Jump to content

iPhone XR

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η χωρητικότητα που φαίνεται στην υγεία μπαταρίας δεν πέφτει σταδιακά; Ήταν 99% και πήγε κατευθείαν στο 96%.

• Administrators
Η χωρητικότητα που φαίνεται στην υγεία μπαταρίας δεν πέφτει σταδιακά; Ήταν 99% και πήγε κατευθείαν στο 96%.

Κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει το ποσοστό μπαταρίας στα iPhone.

Modpic.gif

Καλημέρα παιδια.Στο συγκεκριμενο κινητο αν είναι κλειδωμενο το icloud υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθεί μονιμα κ νομιμα? ευχαριστω

• Administrators
Καλημέρα παιδια.Στο συγκεκριμενο κινητο αν είναι κλειδωμενο το icloud υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθεί μονιμα κ νομιμα? ευχαριστω

Με άλλα λόγια, μόνο αν μπορέσεις να αποδείξεις ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος της συσκευής.

Modpic.gif

Με άλλα λόγια, μόνο αν μπορέσεις να αποδείξεις ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος της συσκευής.

Βασικα είναι από αγγελια αλλα ακομα δεν το εχω παρει.Για αυτό ρωτω αν μπορω να κανω κατι σε περιπτωση που το παρω.Νομιζω όμως ότι δεν υπαρχει αποδειξη αγορας.Περιμενω να τσεκαρω κ το ΙΜΕΙ να δω τι θα βγει.

Αν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς και ο "κάτοχος" δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει ......μακρυά.....

• Administrators
Βασικα είναι από αγγελια αλλα ακομα δεν το εχω παρει.Για αυτό ρωτω αν μπορω να κανω κατι σε περιπτωση που το παρω.Νομιζω όμως ότι δεν υπαρχει αποδειξη αγορας.Περιμενω να τσεκαρω κ το ΙΜΕΙ να δω τι θα βγει.

Μη το πάρεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσον αφορά το iCloud unlock.

Modpic.gif

Μη το πάρεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσον αφορά το iCloud unlock.

Καταλαβα! Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωθεί ποτε?:(

Ακόμα και εάν σου πει κάποιος ότι μπορεί να στο ξεκλειδώσει, ακόμα και εάν το δεις με τα ίδια σου τα μάτια ότι .. ΝΑ είναι ξεκλείδωτο, μην το πιστέψεις γιατί θα κλειδωθεί ξανά σε ελάχιστο χρόνο.

Άρα, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες : Μακριά!!!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Administrators

Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον αλλά με τα σημερινά δεδομένα... το ξεχνάς.

Modpic.gif

Σας ευχαριστω ολους παιδια! Με γλυτώσατε από το να πεταξω λεφτα τζαμπα κ να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο!:)

Αν δεν είναι δικό σου με απόδειξη δεν ξεκλειδώνει

Αυτό ήταν το νόημα που μπήκε αυτή η δει κλείδα γι αυτό και τα πουλάνε κιόλας και πιο φθηνά

Nokia 8800 Scirocco

Ο πωλητής τι σου λέει;;;

Γιατί δεν έχει απόδειξη αγοράς,και γιατί είναι κλειδωμένο το icloud???

Ο αδερφός μου που πούλησε ένα SE και είχε χάσει την απόδειξη,πήγε στο μαγαζί και του δώσανε αντίγραφο...Δεν μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο ο πωλητής;;;

Αν δεν είναι δικό σου με απόδειξη δεν ξεκλειδώνει

Αυτό ήταν το νόημα που μπήκε αυτή η δει κλείδα γι αυτό και τα πουλάνε κιόλας και πιο φθηνά

όχι δεν είναι δικο μου.Σε αγγελια το βρηκα κ το σκεφτομουν αλλα δεν θα το παρω τελικα

όχι δεν είναι δικο μου.Σε αγγελια το βρηκα κ το σκεφτομουν αλλα δεν θα το παρω τελικα

Μόνο για ανταλλακτικά κάτι τέτοιο

Nokia 8800 Scirocco

Ο πωλητής τι σου λέει;;;

Γιατί δεν έχει απόδειξη αγοράς,και γιατί είναι κλειδωμένο το icloud???

Ο αδερφός μου που πούλησε ένα SE και είχε χάσει την απόδειξη,πήγε στο μαγαζί και του δώσανε αντίγραφο...Δεν μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο ο πωλητής;;;

Το τσεκαρα το ΙΜΕΙ κ μου εβγαλε ότι είναι σε μπλακ λιστ.Υποθετω ότι το βρηκε πιθανον αλλα όπως κ να εχει δεν θα το παρω αφου διαβασα ότι δεν μπορω να το ξεκλειδωσω με τιποτα ετσι κ αλλιως

Το τσεκαρα το ΙΜΕΙ κ μου εβγαλε ότι είναι σε μπλακ λιστ.Υποθετω ότι το βρηκε πιθανον αλλα όπως κ να εχει δεν θα το παρω αφου διαβασα ότι δεν μπορω να το ξεκλειδωσω με τιποτα ετσι κ αλλιως

Χαμένο είτε κλεμμένο

Μην ασχολείσαι

Nokia 8800 Scirocco

• 4 weeks later...

Το App Library δεν καταλαβαίνω τι χρειάζεται .Έτσι και αλλιώς έτσι είχαμε τακτοποιήσει τις εφαρμογές σε φακέλους με ονομασίες κλπ .Και δεν μπορείς να την επεξεργαστείς

Αλλά αυτό με τα widget δεν παλεύεται

Τα έχουν καταστρέψει όλα

Εκανα αναβαθμιση σε IOS 14 και οταν παω να χρησιμοποιησω το picture in picture μεσω safari στο youtube εκει που παει να μου το ελαχιστοποιησει ξαφνικα μου το επαναφερει πισω χωρις λογο.Εχω ενεργοποιησει την επιλογη απο τις ρυθμισεις.Καμια ιδεα;

• The title was changed to iPhone XR
  • The topic was unpinned