mkaras Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Με δοκιμή είδα σαν να κάνει αντανάκλαση η οθόνη με τα εσωτερικά φώτα του καταστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Καλημέρα σε όλους. Εδώ και πέντε μέρες έχω σαν κύρια συσκευή το 3.1 plus. Στην αρχή περιμενα, λόγω specs στα χαρτιά, ότι η συσκευή δεν θα παλεύεται. Προς ευχάριστη μου έκπληξη όμως με διέψευσε. Πάντα σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει, η συσκευή είναι εξαιρετική. Η οθόνη είναι καλή και η 720p αναλυση δεν κουράζει καθόλου. Ηχείο ποιοτικό και με καλή ένταση. Έχει Android 9 με security patch Ιανουαρίου και σύντομα θα πάρει και το Android 10. Η καθημερινή του χρήση δεν βάζει φυσικά φωτιά στο δρόμο αλλά δεν σε κάνει και να λες "ήμαρτον". Τσουλαει καλά και δεν με έχει αφήσει να περιμένω πάνω από 2 δευτερα για να ανοίξει μια εφαρμογή. Στον chrome πάει καλά επίσης. Η κάμερα είναι αξιοπρεπής τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο. Πολύ καλή λήψη fm ραδιοφώνου (πολύ καλύτερη από το mi a3 που είχα πριν). Μπαταρία μου κρατάει 1,5 ημέρα (το Α3 μου κράταγε λίγες ώρες παραπάνω με την ιδία χρήση). Γενικά πολύ ευχαριστημένος για συσκευή αυτής της κατηγορίας και σίγουρα θα το κρατήσω ως back up όταν θα πάω σε κάτι καλύτερο. Την συστηνω ανεπιφύλακτα για μέτρια χρήση ( δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κανένα παιχνίδι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) Καλημέρα σε όλους. Εδώ και πέντε μέρες έχω σαν κύρια συσκευή το 3.1 plus. Στην αρχή περιμενα, λόγω specs στα χαρτιά, ότι η συσκευή δεν θα παλεύεται. Προς ευχάριστη μου έκπληξη όμως με διέψευσε. Πάντα σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει, η συσκευή είναι εξαιρετική. Η οθόνη είναι καλή και η 720p αναλυση δεν κουράζει καθόλου. Ηχείο ποιοτικό και με καλή ένταση. Έχει Android 9 με security patch Ιανουαρίου και σύντομα θα πάρει και το Android 10. Η καθημερινή του χρήση δεν βάζει φυσικά φωτιά στο δρόμο αλλά δεν σε κάνει και να λες "ήμαρτον". Τσουλαει καλά και δεν με έχει αφήσει να περιμένω πάνω από 2 δευτερα για να ανοίξει μια εφαρμογή. Στον chrome πάει καλά επίσης. Η κάμερα είναι αξιοπρεπής τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο. Πολύ καλή λήψη fm ραδιοφώνου (πολύ καλύτερη από το mi a3 που είχα πριν). Μπαταρία μου κρατάει 1,5 ημέρα (το Α3 μου κράταγε λίγες ώρες παραπάνω με την ιδία χρήση). Γενικά πολύ ευχαριστημένος για συσκευή αυτής της κατηγορίας και σίγουρα θα το κρατήσω ως back up όταν θα πάω σε κάτι καλύτερο. Την συστηνω ανεπιφύλακτα για μέτρια χρήση ( δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κανένα παιχνίδι). Πώς και κατέληξες στο 3.1plus; Έχει NFC η Global έκδοση; Σαν το Nokia 8. Μπρος γυαλί και στα υπόλοιπα αλουμίνιο! Φαντάζομαι θα σου δίνει την αίσθηση premium κατηγορίας!!! ;) Edited March 3, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Πώς και κατέληξες στο 3.1plus; Εδωσα το Mi A3 και μεχρι να παρω καποιο αλλο βρεθηκε στρο σρομο μου το 3.1+. Μεχρι στιγμης, αν εξαιρεσεις την ποιοτητα της καμερας, δεν με εχει κανει να τρεξω με αγωνια να παρω καποια καλυτερη συσκευη. Οχι οτι δεν θα παρω, γιατι χρειαζομαι καλυτερη καμερα, απλα δεν υστερει σε κατι τραγικα ωστε να σε κανει να αναθεματισεις. Και απο ταχυτητα στις καθημερινες εργασιες που εγω κανω ειναι 1-1,5 δευτερολεπτο πιο αεργο απο το Α3. Δηλαδη δεν με πολυνοιαζει..... Περιμενω να δω τι καινουργιο θα παρουσιασει η ΝΟΚΙΑ, το 8.2 αναμενω. Αλλιως θα παω για το 7.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Εδωσα το Mi A3 και μεχρι να παρω καποιο αλλο βρεθηκε στρο σρομο μου το 3.1+. Μεχρι στιγμης, αν εξαιρεσεις την ποιοτητα της καμερας, δεν με εχει κανει να τρεξω με αγωνια να παρω καποια καλυτερη συσκευη. Οχι οτι δεν θα παρω, γιατι χρειαζομαι καλυτερη καμερα, απλα δεν υστερει σε κατι τραγικα ωστε να σε κανει να αναθεματισεις. Και απο ταχυτητα στις καθημερινες εργασιες που εγω κανω ειναι 1-1,5 δευτερολεπτο πιο αεργο απο το Α3. Δηλαδη δεν με πολυνοιαζει..... Περιμενω να δω τι καινουργιο θα παρουσιασει η ΝΟΚΙΑ, το 8.2 αναμενω. Αλλιως θα παω για το 7.2 Δεν σε πρόλαβα. Συμπλήρωσα κι άλλα πιο πάνω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Δεν σε πρόλαβα. Συμπλήρωσα κι άλλα πιο πάνω! Οχι δεν ειναι σαν το 8. εινα πλαστικο το σωμα του, δεν εχει γυαλι εκτος απο την οθονη. εχει κανονικα NFC. Εχω την Ελληνικη εκδοση, απο Cosmote, και παιζει κανονικα και VoLTE και VoWiFi. Σου λεω εχω ενθουσιαστει. Δεν περιμενα μια τοσο low budget συσκευη να παιζει τοσο καλα...Και double tap to wake και ολα τα gestures της ΝΟΚΙΑ απο τις πιο ακριβες συσκευες. Και οπως εγραψα η αναβαθμιση σε Android 10 ειναι στην γωνια..... Δεν το συζηταμε για να το δουλευει καποιος ηλικιωμενος που δεν θα εχει τρελες απαιτησεις. Ειναι οτι πρεπει. (πουλαω και μια σφραγισμενη συσκευη, επισης απο Cosmote. Την εχω βαλει στις αγγελιες. απλα το αναφερω αν καποιος ενδιαφερεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Οχι δεν ειναι σαν το 8. εινα πλαστικο το σωμα του, δεν εχει γυαλι εκτος απο την οθονη. εχει κανονικα NFC. Εχω την Ελληνικη εκδοση, απο Cosmote, και παιζει κανονικα και VoLTE και VoWiFi. Σου λεω εχω ενθουσιαστει. Δεν περιμενα μια τοσο low budget συσκευη να παιζει τοσο καλα...Και double tap to wake και ολα τα gestures της ΝΟΚΙΑ απο τις πιο ακριβες συσκευες. Και οπως εγραψα η αναβαθμιση σε Android 10 ειναι στην γωνια..... Δεν το συζηταμε για να το δουλευει καποιος ηλικιωμενος που δεν θα εχει τρελες απαιτησεις. Ειναι οτι πρεπει. (πουλαω και μια σφραγισμενη συσκευη, επισης απο Cosmote. Την εχω βαλει στις αγγελιες. απλα το αναφερω αν καποιος ενδιαφερεται) Εδώ λέει ότι είναι από αλουμίνιο και πίσω και τα πλαϊνά! https://www.gsmarena.com/nokia_3_1_plus-9364.php Ποιά συσκευή πουλάς, το 3.1plus; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Εδώ λέει ότι είναι από αλουμίνιο και πίσω και τα πλαϊνά! https://www.gsmarena.com/nokia_3_1_plus-9364.php Ποιά συσκευή πουλάς, το 3.1plus; Ναι τελικα ειναι αλουμινιο, δεν ειχα δωσει πολυ σημασια. Εχει πολυ ωραια αισθηση στο χερι. Ναι πουλαω ενα σφραγισμενο 3.1 plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) Ναι τελικα ειναι αλουμινιο, δεν ειχα δωσει πολυ σημασια. Εχει πολυ ωραια αισθηση στο χερι. Ναι πουλαω ενα σφραγισμενο 3.1 plus Σε καλή τιμή το έχεις. Αλλά για χέρι χέρι είσαι πολύ μακριά! Android 10 θα πάρει η συσκευή; Γιατί βλέπω ότι έχει και τον Mediatek. Δεν μπορούσα να σε απαντήσω στο σχετικό νήμα. Για κάποιον λόγο δεν μου επιτρέπει το myphone να μπω! Δεν ξέρω γιατί... :( Edited March 4, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x700 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Καλησπέρα Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν το έχω με το android. Γίνεται να μεταφέρω η να εγκαταστησω εφαρμογές στην κάρτα μνήμης; Έκανα διαμόρφωση και μου έγραψε ότι τώρα μπορώ να εγκαταστησω εφαρμογές στην κάρτα. Πως ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackob22 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Εντυπώσεις απ' τη χρήση γενικά είναι καλές; Είδα μια εντυπωσιακή πτώση τιμής και το σκέφτομαι. (μάλλον δεν έπιασε στην αγορά και αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Στα 59 ευρώ το έχει η Cosmote / Γερμανός , ρωτήστε σε κάνενα κατάστημα μήπως υπάρχει απόθεμα. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 (edited) Τρέχει Android 10 με τελευταίο security patch Νοεμβρίου 2020 και έχει NFC. Σε αυτό το κόστος σίγουρα αξίζει όχι τόσο για τα specs αλλά για τις ενημερώσεις λογισμικού και το stock Android. Edited December 24, 2020 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Τρέχει Android 10 με τελευταίο security patch Νοεμβρίου 2020 και έχει NFC. Σε αυτό το κόστος σίγουρα αξίζει όχι τόσο για τα specs αλλά για τις ενημερώσεις λογισμικού και το stock Android. Το θέμα είναι όμως να δουλεύει και αξιοπρεπώς για τα δεδομένα της εποχής και όχι τόσο να είναι στα χαρτιά up-to-date. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 (edited) Εννοείται , για περιήγηση στο διαδίκτυο , βιντεοκλήσεις είναι ok. Edited December 25, 2020 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Λίγο απίθανο μου φαίνεται να υπήρχαν αποθέματα σε καταστήματα Γερμανός που να τα πουλήσαν στα €59! Πριν από ένα χρόνο ακριβώς (14/02/2020) η Cosmote μου είχε ζητήσει €100 για επισκευή της υποδοχής USB/φόρτισης. Τελικά το έφτιξε ο Χουσεΐν το καλοκαίρι με €20. Πριν ένα μήνα έσπασε το digitizer οπότε μαζί με την εργασία έδωσα στον ίδιο €40 και €5 ακόμα για ένα tempered glass. Μπας και έχει κανείς καμιά συμβουλή για το tempered glass διότι έσπασε από το ίδιο βράδυ! Και τώρα έχει σπάσει ακόμη περισσότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Το αγόρασα από το κατάστημα στους Αγίους Αναργύρους. Αν υπάρχει απόθεμα , τα πουλάνε κανονικά στις τιμές που έχουν στο site. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 (edited) Αν και έχουν σταματήσει τα security updates , συνεχίζει να έχει "γρήγορα" ενημερώσεις του Google Play. Edited February 3, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2022 Εγώ μια χαρά το βρίσκω ακόμη για χρήση internet μέσω WiFi. Αν το είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα θα το είχα αγοράσει ως νέα συσκευή αντί να έχω δώσει σχεδόν τα ίδια λεφτά και να έχω τώρα μια συσκευή με σπασμένη οθόνη και να μην δουλεύουν οι κεραίες δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts