Fulgore1 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μαλλον οι περισσοτεροι θα εχουν παει σε κανενα IphoneHellas ,γιατι ακομα και το γενικο για το Ios12 θεμα δεν εχει κινηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=468057&page=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Μαλλον οι περισσοτεροι θα εχουν παει σε κανενα IphoneHellas ,γιατι ακομα και το γενικο για το Ios12 θεμα δεν εχει κινηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=468057&page=3 Γενικότερα οι συσκευές δεν έχουν και πολλά να πεις αφού ούτε προβλήματα έχουν αλλά ούτε και πολλά να πειράξεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Ακριβώς, κάθε iPhone προσφέρει out of the box ευτυχία. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Ναι δεν αντιλεγω αλλα δεν χρειαζεται μονο καποιος να σχολιασει μονο οταν εχει καποιο προβλημα ή οταν ειναι να αγορασει. Για παραδειγμα μπορει να αναφερει πως εχει κανει την αρχικη οθονη του για να φαινεται καλύτερα καποιο wallpaper που εχει βαλει. Αλλοι μπορει να ανεβαζουν τις φωτογραφιες που τραβανε σε διαφορες συνθηκες και να κανουν συγκρισεις με προηγουμενες Iphone συσκευες που βλεπουν τις μεγαλυτερες διαφορες ή και αλλα features οπως ρωταγε πχ καποιος για το led flash για ειδοποιησεις στο διπλα θεμα του 8plus http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7802776#post7802776 Αλλοι να αναφερουν αξεσουαρ που βρηκαν και τους βολεψαν ή οχι(θηκες/τζαμια κλπ)συγκεκριμενα στο Iphone xr(γιατι και ουτε στο γενικα θεμα των αξεσουαρ πλεον γραφει κανεις) ή εντυπωσεις απο την τελευταια εκδοση. Με λιγα λογια οτι γραφεται και στα αλλα θεματα κινητων αλλα και γενικα στα αλλα forum. Μια χαρα υπαρχουν πραγματα να γραψει καποιος για Iphone(χωρις να αναφερομαστε σε πειραγματα και jailbreak πχ),γιατι δεν πιστευω οτι στην χωρα μας δεν εχει πουλησει καθολου το xr. Εγω πριν κατι μηνες οταν ειχε βγει το promo που ειχα αγορασει το xs max,σε 2-3 Γερμανους που ειχα παει,δεν υπηρχε ουτε για αστειο αποθεμα σε XR 64gb και 128 σε συγκεκριμενα χρωματα που ηθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Ναι δεν αντιλεγω αλλα δεν χρειαζεται μονο καποιος να σχολιασει μονο οταν εχει καποιο προβλημα ή οταν ειναι να αγορασει. Για παραδειγμα μπορει να αναφερει πως εχει κανει την αρχικη οθονη του για να φαινεται καλύτερα καποιο wallpaper που εχει βαλει. Αλλοι μπορει να ανεβαζουν τις φωτογραφιες που τραβανε σε διαφορες συνθηκες και να κανουν συγκρισεις με προηγουμενες Iphone συσκευες που βλεπουν τις μεγαλυτερες διαφορες ή και αλλα features οπως ρωταγε πχ καποιος για το led flash για ειδοποιησεις στο διπλα θεμα του 8plus http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7802776#post7802776 Αλλοι να αναφερουν αξεσουαρ που βρηκαν και τους βολεψαν ή οχι(θηκες/τζαμια κλπ)συγκεκριμενα στο Iphone xr(γιατι και ουτε στο γενικα θεμα των αξεσουαρ πλεον γραφει κανεις) ή εντυπωσεις απο την τελευταια εκδοση. Με λιγα λογια οτι γραφεται και στα αλλα θεματα κινητων αλλα και γενικα στα αλλα forum. Μια χαρα υπαρχουν πραγματα να γραψει καποιος για Iphone(χωρις να αναφερομαστε σε πειραγματα και jailbreak πχ),γιατι δεν πιστευω οτι στην χωρα μας δεν εχει πουλησει καθολου το xr. Εγω πριν κατι μηνες οταν ειχε βγει το promo που ειχα αγορασει το xs max,σε 2-3 Γερμανους που ειχα παει,δεν υπηρχε ουτε για αστειο αποθεμα σε XR 64gb και 128 σε συγκεκριμενα χρωματα που ηθελα. Μπορει να μην υπήρχε απόθεμα αλλά δεν ξέρεις πόσες συσκευές είχαν στην πραγματικότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Δεν εχεις αδικο. Απλα μου φαινεται ψιλο απιθανο το Iphone xr που ειναι το πιο δημοφιλες Iphone σε Ευρωπη και Αμερικη(και το φθηνοτερο απο τα πιο προσφατα)να μην εχει πουλησει καθολου μονο στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Δεν εχεις αδικο. Απλα μου φαινεται ψιλο απιθανο το Iphone xr που ειναι το πιο δημοφιλες Iphone σε Ευρωπη και Αμερικη(και το φθηνοτερο απο τα πιο προσφατα)να μην εχει πουλησει καθολου μονο στην Ελλαδα. Δεν γνωρίζουμε ακριβή νούμερα Κι εγώ έτσι από το ότι βλέπω γύρω μου λέω Δεν σημαίνει ότι ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Εγώ που το πήρα να αναφέρω ότι δεν έχω λόγο να γράψω κάτι γιατί δουλεύει απροβλημάτιστα και είναι αυτό που ήθελα. Προερχόμενος από το iphone 6 ήξερα τι να περιμένω. Είναι ταχύτατο, βγάζει πολύ καθαρές φωτό και βίντεο,κρατάει η μπαταρία 2 ημέρες περίπου και έβαλα και δεύτερη εσιμ κοσμοτέ παράλληλα με την εταιρική μου vodafone έχοντας περισσότερες επιλογές κλήσεων και δεδομένων. Το συγκεκριμένο φόρουμ δεν είναι πάντως αυτό που γράφουν όσοι έχουν ios. Για το λόγο ότι υπάρχει αυτό που αναφέρθηκε και πιο πάνω ως πιο εξειδικευμένο και γιατί κανείς κάτοχος iphone δεν έχει όρεξη να τον κράζουν αυτοί που ποτέ δεν είχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 https://9to5mac.com/2019/07/22/iphone-xr-most-popular-model/ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 (edited) Το συγκεκριμένο φόρουμ δεν είναι πάντως αυτό που γράφουν όσοι έχουν ios. Για το λόγο ότι υπάρχει αυτό που αναφέρθηκε και πιο πάνω ως πιο εξειδικευμένο και γιατί κανείς κάτοχος iphone δεν έχει όρεξη να τον κράζουν αυτοί που ποτέ δεν είχαν. Αν ισχυε αυτο που λες τοτε και τα θεματα των αλλων iphone θα ειχαν αντιστοιχα λιγες σελιδες,αλλα στην πραξη βλεπουμε το αντιθετο. Η πραγματικοτητα ειναι οτι το Iphone xr αν και vfm συσκευη για αυτα που προσφερει,δυστηχως ειναι μια ''βαρετη'' συσκευη για να κουβεντιασει καποιος για αυτη απο ενδιαφερον,το ιδιο ακριβως ''προβλημα'' που ειχε και το Iphone 8. Ο κοσμος γενικα εχει την ταση να κουβεντιαζει περισσοτερο σε κινητα(και γενικα πραγματα)που τον ενθουσιαζουν κιολας παραπανω. Γιαυτο και το θεμα του Iphone X εχει κοντα 150σελιδες ενω το θεμα του iphone 8 μολις 35. Edited July 29, 2019 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Τι να γράψουμε βρε παιδιά εδώ για μια εντελώς απροβλημάτιστη συσκευή, για το πόσο όμορφη είναι? :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Τι να γράψουμε βρε παιδιά εδώ για μια εντελώς απροβλημάτιστη συσκευή, για το πόσο όμορφη είναι? :p Σσσσς....μη λες τέτοια....όμορφη είναι μόνο αν κάνει τουλάχιστον 1200€ Αυτή είναι φτηνιάρικη χοντροκομμένη γκουμουτσα χαχα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Αυτη την ''λογικη''της απροβληματιστης συσκευης δεν την καταλαβαινω. Απο που και ως που σε ενα τεχνολογικο forum καποιος πρεπει να γραφει μονο οταν εχει καποιο προβλημα? Δηλαδη τα αλλα θεματα των Iphone που εχουν πολυ περισσοτερες σελιδες ειναι γιατι ειναι πιο ομορφες συσκευες ή μεσα στα προβληματα? Και το 8plus με τα σημερινα δεδομενα γκουμουτσα θεωρειται αλλα εχει κοντα 100σελιδες το θεμα του. Δεν ειπαμε βεβαια καποιος να σχολιασει με το ζορι σε καποιο θεμα αν δεν θελει,απλα αναφερθηκε το γεγονος οτι συγκεκριμενα το θεμα του Iphone XR ειναι αυτο με την μικροτερη συμμετοχη σε σχεση με τα αλλα θεματα των iphone Κινητων,πραγμα αρκετα περιεργο δεδομενου οτι μιλαμε για την δημοφιλεστερη σε πωλησεις συσκευη της αγορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Αυτη την ''λογικη''της απροβληματιστης συσκευης δεν την καταλαβαινω. Απο που και ως που σε ενα τεχνολογικο forum καποιος πρεπει να γραφει μονο οταν εχει καποιο προβλημα? Δηλαδη τα αλλα θεματα των Iphone που εχουν πολυ περισσοτερες σελιδες ειναι γιατι ειναι πιο ομορφες συσκευες ή μεσα στα προβληματα? Και το 8plus με τα σημερινα δεδομενα γκουμουτσα θεωρειται αλλα εχει κοντα 100σελιδες το θεμα του. Δεν ειπαμε βεβαια καποιος να σχολιασει με το ζορι σε καποιο θεμα αν δεν θελει,απλα αναφερθηκε το γεγονος οτι συγκεκριμενα το θεμα του Iphone XR ειναι αυτο με την μικροτερη συμμετοχη σε σχεση με τα αλλα θεματα των iphone Κινητων,πραγμα αρκετα περιεργο δεδομενου οτι μιλαμε για την δημοφιλεστερη σε πωλησεις συσκευη της αγορας. Το ξανά είπαμε Δεν έχει πουλήσει τόσο στην Ελλάδα Επίσης εδώ μέσα μπαίνουν περισσότερο ψαγμενοι Μάλλον αυτοί δεν το αγόρασαν Εάν απευθύνεται σε γυναικείο κοινό αναμενόμενο και η αδράνεια του νήματος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Το ξανά είπαμε Δεν έχει πουλήσει τόσο στην Ελλάδα Επίσης εδώ μέσα μπαίνουν περισσότερο ψαγμενοι Μάλλον αυτοί δεν το αγόρασαν Εάν απευθύνεται σε γυναικείο κοινό αναμενόμενο και η αδράνεια του νήματος Eιναι ξεκάθαρο ότι από την έλλειψη "ψαγμένων-αποκρυφιστικών-μασονικών-woke" σχολίων στο νήμα ότι η συσκευή είναι για γυναίκες. Οι άντρακλες παίρνουν XS Max. Πλάκα έχετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Δεν εχεις αδικο. Απλα μου φαινεται ψιλο απιθανο το Iphone xr που ειναι το πιο δημοφιλες Iphone σε Ευρωπη και Αμερικη(και το φθηνοτερο απο τα πιο προσφατα)να μην εχει πουλησει καθολου μονο στην Ελλαδα. 2 γνωστοί μου που ήθελαν καινούργιο iPhone πήγαν σε 7 Plus & 8. Το XR δυστυχώς έχει άσχημο όνομα (σαν τα Vista ένα πράγμα) κυρίως λόγω της μονής κάμερας. Ο φίλος που πήγε σε Plus όταν του πρότεινα το XR μου είπε "και γιατί να μην πάρω κάποιο με 2 κάμερες; ) :confused: Δυστυχώς, την κάμερα του κινητού είτε έχω το Χ, είτε το XR, τη χρησιμοποιώ μόνο για Insta και για να έχω φωτό από ταξίδια, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο πίσω είναι το XR με τη μονή και πόσο "χάνει" από τα άλλα . Στα του κινητού πάντως, το μόνο μείον του είναι η οθόνη. Βλέπω τον τελευταίο καιρό μια τάση γνωστών YouTuber που έκραζαν το XR στην αρχή για την οθόνη του να αλλάζουν γνώμη, αλλά η αλήθεια είναι ότι 1) για τα λεφτά του είναι αδικαιολόγητη και 2) αν κάποιος είχε ένα άλλο κινητό, σίγουρα θα δει διαφορά. Στη δική μου περίπτωση, μέχρι τα Χριστούγεννα είχα το X, πήγα σε 7 Plus ( με τη λογική να περιμένω το iPhone 11), και κάνα μήνα έχω το XR και η διαφορά ανάμεσα σε 7 Plus & XR φαίνεται ειδικά όταν τα βάζω δίπλα δίπλα και με κοινά wallpapers κτλ - μου φαίνεται πιο "θολή" σε σύγκριση με τα άλλα & μου θυμίζει πάρα πολύ το παράδειγμα με το Lumia 640 & 640 XL που είχαν τα ίδια ppi οθόνης και στο μικρό ήταν απόλαυση ενώ στο μεγάλο, επειδή η ποιότητα είχε μείνει ίδια, ήταν να την είχαν τραβήξει απ'όλες τις πλευρές και ήταν σα να πιξελιάζει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημη οθόνη, αλλά τέτοια οθόνη περίμενα σε κάνα iPhone SE 2 των 300€, όχι σε κινητό με αρχική τιμή τα 750. Σε όλα τ'άλλα φυσάει και ειδικά άμα κάποιος συνηθίσει την μπαταρία του, δεν έχει γυρισμό. :cool: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 2 γνωστοί μου που ήθελαν καινούργιο iPhone πήγαν σε 7 Plus & 8. Το XR δυστυχώς έχει άσχημο όνομα (σαν τα Vista ένα πράγμα) κυρίως λόγω της μονής κάμερας. Ο φίλος που πήγε σε Plus όταν του πρότεινα το XR μου είπε "και γιατί να μην πάρω κάποιο με 2 κάμερες; ) :confused: Δυστυχώς, την κάμερα του κινητού είτε έχω το Χ, είτε το XR, τη χρησιμοποιώ μόνο για Insta και για να έχω φωτό από ταξίδια, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο πίσω είναι το XR με τη μονή και πόσο "χάνει" από τα άλλα . Στα του κινητού πάντως, το μόνο μείον του είναι η οθόνη. Βλέπω τον τελευταίο καιρό μια τάση γνωστών YouTuber που έκραζαν το XR στην αρχή για την οθόνη του να αλλάζουν γνώμη, αλλά η αλήθεια είναι ότι 1) για τα λεφτά του είναι αδικαιολόγητη και 2) αν κάποιος είχε ένα άλλο κινητό, σίγουρα θα δει διαφορά. Στη δική μου περίπτωση, μέχρι τα Χριστούγεννα είχα το X, πήγα σε 7 Plus ( με τη λογική να περιμένω το iPhone 11), και κάνα μήνα έχω το XR και η διαφορά ανάμεσα σε 7 Plus & XR φαίνεται ειδικά όταν τα βάζω δίπλα δίπλα και με κοινά wallpapers κτλ - μου φαίνεται πιο "θολή" σε σύγκριση με τα άλλα & μου θυμίζει πάρα πολύ το παράδειγμα με το Lumia 640 & 640 XL που είχαν τα ίδια ppi οθόνης και στο μικρό ήταν απόλαυση ενώ στο μεγάλο, επειδή η ποιότητα είχε μείνει ίδια, ήταν να την είχαν τραβήξει απ'όλες τις πλευρές και ήταν σα να πιξελιάζει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημη οθόνη, αλλά τέτοια οθόνη περίμενα σε κάνα iPhone SE 2 των 300€, όχι σε κινητό με αρχική τιμή τα 750. Σε όλα τ'άλλα φυσάει και ειδικά άμα κάποιος συνηθίσει την μπαταρία του, δεν έχει γυρισμό. :cool: Το 7 plus έχει καλύτερη οθόνη από το XR; Κάποιο λάθος κάνεις Για τα άλλα που λες ναι ο κόσμος που δεν γνωρίζει βλέπει με άλλη οπτική την αγορά του κινητού Για αυτό και οι εταιρείες έχουν βάλει δεύτερες κάμερες ακόμα και στις συσκευές με 100€ για να τα θεωρούν οι άσχετοι iPhone και Samsung killer Μερικοί από αυτούς να φανταστείς πιστεύω έχουν κι εκείνο το ξεχασμένο να δεις πως λεγόταν... Poco! Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 Η ασύρματη φόρτιση χαλάει τη μπαταρία; Μεγάλο ερώτημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 2 γνωστοί μου που ήθελαν καινούργιο iPhone πήγαν σε 7 Plus & 8. Το XR δυστυχώς έχει άσχημο όνομα (σαν τα Vista ένα πράγμα) κυρίως λόγω της μονής κάμερας. Ο φίλος που πήγε σε Plus όταν του πρότεινα το XR μου είπε "και γιατί να μην πάρω κάποιο με 2 κάμερες; ) :confused: Εσυ ειχες τοτε το iphone x ή καποιο plus μοντελο για να τους δειξεις η δευτερη καμερα τι ακριβως δουλεια κανει και οτι παιζει προφανως ρολο η κεντρικη καμερα περισσοτερο απο την telephoto? Στην Ελλαδα υπαρχει γενικα μεγαλη αγνοια στο τεχνολογικο κομματι αρα δεν μου κανουν εντυπωση τετοιες απαντησεις. Οσο για την οθονη του iphone xr,μαλλον καπως μπερδεμενα τα λετε ή εχετε διαβασει δεξια και αριστερα. Το Iphone XR εχει μια απο τις καλυτερες ips LCD οθονες της αγορας,και επισης η οθονη του εχει και πολυ υψηλη φωτεινοτητα που περναει ακομα και ορισμενες συσκευες με Amoled οθονες. Εκει που χανει το Iphone xr ειναι στην αναλυση αυτη καθαυτη και οχι στην οθονη/panel που φοραει και αυτο το καταλαβαινει καποιος κυριως αν χρησιμοποιει το κινητο παρα πολυ κοντα στο προσωπο. Τωρα πολλοι λενε οτι αν το κινητο ειχε 1080p οθονη,και αρα εφευγε και αυτο που αναφερεται τωρα για αυτην,εκει ειναι που μετα θα εβγαζε ακυρα τα αλλα 2 μοντελα της εταιρειας. Δειτε και στην επισκευη του κινητου τι διαφορες υπαρχουν χρηματικα https://support.apple.com/en-ie/iphone/repair/service/pricing Προσωπικα περιμενω να δω με τα νεα μοντελα που θα βγουν τι θα παιξει,και αν τελικα δεν αξιζουν την αναμονη(εστω να περιμενει καποιος να πεσουν λιγο οι τιμες)και αν διατηρηθει η χρηματικη διαφορα μεταξυ xr και xs max,μαλλον με βλεπω για το XR καθαρα λογω της χαμηλοτερης τιμης και αυτονομιας του. Η μονη δευτερη καμερα που ειναι οντως deal breaker πλεον αν δεν εχει ενα κινητο,ειναι η Ultrawide καμερα που βλεπουμε φετος στις περισσοτερες ναυαρχιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Αυτό ακριβώς εννοώ για την οθόνη που γράφει ο Fulgore. Το θέμα δεν είναι το είδος της οθόνης (IPS/LCD/AMOLED), αλλά η ποιότητα της . Σε σύγκριση με το 7 Plus επειδή το έχω δώσει στη δικιά μου και το βλέπω καθημερινά, μου φάινεται ότι τα χρώματα είναι πιο ζωντανά είτε είναι wallpaper, είτε είναι φωτογραφίες που έχω στείλει από το XR σε εκείνο. Στα της κάμερας, είναι το τελευταίο πράγμα που χρησιμοποιώ σε μια συσκευή και όσοι φίλοι μου πήγαν σε παλαιότερα μοντέλα για την επιπλέον κάμερα πήγαν με το σκεπτικό "γιατί να μην δώσω λιγότερα για να έχω κάτι παραπάνω?". Στους 5 μήνες που είχα το Plus, ούτε μία φορά δεν χρησιμοποίησα τη selfie, οπότε στο θέμα της κάμερας είμαι παντελώς αδιάφορος Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Για την διαφορα στην αναλυση οσον αφορα το Iphone xr(και οχι μονο)εχει ενα ωραιο review το Anandtech. https://www.anandtech.com/show/13912/the-apple-iphone-xr-review-brilliant-battery-life/4 In every-day use-cases where you would browse your phone at an arm-length away, these differences are hard to notice, and it should not cause any issues for the majority