s_wind Δημοσιεύτηκε October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2018 (edited) NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE LAUNCH Announced 2018, September BODY Dimensions 159.8 x 76.8 x 7.5 mm (6.29 x 3.02 x 0.30 in) Weight 168 g (5.93 oz) Build Front/back glass, aluminum frame SIM Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) - Samsung Pay DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.0 inches, 91.4 cm2 (~74.4% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2220 pixels, 18.5:9 ratio (~411 ppi density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass (unspecified version) - Always-on display PLATFORM OS Android 8.0 (Oreo) CPU Octa-core 2.2 GHz Cortex-A53 MEMORY Card slot microSD, up to 512 GB (dedicated slot) Internal 128 GB, 4/6 GB RAM or 64 GB, 4 GB RAM MAIN CAMERA .Triple 24 MP, f/1.7, PDAF 8 MP, f/2.4, 13mm (ultrawide) 5 MP, f/2.2, depth sensor Features LED flash, panorama, HDR Video 2160p@30fps, 1080p@30fps SELFIE CAMERA Single 24 MP, f/2.0 Features HDR Video 1080p@30fps SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Active noise cancellation with dedicated mic - Dolby Atmos sound COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS NFC Yes (optional) Radio FM radio USB microUSB 2.0 FEATURES Sensors Fingerprint (side-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM Browser HTML5 - ANT+ support - MP4/WMV/H.265 player - MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC player - Photo/video editor - Document viewer BATTERY Non-removable Li-Ion 3300 mAh battery MISC Colors Black, blue, gold, pink ΤΙΜΗ 369ε στα καταστηματα. 295ε skroutz. Edited October 14, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Galaxy A7 2018 Hands on full test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Για τα οικονομικά που είμαι τώρα λόγω και του θέματος υγείας που είχα νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή στα 300-350€ και επιτέλους ένα Samsung κινητό που παλεύω τόσο καιρό να πάρω...Καλο και άγιο το J5 16' αλλά το χω ταλαιπωρήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Για τα οικονομικά που είμαι τώρα λόγω και του θέματος υγείας που είχα νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή στα 300-350€ και επιτέλους ένα Samsung κινητό που παλεύω τόσο καιρό να πάρω...Καλο και άγιο το J5 16' αλλά το χω ταλαιπωρήσει πολύ. Περαστικα Γιωργο ! Οσο για την συσκευη ειναι η μοναδικη που φερνει δακτυλικο αποτυπωμα στην καλυτερη θεση δηλαδη απο την μερια του power on/off .Επισης οι λειτουργιες της ειναι μια μιξη Α8-Α6-Α9 σε μια πολυ ελκυστικη τιμη χαμηλη , κατι το οποιο το καθιστα να γινει best seller της αγορας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Καλησπέρα σας! Το αγόρασα για την κοπέλα μου το συγκεκριμένο. Σήμερα θα το παραλάβω. Κάποιος που το έχει να μας πει εντυπώσεις; Από τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται αρκετά καλό θα έλεγα. DISPLAY Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.0 inches, 91.4 cm2 (~74.4% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 2220 pixels, 18.5:9 ratio (~411 ppi density) Multitouch Yes Protection Corning Gorilla Glass (unspecified version) CPU Octa-core 2.2 GHz Cortex-A53 MAIN CAMERA Triple 24 MP, f/1.7, PDAF 8 MP, f/2.4, 13mm (ultrawide) 5 MP, f/2.2, depth sensor Features LED flash, panorama, HDR Video 2160p@30fps, 1080p@30fps SELFIE CAMERA Single 24 MP, f/2.0 Features HDR Video 1080p@30fps COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot Bluetooth 5.0, A2DP, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS, BDS NFC Yes (optional) Radio FM radio USB microUSB 2.0 Li-Ion 3300 mAh battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. October 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2018 σταθεροποιητή εικόνας έχει στην camera ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantixrh Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Απλα πανεμορφο σε λιγο καιρο συγουρα μια καλη επιλογη οταν πεσει λιγο η τιμη του αν και οανταγωνισμος στα κυβικα του που λεμε ειναι τεραστιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Περαστικα Γιωργο ! Οσο για την συσκευη ειναι η μοναδικη που φερνει δακτυλικο αποτυπωμα στην καλυτερη θεση δηλαδη απο την μερια του power on/off .Επισης οι λειτουργιες της ειναι μια μιξη Α8-Α6-Α9 σε μια πολυ ελκυστικη τιμη χαμηλη , κατι το οποιο το καθιστα να γινει best seller της αγορας:D Σ ευχαριστώ φίλε...Σχετικά με την μπαταρία επειδή έχει και τον ίδιο επεξεργαστή με το Α8 που όλοι ξέρουμε την υπέροχη διαχείριση,να περιμένω ίδια αποτελέσματα?Έχει και ράδιο έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Πολύ καλό το τηλέφωνο, το πήρα για τη γυναίκα μου, έχει 3 κάμερες πίσω και 1 μπροστά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα (μέχρι σήμερα 2.11.18) θήκες για τη συσκευή και λόγω κατασκευής γλυστράει σαν τρελό. Οπότε προσοχή πως το κρατάτε. Επίσης ούτε βεντούζα κολάει πίσω γιατί η πλάτη είναι απο πολύ λείο γυαλί. Αν έχω χρόνο θα κάνω review & θα επανέλθω. Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Σήμερα το επεξεργαστηκα στην Wind απογοητευτικά απο την οθονη κυρίως απι την φωτεινότητα δεν είναι εκείνη η καθαρη amoled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 σταθεροποιητή εικόνας έχει στην camera ? Ναι εχει και οι καμερες ειναι πολυ ποιοτικες ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστώ φίλε...Σχετικά με την μπαταρία επειδή έχει και τον ίδιο επεξεργαστή με το Α8 που όλοι ξέρουμε την υπέροχη διαχείριση,να περιμένω ίδια αποτελέσματα?Έχει και ράδιο έτσι? Ναι εχει ραδιο με τη συνδεση των ακουστικων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Eπειδή με ενδιαφέρει το τηλεφωνο και εμένα για γυναίκα, θα εκτιμούσσ αν γράφατε τις εντυπώσεις σας οι κάτοχοι του τηλεφώνου και ιδίως για την κάμερα του μιας και σε ξένα site φαίνεται να μην λαμβάνει θετικά σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Eπειδή με ενδιαφέρει το τηλεφωνο και εμένα για γυναίκα, θα εκτιμούσσ αν γράφατε τις εντυπώσεις σας οι κάτοχοι του τηλεφώνου και ιδίως για την κάμερα του μιας και σε ξένα site φαίνεται να μην λαμβάνει θετικά σχόλια Συγνωμη αλλα τι εννοεις τηλεφωνο για γυναικα ? Εγω ξερω οτι οι γυναικες βαζουν στην πλατη κατι λαγοποδαρα , αυτια ,αυτοκολλητα κ.α .Τηλεφωνο ομως για γυναικα ,δηλαδη συσκευη να απευθυνεται στον γυναικειο πληθυσμο πρωτη φορα ακουω οτι μπορει να υπαρχει .:worry: Μπας και εννοεις να ειναι το χρωμα της συσκευης ροζ , η μπορντω να ειναι δηλαδη πιο ανοιχτοχρωμα ; Edited November 9, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Eπειδή με ενδιαφέρει το τηλεφωνο και εμένα για γυναίκα, θα εκτιμούσσ αν γράφατε τις εντυπώσεις σας οι κάτοχοι του τηλεφώνου και ιδίως για την κάμερα του μιας και σε ξένα site φαίνεται να μην λαμβάνει θετικά σχόλια Καλησπερα Το πρωτο μου μηνυμα στο forum και ελπιζω να βοηθησω:) Λοιπον το κινητο το εχω στα χερια μου εδω και 2 εβδομαδες. Ειναι πολυ καλο στις φωτογραφιες και πιστεψε με δεν το λεω ετσι απλα, εχει πολυ καλη φωτεινοτητα και χρωματα. Το βιντεο του αν και 1080 αναλυση ειναι πολυ καλο!!!!! Δεν μπορω δυστηχως να ανεβασω δειγματα απο αυτο. Δεν εχω δει κανενα forum να λεει ασχημα πραγματα για αυτο. Μπορεις με μια απλη αναζητηση στο youtube να δεις με τα ματια σου τι βγαζει.;) Ο ηχος του ειναι καθαρος και δυνατος. Το γυαλι της οθονης ειναι πολυ ανθεκτικο (το εχω στην τσεπη συνεχει με τα κλειδια) και πολυ ωραιο στην αφη. Το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι αρκετα γρηγορο Τα αρνητικα του ειναι οτι δεν εχει usb type C αλλα το κλασικο mini usb. Δεν εχει ταχυφορτιση και ασυρματη φορτιση. Θα ηθελα να γραφει βιντεο 4Κ αλλα και το 1080 που τραβαει ειναι πολυ καλο...ισως να εχει μεριδιο σε αυτο και ο σταθεροποιητης. ΚΑΙ ενα ακομη μειον.....Γλυστραει σαν βδελα!!!! βαλε οποσδηποτε πλατη σιλικονης:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Συγνωμη αλλα τι εννοεις τηλεφωνο για γυναικα ? Εγω ξερω οτι οι γυναικες βαζουν στην πλατη κατι λαγοποδαρα , αυτια ,αυτοκολλητα κ.α .Τηλεφωνο ομως για γυναικα ,δηλαδη συσκευη να απευθυνεται στον γυναικειο πληθυσμο πρωτη φορα ακουω οτι μπορει να υπαρχει .:worry: Μπας και εννοεις να ειναι το χρωμα της συσκευης ροζ , η μπορντω να ειναι δηλαδη πιο ανοιχτοχρωμα ; Νομιζα ότι ηταν σαφές ότι με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό για την γυναίκα μου, η οποία μου έχει αναθέσει να της βρω κανα 2 μοντέλα και μετά να επιλέξει. Προφανώς δεν υπάρχουν κινητά μονο για γυναίκα. Να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Έχει όντως OIS??Σε αυτά τα χρήματα? Ουσιαστικά το μοναδικό μελανό σημείο είναι το "αρχαίο" και τοσο αργό στο να φορτίσει micro usb.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Έχει όντως OIS??Σε αυτά τα χρήματα? Ουσιαστικά το μοναδικό μελανό σημείο είναι το "αρχαίο" και τοσο αργό στο να φορτίσει micro usb.. Στην φορτιση δεν ειχα κανενα θεμα! Μια χαρα γρηγορο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Το έχω από προχθές Πολύ καλό. Θα γράψω με την πρώτη ευκαιρία κι εγώ εντυπώσεις. Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Πηγα να ανεβασω φωτος αλλα δεν τις δειχνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 To εχει ο κοτσοβολος στα 298 ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stama Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 To εχει ο κοτσοβολος στα 298 ε Oλα τα επίσημα καταστηματα την ιδια τιμη το έχουν. Public, πλαισιιο media. Eιναι προσφορά της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Κάτοχος της συσκευής 4 μέρες..Λοιπόν,οθονάρα,λεπτό και πολύ όμορφο!!Κάμερα ακόμα δεν έχω δει της δυνατότητές της..Όσο για την μπαταρία είμαι στον δεύτερο κύκλο φόρτισης,θα ήθελα αν κάποιος έχει κάποια tips για μεγαλύτερη και καλύτερη διάρκεια..Πάντως σήμερα που το φόρτισα από 10% έκανα περίπου 2 και μισή ώρες για το 100%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλημέρα!!Σε ποιό θέμα γράφουμε;Αυτό ή το άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλημέρα!!Σε ποιό θέμα γράφουμε;Αυτό ή το άλλο; Καλυτερα στο αλλο να ειναι ολα συμμαζεμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Καλυτερα στο αλλο να ειναι ολα συμμαζεμενα Έγινε,ευχαριστώ για την απάντηση!Πάντως δεν βλέπω και πολύ κίνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts