Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά για τα Galaxy S series

doctor-gio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα με KG1 σε idle κατάσταση είναι στους 29c και μετά ανάλογα την εφαρμογή ανεβαίνει μέχρι τους 39c.

Ας απαντησει καποιος αν υπαρχει θεμα με αυτες τις θερμοκρασιες.

* Σε idle mode τελικα εχω 31c. Το δοκιμασα και με διαφορα προγραμματα.

Edited by vairas5770

Σε idle εμένα είναι στους 29-31. Αυτή τη στιγμή είναι 31. Συνήθως φτάνει μέχρι 34 με ζόρισμα, μόνο μία φορά κατά τη διαδικασία της φόρτησης που έπαιζα και χάζευα στο Internet έφτασε 39-40...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε idle εμένα είναι στους 29-31. Αυτή τη στιγμή είναι 31. Συνήθως φτάνει μέχρι 34 με ζόρισμα, μόνο μία φορά κατά τη διαδικασία της φόρτησης που έπαιζα και χάζευα στο Internet έφτασε 39-40...

χτες στο 2ωρο περιπου μου ανεβασε 43-το σταματαω το φορτιζω και μετα δεν ξαναπηγε τοσο.

39-40 ειδα σημερα. Οποτε λογικα καπου εκει κοινουνται ολα ( αναλογα την θερμοκρασια δωματιου)

Πάντως ως ένα σημείο θεωρώ το όλο θέμα της υπερθέρμανσης είναι φυσιολογικό. Έχουμε ένα κινητό με διπύρηνο και όλα τα παρεμφερή όταν ζορίζεται και ανεβάζει θερμοκρασίες λόγω του πάχους της συσκευής είναι λογικό να το αισθανόμαστε τόσο έντονα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως ως ένα σημείο θεωρώ το όλο θέμα της υπερθέρμανσης είναι φυσιολογικό. Έχουμε ένα κινητό με διπύρηνο και όλα τα παρεμφερή όταν ζορίζεται και ανεβάζει θερμοκρασίες λόγω του πάχους της συσκευής είναι λογικό να το αισθανόμαστε τόσο έντονα...

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο-απλως φοβαμαι μην καει το τσιπακι !!

• Administrators
43-46 μου ανεβασε μολις. Ειναι φυσιολογικα Η εχει ΘΕΜΑ ;;

Εξαρτάται... αν το είχες σε πλήρη ασχολία είναι φυσιολογικό (στα πλαίσια της συγκεκριμένης συσκευής). Αν ανέβασε από μόνο του... όχι.

Modpic.gif

Εξαρτάται... αν το είχες σε πλήρη ασχολία είναι φυσιολογικό (στα πλαίσια της συγκεκριμένης συσκευής). Αν ανέβασε από μόνο του... όχι.

Εννοειται οτι το ειχα λιωσει !! Σε 9 ωρες τα εφτυσε η μπαταρια ( 1η φορτιση ) .

Πριν κανα 2ωρο ξεκινησα την 2η φορτιση.

Σε idle τωρα κατεβαινει στους 36, ελπιζω οταν παιζω Games να μην καει ! :D

*** Καλημερα παιδια και συγνωμη για το πρηξιμο. Λοιπον η υποθεση εχει ως εξης, Το εβαλα να φορτιση με ανοιχτη την συσκευη και εντελως τυχαια ειπα να κανω ελεγχο θερμοκρασιας. Λοιπον το προγραμματακι εγραφε 48C !!!! Στην ουσια ΧΩΡΙΣ να κανει τιποτα.

Τι να κανω να το επιστρεψω και να παρω τα χρηματα πισω ; Εως την τεταρτη εχω το δικαιωμα. Ας απαντησει καποιος .

Edited by vairas5770

• Administrators
*** Καλημερα παιδια και συγνωμη για το πρηξιμο. Λοιπον η υποθεση εχει ως εξης, Το εβαλα να φορτιση με ανοιχτη την συσκευη και εντελως τυχαια ειπα να κανω ελεγχο θερμοκρασιας. Λοιπον το προγραμματακι εγραφε 48C !!!! Στην ουσια ΧΩΡΙΣ να κανει τιποτα.

Τι να κανω να το επιστρεψω και να παρω τα χρηματα πισω ; Εως την τεταρτη εχω το δικαιωμα. Ας απαντησει καποιος .

Για κάποιους λόγους τυχαίνει αυτό αλλά σπάνια. Ξαναδοκίμασε να το φορτίσεις και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα ανεβάσει τόσο υψηλές θερμοκρασίες.

οταν φορτιζει καθε συσκευη καιει!!

Τόσο πολύ σε καμία περίπτωση.

Modpic.gif

οταν φορτιζει καθε συσκευη καιει!!

εγω τωρα το φορτιζω με skype και google talk ανοιχτο και εχω 34 βαθμους..

φοραω την criskelo βεβαια και δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο:)

το εχω να φορτιζει.μεσα στην θηκη(σιλικονης) εφτασε 39 βαθμους.το εβγαλα απο τη θηκη και επεσε στους 36.με την τελευταια αναβαθμιση δουλευει πιο καλα απο θεμα θερμοκρασιας.

• 2 weeks later...

Χθες το βράδυ είδα για μια συνεχόμενη ώρα αρκετά βίντεο μέσω του μαμά browser. Το αποτέλεσμα ήταν να ζεσταθεί αρκετά η συσκευή.κάποια στιγμή μου πέταξε ότι η μπαταρία ήθελε φόρτιση και σύνδεσα τον φορτιστή.

Η συσκευή άρχισε να ζεσταίνεται πολύ πιο πολύ πλέον και ξαφνικά μου πέταξε μήνυμα στην οθόνη ότι «η φόρτιση σταμάτησε προσωρινά γιατί η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι πολύ υψηλή». Κοίταξα και αν θυμάμαι καλά έδειχνε 55 βαθμούς.

Μήπως τελικά το θέμα με την αύξηση της θερμοκρασίας το έχει η μπαταρία και όχι ο επεξεργαστής ;

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

σε ολα τα κινητα γινεται αυτο αν και μπορει να γινεται σε μικροτερο βαθμο.πρεπει νασαι στις πρωτες φορτισεις.μετα απο 5-10 κυκλους φορτισης-αποφορτισης θα στρωσει

εχω παρατηρησει πως η μπαταρια ζεσταινεται μονο οταν φορτιζεται..

κατα τ αλλα ειναι λογικα θεμα επεξεργαστη..

Tapatalked from my GT-I9100

Αν θέλετε αν μην ζεσταίνεται κατά την διαρκεια της φορτισης χρησιμοποιήστε το usb καλώδιο και φορτίστε μέσω υπολογιστή. Απλά η φόρτιση θα πάρει παραπάνω χρόνο.

Αν θέλετε αν μην ζεσταίνεται κατά την διαρκεια της φορτισης χρησιμοποιήστε το usb καλώδιο και φορτίστε μέσω υπολογιστή. Απλά η φόρτιση θα πάρει παραπάνω χρόνο.

πραγματικα δε θελω να ξερω ποσο χρονο θα χρειαστει..

Tapatalked from my GT-I9100

• Administrators
Χθες το βράδυ είδα για μια συνεχόμενη ώρα αρκετά βίντεο μέσω του μαμά browser. Το αποτέλεσμα ήταν να ζεσταθεί αρκετά η συσκευή.κάποια στιγμή μου πέταξε ότι η μπαταρία ήθελε φόρτιση και σύνδεσα τον φορτιστή.

Η συσκευή άρχισε να ζεσταίνεται πολύ πιο πολύ πλέον και ξαφνικά μου πέταξε μήνυμα στην οθόνη ότι «η φόρτιση σταμάτησε προσωρινά γιατί η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι πολύ υψηλή». Κοίταξα και αν θυμάμαι καλά έδειχνε 55 βαθμούς.

Μήπως τελικά το θέμα με την αύξηση της θερμοκρασίας το έχει η μπαταρία και όχι ο επεξεργαστής ;

Αντώνη θα γλυτώσεις από αυτά τα θέματα με τη θερμοκρασία όταν βάλεις 2.3.4 rom.

Modpic.gif

Αντώνη θα γλυτώσεις από αυτά τα θέματα με τη θερμοκρασία όταν βάλεις 2.3.4 rom.

Έχει δικιο. Με KG3 πρέπει να κάνει καποιος ακραία πράγματα για να υπερθερμανθει.

Edited by ackel

το επιβεβαιωνω και γω, χτες χρηση μιση ωρα με wifi μετά εκαιγε (στην κυριολεξια) και το κινητο εκλεισε, χανοντας μαλιστα τις μισες εφαρμογες
Vita Brevis

Έχει δικιο. Με KG3 πρέπει να κάνει καποιος ακραία πράγματα για να υπερθερμανθει.

Μήπως θέλεις να πείς KF3 που είναι η stock διαθέσιμη μέσω kies.

Μήπως θέλεις να πείς KF3 που είναι η stock διαθέσιμη μέσω kies.

Όχι, την KG3 θέλω να πω. Όλες οι ΚGx είναι android 2.3.4 και έχουν λύσει κατά μεγάλο ποσοστό το πρόβλημα της υπερθέρμανσης.

• Administrators
Υπάρχει Ελληνική και από που θα τη βρούμε?

Επίσημη ελληνική δεν έχει βγει ακόμα, θα χρειαστεί να περιμένεις. Μη ελληνικές έχουν εμφανιστεί αρκετές αλλά δεν υποστηρίζονται επίσημα σε ελληνικές συσκευές. Ωστόσο έχουν ελληνικά μενού και πληκτρολόγια (όχι το swype αλλά με "πείραγμα" γίνεται και αυτό).

Modpic.gif

παντως και απο εμφανιση ακομα και το βαρος του hd2 μ αρεσε περισσοτερο. Στη θερμοκρασια ηταν μετριο. Το samsung πιστευω την παταει με την λεπτοτητα του. Τι το θελαν τοσο λεπτο? Κινητο με τσαγανο φτιαξανε για να μη το πω αλλιως...τι το θελουν το design? Κυριοι οταν περνουμε τοσα λεφτα κινητο και ζηταμε την ισχυ του δεν μας νοιαζει και τοσο η εμφανιση! Αφηστε το να δουλεψει και σωστα! τεσπα! παιδια δεν ξερω αν το χετε δοκιμασει παντως που να δειτε πως καιει το κινητο αν το συνδεσετε με hdmi σε τηλεοραση... μετα λενε οτι παιζει και full hd ταινιες... Εδω idle χωρις χρηση μου πιανει 50 βαθμους σχεδον.. :p BTW μιας και γραψα εδω περι λεπτοτητας... Οποτε κοιταω τα iphone τωρα ποια μου φαινονται και πολυ χοντρα αλλα και πολυ μικρα! Το βλεπω και λεω τιν τουτο ρε γιατι ειναι τοσο μικρΟ?! ενω καποτε μας φαινοταν παντοφλα! χαχαχ

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

βγαινει ακριβο κινητο πλεον χωρις να εχει προσεχθει στο θεμα του design?

επιπλεον αν εχεις 50 βαθμους σε idle τοτε η συσκευη εχει προβλημα..

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά για τα Galaxy S series
  • This topic was unlocked and pinned
  • This topic was pinned, pinned, pinned and pinned
  • This topic was pinned, pinned and pinned