of users. Though if you do like to hold your phone close to your face – as I like to do late at night in bed – then you might find it hard to get used to the less defined and blurrier text of the iPhone XR. Τωρα ναι αν καποιος χρησιμοποιει το κινητο του κοντα στο προσωπο πολυ συχνα(πχ στο κρεββατι),τοτε ναι ή θα συμβιβαστει με αυτην την οθονη ή κοιταζει αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Για την διαφορα στην αναλυση οσον αφορα το Iphone xr(και οχι μονο)εχει ενα ωραιο review το Anandtech. https://www.anandtech.com/show/13912/the-apple-iphone-xr-review-brilliant-battery-life/4 In every-day use-cases where you would browse your phone at an arm-length away, these differences are hard to notice, and it should not cause any issues for the majority of users. Though if you do like to hold your phone close to your face – as I like to do late at night in bed – then you might find it hard to get used to the less defined and blurrier text of the iPhone XR. Τωρα ναι αν καποιος χρησιμοποιει το κινητο του κοντα στο προσωπο πολυ συχνα(πχ στο κρεββατι),τοτε ναι ή θα συμβιβαστει με αυτην την οθονη ή κοιταζει αλλου. Μην το κάνουμε εντελώς τραγικό το πράγμα παιδιά Μια χαρά οθοναρα έχει το κινητό Απλά υπάρχουν και καλύτερες τι να κάνουμε;; Λίγοι θα δουν διαφορες. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stormac Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλησπερα παιδια, ειμαι στη διαδικασια αγορας iphone xr. αφου βρηκα σε σκρουτζομαγαζο το κινητο σε καλη τιμη,πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη ειναι uk συσκευη εκτος του οτι θα ερθει με αγγλικο ανταπτορα(κλαιν) δε θα αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες. πχ αν μου στειλει μηνυμα φιλος μου στα ελληνικα θα βγαζει συμβολα. ρε παιδια εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο σε αιφον παιζει να ισχυει κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Καλησπερα παιδια, ειμαι στη διαδικασια αγορας iphone xr. αφου βρηκα σε σκρουτζομαγαζο το κινητο σε καλη τιμη,πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι επειδη ειναι uk συσκευη εκτος του οτι θα ερθει με αγγλικο ανταπτορα(κλαιν) δε θα αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες. πχ αν μου στειλει μηνυμα φιλος μου στα ελληνικα θα βγαζει συμβολα. ρε παιδια εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο σε αιφον παιζει να ισχυει κατι τετοιο; Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα φυσικά. Το δικό μου είναι αγορασμένο από ιταλικό αμαζον και βεβαιως αναγνωρίζει κάθε γλώσσα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stormac Δημ. August 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2019 Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα φυσικά. Το δικό μου είναι αγορασμένο από ιταλικό αμαζον και βεβαιως αναγνωρίζει κάθε γλώσσα. Sent from my iPhone using Tapatalk Φιλε μου και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα για να το λεει ο ιδιος ο εμπορας ποσο ασχετος να ειναι; Γνωριζει κανας αλλος τιποτα επι του θεματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts