Alexpag Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Η χωρητικότητα που φαίνεται στην υγεία μπαταρίας δεν πέφτει σταδιακά; Ήταν 99% και πήγε κατευθείαν στο 96%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Η χωρητικότητα που φαίνεται στην υγεία μπαταρίας δεν πέφτει σταδιακά; Ήταν 99% και πήγε κατευθείαν στο 96%. Κανείς δεν ξέρει πως δουλεύει το ποσοστό μπαταρίας στα iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Καλημέρα παιδια.Στο συγκεκριμενο κινητο αν είναι κλειδωμενο το icloud υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθεί μονιμα κ νομιμα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Εάν έχεις την απόδειξη αγοράς το πας σε document,istorm και στο ξεκλειδωνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Καλημέρα παιδια.Στο συγκεκριμενο κινητο αν είναι κλειδωμενο το icloud υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθεί μονιμα κ νομιμα? ευχαριστω Με άλλα λόγια, μόνο αν μπορέσεις να αποδείξεις ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Με άλλα λόγια, μόνο αν μπορέσεις να αποδείξεις ότι είσαι ο νόμιμος κάτοχος της συσκευής. Βασικα είναι από αγγελια αλλα ακομα δεν το εχω παρει.Για αυτό ρωτω αν μπορω να κανω κατι σε περιπτωση που το παρω.Νομιζω όμως ότι δεν υπαρχει αποδειξη αγορας.Περιμενω να τσεκαρω κ το ΙΜΕΙ να δω τι θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αν δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς και ο "κάτοχος" δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει ......μακρυά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Βασικα είναι από αγγελια αλλα ακομα δεν το εχω παρει.Για αυτό ρωτω αν μπορω να κανω κατι σε περιπτωση που το παρω.Νομιζω όμως ότι δεν υπαρχει αποδειξη αγορας.Περιμενω να τσεκαρω κ το ΙΜΕΙ να δω τι θα βγει. Μη το πάρεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσον αφορά το iCloud unlock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Μη το πάρεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσον αφορά το iCloud unlock. Καταλαβα! Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωθεί ποτε?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Μην το προσπαθήσεις καν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Μην το προσπαθήσεις καν.... καταλαβα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Καταλαβα! Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωθεί ποτε?:( Ακόμα και εάν σου πει κάποιος ότι μπορεί να στο ξεκλειδώσει, ακόμα και εάν το δεις με τα ίδια σου τα μάτια ότι .. ΝΑ είναι ξεκλείδωτο, μην το πιστέψεις γιατί θα κλειδωθεί ξανά σε ελάχιστο χρόνο. Άρα, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες : Μακριά!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Σε τέτοιες ερωτήσεις δεν απαντάμε παιδιά Ο νοών νοείτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ναι εντάξει, αυτό εννοείται. Απλά ήθελα να δω μέχρι που θα το φτάσει ο φίλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Καταλαβα! Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωθεί ποτε?:( Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον αλλά με τα σημερινά δεδομένα... το ξεχνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Σας ευχαριστω ολους παιδια! Με γλυτώσατε από το να πεταξω λεφτα τζαμπα κ να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Καταλαβα! Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκλειδωθεί ποτε?:( Αν δεν είναι δικό σου με απόδειξη δεν ξεκλειδώνει Αυτό ήταν το νόημα που μπήκε αυτή η δει κλείδα γι αυτό και τα πουλάνε κιόλας και πιο φθηνά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Βασικα είναι από αγγελια αλλα ακομα δεν το εχω παρει.Για αυτό ρωτω αν μπορω να κανω κατι σε περιπτωση που το παρω.Νομιζω όμως ότι δεν υπαρχει αποδειξη αγορας.Περιμενω να τσεκαρω κ το ΙΜΕΙ να δω τι θα βγει. Ο πωλητής τι σου λέει;;; Γιατί δεν έχει απόδειξη αγοράς,και γιατί είναι κλειδωμένο το icloud??? Ο αδερφός μου που πούλησε ένα SE και είχε χάσει την απόδειξη,πήγε στο μαγαζί και του δώσανε αντίγραφο...Δεν μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο ο πωλητής;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Αν δεν είναι δικό σου με απόδειξη δεν ξεκλειδώνει Αυτό ήταν το νόημα που μπήκε αυτή η δει κλείδα γι αυτό και τα πουλάνε κιόλας και πιο φθηνά όχι δεν είναι δικο μου.Σε αγγελια το βρηκα κ το σκεφτομουν αλλα δεν θα το παρω τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 όχι δεν είναι δικο μου.Σε αγγελια το βρηκα κ το σκεφτομουν αλλα δεν θα το παρω τελικα Μόνο για ανταλλακτικά κάτι τέτοιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ο πωλητής τι σου λέει;;; Γιατί δεν έχει απόδειξη αγοράς,και γιατί είναι κλειδωμένο το icloud??? Ο αδερφός μου που πούλησε ένα SE και είχε χάσει την απόδειξη,πήγε στο μαγαζί και του δώσανε αντίγραφο...Δεν μπορεί να κάνει κάτι αντίστοιχο ο πωλητής;;; Το τσεκαρα το ΙΜΕΙ κ μου εβγαλε ότι είναι σε μπλακ λιστ.Υποθετω ότι το βρηκε πιθανον αλλα όπως κ να εχει δεν θα το παρω αφου διαβασα ότι δεν μπορω να το ξεκλειδωσω με τιποτα ετσι κ αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Το τσεκαρα το ΙΜΕΙ κ μου εβγαλε ότι είναι σε μπλακ λιστ.Υποθετω ότι το βρηκε πιθανον αλλα όπως κ να εχει δεν θα το παρω αφου διαβασα ότι δεν μπορω να το ξεκλειδωσω με τιποτα ετσι κ αλλιως Χαμένο είτε κλεμμένο Μην ασχολείσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Το App Library δεν καταλαβαίνω τι χρειάζεται .Έτσι και αλλιώς έτσι είχαμε τακτοποιήσει τις εφαρμογές σε φακέλους με ονομασίες κλπ .Και δεν μπορείς να την επεξεργαστείς Αλλά αυτό με τα widget δεν παλεύεται Τα έχουν καταστρέψει όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Εκανα αναβαθμιση σε IOS 14 και οταν παω να χρησιμοποιησω το picture in picture μεσω safari στο youtube εκει που παει να μου το ελαχιστοποιησει ξαφνικα μου το επαναφερει πισω χωρις λογο.Εχω ενεργοποιησει την επιλογη απο τις ρυθμισεις.Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Μετά την ενημέρωση το WiFi calling της COSMOTE βγήκε off ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts