ernesto1983 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Aυτο το moon mode που θα ερθει με το emui 9.1 το εχει στο p30 pro? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Aυτο το moon mode που θα ερθει με το emui 9.1 το εχει στο p30 pro?Ναι φίλε μου. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη,θα με βοηθούσε να το ελέγξω σε εξωτερικές συνθήκες αυτό που ανέφερα πριν, για να διαπιστώσω αν είναι έτσι η χρειάζεται να το στείλω σε κανένα σέρβις για την οθόνη του! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Ακομα δεν μου ρθε ρε παιδια η 266.. Η πλακα ειναι σε 3-4 μερες υποτιθεται ξεκιναει η αναβαθμιση σε 9.1..! Υπαρχει περιπτωση να ερθει αμεσως η 9.1? Η πρεπει οπωσδηποτε να παρω πχ ολες τις ενημερωσεις πρωτα οπως η 266 που δεν μου ηρθε ακομα? Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Δυο sim εχεις μεσα?,δοκιμασε καθε μια ξεχωριστα απενεργοποιώντας η μια την αλλην Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 (edited) Οχι μονο μια εχω.. Edit..Το εβαλα και στην θεση Sim 2 ..επανεκκινηση και παλι τιποτα! Επιστροφη στην Sim 1 και παλι τιποτα.. Ουτε με erecovery βρισκει την 266.. ! Τι να πω.. Δεν ξερω! Edited June 23, 2019 by edangel8 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Αν υπάρχει κάποιος από Θεσσαλονίκη,θα με βοηθούσε να το ελέγξω σε εξωτερικές συνθήκες αυτό που ανέφερα πριν, για να διαπιστώσω αν είναι έτσι η χρειάζεται να το στείλω σε κανένα σέρβις για την οθόνη του! Ευχαριστώ Στείλε μου πμ από Θεσσαλονίκη είμαι Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macca Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/06/24/emui-9-1-oi-imerominies-anavathmisis-gia-kathe-symvati-syskeyi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Mολις πηρα και γω την αναβαθμιση σε 266.. 3 μερες πριν ξεκινησει να δινει σταδιακα την 9.1!!βλεπω να μου ερχεται η 9.1 κατα Αυγουστο οπως παει ..! Καλιο αργα παρα ποτε.. Δεν βαριεσαι! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 dload Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Στο έβγαλε ΟΤΑ φίλε μου; Ξεκίνησε και σε Ευρώπη η 9.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Στο έβγαλε ΟΤΑ φίλε μου; Ξεκίνησε και σε Ευρώπη η 9.1?Το γράφω, dload. Κυκλοφόρησε στο xda. Για όποιον δεν βαριέται το στήσιμο από την αρχή. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Τρέξε αυτήν την εφαρμογή, και αν θέλεις, πες τι γράφει,, passed - failed ; Έχω δουλέψει το dload, https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freeandroidtools.safetynettest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Τρέξε αυτήν την εφαρμογή, και αν θέλεις, πες τι γράφει,, passed - failed ; Έχω δουλέψει το dload, https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freeandroidtools.safetynettestΤο έχω κάνει ήδη, passed :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Κάνω quote το post μου από τις Γενικές Εφαρμογές, στο οποίο δεν έχει απαντήσει κανείς. Αν δε βαριέστε, δοκιμάστε να μου πείτε αν μπορείτε να στείλετε RCS μηνύματα με το κινητό χρησιμοποιώντας το Messages της Google. Το RCS έχω διαβάσει ότι στην Ελλάδα προς το παρών υποστηρίζεται μόνο από Cosmote και Vodafone, οπότε λογικά κάποιος με Wind SIM μέσα στο κινητό δεν θα μπορεί να στείλει RCS μηνύματα. Χρησιμοποιεί κανείς το Messages της Google για να στέλνει RCS μηνύματα; Έχω δίπλα το Mate 20 Pro του αδερφού μου και το δικό μου. Και τα 2 δείχνουν στο Chat Features ότι είναι enabled κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που είναι και τα 2 συνδεδεμένα στο internet ΔΕΝ χρεωνόμαστε τα μήνυμα ως sms. Στέλνω από του αδερφού μου στο δικό μου, το bubble με το μήνυμα εμφανίζεται σε μπλε σκούρο χρώμα κάτι που σημαίνει ότι έφυγε ως RCS (όλα τα προηγούμενα που είναι sms εμφανίζονται σε μπλε ανοιχτό χρώμα) και επιβεβαιώνουμε από την what's up εφαρμογή ότι δεν έχει χρεωθεί ως sms. Στέλνω από το δικό μου, εμφανίζονται σε μπλε ανοιχτό χρώμα κάτι που σημαίνει ότι φεύγουν ως sms, και επιβεβαιώνω από την what's up εφαρμογή ότι έχω χρεωθεί ως sms!! Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει; Γιατί τα δικά μου δεν φεύγουν ως RCS; Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Αδερφέ, δεν ήξερα καν γι' αυτό τον τρόπο αποστολής και τώρα που το έγραψες το έψαξα λίγο, vodafone cu έχω οπότε δε γνωρίζω αν έχω την δυνατότητα αυτή. Έστειλα ένα μήνυμα που το πάτησα αποστολή σαν sms / δεν μου έδινε άλλη επιλογή. Μου δείχνει το παρακάτω (και απ' ότι βλέπω από το app μου χρέωσε το sms)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 κοιταξα το δικο μου, είναι τσεκαρισμενο από προεπιλογή,, αλλα αυτά κοστιζουν οσο το sms, που είναι ακριβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Αδερφέ, δεν ήξερα καν γι' αυτό τον τρόπο αποστολής και τώρα που το έγραψες το έψαξα λίγο, vodafone cu έχω οπότε δε γνωρίζω αν έχω την δυνατότητα αυτή. Έστειλα ένα μήνυμα που το πάτησα αποστολή σαν sms / δεν μου έδινε άλλη επιλογή. Μου δείχνει το παρακάτω (και απ' ότι βλέπω από το app μου χρέωσε το sms)! Αν κάτω από το Send button γράψει sms τότε φεύγει ως sms. Όταν δεν γράφει sms κάτω από το Send κουμπί, τότε φεύγει ως RCS text και δεν χρεώνεσαι sms. Χρησιμοποιεί είτε τα data σου ή το WiFi, αν είσαι εκείνη την ώρα συνδεδεμένος σε κάποιο. Sent from my Huawei Mate P20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μόλις κατέβηκε η 9.1.0.300 ΟΤΑ Τεράστιο update 4.14G Και στα δικά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 και σε εμένα ήρθε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Μόλις κατέβηκε η 9.1.0.300 ΟΤΑ Τεράστιο update 4.14G Και στα δικά σας!και σε εμένα ήρθε ....Σε πιο δίκτυο; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 vodafone ....μπες πρώτα στην εφαρμογή hicare πατα αναβάθμιση γιατί από τις ρυθμίσεις κατευθείαν δεν το έβγαζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 vodafone ....μπες πρώτα στην εφαρμογή hicare πατα αναβάθμιση γιατί από τις ρυθμίσεις κατευθείαν δεν το έβγαζεΌντως ήθελε πρώτα από hicare. Σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv8rx Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Εγώ cosmote Δεν φαίνεται να παίζει ρόλο το δίκτυο Το hicare έβγαλε την αναβάθμιση και μετά προχώρησε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Οσοι την βάλετε δείτε αν έχει και ειδοποιήσεις στην always on οθόνη. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts