ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Δοκίμασες από την εφαρμογή Gmail? Nαι ακριβώς το ίδιο κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Nαι ακριβώς το ίδιο κάνει Δεν ξέρω κάτι άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Δεν ξέρω κάτι άλλο Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ Μηπως την φωτογραφια που θες την εχεις αποθηκευμενη στο cloud? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Μηπως την φωτογραφια που θες την εχεις αποθηκευμενη στο cloud? Nai τις αποθηκεύω εκεί μη χαθούν ( ρυθμίσεις,φωτογραφίες, icloud ενεργοποιημένο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Όπως τα είπανε τα παιδιά πιο πριν https://support.apple.com/en-ca/HT208481 Η βοήθεια της Apple δεν σε καλύπτει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Η βοήθεια της Apple δεν σε καλύπτει ; Δεν μου εμφανίζει την " γραμμή μορφής " όπως την αποκαλεί στην σελίδα της όταν πατήσω το πλήκτρο επιστροφής, εκεί κάτι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται zipped στο store. Κάνει 1,09€ δεν την έχω δοκιμάσει βέβαια να σου πω σίγουρα αλλά από ότι δείχνει το κάνει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Δεν μου εμφανίζει την " γραμμή μορφής " όπως την αποκαλεί στην σελίδα της όταν πατήσω το πλήκτρο επιστροφής, εκεί κάτι γίνεται Κάτι κάνεις λάθος Δεν βλέπουμε κιόλας και τι πατάς Αυτό που σου είπε ένας φίλος πριν Με όποιο τρόπο το στείλεις εσένα θα φαίνεται σαν σεντόνι Στον παραλήπτη σαν εικονίδιο συνημμένου το οποίο δεν ανοίγει αν δεν πατήσει πάνω σε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Nai τις αποθηκεύω εκεί μη χαθούν ( ρυθμίσεις,φωτογραφίες, icloud ενεργοποιημένο ) Ανοιξε το viber και την φωτογραφια που θες καντην κοινοποιηση στο mail. Πατα δηλαδη την φωτογραφια που σου εστειλαν και κατω αριστερα εχει ενα τετραγωνακι με ενα βελακι. Εκει επιλεγεις κοινοποιηση και στην οθονη που θα ανοιξει διαλεγεις την εφαρμογη του mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Ανοιξε το viber και την φωτογραφια που θες καντην κοινοποιηση στο mail. Πατα δηλαδη την φωτογραφια που σου εστειλαν και κατω αριστερα εχει ενα τετραγωνακι με ενα βελακι. Εκει επιλεγεις κοινοποιηση και στην οθονη που θα ανοιξει διαλεγεις την εφαρμογη του mail. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γίνεται το δοκίμασα που μου το έστειλε και επ ας άλλος φίλος, αλλά μόνο από Gmail σε iCloud όχι αλλά δεν πειράζει θα το κάνω από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 13.2.3 άρτι αφιχθείσα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 13.2.3 άρτι αφιχθείσα !!! Aπο χθες μας ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Την έχω βάλει από χτες, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Την έχω βάλει από χτες, δεν είδα κάτι ιδιαίτερο.. Sent from my iPhone using Tapatalk Κι εγώ δεν είδα Είχα ένα θέμα με τους ήχους. Κάποιες φορές ενώ με έπαιρναν τηλέφωνο μόνο άναβε η οθόνη δεν Ακουγόταν τίποτα Δεν ξέρω αν διορθώθηκε Σαν λειτουργία όμως φαίνεται ότι έχει κάποια lag ακόμα σε εναλλαγές εφαρμογών και λοιπά. Κάποια ψιλά κολλήματα δηλαδή Βλέπω μετά τα Χριστούγεννα να διορθωθούν όλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Αλλαγές θα δούμε αν δούμε, με την 13.3 μέχρι τότε μικροπράγματα διορθώνει που μπορεί και κανείς να μην είχε παρατηρήσει καν.. Στα της μπαταρίας από τις 9 με 100% τώρα είμαι στο 55% με 4,5 ώρες χρήσης και 6 ενεργής οθόνη.. Και εκεί δεν είδα κάτι διαφορετικό. Xs Max Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Αλλαγές θα δούμε αν δούμε, με την 13.3 μέχρι τότε μικροπράγματα διορθώνει που μπορεί και κανείς να μην είχε παρατηρήσει καν.. Στα της μπαταρίας από τις 9 με 100% τώρα είμαι στο 55% με 4,5 ώρες χρήσης και 6 ενεργής οθόνη.. Και εκεί δεν είδα κάτι διαφορετικό. Xs Max Sent from my iPhone using Tapatalk Εννοείται ότι δεν βλέπει κανείς διάφορες σε τέτοιες μικρές αναβαθμίσεις Παρασκηνιακά όμως αλλαγές υπάρχουν που μπορεί να βελτιώνουν lags και bugs τα οποία κάποιος ούτε έχει καταλάβει Δεν είμαι από τους χρήστες που περνάνε έτσι απαρατήρητα κάποια πράγματα. Εάν η συσκευή μου δεν δουλεύει τέλεια όπως ξέρω, αρχίζω να χάνω την υπομονή μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Αλλαγές θα δούμε αν δούμε, με την 13.3 μέχρι τότε μικροπράγματα διορθώνει που μπορεί και κανείς να μην είχε παρατηρήσει καν.. Στα της μπαταρίας από τις 9 με 100% τώρα είμαι στο 55% με 4,5 ώρες χρήσης και 6 ενεργής οθόνη.. Και εκεί δεν είδα κάτι διαφορετικό. Xs Max Sent from my iPhone using Tapatalk Εχω την 13.3 beta 2 περασμενη. Αλλαγες μην περιμενεις. New Features & Changes Added an option in keyboard settings to disable the Memoji/Animoji keyboard New Communication Limits in Screen Time section to limit Phone, Message and FaceTime apps Updated Apple Watch app icon from black to gray Digital Crown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Κάτοχος XS MAX εδώ και 1 χρόνο παρατηρώ τις τελευταίες μέρες κατά την διάρκεια κλήσεων το ακουστικό μου ‘τριζει’.. είναι από Vodafone η συσκευή μου. Να το πάω για σέρβις ή είναι κάτι παροδικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Κάτοχος XS MAX εδώ και 1 χρόνο παρατηρώ τις τελευταίες μέρες κατά την διάρκεια κλήσεων το ακουστικό μου ‘τριζει’.. είναι από Vodafone η συσκευή μου. Να το πάω για σέρβις ή είναι κάτι παροδικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Τι δουλειά κανείς; Μήπως πήρε μέσα κάτι πχ γρεζια;; Αν θεωρείς ότι δεν έγινε κάτι στην συσκευή που να επηρεάζει τότε πήγαινε το αν σε ενοχλεί και θέλεις να διορθωθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Τι δουλειά κανείς; Μήπως πήρε μέσα κάτι πχ γρεζια;; Αν θεωρείς ότι δεν έγινε κάτι στην συσκευή που να επηρεάζει τότε πήγαινε το αν σε ενοχλεί και θέλεις να διορθωθεί Καλημέρα. Οχι δεν κάνω τεχνικη εργασία τώρα δε ξέρω αν κάπως πήρε γρεζια.. τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Το πηγαίνουμε για αλλαγή ακουστικού ή καθαρισμό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Κάτοχος XS MAX εδώ και 1 χρόνο παρατηρώ τις τελευταίες μέρες κατά την διάρκεια κλήσεων το ακουστικό μου ‘τριζει’.. είναι από Vodafone η συσκευή μου. Να το πάω για σέρβις ή είναι κάτι παροδικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Μάλλον δεν έχει να κάνει με hardware αλλά με το δίκτυο. Δες εάν στο κάνει πάντα ή μόνο σε κάποιες περιπτώσεις. Κάνε και επαναφορά εργοστασιακών και θα δούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μάλλον δεν έχει να κάνει με hardware αλλά με το δίκτυο. Δες εάν στο κάνει πάντα ή μόνο σε κάποιες περιπτώσεις. Κάνε και επαναφορά εργοστασιακών και θα δούμε. Η αλήθεια είναι το παρατηρώ πιο έντονα με την esim της cosmote παρά με τη Vodafone..εννοείς επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Η αλήθεια είναι το παρατηρώ πιο έντονα με την esim της cosmote παρά με τη Vodafone..εννοείς επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου; Sent from my iPhone using Tapatalk Τι εννοείς εν ώρα κλήση; Σε βίντεο στο τέρμα έχει πρόβλημα;;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Η αλήθεια είναι το παρατηρώ πιο έντονα με την esim της cosmote παρά με τη Vodafone..εννοείς επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου; Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε επαναφορά εργοστασιακών, όχι σβήσιμο δεδομένων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts