Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα άρχοντα

για δεύτερη φορά? τι εννοείς?:)

Καλησπερα φιλε μου, ευχαριστω πολυ.:)

Ημουν απο τους πρωτους κατοχους του θηριου στο νημα, μετα απο μια βολτα σε αλλες συσκευες επανηλθα με διαθεση να κρατησω την συσκευη καιρο.:)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Το wifi calling ειπες οτι το εχεις ενεργοποιησει? Αν ναι,με ποιο τροπο?

Το wifi calling ειπες οτι το εχεις ενεργοποιησει? Αν ναι,με ποιο τροπο?

Δημητρη εστειλα μηνυμα στο 1330 και ενημερωθηκα οτι ειναι ενεργοποιημενο για την συσκευη μου.

hqdefault.jpg

Και εμενα ειναι αλλα οι σχετικες ρυθμισεις να δουλευει δεν εμφανιζονται καπου

Και εμενα ειναι αλλα οι σχετικες ρυθμισεις να δουλευει δεν εμφανιζονται καπου

Εχεις δικιο σε αυτο, δεν εμφανιζει επανω το σχετικο εικονιδιο, παραυτα επειδη εχω και εγω τραγικο σημα στο σπιτι τις οποιες κλησεις ειχα ηταν απροβληματιστες.

hqdefault.jpg

περιγραφικά τι είναι το wifi callng και πως το ενεργοποιούμε στην συσκευή μας?

Εγω με cosmote είμαι σύνδεση αλλά εταιρική

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html

Να σου πω οτι βολευει απιστευτα σε μερη οπου δεν υπαρχει καλυψη.Λειτουργει ακομα και σε λειτουργια πτησης και εχει σχεδον τελεια ποιοτητα κλησης. Πρεπει να ειναι branded συσκευη δηλαδη αγορασμενη απο δικτυο cosmote γιατι εχει ειδικο λογισμικο.Η συσκευη γενικα τα υποστηριζει μονο με αυτο το λογισμικο της cosmote.

Μακαρι να βγαλουν και οι αλλοι παροχοι

Edited by r31134

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html

Να σου πω οτι βολευει απιστευτα σε μερη οπου δεν υπαρχει καλυψη.Λειτουργει ακομα και σε λειτουργια πτησης και εχει σχεδον τελεια ποιοτητα κλησης. Πρεπει να ειναι branded συσκευη δηλαδη αγορασμενη απο δικτυο cosmote γιατι εχει ειδικο λογισμικο.Η συσκευη γενικα τα υποστηριζει μονο με αυτο το λογισμικο της cosmote.

Μακαρι να βγαλουν και οι αλλοι παροχοι

Εμένα έχει αγοραστεί απο media αρα δεν???

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Παιδιά προχθές πήρα το Honor 8X από πλαίσιο και άμεσα χωρίς ρύθμιση ενεργοποιηθηκε το wificall..... Στην σελίδα της κοσμοτε δείχνει ότι μόνο από αγορά από το δίκτυο τους ισχύει.

Ότι και στο δικό μας, στην πράξη όμως δεν ίσχυε, υποθέτω κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο θηρίο που έχω σήμα στο σπίτι ενώ πριν δεν.

hqdefault.jpg

Σε λειτουργία πτησης παιζει; μιλας κανονικα; οσες μπαρες σηματος και να χεις, πρέπει να εμφανίζεται το συμβολακι του wowifi και να ειναι ορατες οι σχετικές ρυθμισεις. Δεν ενισχυει το υπαρχων σήμα

Σε λειτουργία πτησης παιζει; μιλας κανονικα; οσες μπαρες σηματος και να χεις, πρέπει να εμφανίζεται το συμβολακι του wowifi και να ειναι ορατες οι σχετικές ρυθμισεις. Δεν ενισχυει το υπαρχων σήμα

Δημήτρη ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά έχω σήμα άριστο στο σπίτι όπου απλές συσκευές χωρίς υποστήριξη ήταν off.... Πάντως σίγουρα δεν ισχύει αυτό που γράφουν στην σελίδα τους.

Εδώ μου έγραψαν ότι είναι ενεργή η υπηρεσία ενώ σε μήνυμα που είχα στείλει για το G7 μου απάντησαν ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται......

hqdefault.jpg

Δε νομιζω να σχετιζεται μ αυτο. Αν παιζει σε λειτουργια πτησης τοτε το εχεις. Αλλιως όχι. Αν εισαι τόσο τυχερός που φτιαξαν το σημα τοτε δεν το χρειαζεσαι καν!!!

Το οτι ειναι ενεργη η υπηρεσια με το sms σημαινει οτι εχει ενεργοποιηθεί στον αριθμο σου και στην συσκευη σαν δυνατοτητα αλλα πρεπει και η συσκευή να χει το καταλληλο λειτουργικο για να παιξει.

Edited by r31134

Η Cosmote βλέπω έχει firmware για το xz3 https://xpericheck.com/device/H8416 Αν είναι αυτό το μοντέλο που έχετε τότε περάστε το firmware της Cosmote για volte/WiFi call. Αν δεν υπάρχουν οι επιλογές στο μενού του τηλεφώνου για volte και WiFi call τότε δεν λειτουργούν ακόμη και αν είναι ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες για την γραμμή σου. Για να τσεκαρεις αν λειτουργεί το wifi call βάζεις λειτουργία πτήσης και ανοίγεις το wifi, αν μπορείς να κάνεις κλήση τότε λειτουργεί αν όχι δεν λειτουργεί. Για volte όταν είσαι σε 4g και κάνεις κλήση αν παραμένει σε 4g τότε λειτουργεί, αν όχι και σε γυρνάει σε 3g δεν λειτουργεί

Η Cosmote βλέπω έχει firmware για το xz3 https://xpericheck.com/device/H8416 Αν είναι αυτό το μοντέλο που έχετε τότε περάστε το firmware της Cosmote για volte/WiFi call. Αν δεν υπάρχουν οι επιλογές στο μενού του τηλεφώνου για volte και WiFi call τότε δεν λειτουργούν ακόμη και αν είναι ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες για την γραμμή σου. Για να τσεκαρεις αν λειτουργεί το wifi call βάζεις λειτουργία πτήσης και ανοίγεις το wifi, αν μπορείς να κάνεις κλήση τότε λειτουργεί αν όχι δεν λειτουργεί. Για volte όταν είσαι σε 4g και κάνεις κλήση αν παραμένει σε 4g τότε λειτουργεί, αν όχι και σε γυρνάει σε 3g δεν λειτουργεί

Σωστη η παρεμβαση σου, αποτελει μονοδρομο για την ενεργοποιηση της υπηρεσιας.

Το δοκιμασα σε πτηση και παπαλα.....ισως εχω απλως καλυτερο σημα σπιτι και μεχρι εκει.

hqdefault.jpg

Το οτι εχουμε το μοντελο Η9436 (δικαρτο) αλλα τα firmwares λενε για Η8416 (μονόκαρτο) παιζει ρολο?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαλλον εδω ειμαστε αλλα δεν εχει rom της Cosmote https://xpericheck.com/device/H9436

Edited by r31134

Το οτι εχουμε το μοντελο Η9436 (δικαρτο) αλλα τα firmwares λενε για Η8416 (μονόκαρτο) παιζει ρολο?

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαλλον εδω ειμαστε αλλα δεν εχει rom της Cosmote https://xpericheck.com/device/H9436

Ναι, δεν είναι το ίδιο. Το παράλογο με την Cosmote είναι ότι υποστηρίζει το δικαρτο xz2 και όχι το μονοκαρτο, ενώ στο xz3 συμβαίνει το αντίθετο

Cosmote και λογικη δεν υπαρχει στο θεμα του wifi calling. Οταν αγορασα το Ρ10 απο καταστημα τους με το λογισμικο τους μεσα για να παιζει το wifi calling,περιμενα 1μιση μηνα και μετα ειδα φως. Τωρα με το ΧΖ3 πας σε καταστημα τους,σε στελνουν σε Γερμανο,οι μισοι Γερμανοι λενε γινεται και οι αλλοι μισοι λενε οχι.Η επισημη λιστα τους λεει συμβατη συσκευη αρκει να αγοραστει απο αυτους. Ε με ολα αυτα και το χαλια σημα τους εδω περα,με αναγκασαν να φυγω. Οι αλλες εταιριες δηθεν θα παρουσιαζαν κατι αντιστοιχο φετος αλλα δεν κουνιεται φυλλο.

Το ΧΖ2 βγηκε εξαρχης με την 9? Δεν βρισκω αλλο λογο.

• Administrators

Μη δοκιμάσεις να βάλεις στη συσκευή σου firmware που προορίζεται για άλλη έκδοση γιατί θα το brickάρεις

Modpic.gif

Ψαχνοντας το λινκ,δεν εβρισκα για εμας και θεωρησα θα υπαρχει μονο αυτο. Μετα βρηκα το δικο μας μοντελο για το οποιο τελικα δεν εχει προσαρμοσμενη rom cosmote. Δεν θα βαζα ουτως ή αλλως,ποσο δε τωρα που σε 20 μερες θα εχω φυγει οριστικα απο την εταιρεια.

Το κουλο ειναι οτι στην Ελλαδα κυκλοφορησε νομιζω μονο το δικαρτο και η cosmote rom που κυκλοφορει στο διαδικτυο αφορα το μονοκαρτο.

• Administrators
Το κουλο ειναι οτι στην Ελλαδα κυκλοφορησε νομιζω μονο το δικαρτο και η cosmote rom που κυκλοφορει στο διαδικτυο αφορα το μονοκαρτο.

Ευρέως στη χώρα μας κυκλοφόρησε το δίκαρτο ενώ η cosmote σε αποκλειστικότητα έφερε το μονοκαρτο.

Modpic.gif

Cosmote και λογικη δεν υπαρχει στο θεμα του wifi calling. Οταν αγορασα το Ρ10 απο καταστημα τους με το λογισμικο τους μεσα για να παιζει το wifi calling,περιμενα 1μιση μηνα και μετα ειδα φως. Τωρα με το ΧΖ3 πας σε καταστημα τους,σε στελνουν σε Γερμανο,οι μισοι Γερμανοι λενε γινεται και οι αλλοι μισοι λενε οχι.Η επισημη λιστα τους λεει συμβατη συσκευη αρκει να αγοραστει απο αυτους. Ε με ολα αυτα και το χαλια σημα τους εδω περα,με αναγκασαν να φυγω. Οι αλλες εταιριες δηθεν θα παρουσιαζαν κατι αντιστοιχο φετος αλλα δεν κουνιεται φυλλο.

Το ΧΖ2 βγηκε εξαρχης με την 9? Δεν βρισκω αλλο λογο.

Είναι συμβατή αυτή που πουλάνε σε γερμανο, Cosmote γιατί είναι η μονοκαρτη.

Είναι συμβατή αυτή που πουλάνε σε γερμανο, Cosmote γιατί είναι η μονοκαρτη.

Ανάθεμα και αν πούλησε έστω και μια συσκευή Xz3 ο ΟΤΕ, κλασσικά στο παζάρι τους θα της προωθήσουν πάλι, τόσες συσκευές εκτός ΟΤΕ είχα και δούλευε το σήμα μια χαρά, τώρα σε αυτό βρήκαμε να σκαλωσουμε;

hqdefault.jpg

Ειναι λιγο ρισκο γιατι μπορει να πεσει η ποιοτητα σε καποιο τομεα αλλα ειναι σε θετικη κατευθυνση οι κινησεις.