pavlosdr Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Και γιατί να πάει κανείς στους επισήμους το ίδιο προϊόν είναι και το βρίσκεις φθηνότερα αρκετά. Αν εσυ θες να πληρώνεις τη φίρμα του μαγαζιού δεν σημαίνει ότι σου προσφέρει κάτι διαφορετικό Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν του είπα να πάει να ψωνίσει από επισήμους.....Να ξέρουμε τι διαβάζουμε ....σύγκριση τιμής έκανα......Ασ πάει όπου γουστάρει εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Σε μεγάλα καταστήματα μόνο λόγο δόσεων η με πιστωτική η λόγο επιδότησης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγώ κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου. Πάμε σε xr λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Η επιλογή πάντα είναι του καθενός Άλλος προτιμάει να δώσει παραπάνω χώρος να τον πειράζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Η επιλογή πάντα είναι του καθενός Άλλος προτιμάει να δώσει παραπάνω χώρος να τον πειράζει Πρέπει να είναι κάποιος βλάκας για να μην τον πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Πρέπει να είναι κάποιος βλάκας για να μην τον πειράζει Μην το λες Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά παίρνεις 2-3 πραγματάκια σαν αναβάθμιση και έχεις και στο μέλλον καλύτερη συσκευή και μεταπώληση και υποστήριξη και όλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δεδομένα έχετε με Cosmote ? Χθες μιση μερα τα ειχε παιξει ..τωρα παλι τα ιδια ? Κερατσινι κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δεδομένα έχετε με Cosmote ? Χθες μιση μερα τα ειχε παιξει ..τωρα παλι τα ιδια ? Κερατσινι κλπ Θέμα της Cosmote είναι. Υπομονή... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά Σχετικά με την μαμά εφαρμογή email του iOS Το gmail ως γνωστόν δεν έχει ώθηση αλλά μόνο μετάκληση η χειροκίνητα Υπάρχει καμμία καλή free εφαρμογή στο Apple store που να δίνει και σε αυτό ώθηση ; Δεν το έχω ψάξει καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά Σχετικά με την μαμά εφαρμογή email του iOS Το gmail ως γνωστόν δεν έχει ώθηση αλλά μόνο μετάκληση η χειροκίνητα Υπάρχει καμμία καλή free εφαρμογή στο Apple store που να δίνει και σε αυτό ώθηση ; Δεν το έχω ψάξει καθόλου Gmail app? (Η outlook) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Gmail app? (Η outlook) Sent from my iPhone using Tapatalk Έβαλα να δοκιμάσω το outlook Λες να έχει ώθηση αυτό ? Θα το τσεκάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Έβαλα να δοκιμάσω το outlook Λες να έχει ώθηση αυτό ? Θα το τσεκάρω Το Gmail της google βαλε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newcell Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Παιδιά το iphone xr κανει mirroring σε τηλεοραση κανονική ή μονο σε apple tv? θελω να αγοράσω το iphone xr αλλα συνδέω συχνά το κινητό με τη samsung smart tv μου και ηθελα να δω αν ειναι συμβατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Σκεφτομαι να δοκιμάσω το ios και θα ήθελα την γνώμη σας για την αποδοση της μπαταρίας του XR. Βγάζει 5 ώρες sot με κυρίως χρήση wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Σκεφτομαι να δοκιμάσω το ios και θα ήθελα την γνώμη σας για την αποδοση της μπαταρίας του XR. Βγάζει 5 ώρες sot με κυρίως χρήση wifi; Βγάζει κι άνετα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Έβαλα να δοκιμάσω το outlook Λες να έχει ώθηση αυτό ? Θα το τσεκάρω Έχει. Και το Spark επίσης έχει ώθηση. Δοκίμασέ τες όλες αυτές και δες ποια σου κάθεται καλύτερα. Για μένα η καλύτερη είναι η μαμά της Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά μετά από τέσσερα χρόνια συμβίωσης με iPhone 6S προχώρησα στην αγορά του xr. Το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο αν και η αλήθεια είναι ότι και με το 6S δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, η μεγάλη διαφορά Είναι στην μπαταρία και στην κάμερα. Αυτό που προσπαθώ να συνηθίσω το μέγεθος αλλά σιγά-σιγά νομίζω ότι θα είμαι OK. Έχω μία ερώτηση μπορώ να αλλάξω την διάταξη της φωνητικής υπαγορεύσεις από τα δεξιά στα αριστερά στο πληκτρολόγιο;Ευχαιστω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basiliszag Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά μετά από τέσσερα χρόνια συμβίωσης με iPhone 6S προχώρησα στην αγορά του xr. Το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο αν και η αλήθεια είναι ότι και με το 6S δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, η μεγάλη διαφορά Είναι στην μπαταρία και στην κάμερα. Αυτό που προσπαθώ να συνηθίσω το μέγεθος αλλά σιγά-σιγά νομίζω ότι θα είμαι OK. Έχω μία ερώτηση μπορώ να αλλάξω την διάταξη της φωνητικής υπαγορεύσεις από τα δεξιά στα αριστερά στο πληκτρολόγιο;Ευχαιστω Sent from my iPhone using Tapatalk Οχι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση the coldest of the cool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Λοιπόν συνέβη σήμερα το εξής κουλό. Ξαφνικά και χωρίς να το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο (ήταν πάνω στο γραφείο) αυτό υπερθεμάνθηκε σε σημείο που έκαιγε. Το έσβησα και το άφησα να κρυώσει. Τότε το ξανά άναψα Διαπίστωσα λοιπόν ότι η μπαταρία πήγε από το 95% στο 55% στο "μπαμ". Επίσης το battery health δείχνει 99% από 100 που ήταν χθες. Τι να έγινε; Να το πάω στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Λοιπόν συνέβη σήμερα το εξής κουλό. Ξαφνικά και χωρίς να το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο (ήταν πάνω στο γραφείο) αυτό υπερθεμάνθηκε σε σημείο που έκαιγε. Το έσβησα και το άφησα να κρυώσει. Τότε το ξανά άναψα Διαπίστωσα λοιπόν ότι η μπαταρία πήγε από το 95% στο 55% στο "μπαμ". Επίσης το battery health δείχνει 99% από 100 που ήταν χθες. Τι να έγινε; Να το πάω στο service? κατι κολλησε και δουλευε ο επεξεργαστης στο τερμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 κατι κολλησε και δουλευε ο επεξεργαστης στο τερμα to degradation της μπαταρίας είναι φυσιολογικό; Το έχω 14 μήνες το τηλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 to degradation της μπαταρίας είναι φυσιολογικό; Το έχω 14 μήνες το τηλ... και πολυ παραπανω απο το φυσιολογικο κιολας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Εμένα ξαφνικά δεν φόρτιζε. Το έβαλα το βράδυ και είδα ότι το πρωί δεν είχε φορτίσει. Το ξαναβάζω το μεσημέρι τίποτα. Έκανα restart και έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Εμένα ξαφνικά δεν φόρτιζε. Το έβαλα το βράδυ και είδα ότι το πρωί δεν είχε φορτίσει. Το ξαναβάζω το μεσημέρι τίποτα. Έκανα restart και έστρωσε. Το έχω πάθει και εγώ μια και μοναδική φορά με το 11άρι. Με επανεκκίνηση επίσης έστρωσε. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Εμένα ξαφνικά δεν φόρτιζε. Το έβαλα το βράδυ και είδα ότι το πρωί δεν είχε φορτίσει. Το ξαναβάζω το μεσημέρι τίποτα. Έκανα restart και έστρωσε. Το έχω παθει κι εγώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts