Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

275 ΜΒ. Καθε μηνα σταθερα εκει με ενα βαρβατο update. Μπραβο στη sony Edited by r31134

τι περιέχει αυτό το update για παράδειγμα,γνωρίζουμε?

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Καποια ουσιαστικη αλλαγη δεν ειδα με το update αρα θα αφορα θεματα ασφαλειας,αποδοσης,σταθεροτητας κλπ.

Κατι ενδιαφερον που ειδα για την φωτογραφικη. Βαζω 2 φωτογραφιες που εβγαλα στο αυτοματο,την μια μετα την αλλη αμεσως και με μονη αλλαγη ρυθμισης στην διορθωση φακου: απο ποιοτητα εικονας το εβαλα στην διορθωση παραμορφωσης. Διαπιστωσα οτι στην διορθωση παραμορφωσης δινει λιγο παραπανω iso με αποτελεσμα να βγαινουν πιο φωτεινες οι φωτογραφιες,οσο και αν εβγαζα. Επισης,αριστερα στην τσιμενοκολωνα,φαινεται η διαφορα στην παραμορφωση.Μου αρεσε πολυ περισσοτερο λοιπον η επιλογη διορθωσης παραμορφωσης.Ο ηλιος θεωρητικα ειναι κοντρα στην καμερα και πανω απο τα συννεφα που φαινονται αλλα ειναι τοσο βαρυς και βροχερος ο ουρανος που δεν μπορεις να καταλαβεις που ειναι.

Ποιοτητα εικονας:

46472487375_9bca03f926_c.jpgDSC_0381 by Dim Tsak, on Flickr

Διορθωση παραμορφωσης:

46472502045_7f347d5cd9_c.jpgDSC_0382 by Dim Tsak, on Flickr

Ποια η γνωμη σας για το αποτελεσμα? Εχετε δοκιμασει αυτη τη ρυθμιση?

Εγώ όχι στο xz1 αλλά θα το κάνω.

Και εμένα σε σημεία μου φαίνεται ολίγον καλύτερη π.χ γρασιδια και στο μπλε Hyundai στο βάθος.

Τις είδα από κινητό και ομολογώ μου βγάζει την πίστη το Flickr στο ζουμ που κολλάει και θέλει reload.

Άσχετο δεν έχει να κάνει απλά έπρεπε να το πω!

Θα πω εντυπώσεις.

Αν ηταν τελικα λογω συννεφιας η αυτοματη αυξηση ISO και σε συνθηκες ηλιοφανειας βγαινουν ιδιες,τοτε μενουμε μονο στο κομματι παραμορφωσης και τι ενοχλει ή οχι. Σαν ποιοτητα και ποσοτητα πληροφοριας μου φαινονται ιδιες

αδελφε δε ξερω για εσας αλλα εμεις xz1 εχουμε ΘΕΜΑ,και ευχαριστω γιατι ουτε που το ειχα σκεφθει-ψαξει.

DSC-0008.jpg

DSC-0007.jpg

DSC-0004.jpg

DSC-0003.jpg

DSC-0006.jpg

DSC-0005.jpg

δε χρειαζονται συστασεις για το ποια ειναι ποια πιστευω ανθρωπος με η χωρις γυαλια το βλεπει.

πατα το + πανω στις φωτογραφιες για πιο κοντα.

το Iso πιστευω ηταν οπως και σε εμενα η το ιδιο η λογο της διόρθωσης η ιδια φωτομετρηση ηθελε μια μικρο αλλαγη.

θα το μεταβιβασω στο νημα μας.

λαβρακι εβγαλες βραδιάτικο!!!!

μονιμα στην διορθωση λοιπον......τουλαχιστον εγω!

Τελεια! Εχει μεγαλη διαφορα και σε σκοτεινες-ζορικες .

Νομιζω οι φωτο του λαπτοπ ειναι οι ιδιες

Edited by r31134

αλλαξε την πολυκατοικια απεναντι ρε φιλε,την μίκρυνε!!!!

αμ το επιπλο;θα στειλει τον μαραγκο να αυτοκτονησει!!!!

φανταζομαι ποσο αν και ανεπαίσθητα θα αλλαζε τα προσωπα ανθρωπους που τραβουσα!

μου θυμησε αυτο

στο 6:57 !

δεν ειναι ετσι φυσικα αλλα θελω να πω για πλακα.

χρησιμοτατη η παρατηρηση φιλε.

στο laptop οχι δεν ειναι το εχει βουλιαξει κανονικοτατα.

για κανενα και εσυ ενα τεστ ακομα καποια στιγμη,στο xz3 η κατασταση μπορει να ειναι πιο χαλαρη.

Edited by georgerapp

Εχεις δικιο,ειδα μονο το iso των φωτο του λαπτοπ και δεν εδωσα βαση στην παραμορφωση. Στην πολυκατοικια,δες τα καλωδια της ΔΕΗ...

Οταν τις ανοιγω στο λαπτοπ δυο μαζι και τις εναλλασω,φαινεται οι χαοτικη διαφορα στην παραμορφωση στη πολυκατοικια

Εγώ από το κινητό τις κατάλαβα όλες,στο PC μετά ήρθε και έδεσε.

Δες και σε εσάς εάν υφίσταται τέτοια κατάσταση.

Σε αυτή που εβαλες δεν είδα κάτι αλλά άσε το στην διόρθωση καλού κακού μέχρι να δεις και άλλα δείγματα.

Κάτι ξέρανε σε εμάς που από την αρχή το είχαν στην διόρθωση.

Θα προσπαθησω να βγαλω καποιου ειδους ευθυγραμμα αντικειμενα και οσο μπορω απο το ιδιο ακριβως σημειο ωστε να δω και να τις βαλω και εδω. Στις δικες μου εστιασα πιο πολυ στην φωτεινοτητα και λιγοτερο στην παραμορφωση που αντιληφθηκα λιγο στις ακρες.Θα επανελθω.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο παχυ καγκελο παντως φαινεται ευκολα η παραμορφωση αν τις δεις στο λαπτοπ, στις δικες μου

Εχει πολυ μεγαλη διαφορα η παραμορφωση στο κεντρο του φακου.Στην δεξια κολωνα της πορτας στο μεσον της φαινεται εντονα. Επισης,στο αυτοματο βαρατε με αυξημενη φωτεινοτητα (αυτο που ανεφερα λαθος ως εκθεση σε προηγουμενο ποστ) μαζι με ταπ για φωτομετρηση. Θαυματα κανει.

Ανοιξτε τις φωτο σε νεες καρτελες και εναλλαξτε μεταξυ τους για πιο ευκολη αντιληψη της παραορφωσης.

Ποιοτητα εικονας:

46474155005_eb3ac1759a_c.jpgDSC_0410 by Dim Tsak, on Flickr

Διορθωση παραμορφωσης:

33513081998_c09dd378a4_c.jpgDSC_0409 by Dim Tsak, on Flickr

Ναι παιδιά και εγώ όταν το πρωτοαγόρασα το είχα βάλει στην ποιότητα εικόνας,όταν ένας φίλος μου "έπαιξε" λιγάκι και μου πρότεινε διόρθωση παραμόρφωσης.

Είχε πολλές διαφορές σε πολλά πράγματα που ήταν "στραβα":lol:

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Πολυ καλες συνθηκες για μερικες φωτογραφιες σημερα.

Ολες στο auto και χωρις την παραμικρη επεξεργασια.

Η σχετικη ρυθμιση διορθωση παραμορφωσης ειναι μονιμη πλεον αντι της ποιοτητας εικονας.

33528933258_71f32d4f75_c.jpgDSC_0419 by Dim Tsak, on Flickr

47404913401_29f3daef87_c.jpgDSC_0416 by Dim Tsak, on Flickr

47352098532_03aaea52ed_c.jpgDSC_0020 by Dim Tsak, on Flickr

33528913418_fc9c6acd7c_c.jpgDSC_0011 by Dim Tsak, on Flickr

Πολύ καθαρές και ζωντανά τα χρώματα!

• Administrators
Πάντως έχω την εντύπωση ότι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις η συσκευή βγάζει όλο και καλύτερες φωτογραφίες.

Modpic.gif

Πάντως έχω την εντύπωση ότι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις η συσκευή βγάζει όλο και καλύτερες φωτογραφίες.

μακάρι,να συνεχιστεί αυτό!

Διαβασα οτι αναμενεται μεγαλο update στο οποιο θα περιλαμβανεται και η καμερα και dark mode και ισως ο launcher του xperia 10. Μπορει απλες φημες αλλα μια βαση εχουν ως συνηθως. Προς ωρας μονο η εφαρμογη των sms μπορει να γινει σκουρη.

Διαβασα οτι αναμενεται μεγαλο update στο οποιο θα περιλαμβανεται και η καμερα και dark mode και ισως ο launcher του xperia 10. Μπορει απλες φημες αλλα μια βαση εχουν ως συνηθως. Προς ωρας μονο η εφαρμογη των sms μπορει να γινει σκουρη.

ως προεπιλογή απο τον χρήστη?ή αυτόματη αναγνώριση απο μόνο του?

edit: dark mode εννοείς όπως στα sms,καμία σχέση αυτό που ρώτησα.λάθος!

Edited by guy_fawkes

Αναφερεσαι στο night mode που παρολο που υπαρχει μεσα στην επιλογη για προγραμματιστες αλλα δεν κανει τιποτα απολυτως. Θα ηθελα ενα εντελως μαυρο,κατραμι χρωμα θεματος για να απολαμβανω πιο ανετα και την οθονη.

Και επισης,να μπορουσα να μην εχω τα soft buttons στην οθονη και να τα χειριζομαι ολα αποκλειστικα με χειρονομιες.Αυτο ειναι το πραγμα που μου λειψε πιο πολυ απο το Huawei P10. Εκμεταλλευεσαι πληρως την οθονη και βολευει αλλα χρησιμοπιουσες το κουμπι του αποτυπωματος.Εδω θα ειναι εντελως διαφορετικο.

Επισης,κατι ακομα να σας ρωτησω αν συμφωνειτε.Θελετε να κανουμε ενα τοπικ αποκλειστικα για τις φωτογραφιες του ΧΖ3 ή να τις αφησουμε εδω μιας και η κινηση ειναι χαλαρη? Ειδα οτι για αλλες συσκευες εχει γινει αυτος ο διαχωρισμος οπως και για τις αυτονομιες αυτων.

Edited by r31134

αν είναι να ανοιχτεί θέμα με φωτογραφίες καλό θα ήταν απο XZ1,XZ2,XZ2P &XZ3

Είδα φωτογραφίες απο xz1 πριν απο λίγο του georgerapp και έπαθα πλάκα με το πόσο φωτεινές και καθαρές είναι με λεπτομέρειες όχι ξεπλυμένα χρώματα και τέτοια.

Eτσι ακομα καλυτερα για να εχουμε να συζηταμε. Λογικο το ΧΖ1 και τα υπολοιπα της οικογενειας γιατι νομιζω ιδια πραγματα εχουμε μεσα. Να μαθουμε και καμια ακομα συμβουλη