FoT1s Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 (edited) https://ibb.co/tmkbFxy Προλαβα!!! Μολις εκανα την παραγγελια και τραβηξε τα χρηματα, στο status γυρισε Temporarily out of stock. Το εβαλα και Expedited Delivery για αμεσα να ερθει, 10-11/6. Οποτε, πιστευω δεν θα φαω πορτα. Edited May 28, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Καλημέρα Φώτη Πόσο σου βγήκε τελική τιμή? Με το καλό να το παραλάβεις Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 (edited) Καλημέρα Φώτη Πόσο σου βγήκε τελική τιμή? Με το καλό να το παραλάβεις Καλημερα! :) Ευχαριστω, αν και εχω αγχος τι γινεται γιατι αμεσως γυρισε σε out of stock. 389€ γιατι το εβαλα με γρηγορη αποστολη. (αλλιως με απλη εβγαινε 376) Θα το επερνα με τιμολογιο κλπ καπου στα 300€, αλλα, εκεινη την ωρα δεν το πολυ-σκεφτηκα και σιγα μην ξυπνουσε ο φιλος μου για να μου ελεγε τα business στοιχεια εκεινη την ωρα. :lol: απο τα 389€, 200€ θα δωσω το 2 XL στην αδερφη μου μολις παραλαβω, οποτε, 190€ μου βγηκε στην ουσια απο την τσεπη + 45€ dome glass & fabric απο το Αγγλικο. Edited May 28, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Πούλησα και εγώ το 2XL και είμαι σε αναζήτηση. Σκεφτόμουν για Pixel 3XL αλλά λέω μήπως μαζέψω κάτι παραπάνω και πάω σε 4XL (μεταχείρι εννοείται). Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Πούλησα και εγώ το 2XL και είμαι σε αναζήτηση. Σκεφτόμουν για Pixel 3XL αλλά λέω μήπως μαζέψω κάτι παραπάνω και πάω σε 4XL (μεταχείρι εννοείται). Κι εγω ηθελα 4 XL, αλλα, το ξερω πως θα το μετανιωνα λογω ελειψης δακτυλικου, οποτε, πηρα το 3XL και σε αναμονη για το 5XL πως θα ειναι κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Σημερα εφυγε και 5/6 λεει θα ερθει. Απο Τσεχια εφυγε, παρολο που το εκανα απο amazon.de παραγγελια. Παραξενο η λογικο ειναι λογο Ευρωπαικης χωρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Εμένα έφυγε από Ιταλία μάλλον από πού είχαν κάποια με κομμάτια διαθέσιμα τα τράβηξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Εμένα έφυγε από Ιταλία μάλλον από πού είχαν κάποια με κομμάτια διαθέσιμα τα τράβηξαν 5/6 λεει κι εσενα η ups? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Με ups παράδοση 5 Ιουνίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 (edited) Με ups παράδοση 5 Ιουνίου Δεν νομιζω να κανει παντως τοσες μερες. *Στο site της ups παραδοση 1/6 λεει. Edited May 30, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Παρέλαβα σήμερα.διπλα από το μοντέλο γράφει gb άρα μάλλον αγγλικό; Το κακο είναι ότι ήρθε με άδεια τελείως μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Παρέλαβα σήμερα.διπλα από το μοντέλο γράφει gb άρα μάλλον αγγλικό; Το κακο είναι ότι ήρθε με άδεια τελείως μπαταρία Τι εννοεις διπλα απο το μοντελο? Αν ηταν αγγλικο, δεν θα ειχες λογικα και τον σωστο φορτιστη. Κι εμενα ηρθε αλλα Πεμπτη θα το παρω απο ups γτ ειμαι εκτος. *Καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Σε ευχαριστώ και σε σένα καλορίζικο.στο κουτί το μοντέλο που αναφέρει είναι SKU GA00469-GB τι region είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Σε ευχαριστώ και σε σένα καλορίζικο.στο κουτί το μοντέλο που αναφέρει είναι SKU GA00469-GB τι region είναι ; Λογικα, Αγγλικο. Ο φορτιστης μεσα ηταν Ευρωπαικος κανονικα η Αγγλικος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ευρωπαϊκός ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 (edited) Ευρωπαϊκός ειναι Θα κοιταξω κι εγω οταν το παραλαβω και θα σου πω. Να υποθεσω ρωτησες γιατι περιμενες να λεει EU? Γενικα, πως σου φανηκε? Ειχες κι εσυ το 2 xl? Με το νοτς πως ειναι? Edited June 1, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafitolis Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Υπέθεσα γερμανικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Απλά να ενημερώσω ότι ρώτησε ένας το αμαζον και του είπαν ότι θα ξαναμπεί σύντομα στην τιμή της προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Αυτό είναι; Πωλητής δεν είναι το amazon. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Αυτό είναι μεταχειρισμένο και όχι από αμαζον επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Απλά να ενημερώσω ότι ρώτησε ένας το αμαζον και του είπαν ότι θα ξαναμπεί σύντομα στην τιμή της προσφοράς. και εγω τους ειχα ρωτησει πριν καποιες μερες οταν ειχε πρωτοβγει στα 354 και μου ειχαν πει οτι θα ξαναμπει και οντως μπηκε, απλα αργησε. Το θεμα ειναι πως να το προλαβεις-πετυχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Κάνε λογαριασμό στο camel camel camel. Βάλε την τιμή που θες και όταν πέσει θα σου έρθει ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Κάνε λογαριασμό στο camel camel camel. Βάλε την τιμή που θες και όταν πέσει θα σου έρθει ειδοποίηση. Γενικα το ανεφερα. Εγω το προλαβα προχθες στα 354€ που το εβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Ναι κατάλαβα :) . Απλά αν κάποιος το θέλει αυτό μπορεί να κάνει. Δε λειτουργούσε αυτό το διάστημα, αλλά πλέον λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2020 Σε ευχαριστώ και σε σένα καλορίζικο.στο κουτί το μοντέλο που αναφέρει είναι SKU GA00469-GB τι region είναι ; Σημερα που το παρελαβα κι εμενα ακριβως το ιδιο γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts