling. Δεν ειχαν εδω Θεσσαλονικη λογισμικο οποτε πρεπει η συσκευη να σταλει Αθηνα(τοσο δυσκολο ειναι τα σταλει το αρχειο στο καταστημα???). Αν ειχαν,απαιτουνταν περιπου 3 ωρες και κοστος 37 ευρω. Γεια σας και χαρα σας.

Γελασαμε και σημερα... Περασα απο καταστημα Γερμανος και ρωτησα αν φλασαρουν το λογισμικο της Cosmote στο ΧΖ3 για να εχουμε wifi calling. Δεν ειχαν εδω Θεσσαλονικη λογισμικο οποτε πρεπει η συσκευη να σταλει Αθηνα(τοσο δυσκολο ειναι τα σταλει το αρχειο στο καταστημα???). Αν ειχαν,απαιτουνταν περιπου 3 ωρες και κοστος 37 ευρω. Γεια σας και χαρα σας.

Ευθυμησαμε.......να λείπει το βύσσινο.

Του πέρασα γυαλί, καθησε καλά αν και οι κυρτες οθόνες δεν είναι ότι καλύτερο.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Πιο γυαλι περασες? Μεγιες!

Ευχαριστώ Δημήτρη.

Το mocolo 3d, μάλλον τελευταίο ήταν γιατί δεν το βρίσκω πλέον στο Σκτρουτζ.

edit https://www.tech-in.gr/mocolo-tempered-glass-3d-sony-xperia-xz3-black.html

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Έχεις το dual sim και σου είπαν ότι γίνεται? Δεν νομίζω να ισχύει, αφού δεν έχει firmware η Cosmote για το dual

• Administrators
Έχεις το dual sim και σου είπαν ότι γίνεται? Δεν νομίζω να ισχύει, αφού δεν έχει firmware η Cosmote για το dual

Λογικά δεν περνάνε το firmware, αυτό το κανείς και μόνος σου, δε χρειάζεται να το πας στο κατάστημα. Προφανώς περνάνε αυτό το installable αρχείο που κάνει cosmote branded τη συσκευή.

Modpic.gif

To εξηγησα λεπτομερως οτι ειναι δικαρτο και αγορασμενο εκτος δικτυου. Δεν ειχε το software για να απαντησει με βεβαιοτητα αλλα ειπε πιθανων γινεται. Απο την αλλη αφου μονο η cosmote εφερε μονοκαρτα στην Ελλαδα και αρα τα χει branded, ποιο το νοημα να φλασαρουν εξτρα το αρχειο? Δεν ξερω αλλα και πλεον ουτε θα ασχοληθω αλλο γιατι τελος η cosmote σε 15 μερες.

Ειδα το s10 plus στα σταντ του public στο cosmos.....ποιοτητα κατασκευης και πιο ατονα χρωματα σε σχεση με το θηριο οι πρωτες εντυπωσεις.

Δεν μου εκανε αυτο το κλικ γενικα σαν υλοποιηση.

hqdefault.jpg

Άρχοντα να σε ρωτήσω κάτι,ποια η γνώμη σου για τα Sony WF-1000X?

Γράψε μου 2 λόγια.

Εγώ με τα sbh54 ήμουν πολύ δυσαρεστημένος με το Μ5 μου αλλά με το ΧΖ3 δεν είχα ποτέ διακοπές,δεν αποσυνδέθηκε ποτέ και είναι άλλο bluetooth λες και το πρόβλημα ήταν το κινητό!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Άρχοντα να σε ρωτήσω κάτι,ποια η γνώμη σου για τα Sony WF-1000X?

Γράψε μου 2 λόγια.

Εγώ με τα sbh54 ήμουν πολύ δυσαρεστημένος με το Μ5 μου αλλά με το ΧΖ3 δεν είχα ποτέ διακοπές,δεν αποσυνδέθηκε ποτέ και είναι άλλο bluetooth λες και το πρόβλημα ήταν το κινητό!

Το sbh54 ηταν σκετη αποτυχια, μετα το sbh52 περιμεναμε την διαδοχη κατασταση αλλα καμια σχεση.

Τα WF-1000X τα ειχα παρει με το πρωτο ΧΖ3, σαφως ανωτερα των airpods αλλα με μετρια μπαταρια και συνεχεις αποσυνδεσεις σε κλησεις σε σημειο να τα εχω μονο για μουσικη, τα εδωσα μετα απο λιγο διαστημα .....στην αποκτηση του δευτερου θηριου συνεπεσε με προσφορα απο την σονυ των WF-1000X αλλα αυτη την φορα ηθελα να εχω μια σωστη εικονα εαν εχουν αποκατασταθει τα οποια θεματα ειχαν, με ενημερωσαν οτι εχει δωθει ενημερωση που εξαλειφει τα θεματα αυτα, τα ακουστικα πλεον δουλευουν υποδειγματικα και σε συνδοιασμο με την εφαρμογη που εχει η σονυ εχει γινει πολυ καλη δουλεια.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Ναι σε ευχαριστώ!

Ήμουν μεταξύ αυτών και του xperia ear όταν πήρα το ΧΖ3 γιατί πίστευα ότι θα είχα θέματα με το sbh54.

Δεν με ενδιαφέρει η μουσική αλλά λόγω επαγγέλματος μιλάω πολύ και ήθελα κάτι να με υποστηρίζει.

Τελικά το sbh54 δεν ξέρω πως,έκανε το θαύμα του και είμαι κατευχαριστημένος και έτσι δεν προέβη σε αγορά.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ναι σε ευχαριστώ!

Ήμουν μεταξύ αυτών και του xperia ear όταν πήρα το ΧΖ3 γιατί πίστευα ότι θα είχα θέματα με το sbh54.

Δεν με ενδιαφέρει η μουσική αλλά λόγω επαγγέλματος μιλάω πολύ και ήθελα κάτι να με υποστηρίζει.

Τελικά το sbh54 δεν ξέρω πως,έκανε το θαύμα του και είμαι κατευχαριστημένος και έτσι δεν προέβη σε αγορά.

Το Xperia Ear καινοτόμο ακουστικό με πλήθος δυνατοτήτων, εφόσον το 54 είναι απροβληματιστο μια χαρά τότε.

hqdefault.jpg

Ειδα το s10 plus στα σταντ του public στο cosmos.....ποιοτητα κατασκευης και πιο ατονα χρωματα σε σχεση με το θηριο οι πρωτες εντυπωσεις.

Δεν μου εκανε αυτο το κλικ γενικα σαν υλοποιηση.

Εγω επιασα μονο το S10 οχι το plus αλλα δεν το δουλεψα . Τρομερα βολικο στο χερι απο ολα αλλα ως εκει.Η βαφη η ασημι περιμετρικα ηταν μετριοτατη.Και λιγο κιτρινωπης αποχρωσης οθονη αλλα αυτο θα ρυθμιζεται ευκολα. Πολυ βιαστικα το ειδα.

Εγω επιασα μονο το S10 οχι το plus αλλα δεν το δουλεψα . Τρομερα βολικο στο χερι απο ολα αλλα ως εκει.Η βαφη η ασημι περιμετρικα ηταν μετριοτατη.Και λιγο κιτρινωπης αποχρωσης οθονη αλλα αυτο θα ρυθμιζεται ευκολα. Πολυ βιαστικα το ειδα.

Έτσι ακριβώς Δημήτρη.

Το θηρίο σε κυπαρισσι ή βυσσινί θα ήταν όνειρο..... Δυστυχώς δύο φορές μαύρο μου έτυχε :(

hqdefault.jpg

Του λειπει αυτο το sharpening στις ακρες των πραγματων και εχει θερμοτερα χρωματα.

Μια χαρα ειναι ομως. Ακομα και με το Ζ1 Compact και το Xperia S βγαζαμε φοβερες φωτογραφιες συγκριτικα με αλλα κινητα.

Το συζήταγα με τον Γιώργο @georgerapp,προσωπικά,αν και στο ΧΖ3 έχει περισσότερη λεπτομέρεια και φαίνεται στην κολόνα απέναντι,θα προτιμούσα του Μ5. Στα μάτια μου είναι καλύτερη,αν φτάσει βέβαια το βλέμμα σου μέχρι τέρμα κάτω στα σπίτια στο Μ5 έχει μια θολούρα σε αντίθεση με το ΧΖ3.

Γενικά από αυτήν την φωτογραφία δεν είμαι ευχαριστημένος από το ΧΖ3.

Σε φίλους που την είδαν προτιμάνε του καινούργιου,λένε ότι η όξυνση είναι τόσο όσο.

Θα συμφωνήσω οτι με τα παλαιότερα Sony βγάζαμε πολύ καλές φωτογραφίες.

Edited by guy_fawkes

Αριστερα στην ασπρη μπαλκονοπορτα, δεν φαινονται καν οι οριζοντιες γραμμες. Στο κινητο δεν φαινονται οι διαφορές τωρα που τις βλεπω αλλα στο λαπτοπ εχουν αρκετη.Του Μ5 σαν Samsung που βαζει φιλτρο μοιαζει

Αριστερα στην ασπρη μπαλκονοπορτα, δεν φαινονται καν οι οριζοντιες γραμμες. Στο κινητο δεν φαινονται οι διαφορές τωρα που τις βλεπω αλλα στο λαπτοπ εχουν αρκετη.Του Μ5 σαν Samsung που βαζει φιλτρο μοιαζει

Αυτό ήθελα να γράψω,τώρα αυτό ήθελα να προσθέσω:lol:

Πράγματι ίσως για αυτό την προτιμώ,έχω μια κλίση στις φωτογραφίες των samsung,ίσως δεν έχω συνηθίσει την λεπτομέρεια ακόμα του δικού μας.

Προσωπικα πιστευω αν θες να δωσεις βαση στις φωτογραφιες, νυχτας και ζουμ, η Huawei. Και φυσικά επομενο level μια dslr. Edited by r31134

Προσωπικα πιστευω αν θες να δωσεις βαση στις φωτογραφιες, νυχτας και ζουμ, η Huawei. Και φυσικά επομενο level μια dslr.

επόμενος στόχος το xperia 1 ή (και) μια mirrorless

επόμενος στόχος το xperia 1 ή (και) μια mirrorless

Καλησπερα στην παρεα :) το xperia 1 πως σας φανηκε; σαν σχεδιαση δεν μου αρεσε, θα προτιμουσα ενα ΧΖ3 plus :happy:

hqdefault.jpg

Καλησπερα στην παρεα :) το xperia 1 πως σας φανηκε; σαν σχεδιαση δεν μου αρεσε, θα προτιμουσα ενα ΧΖ3 plus :happy:

Καλησπέρα στην πολιτισμένη παρέα θες να πεις γιατί παντού τρώγονται.:)

Νομίζω ότι πρέπει να το συνηθίσει κάποιος όσο αναφορά την σχεδίαση αλλά δεν νομίζω να μου πάρει και χρόνο, θεωρώ όμως ότι στο θέμα της κάμερας θα είναι πολύ δυνατό μιας και υπάρχει συνεργασία με την alpha.

Στα υπόλοιπα harware λογισμικά και άλλα θα είναι κλασσικό sony,κορυφαίο!

Αν δεν το δω απο κοντα,δεν μπορω να πω αν μ αρεσει. Το ΧΖ3 απο τις φωτο φαινεται σαν παχουλη κυρια με καμπυλες αλλα απο κοντα ειναι μια τελειως διαφορετικη ιστορια. Χωρια τα υλικα και το βαρος.

Το Χ1 μου φαινεται λιγο τεραστιο αλλα θα ειναι πολυ δυνατο.Το ΧΖ3 ειναι στο οριο μεγεθους για το γουστο μου,τοσο οπτικο οσο και στο χερι μου.

Θα κοιτάξω και μπρος note μεριά αλλά με snap μόνο!