Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω έχω T-Max με τη Rugged Armor της Spigen.

Μια χαρά κάθεται.

Απλά έρχεται τσιμα τσίμα και αν το τζαμάκι το βάλεις μισό χιλιοστό πιο πάνω ή πιο κάτω απο εκεί που πρέπει, θα στο πετάξει η θήκη.

Θέλει μεγάλη λεπτομέρια. Εμένα το 1ο σετ πήγε κουβά.

Μια χαρά κάθεται.

Απλά έρχεται τσιμα τσίμα και αν το τζαμάκι το βάλεις μισό χιλιοστό πιο πάνω ή πιο κάτω απο εκεί που πρέπει, θα στο πετάξει η θήκη.

Αν θες βάλε κανένα λινκ

Θέλω και εγώ να αγοράσω κρύσταλλο και δεν ξέρω τι

Huawei mate 20 pro

Ρε παιδιά θέλω να το πάρω και εγώ. Από πού το πήρατε από Σκρουτζ;όλα λέει κατόπιν παραγγελίας και τα διαθέσιμα η τιμή στο θεο

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Μια χαρά κάθεται.

ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω.

Κανένα καλό film screen protector έχει να προτείνει κάποιος?

Δοκίμασα της olixar αλλά ξεκόλλησε για πλάκα εξαιτίας της θήκης (original huawei clear tpu).

Ρε παιδιά θέλω να το πάρω και εγώ. Από πού το πήρατε από Σκρουτζ;όλα λέει κατόπιν παραγγελίας και τα διαθέσιμα η τιμή στο θεο

Δες ποια καταστήματα έχουν παράδοση σε 3 εως 10 μερες και μίλα μαζί τους. Αλλιως μεταχειρισμένα υπάρχουν πολλά

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Νικόλαε πήγαινε στο διπλανό έχουν ένα καινούριο από πλαίσιο....δεν ειμαι εγώ,απλά το είδα

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

το ειδα αυτο απο τα χανια στο διπλανο φορουμΔεν με γεμιζει καταυεση με 6 αξιολογησεις.Σημερα ειχα τετ α τετ με ενα ¨"αριστο" που τελικα δεν ηταν τοσο αριστο και ξενερωσα.Θα δοκιμασω την τυχη μου σκρουτζ.Επισης εχω βρει ενα p30 oxi to pro.Αξιζει συγκριτικα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

το ειδα αυτο απο τα χανια στο διπλανο φορουμΔεν με γεμιζει καταυεση με 6 αξιολογησεις.Σημερα ειχα τετ α τετ με ενα ¨"αριστο" που τελικα δεν ηταν τοσο αριστο και ξενερωσα.Θα δοκιμασω την τυχη μου σκρουτζ.Επισης εχω βρει ενα p30 oxi to pro.Αξιζει συγκριτικα?

Είτε μέσο skroutz είτε από αγγελία θα βρεις σύντομα μια συσκευή και μάλιστα πλέον σε φανταστική τιμή οταν έχει καινούργιο 425€ και ελαφρός μεταχειρισμένο 380€...

Τώρα ότι αφορά το P30 που ανέφερες εγω το εχω τώρα στην κατοχή μου μαζί με το Note 10 plus(ειχα και P30 Pro & mate 20 pro) ....Στο θέμα του P30 εχω γράψει αρκετά για την συσκευή και έχω ανεβάσει αρκετά συγκριτικά με την κάμερα του Note 10 plus Στο μόνο που θα έλεγα ότι είναι καλύτερο σε σχέση με το MATE 20 Pro ειναι το δακτυλικο αποτύπωμα... Σε όλα τα υπόλοιπα δεν είναι χειρότερο, ίσα ίσα είναι ισάξιο του P30 Pro όπως και στην κάμερα ισάξιο με το MATE 20 pro μιας και φοράνε τους ίδιους φακούς. Αλλα δεν έχει 2κ οθόνη και ir blaster...Έχει ομως το καταλληλοτερο μέγεθος σε συνδιασμο με το hardware που για μενα το κατατάσσει 1ο με διαφορά στην κατηγορία μεγέθους - οθόνης κτλ

Αν θέλεις να έχεις μια συσκευή υπέρ τούμπανο (επεξεργαστής, μπαταρία κάμερα κτλ) με χορταστική οθόνη 6.1 amoled αλλα πολύ μικρό μέγεθος συσκευής για τα τωρινά δεδομένα πας P30 με κλειστά μάτια

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Που το έχεις δει; Μαγαζί; Είμαι από Χανιά αν μπορώ να σε βοηθήσω.

οχι απο ιδιωτη

p30 με κλειστά μάτια φίλε μου 410 και πέφτει.....αν ψάχνεις την φθηνότερη τιμή

και γω καταλήγω εκεί...ιδωμεν αφού οι φωτό δεν είναι προτεραιότητα μου

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Μια χαρά κάθεται.

Θέλει προσοχή μόνο στο πάνω κάτω; η και στα δεξιά αριστερά;

Πήρα τη θήκη της spigen από eshop

Και τζαμακι t max από ebay

Καλησπερα παιδια!

Ισχυει??

https://techmaniacs.gr/molis-xekinise-i-anavathmisi-se-android-10-se-huawei-mate-20-pro-syskeyes/?fbclid=IwAR1UD9RnXG6hmxMxVfXXJKsoD5d_M4EecID5yI5ndpKb8hciZS2bsThz1tY

Ειχα καιρο να μπω εδω, δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια...

Καλησπερα παιδια!

Ισχυει??

https://techmaniacs.gr/molis-xekinise-i-anavathmisi-se-android-10-se-huawei-mate-20-pro-syskeyes/?fbclid=IwAR1UD9RnXG6hmxMxVfXXJKsoD5d_M4EecID5yI5ndpKb8hciZS2bsThz1tY

Ειχα καιρο να μπω εδω, δεν ξερω αν εχω χασει επεισοδια...

Έχει ξεκινήσει σε BETA μορφή πολύ περιορισμένα από ότι διαβάζω στο xda.

Ο κύβος ερρίφθη η καλύτερη προσφορά κέρδισε και αύριο γίνομαι κ εγώ κάτοχος ενός ματε 20 προ σχεδόν 2 μηνών.Κατι που πρέπει να προσεξω-κανω;φαντάζομαι αναβαθμίσεις κτλ θα έχουν γινει

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Ο κύβος ερρίφθη η καλύτερη προσφορά κέρδισε και αύριο γίνομαι κ εγώ κάτοχος ενός ματε 20 προ σχεδόν 2 μηνών.Κατι που πρέπει να προσεξω-κανω;φαντάζομαι αναβαθμίσεις κτλ θα έχουν γινει

Τσέκαρε τα εξής:

Οθόνη BOE, εγγύηση/απόδειξη, ηχεία, κλήση από δίκτυο κινητής, καμένα/κολλημένα pixels, χτυπήματα/αμυχές, κάμερες. Αν έχεις κάποιο power bank πάρ'το μαζί και δες ότι λειτουργεί η θύρα usb.Αν έχει προστασία οθόνης ή πλάτης θα τα έβγαζα για να τσεκάρω για χτυπήματα/αμυχές.

Μου έχει τύχει άτομο να μου πει ότι είναι σε τέλεια κατάσταση και μόλις βγάλω το tempered glass να έχει μία μεγάλη γρατζουνιά εκεί που ακουμπούσε την οθόνη. Και ο τύπος το ήξερε γιατί μου έλεγε μη το βγάλεις, αμαρτία είναι, είναι πανάκριβο το γυαλί και κάτι τέτοια.

Τώρα κάτι άλλο σχετικά σύντομο που μπορείς να κάνεις σε συνάντηση για έλεγχο δεν μου έρχεται. Απλά όταν θα έχεις χρόνο, τσέκαρε μπαταρία και τρέξε benchmarks για να τσεκάρεις τη σωστή λειτουργία.

Edited by tsamo
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Παιδιά εχει την ίδια κάμερα με το p20 pro;

Κοιτάω και το mate pro και το mi9 pro δεν έχω καταλήξει ακόμη ποιο απο τα τρία να παρω.

Κύριο γνώμονα εχω τη κάμερα

Edited by SAKISART2

Τσέκαρε τα εξής:

Οθόνη BOE, εγγύηση/απόδειξη, ηχεία, κλήση από δίκτυο κινητής, καμένα/κολλημένα pixels, χτυπήματα/αμυχές, κάμερες. Αν έχεις κάποιο power bank πάρ'το μαζί και δες ότι λειτουργεί η θύρα usb.Αν έχει προστασία οθόνης ή πλάτης θα τα έβγαζα για να τσεκάρω για χτυπήματα/αμυχές.

Μου έχει τύχει άτομο να μου πει ότι είναι σε τέλεια κατάσταση και μόλις βγάλω το tempered glass να έχει μία μεγάλη γρατζουνιά εκεί που ακουμπούσε την οθόνη. Και ο τύπος το ήξερε γιατί μου έλεγε μη το βγάλεις, αμαρτία είναι, είναι πανάκριβο το γυαλί και κάτι τέτοια.

Τώρα κάτι άλλο σχετικά σύντομο που μπορείς να κάνεις σε συνάντηση για έλεγχο δεν μου έρχεται. Απλά όταν θα έχεις χρόνο, τσέκαρε μπαταρία και τρέξε benchmarks για να τσεκάρεις τη σωστή λειτουργία.

Όχι όλα κομπλέ το κιν καλύτερο και από καινούργιο εννοούσα όπως με το s9plus που είχα που τρέχαμε έναν οδηγό για καλύτερη μπαταρία αν έχει κάτι αντίστοιχο εδώ σε τέτοια φάση αν πρέπει να κάνω κάτι.Καμια must ρυθμιση-αναβαθμιση κτλ.Ας πούμε αν κ Μ αρέσει να έχω τον μαμά launcher σε κάθε κινητό που παίρνω , εκτός από το hw αγοράζεις και το sw άλλωστε καλό η κακό , δεν μπορούσα με τίποτα το ότι στο κεντρικό μενού μπαίνω με το κουμπί και ότι αν σύρω προς τα κάτω δεν κατεβαίνει η μπάρα.Ειναι τέτοια ευκολία και τέτοια συνήθεια που έβαλα με την μία poco launcher και όλα οκ.

Κάποιο τζαμί αν μου λέγατε θα το εκτιμούσα.Να φανταστώ και εδώ μόνο με. Uv ;

Edited by nikolis2000

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Πιστεύω έκανες τη σωστή επιλογή σε σχέση με το p30 που σκεφτόσουν. Το mate 20 pro είναι ανώτερο σε αρκετά σημαντικά σημεία.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hibernate.v2.testyourandroid

Κατέβασε στο κινητό αυτήν την εφαρμογή,,, η ,, παρόμοια, και έλεγξε το.